Uusi mielipidetutkimus osoittaa, että 70 prosenttia amerikkalaisista on siirtynyt eteenpäin; harmi, että loput työskentelevät mediassa. Myös piikkipakkojen kannatus on romahtamassa.

Alex Berenson 2. helmikuuta1 008425

On aika hyväksyä, että C0v1d on tullut jäädäkseen ja meidän on vain jatkettava elämäämme.

Seitsemän kymmenestä amerikkalaisesta on nyt samaa mieltä tästä väitteestä, kertoo Monmouth Universityn maanantaina julkaisema kysely.

Joe Bidenin ongelmana on tietenkin se, että loput 30 prosenttia maasta on melko tarkkaan ottaen hänen perusjoukkonsa. Opettajien ammattiliitot ovat syöneet oman ruokansa. He toivovat voivansa ”työskennellä kotoa käsin” aikojen loppuun asti ja poistua Brooklynin asunnoistaan vain saadakseen tehostekokotuksia. Hei, ehkä Amazon voi toimittaa niitäkin.

Uninen enemmistö on vihdoin huomannut kokotteiden epäonnistumisen. Mandaattien kannatus on sulamassa yhtä nopeasti kuin Joe-sedän kannatusluvut (ei varmasti mikään sattuma). Vain 43 prosenttia amerikkalaisista kannattaa kokotustodistuksen vaatimista toimistotyöskentelyyn, kun se syyskuussa oli 53 prosenttia.

LÄHDE

Maskimandaattien kannatus on laskenut vielä nopeammin samana aikana, 63 prosentista 52 prosenttiin.

Kyselyillä on seurauksia. Luulen/toivon, että olemme nähneet C0v1d-hysterian viimeisen hengenvedon demokraatteja kannattavissa osavaltioissa. Rajoitukset poistuvat pikkuhiljaa tänä keväänä, kun Om1kron-tapaukset laskevat (tai vaikka eivät laskisikaan – eurooppalaiset eivät enää viitsi odottaa). Edes demokraattivetoisissa osavaltioissa sääntöjä ei yleensä muutenkaan noudateta suurten kaupunkien ulkopuolella.

Suuri kysymys tulevaisuudessa on, mitä haittaa m*NA-kokotteet ovat aiheuttaneet pitkäaikaisen infektion jälkeisen immuniteetin kehittymiselle; eli minkä verran Om1kron- tai tulevia variantti-uusintatartuntoja ja kuolemantapauksia joudumme vielä kestämään?

Mutta on selvää, että edes tuhat tai enemmän kuolemantapauksia päivässä Yhdysvalloissa ja vastaava määrä suurissa Euroopan maissa ei enää riitä liikuttamaan poliittista neulaa, vaikka sinisilmäiset ja kansanterveysviranomaiset kuinka huutaisivat.

Virus jatkaa virusteluaan, ja kaikki tietävät sen. No, 70 prosenttia kaikista, ja se riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *