New York Timesin toimittaja sai potkut puhuttuaan ”vääriä asioita” k-jutusta.

Sittemmin kenkää antoi myös Twitter:

Tämä julkaisu johti Alexin lähtöön twitterista

.

.Nykyään Alex julkaisee huippusuositulla Substack-kanavallaan, ja laitoinpa juuri hänen kirjansakin ennakkotilaukseen. Vierailu Joe Rogan podcastissa oli myös silmiä avaava.

..

.

Alex Berenson kirjoittaa:

TÄRKEÄÄ: K-piikit estävät kehoa kehittämästä täyttä suojaa, vaikka sinulla olisi jo sellainen sairastetusta taudista

Älä usko minua, koska eihän minun anneta enää edes twiitata.

Usko sellaista pikku paikkaa kuin Britannian hallitus. Se myönsi tänään, tuoreessa raportissaan:

“Vasta-ainetasot näyttäisivät olevan matalammat tuplapiikitetyillä, jotka saavat infektion”

Mitä tämä tarkoittaa? Montakin asiaa, kaikki huonoja uutisia. Tiedämme, etteivät piikit estä tarttumista tai tartuttamista. Itse asiassa samassa raportissa sanotaan, että piikitetyt aikuiset saavat jo enemmän tartuntoja kuin piikittömät.

On alkanut selviämään, että piikki häiritsee kehon kykyä tuottaa vasta-aineita piikkiproteiinia ja etenkin koko virusta vastaan. Tarkemmin sanottuna, piikitetyt eivät näytä tuottavan vasta-aineita viruksen kuoren proteiineja vastaan. Tämä on tärkeä osa piikittömien immuunisysteemin toimintaa. Piikitetyillä tuo tärkeä mekanismi lakkaa toimimasta.

Tämä tarkoittaa, että piikitetyt ovat sitä pahemmassa pulassa, mitä enemmän piikkiproteiini mutatoituu. Siksi piikit toimivat niin kehnosti uusiin variantteihin. Ja siksi piikittömien, taudin jo sairastaneiden, luonnollinen immuniteetti on niin tehokas: se on monipuolinen ja toimii moniin viruksen osiin. Kaikkein huonoin uutinen: jos ihmisellä on jo luonnollinen eli erinomainen immuniteetti sairastetun [jopa oireettoman] infektion ansiosta, piikit pilaavat myös sen.

Tämä tarkoittaa, että viruksen on nyt helppoa mutatoitua niin, että se saa elintilaa piikitetyssä populaatiossa.

LÄHDE:

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf (sivu 23)

.

.

.

Alex jatkaa:

Pfizer myöntää, että piikin teho putoaa hyödyttömäksi 11 kuukaudessa

Alex BerensonOct 211,004

He itse muotoilivat asian hieman eri tavalla.

Mutta eipä heidän lehdistötiedotteestaan voi muutakaan tulkintaa vetää. He väittävät buusterin, eli kolmannen piikin, olevan 95% tehokas [kuten aiemmatkin piikit, joita mediat ja hallitukset ovat sinisilmäisesti hehkuttaneet].

Muistathan, että buusteri annetaan ihmisille, jotka ovat jo tuplapiikitettyjä.

Kun Pfizer testasi booster-shottia placeboa vastaan näissä tuplapiikitetyissä ihmisissä, he löysivät 95% suojatehon, ensimmäisten 11 viikon ajan buusteripiikityksestä (poislukien ensimmäinen viikko, jota ei kannata laskea mukaan, koska siinä tulee liikaa piikkihaitoista johtuvia oireita..).

95%!

Missä olemmekaan kuulleet tämän numeron aiemmin?

Jopa Pfizer Girl laulaa 95 prosentin tehoista

Jep, kyseessä on prikulleen sama teho, jolla he kehuskelivat vuosi sitten, verrattuna placeboon.

Tämä voi järkevästi lukea vain niin, että boosteri antaa yhtä tehokkaan väliaikaisen suojan kuin ensimmäiset kaksi piikkiä placeboa vastaan. Mutta nyt myös verrokkiryhmäläiset ovat peräti tupla piikitettyjä koehenkilöitä!

Joten mitä kuuluu tässä kohtaa ensimmäisten piikkiannosten suojalle? Onko sitä enää?

Tässä puhutaan siis suhteellisesta riskistä saada oireellinen tauti: suhteessa placeboryhmän kokemaan riskiin. Suhteessa placeboryhmään piikkien teho on siis nyt sama kuin vuosi sitten. Absoluuttinen riski taudin saamiseen on nyt, tuplapiikitetyissä placeboryhmäläisissä, kuitenkin pari-kolme kertaa suurempi kuin piikittömissä vuosi sitten.

Koska piikit toimivat? 😉

Eli jos otat joka vuosi piikkejä, todellinen riski taudin saamiseen kasvaa vuosi vuodelta?

Hienoa työtä Pfizer!

.

.

.

.

Hulluusbuusteri

Ennen kuin edes harkitset kolmatta shottia, lue tämä

Alex Berenson Aug 9

Tartunnat ja sairaalahoidot paisuvat Israelissa, vaikka yli 90% relevantista aikuisväestöstä on ”tuplasuojattu”.

Sadat tuhannet riskiryhmäläiset ovat jo saaneet kolmannen shotin.

Moni maa aikoo seurata perässä.

Ja nyt jo näemme, mitä tästä väistämättä seuraa. Kolmaskin annos on alkanut epäonnistumaan, siinä missä kaksi aiempaakaan eivät toimineet..

Epätoivoinen kolmannen pistoksen ihannointi lienee kaikkien aikojen hätäisin esimerkki paniikista, jonka piikkien epäonnistuminen on saanut aikaan terveysauktoriteeteissa ympäri maailman.

Tämä on syvästi epätieteellistä.

MRNA-piikit eivät ole mitään aspiriineja. Näillä on syvällisiä biologisia seurauksia. Piikkien mRNA on kapseloitu nanopartikkeleihin, joiden pitkän aikavälin vaikutuksista ei ole tietoa. Ne leviävät ympäri kehoa, vaikka aluksi luvattiin, etteivät ne leviäisi olkavarresta mihinkään. Ne kaappaavat solujen tuotantolinjaston, samalla tavalla kuin virus tekee.

Sellaisella solujenmuokkausteknologialla ei kannata pelleillä.

Piikit hyväksyttiin, koska valmistajien omissa tutkimuksissa mitään hirmu pahoja haittoja ei liikaa löytynyt, ja tupla-annoksella voitiin parhaassa tapauksessa osoittaa jopa 95% suhteellinen vähentyminen vakavan tautimuodon saamisessa.

Mutta nyt meillä on parempaa tietoa.

Tosimaailman data osoittaa – Israelista, USA:sta ja kaikkialta muualtakin – että piikkien antama suoja heikkenee muutamassa kuukaudessa alkuperäistä Wuhanin varianttia vastaan. Nykyistä Delta-varianttia vastaan piikkien teho laskee nopeasti lähelle nollaa. Käytännössä piikit ovat jo lakanneet toimimasta.

Piikkien puolustajat toivovat, että vaikkei injektio suojaisi virukselta tai sen tartuttamiselta, tuote saattaisi edelleen vähentää vakavan tautimuodon ja kuoleman riskiä edes jonkin verran. Kuitenkin huomaamme, että tautiosastot täyttyvät Israelissa, enimmäkseen piikitetyistä ikäihmisistä. Jos piikit tarjoavat edelleen jotain hyötyä edes muutaman kuukauden ajan, hyöty on paljon paljon pienempi kuin mainostettu 95-99 prosenttia.

Joten mikä ratkaisuksi? Tietenkin kolmas piikki, ja sitten taas lisää.

Ymmärtäkää, miten radikaali toimi on kyseessä!

Piikkejä pusketaan edelleen kaikkialle hyvin heikkoon dataan perustuen, jonka mukaan ihmisillä on kuukausi piikin jälkeen enemmän vasta-aineita veressään kuin ennen piikkiä. Mutta se vasta-aineiden määrä laskee sitäkin nopeammin, kun piikityksestä ehtii kulua useampi kuukausi.

PIIKIT PAKOTTAVAT SOLUT TUOTTAMAAN VAARALLISTA PIIKKIPROTEIINIA. KEHO SITTEN TUOTTAA VALTAVASTI VASTA-AINEITA PIIKKIPROTEIINIA VASTAAN..

Sitä nämä piikit tekevät, ja ne tekevät sen hyvin tehokkaasti. Uudet buusteripiikit saavat kehosi tuottamaan vielä enemmän tätä vaarallista piikkiproteiinia.

Mutta emme tiedä, onko tästä oikeasti hyötyä. Auttaako kolmas piikki vähentämään viruksen aiheittamia infektioita?

Auttaako kolmas piikki vähentämään kuolemia? (tähän eivät tarjoa tietoa edes alkuperäisiset tutkimukset, joiden perusteella ensimmäiset piikit hyväksyttiin)

Aiheuttaako kolmaskin piikki hetkellisen hyppäyksen tartuntamäärissä, kuten kaksi ekaa annosta näyttää aiheuttaneen?

Saavatko nämä piikit aikaan immunologista muistia, vai perustuuko niiden tarjoama suoja vain kuukausia kestävään vasta-aineryöppyyn?

Onko kolmannesta injektiosta hyötyä tulevia variantteja vastaan?

Entä haittavaikutukset? Tähän asti piikkihaitat ovat olleet pahempia toisen annoksen jälkeen. Tuoko kolmas annos mukanaan entistäkin pahemmat piikkihaitat? Kuinka moni kuolee kolmannen injektion aiheuttamiin haittoihin?

Näin vähäisen tiedon varassa hallitukset ja terveysviranomaiset päätöksiään tekevät.

Hulluus jatkukoon.

.

.

.

..

K-piikki ei saa aikaan laumasuojaa

Israelilaisessa sairaalassa 96% piikkikattavuus ei auttanut, edes maskipakkoon yhdistettynä. Ja arvaa ketkä kokivat tartunnan lievänä? Vinkki: ei ainakaan piikitetyt.

Alex Berenson Oct 3

Eurosurveillance-julkaisu kertoo, että sairaalan potilaista ja henkilökunnasta yli 95 prosenttia oli tuplapiikitty Phizerilla..

Jälleen näemme, ettei päättäjien unelmoimat piikkikattavuusluvut tarjonneet minkäänlaista laumasuojaa.

Kaikilla oli vähintään kirurginmaskit, ja henkilökunnalla N95-maskien lisäksi visiiri.

16 prosenttia tuplapiikitetyistä sai taudin, ja lisäksi kolme kymmenestä piikittömästä sai sen.

Viisi potilasta kuoli k-infektioon. He olivat kaikki tuplapiikitettyjä. Piikittömät kokivat taudin lievänä.

Tutkimuksen tekijät selittävät:

“Tämä haastaa yleisen oletuksen siitä, että korkea piikkikattavuus johtaisi laumasuojaan ja siten ehkäisisi tartuntaketjujen leviämisen.”

LÄHDE:

eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2021.26.39.2100822#html_fulltext

.

.

.

.

Epäsuotuisin artikkeli piikeistä tähän asti

Brittilääkärit toivovat lisää lockdowneja, koska eivät voi enää luottaa piikkeihin

Alex Berenson Sep 15

Reuters ei ole mikään piikkivastustajien fanaatikkolähde. Se, että Reuters julkaisee tällaista, pitäisi säikäyttää piikkimyyjiä.

Ja kaikkia meitä muitakin.

Britannia on pyrkinyt massapiikittämään populaa siinä missä muutkin maat. Britannia hyväksyi Pfizerin piikin jopa ennen USA:n FDA:ta. Yli 80% yli 16-vuotiaista briteistä on jo tuplapiikittyjä.

Mutta maa on silti huonommassa k-tilanteessa nyt kuin vuosi sitten, ennen mitään piikkejä. Kuukausittaisten -kuolemien määrä on nyt kymmenen kertaa suurempi kuin vuotta aiemmin, ja nousee edelleen. Huolimatta loistavasta piikkikattavuudesta [vai sen takia..?]

Nyt Reuters raportoi brittilääkäreiden varoituksesta, että piikit eivät toimi tarpeeksi hyvin, jotta normaaliin paluu olisi mahdollista:

Ironia on suuri, kun Reuters kehuu tuotteiden toimivuutta tunnustettuaan ensin niiden epäonnistumisen.

And then there’s this:

Kuvittelepa miten paljon pahempi – eikun siis parempi, tietenkin parempi – tilanne Englannin sairaaloissa olisi, jos piikkikattavuus saataisiin sataan prosenttiin! 😉

.

Yksi Kommentti

  1. Moro!
    Hyvä että kirjoitit tämän, tämä rokote-massahypnoosi alkaa olemaan aika kuumottavalla tasolla, ja Berensonin+Roganin lisäks tarvitaan niin paljon ääntä kuin mahdollista. Saa nähä millon tämäkin kirjoitus vedetään alas🤔

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *