Robert Malone kirjoittaa:

Asiat alkavat muuttua mielenkiintoisiksi (ja kiistattomiksi).

Nyt tulee valtavasti kiinnostavia uutisia, joita valtamedia ja sosiaalinen media sensuroivat, ettei perässä meinaa pysyä.

Aloitetaanpa kirjeestä, jonka edustajat Jim Jordan (oikeusvaliokunnan varajäsen) ja James Comer (valvonta- ja uudistusvaliokunnan varajäsen) lähettivät terveysministeri Xavier Becerralle. Tässä avaava ote:

Kirje jatkuu:

Sen sijaan, että terveysvirastot HHS ja NIH olisivat avoimia komitealle, ne jatkavat totuuden salaamista, hämäämistä ja peittelyä. Kieltäytymällä edelleen yhteistyöstä virastonne piilottavat tietoja, jotka auttaisivat selvittämään meneillään olevan epidemian alkuperää, ehkäisemään tulevia tauteja, reagoimaan niihin antamaan tietoa Yhdysvaltojen nykyisestä kansallisesta turvallisuudesta ja palauttamaan luottamuksen kansanterveysasiantuntijoihimme. HHS:n ja NIH:n jatkuva esteellisyys aiheuttaa todennäköisesti korjaamatonta vahinkoa näiden virastojen uskottavuudelle. Tänään julkaistut sähköpostiviestit herättävät merkittäviä kysymyksiä, kuten:

  1. Varoittivatko tohtorit Fauci tai Collins ketään Valkoisessa talossa siitä, että C-19 on mahdollisesti peräisin laboratoriosta ja että sitä voitaisiin manipuloida tarkoituksella geneettisesti?
  2. Jos näistä huolenaiheista ei kerrottu, miksi niistä päätettiin vaieta?
  3. Mitä uusia todisteita C-19:stä tuli 1. helmikuuta 2020 ja 4. helmikuuta 2020 välisenä aikana esiin, jotka muuttivat käsitystä v1ruksen alkuperästä?
  4. Muokkasivatko tohtorit Fauci tai Collins Nature Medicine -julkaisua ”The Proximal Origin of S@RS-C0V-2”?
  5. Olisiko tämän tiedon saaminen aikaisemmin hyödyttänyt piikin tai hoidon kehittämistä?
  6. Ovatko tohtorit Fauci tai Collins olleet 1. helmikuuta 2020 mennessä tietoisia ulkoministeriön varoituksista Wuhanin Virologiainstituutin turvallisuusongelmiin liittyen?
  7. Olisiko tämä varoitus muuttanut varhaista reagointia C-19-pandemiaan?

Nämä kysymykset ovat elintärkeitä tämän ja tulevien p*ndemiavasteiden ymmärtämiseksi. Valitettavasti tähän mennessä HHS ja sen alainen virasto ovat piiloutuneet redaktoinnin taakse suojellakseen näitä sähköposteja julkiselta tarkastelulta. Pyydämme teitä poistamaan välittömästi nämä redaktiot ja toimittamaan sensuroimattoman sähköpostiviestinnän kongressille. Ottaen huomioon edellä esitettyjen kysymysten merkityksen pyydämme lisäksi, että tohtori Anthony Fauci asetetaan välittömästi saataville transkriptiohaastatteluun. Pyydämme teitä vastaamaan 18. tammikuuta 2022 mennessä.

Kiitos, että kiinnitätte huomiota tähän tärkeään asiaan.

Kirjeen liitteissä on useita sähköpostiviestejä, joista käy yksityiskohtaisesti ilmi, mitä edellä väitetään. Avatkaa asiakirja ja lukekaa se itse. Nämä sähköpostiviestit ovat itsessään savuava ase, joka paljastaa ne valheet, joita tohtori Fauci on kertonut kongressille siitä, mitä hän tiesi taudin toimintakyvyn lisäämistä koskevasta tutkimuksesta.

Jos haluatte yksityiskohtaisen analyysin edellä mainitusta kirjeestä ja siihen liitetyistä sähköposteista, suosittelen ZeroHedge Tyler Durdenin artikkelia ”House Republicans Release Damning Fauci Emails Suggesting Concealed Knowledge Of Lab Leak”.

Lisää Project Veritas -vuodosta

Pienet valtavirran tiedotusvälineet yrittävät jo nyt herjata Veritaksen asiakirjoja, osumatta maaliin. Valtamedian taktiikkana on hyökätä Veritasia vastaan ja mustamaalata asiakirjojen laillisuutta, ilman todisteita. Samalla he jättävät huomiotta itse asiakirjojen sisällön. Odotimmeko heiltä mitään muutakaan?

Yhdysvaltain merijalkaväen majuri Joseph Murphyn 13. elokuuta 2021 puolustusministeriön ylitarkastajalle antama raportti näyttää olevan todellinen. Kun Project Veritas otti yhteyttä majuri Murphyyn, hän kieltäytyi puhumasta asiakirjoista, mutta Project Veritas kertoi hänen sanoneen seuraavaa:

Yllä oleva lausunto ei kuulosta ainakaan kiistämiseltä.

Ensinnäkin kehotan kaikkia lukemaan varsinaisen raportin.
Tämä raportti on raskauttava monella rintamalla. Lukekaa se. Lukekaa se. Lukekaa se.
Jos se vahvistetaan, se on yhtä suuri kuin Pentagonin paperit. Se tarkoittaisi, että Yhdysvaltain hallituksen rahoittama ja toteuttama tutkimus on voinut aiheuttaa miljoonien ihmisten kuoleman kaikkialla maailmassa. Miettikää sitä. Voin tuskin käsittää ajatusta. Järkyttävä ei kuvaa sitä, miten tärkeää tämä on. Historia tulee muistamaan.

Keskityn lyhyesti vain yhteen pieneen kohtaan tässä mietinnössä: miten ja miksi tämä kaikki tapahtui:

Selkokielellä: Toimintatutkimuksen tarkoituksena oli kokottaa lepakoita Kiinan Yunnanin luolissa, joissa oli todettu S@RS-viruksia. Tutkimushankkeen tarkoituksena oli vähentää lepakoiden S@RS-virusten esiintyvyyttä sikäläisissä lepakkopopulaatioissa. Pohjimmiltaan tutkijat yrittivät rakentaa lepakoiden piikkiproteiinipiikkiä ”niiden immuunimuistin parantamiseksi”. Yleensä ajatellaan, ettei kannata kokottaa p*ndemiaa tai nopeasti muuntuvaa RNA-v1rusta vastaan, koska ei haluta luoda piikkiä pakenevia mutaatioita. Mutta nämä tutkijat eivät näyttäneet olevan tietoisia tästä riskistä (he näyttivät olevan tietämättömiä monesta muustakin asiasta, mutta se ei kuulu tähän). Miksi kokottaa lepakoita ihmisiin sopeutuneilla v1ruksilla, saattaisit kysyä? Majuri Murphy kertoo yksityiskohtaisesti, että virus vapautettiin vahingossa ennen kuin se oli täysin heikentynyt (heikentynyt tarkoittaa, että se on muuntunut turvalliseksi, oletettavasti lepakoille ja ihmisille).

Minulla on kaikenlaisia kysymyksiä tästä. Ensimmäinen ja tärkein kysymykseni on, miksi tutkijat valitsivat kohteeksi ihmisen ACE2-reseptoreihin kiinnittyvän kimeera-lajin?

Varoitus – mutkikasta logiikkaa tiedossa…

Epäilen, että logiikka on ollut se, että kokottamalla lepakot tällaisella rakennelmalla vähennettäisiin riskiä, että samoihin lepakoihin kehittyisi ihmisiin sopeutunut, ACE2:een sitoutuva SARSiin liittyvä virus. Mutta jos näin on, logiikka on todella mutkikas. Ensin olisi kehitettävä ihmisiin sopeutunut SARSin kaltainen virus, joka sitoo ihmisen ACE2:ta, sitten heikennettävä tätä virusta, sitten keksittävä keino aerosolisoida se ja sitten tartuttaa lepakot. Ja ilmeisesti jotenkin ennen vaimennusvaihetta, jossa ihmiselle mukautettu virus mukautettiin lepakoiden tartuttamista varten, tapahtui laboratoriossa vuoto.

Luulen, että tämä on saattanut olla taustalla oleva logiikka ja historia, ainakin sikäli kuin pystyn tässä vaiheessa päättelemään.

Luulen, että tässä vaiheessa voimme kaikki olla yhtä mieltä siitä, että tarvitaan tiukempia rajoituksia v1rusten vaarallisuuden lisäämistä koskevalle tutkimukselle. Meidän on neuvoteltava uudelleen bioaseiden kehitystä kieltävät sopimukset.

En kuitenkaan tiedä, miten voimme estää ylimielisiä tutkijoita, jotka tuntevat olevansa oikeutettuja tekemään holtittomia asioita v1rusten kanssa.

Huomatkaa, että olen tässä käsitellyt vain yhtä pientä näkökohtaa tästä raportista. Lukekaa se itse. Se on yksityiskohtaisuudessaan ja väitteissään häkellyttävä.

Kongressin on aika puuttua asiaan ja tutkia asiaa. Ovatko kaikki nämä asiakirjat aitoja? Esittääkö majuri Murphyn raportti tarkasti kaikki raportin tapahtumat? Luotan siihen, että kongressin edustajat Jim Jorden ja James Comer aikovat viedä tämän tutkimuksen. Toivon, että muu kongressi väistyy tieltä ja antaa heidän tehdä työnsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *