China Daily -lehti julkaisi viime viikolla artikkelin, joka kiteyttää täydellisesti C-19:n ympärillä maailmanlaajuisesti vallitsevan maagisen ajattelun. Otsikolla ”Pyyntö kokotusten saamiseksi, vaikka Afrikassa tartuntojen määrä vähenee”, artikkelissa kuvattiin, kuinka afrikkalaiset ”terveysasiantuntijat” kehottavat yhä useampia ihmisiä ottamaan kokotuksen C-19:tä vastaan pyrkien torjumaan tulevia taudinpurkauksia, vaikka uusien tartuntojen määrän kasvu on vähentynyt.

Aivan oikein, huolimatta enimmäkseen lievien 0micron-tapausten selvästä laskusuuntauksesta, ”terveysasiantuntijat” haluavat, että kokotukset annetaan umpimähkään koko väestölle. Ja kognitiivista dissonanssia lisäävät entisestään syyt, joita he mainitsevat vähenemiselle:

”John Nkengasong, Afrikan CDC:n johtaja, selitti Etelä-Afrikan uusien tartuntatapausten vähenemisen johtuvan vasta-aineiden lisääntyneestä määrästä väestössä, mikä tarkoittaa, että monet ihmiset ovat saaneet tartunnan, joten heille on kehittynyt vasta-aineita, yhdistettynä maan korkeaan kokotusasteeseen.” Edith Mutethya kirjoitti ennen kuin hän lisäsi potkun: ”Tähän mennessä Etelä-Afrikka on kokottanut 27,3 prosenttia väestöstään.”

Tämä on tietenkin täydellinen esimerkki siitä, miten ”terveysviranomaiset” hierovat ja manipuloivat tosiasioita kertomuksensa mukaisiksi. Tässä tapauksessa Nkengasong kertoo meille naureskellen, että maan ”korkea kokotusaste” on osittain vastuussa 0micron-tapausten vähenemisestä, kun hän pyrkii saamaan lisää ”kokotuksia”. ”Korkea kokotusaste” on tässä tapauksessa … odottakaa … 27,3 prosenttia.

Myönnettäköön, että 27,3 prosenttia on korkeampi kuin koko Afrikan niukka 10 prosentin kokotusaste. Mutta kun otetaan huomioon nämä alhaiset prosenttiluvut, erityisesti länsimaisen mittapuun mukaan, voisi luulla, että C-19 riehuu kuin kulovalkea koko mantereella, valtaa sairaalat ja jättää jälkeensä valtavia määriä kuolemia ja vakavia sairauksia.

Paitsi että asia ei ole lainkaan näin. Ei edes lähellekään. Itse asiassa kuolemantapaukset miljoonaa ihmistä kohti ovat yllättävän alhaisia suurimmassa osassa Afrikan maita. Pieni 12 miljoonan asukkaan Tunisia on kärjessä noin 2 200 kuolemantapauksella, ja vain viisi muuta maata – Etelä-Afrikka, Namibia, Seychellit, Eswatini ja Botswana – ovat jopa yli 1 000:n. Tämä on jyrkkä kontrasti Yhdysvaltojen noin 2 600:aan, Brasilian noin 2 900:aan tai Bulgarian ja Unkarin yli 4 000:een.

Maailman terveysjärjestön WHO:n alueellisen hätätilajohtajan Abdou Gueyen mukaan..: ”Vaikka Afrikka näyttää olevan selviämässä neljännen pandemia-aallon huipusta, kokotukset, jotka ovat keskeinen toimenpide virusta vastaan, ovat edelleen aivan liian vähäisiä. Noin 50 prosenttia maailman väestöstä on täysin kokotettu. Afrikassa tämä on vain 10 prosenttia.”

Joulukuun 12. päivänä 2021 raportoitujen 37 875 tapauksen huippulukeman jälkeen Etelä-Afrikka – joka on nyt maailmaa hallitsevan 0micron-muunnoksen ”kotimaa” – on nähnyt tapausten lukumäärän laskeneen tasaisesti sen jälkeen. Miten tämä voi olla mahdollista? Nkengasong kertoo osittaisen totuuden, kun hän luottaa osittain luonnolliseen immuniteettiin. Hänen olisi pitänyt lopettaa tähän. Miksei hän lopettanut? Väitän, että se johtuu k-piikkeihin liittyvästä maagisesta ajattelusta. Jopa vaivaisen 27,3 prosentin kokotusasteen on hänen mukaansa täytynyt vaikuttaa vähenemiseen. Olisivatpa ”terveysviranomaiset” täällä Yhdysvalloissa yhtä anteliaita. Sen sijaan sitä väestön kolmannesta, joka on edelleen kokottamatta, syytetään suunnilleen mustasta surmasta.

Meille kerrotaan, että kokotteet edesmenneen variantin piikkiproteiinia vastaan ovat avain pandemian lopettamiseen, mutta he kieltäytyvät selittämästä, miten se tarkalleen ottaen tapahtuu. Sen sijaan ylipäällikkömme antavat yleisön enemmistön syyttää valheellisesti kokottamattomia tartunnoista ja leviämisestä, vaikka he tietävät hyvin, että kokotetut ovat yhtä lailla vastuussa.

Miksi virus riehuu jälleen Israelissa, joka on maailman kokotetuin ja ”boostatuin” maa? Miksi virustartuntojen määrässä ei ole tilastollista eroa hyvin kokotettujen ja heikommin kokotettujen alueiden välillä Yhdysvalloissa? Miksi kokottamattomilla on alhaisin tartuntaluku Skotlannista saatujen äskettäin paljastuneiden huolestuttavien tietojen mukaan? Voisin jatkaa ja jatkaa. (Ja kyllä, olemme esittäneet samoja kysymyksiä maskin käytöstä.)

Surullinen ja traaginen tosiasia on, että heidän toimenpiteillään, sulkutoimista naamareihin ja jopa kokotevaatimuksiin, ei ole tehty juuri mitään tämän erittäin tarttuvan hengitystieviruksen leviämisen hillitsemiseksi, ja kokonaisuutena katsottuna tautitoimet ovat todennäköisesti tehneet enemmän haittaa kuin hyötyä.

En nauti siitä, että joudun huomauttamaan tästä. Toivon todella, että jokin olisi toiminut. Jos näin olisi, emme puhuisi tästä kaksi vuotta myöhemmin. Mutta valitettavasti ainoa asia, joka toimii, on viruksen luonnollinen vaimeneminen ja se, että 0micron tarttuu kaikkeen, mihin se koskettaa, peittelystä tai kokotustilanteesta riippumatta.

Kyse ei ole siitä, etteikö näillä kokotteilla olisi käyttöä. Jos jollakulla on suuri riski saada paha tautimuoto, ”kokotteen” ottaminen ja jopa loputtomat tehostekokotukset voivat olla fiksu liike (ainakin jos olisi olemassa nykyiseen varianttiin toimiva piikkituote). Mutta meille luvattiin jotain muuta vuosi sitten, eikö niin? ”Ota pistos”, meille kerrottiin, ”ja voit elää normaalia elämää ilman naamioita ja rajoituksia.”

Tuo lupaus, kuten niin monet muutkin, on rikottu ja muistinvaraisesti siirretty monen muun Faucin lanseeraaman ”jalon valheen” roskakoriin.

Yrittäkää päästä ravintolaan New Yorkissa tai Chicagossa kahdeksan naamiota päällänne mutta ilman kokotuskorttia ja katsokaa, mihin se johtaa. Kävele melkein mihin tahansa suureen ravintolaan tai vähittäisliikkeeseen maassa, jopa täällä Tennesseen itäosassa, ja jokainen työntekijä on pakkomaskitettu. Vaikuttaa siltä, että mitä enemmän kokotteet eivät toimi tämän pandemian pysäyttämiseksi, sitä enemmän yliherrat tuplasti lisäävät hölynpölyä. Onneksi 0micronin yleisyys paljastaa heidän järjettömyytensä maailman nähtäväksi, jos ihmiset vain katsoisivat.

”Mutta mutta mutta mutta … se olisi ollut pahempaa ilman piikkejä..”, ihmiset omahyväisesti retostelevat. Vastaan tähän yksinkertaisesti osoittamalla Etelä-Afrikkaan, jossa 0micron on viimeisillä jaloillaan, vaikka terveydenhuoltojärjestelmä on huono, suuri osa väestöstä elää köyhyydessä ja kokotusaste on niin ’korkea’, että Joe Biden menettäisi kärsivällisyytensä.

Alkuperäinen artikkeli: Brownstone Institute

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *