Sinun oivalluksia syömisen vapaudesta

Kyselin facebookissa, mistä tykkäsitte eniten Teemun videolla:

 

Annoitte ihania vastauksia:

– Videon katsomisen ja kuuntelemisen jälkeen tuli sellainen fiilis, että haluan nyt ja heti paljon paljon enemmän oppia terveellisemmästä elämästä ja tahdon vieläkin enemmän tuntea sitä mikä tuntuu 😀Puhdas laadukkaampi ruoka on nyt meidän elämää, ja huomataan myös kaveripiireissä. Muoto on nyt muuttunut 11kg:n verran ja kuulemma näkyy 😀
Tuntuu ainakin hyvälle kun saan laitella vanhoja vaatteita päälle jotta ei ole mahtuneet ennen tätä 😀 😀 😀
Jos jokin on saanut minut ”höyrähtämään” niin tämä. Olen mieluusti höyrähtänyt tähän koska tästä tulee niin hyvä mieli ja voin todella paljon paremmin kuin vielä 2 kk sitten.

 

/ /

 – ”mitä, jos onnistut sanomaan jotain sellaista mikä muuttaa ratkaisevasti muiden elämää… ja se sun oma palo sytyttää muitakin”. Juuri niin. Yksi lause, se voi muuttaa maailmaa paljon ja monella tasolla.

 

/ /

 

 –Mukavia juttuja oli :
LUOMUKARKKI = LAADUN PARANTAMINEN
Goji-marja luomukarkin tilalle = KORVAAMINEN.
Nämä kaksi pientä asiaa muuttuu ISOKSI asiaksi toimiessaan, ja uskon, että minulla on käynyt niin. Se on aika metka fiilis kun pystyy kieltäytymään pullasta, kakusta, karkista jne….. Eikä se ole edes vaikeeta, vaan kun ei juuri tee mieli, niin ei tee. Tästä asiasta tunnen jopa jonkilaista ylpeyttä 🙂

 

Upea vinkki terveellisen alottamiseen oli tuo, että aloittaa lisäämällä jonkin terveellisen päivään. Muuten jatkaa normaalisti eloa. Itsellä se oli juuri tuo vesi mistä videolla oli puhetta.. Lisäsin suolaa veteen ja lipitin sitä.
Kerran päivässä oli vihermehu ja nyt se on ainakin kaksi kertaa päivässä 🙂

 

 – Erittäin hyvä ja ehkä tämä asia kosketti minua eniten ja jotenkin tuli hyvä fiilis ja jossa on edelleen paljon opeteltavaa…….
Se meni jotenkin näin….. ”Arvosta kaikkea mikä tuntuu!”

 

 – Muutama päivä sitten teki ihan älyttömän paljon mieli lonkeroa ! En kylläkään ole alkoholia edes maistellu yli 14 vuoteen.
Mutta kun teki mieli, niin suuntasin kauppaan ja ostin greippiä ja tein siitä mehua 😀 Ei tarvinnu edelleenkään käydä alkossa 😀 😀 😀
random kuva eilisestä tilaisuudesta, jossa myös alkoholi maistui

 

Lisää huippuja oivalluksia:

 

 – Kiitos. Sain tästä valtavasti inspiraatiota! ? Seurata rohkeasti sydämeni ääntä, pois ”tehdastyöstä.” Mullakin on paljon annettavaa tälle maailmalle.

 

 – Mäkin oon löytänyt tuon herkästi innostuvan ja leikkisän lapsen sisältäni, ja vähitellen enemmän aitoa mua ja inspiraatiota nousee esiin.

 

/ /

 

 – olla armollinen itselleen sen suhteen, että menee hetki kun oppii lukemaan mitkä voivat olla ne tarpeet kehossa, jos vaikka tekee mieli sitä hampurilaista. Äärirajojen rikkominen ja epämukavuusalueelle uskaltaminen voi tehdä ujostelun tunteen jälkeen todella hyvän olon (viittaan tanssiin, joka oli muuten aika ihanaa katsottavaa) ja kolmanneksi paljasjalkaisuus on asia jonka itse halua kokea ja kokeilla 🙂

 

/ /

 

 – Lempeyden kautta omaa ruokavaliota on helpompi muuttaa ja kehokin pysyy paremmin mukana. Ois unelmaa ku useampi oisais arvostaa kotimaisen laadukkaan ruuan arvoa. Ja vielä suurempaa, ku sitä ois helposti jokapaikassa saatavilla. Voimaannuttavaa, ku kuulee, et samanlaisia <3 toiveita. Sai lisäbuustia ”parempien patojen metsästykseen”. 😉
Pakurilan pientilalla, samalla pohjoisen seikkailulla
Pakurilan pientilalla, parhaiden raaka-aineiden alkulähteillä

 

Jaa kommentteihin myös sinun top3-ahaa-elämykset! <3 Tai, mitä käytännössä hyödyllistä ja elämää helpottavaa tästä voisi samantien soveltaa?

 

Mikäli pidit lukemastasi, jaathan sen muillekkin.
Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on Twitter

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *