Luotan Sinuun

Luotan, että Elät ja uudistut.
Luotan, että olet hurjan onnellinen, ja loistat sitä koko maailmaan.
Luotan, että toimit vielä kauniimmin kaikkia ja kaikkea kohtaan, kuin olisin osannut kuvitellakaan, toivoa tai sinulta odottaa. 
Luotan, että keksit aina jotain vielä ihanampaa kuin oltaisiin hoksattu etukäteen sopia.

 

Luotan, että sinusta puhkeaa päivä päivältä jotain vielä kauniimpaa kuin tämä versio jonka halusin jo laittaa hyllylle lepäämään.

 

Näen, kuinka kukoistat, ja kaunis kosketuksesi saa maailman loistamaan.
Tiedän, että teet kuten sinusta tuntuu suorastaan ekstaattisen hyvälle ja hurjan oikealle – vaikket sitä aina osaisi selittää tai perustella mielen rajoittuneilla selitysmalleilla.
Luotan, ettet yritäkään käsitteellistää maailmaa kuoliaaksi, vaan virtaat sen mukana, aistien joka hengityksen ja hienovaraisenkin liikahduksen. Tunnen, kuinka vahvasti tunnet joka aistilla – silloinkin kun minä leikin hetken aikaa toisaalla.

 

Luotan, että elät valppaana, uteliaana – tai annat musiikin viedä kauas toiseen todellisuuteen.
Iloitsen, kun saan omallakin inspiraatiolahjallani kohottaa sinua korkeammalle.
Uskon, että olet uskollinen sisäiselle totuudellesi – silloinkin kun et osaa sanoittaa sitä.
Luotan, ettet koe tarvetta perustella sitä minulle.

 

Ymmärrän, että myös sinulle aika tällä pallolla on hurjan arvokasta; sinäkin tahdot keretä kokemaan ja elävöittämään tätä todellisuutta kokonaan ja kaikella mitä sinusta löytyy.
Luotan, ettet tykkää tylsyydestä, vaan tahdot maistaa elämää ja kaikkea sen magiaa.

 

Luotan, että hyvät tyypit ovat hyväksi toisilleen ja itselleen – jopa kompastuessaan. Tahdon auttaa sinua tapaamaan kaikkia ihania ihmisiä – tietämättä mitä siitä seuraa.
Parhaita lahjoja ei kuulukaan tietää etukäteen, ne ovat ylellisiä yllätyksiä, ja ihanimmat suhteet ovat joululahjoja täynnä.
Luotan, että me kaikki edetään ja eheydytään varsin hurjaa vauhtia, kohdatessamme maailma näin suoraan ja rohkeasti.
Tahdon, että lähdet kanssani matkalle kohti uusia maailmoja tai korkeuksia, joita ei olla ennen saavutettu.

Minulle luottamus ei merkitse sitä että ”luotan molempien pysyvän vaikka väkisin tiettyjen raamien sisällä” – kuten se useimmille merkitsee. Minulle luottamus rakkaudessa tarkoittaa samaa kuin luottamus kaikessa muussakin. Se, että päästän sinut sydämeeni, meinaa että pidän sinua niin huikeana tapauksena, ettei toista tarvitse mikromanageroida. Näen sinut ihmeellisenä olentona, jota en edes osaisi kohdella hallinnoitavana objektina tai tahdottomana omaisuuseränä – joten en viitsi edes yrittää. Näen sinun tekevän kauniita valintoja elämäsi pienissä ja isoissa tilanteissa, ajattelemattakin – uteliaana jokaisesta kokemuksesta myös oppien. Kehityt vapaudessasi valtavaa vauhtia; tykkään tukea sinua siinä, ja itsekin saan inspiraatiot kaikesta mitä sinussa näen. Autuutesi, intosi ja kauneutesi rikastuttaa valtavasti minunkin maailmaa ja monien elämää.

 

Voin ilmaista tässä hetkessä tuntevani ihanaa lämpöä kun olet siinä. Kohta johon kosketat, tuntuu kuin valolle tai tulelle joka leviää koko tähän huoneeseen. Tämä on totta, kaikki muu voidaan hetkeksi unohtaa.

 

Laatikossa ihmisestä kehittyy osaava olemaan laatikossa. Haluan lähelleni tyyppejä, joille vain taivas on rajana eikä ehkä sekään.

 

Voin olla vahvasti sitoutunut työsuhteeseen, kun se tekee minustakin päivä päivältä paremman, osaavamman, onnellisemman, inhimillisesti rikkaamman; laajentaa mahdollisuuksiani nauttia maailmasta ja antaa parastani hyvään paikkaan. Jos suhde alkaisi supistaa, toivon tajuavani poistua vauhdikkaasti.

 

Rakkaudessakin sitoudun auliisti suhteeseen, jonka tahtotilana ja todellisuutena on yhteinen laajentuminen. Saadaan kimpassa vielä ihanammin uusia kavereita, kokemuksia, luovuutta, syvää yhteyttä ja positiivista kasvua kuin erikseen. Rakastetaan elämää yhdessä jopa vielä enemmän. Ollaan yhdessä jopa vieläkin kauniimpi osa tätä maailmaa kuin erikseen. Soitetaan duettona ehkä vielä nautinnollisemmin kuin soolona. Rikastutaan sosiaalisesti ja elämäntehtävällisesti yhdessä juuri nyt jopa sinkkuaikaakin syvemmin. Otetaan ihan tosissaan se ”yhteisen matkan kulkeminen”. Liian moni pariskunta nykykulttuurissa kököttää laatikossa estäen toisiaan liikkumasta – koska yhdessä olo tuntuu tyhjälle, ja erikseen tuntuisi vielä tyhjemmälle.

Jos suhteemme ’päättyisi’ huomenna, molempien tilanne ja tulevaisuus olisi samantien tähänastisen matkan paras ja upein. Hyvät suhteet nostavat kaikin tavoin molempia. Kummastakin tulee vielä vapaampi ja itsenäisempi myös itsessään, eikä yhtään vähempää.

Muistetaan, miten mielettömän arvokasta meidän kaikkien aika täällä on. Sitä ei kovin helposti saa takaisin. Haluan luoda yhä upeampia, merkityksellisempiä, vaikuttavampia hetkiä – ja jos välillä tulen valinneeksi jotain muuta, sekin opettaa valitsemaan jatkossa taidokkaammin. En voisi enää jäädä jonnekin missä toinen käyttäytyisi kehnosti minua kohtaan, koska standardini ovat jo tietyllä tasolla – ja haluan nostaa niitä edelleen, oppien itsekin tuomaan yhä kohottavampaa energiaa joka hetkeen, aidompaa tunnetta ja voimaa joka tilanteeseen.

 

Kun alamme ymmärtää kuinka ihmeellisen lahja aikamme tällä pallolla on, voidaan alkaa kohdata ja suorastaan janota elämää, sen sijaan että suojauduttaisiin, paketoimalla se helpostihallittaviin bokseihin.

 

Luotan, että virtaat maailman mukana, aistien joka hengähdyksen ja hienovaraisenkin liikahduksen.

 

Usein kun naiset puhuvat miehistään, he rakastavat ”miehen ideaa”, parisuhteen ideaa enemmän kuin parisuhdetta itseään, kokemuksena ja elävänä prosessina.
Samoin miehet usein rakastavat ajatusta siitä että ”minulla on tällainen nainen”, enemmän kuin sitä aktuaalista kokemusta, seikkailua ja käytännön todellisuutta: kuinka kivaa ja kiehtovaa ihan oikeasti on leikkiä tuon toisen kanssa.

Sama pätee yhtälailla vaikkapa siihen, miten ihmiset puhuvat töistään. He rakastavat sosiaalisesti hyväksyttävää ajatusta työpaikasta, ettei tarvitse olla työtön, ja ”kaikki on hyvin”. He harvoin rakastavat työtä itseään, 
tai siellä käymistä. Intrinsic inspiration loistaa poissaolollaan, tai on jopa kokonaan kielletty tehdas-aikaisen työelämän kirjoitetuissa ja kirjoittamattomissa sääntörakenteissa. 
Työntekijät harvoin kovin intoapuhkuvasti rakastavat jokaista minuuttia niistä kahdeksasta tunnista siellä samassa sisäilmassa.

 

Kun me tahdotaan alkaa rakastaa töitämme, elämää, rakkautta ja parisuhteita, ainoa tie on alkaa elää sisäisistä tunteista käsin enemmän kuin sosiaalisista normeista. Sosiaalisesti normaalia ja hyväksyttävää on hoitaa terveyttä lääkärissä, töitä kokolattiamaton maustamassa sisäilmassa, parisuhdetta illalla telkkarin ääressä, ja perhettä stressaavien ruuhkavuosien keskellä. Minkään edellämainituista ei ole tarkoitus olla kivaa, kiinnostavaa tai edes kovin kehittävää, vaan tarjota sosiaalisesti hyväksyttävä kuori; taivaspaikka uhrausten kautta kuin keskiajan anekaupassa.

 

Ollakseen onnellinen, radikaalisti aito ja rohkean intohimoinen, etenkin rakkaudessa, on vielä toistaiseksi oltava outo ja epänormaali:

 

Kunnes aitoudesta ja onnettomien normien taaksejättämisestä tulee uusi normaali. Siitä on jo tulossa. Yhä useampi resonoi jo tämänkin postauksen kanssa, koska haluaa elämältä ja etenkin rakkaudelta tavallista enemmän.

 

Luotan luontoosi.
Mikäli pidit lukemastasi, jaathan sen muillekkin.
Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on Twitter

4 kommenttia artikkeliin ”Luotan Sinuun”

 1. If you love someone, set them free.
  higher love
  next level love

  harva siihen pystyy. että päättää rakastaa etäältä, kun tietää ja tuntee epäonnistuvansa jos jää rakastamaan läheltä.

  näen sut nyt
  kuulen sua nyt
  kiitän ja katoan
  elämään täyttä elämää

  enkä enää edes yritä saada
  yhteyttä
  koska kanava on auki
  ja kuulen sua kovemmin ja paremmin kuin koskaan.

 2. mutta älä enää huuda mulle
  äläkä hauku mua muille

  se sattuu liikaa.

  sen sijaan voi halata toista kun tapaa
  sanoitta

  luotan siihen että joku päivä heräät elämän rajallisuuteen ja tulet luokseni

  kirjoitan tänne koska tiedän ettet julkaise näitä
  j

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *