Nämä ovat minun totuuksiani, ja uskon, että ne ovat itsestäänselvyyksiä.

Robert W Malone MD, MS 11. helmikuuta 20222,949236

Nimeni on Robert Malone, ja olen yhdysvaltalainen lääkäri ja tutkija. 

Me kaikki seisomme jättiläisten harteilla.  Yksinkertaiset totuudet ovat kaikkein tärkeimpiä. Rehelliset, sydämestä puhutut sanat voivat muuttaa maailmaa.

Meidän ei olisi pitänyt politisoida kansanterveydellistä vastausta k-epidemiaan. 

Justin Trudeaun olisi pitänyt keskittyä C0V1D-I9:n todellisuuteen sen sijaan, että hän olisi noudattanut Maailman talousfoorumin johdon hänelle tarjoamaa käsikirjoitusta.

Olen nyt lääkäri ja tiedemies, ja minulla on korkea koulutus ja kokemus kokotteiden ja muiden lääkkeiden kehittämisestä. Mutta olen ollut myös kirvesmies ja maatilan apumies, ja työskentelen edelleen maatilallani. Ajan GMC dually -diesel-taakkapyöräperävaunua, Kubota-tilatraktoria ja osaan ajaa liukupyöräkuormaajaa tai ajaa percheron-hevosista koostuvaa tiimiä. Olen esitellyt percheron-varsaani Royal Winter Fair -messuilla. Alkuperäisessä merkityksessä olen rekkamies.

Tulen luoksenne avoimin sydämin, sitoutuneena parantamiseen, tuoden kolme yksinkertaista sanaa.

Rehellisyys.  Arvokkuus.  Yhteisö. 

Nämä ovat kolme yksinkertaista sanaa, jotka soivat kuin kellot rehellisten ihmisten sydämessä.

Benito Mussolini sanoi kerran: ”Fasismia pitäisi oikeammin kutsua korporatismiksi, koska se on valtion ja yritysten vallan yhdistyminen.”

Ottawan ja Kanadan hallitusten toimissa pystymme nyt selvästi näkemään globaalin fasistisen totalitarismin aiemmin piilossa olleet kasvot, joilla tarkoitan suuryritysten vallan ja valtion vallan sulautumista yhteen – kuten Mussolini on fasismin määritellyt. 

Me näemme nyt järkyttäviä epätoivon merkkejä globalistisilta, korporatistisilta vastustajiltamme. Davosin puolueen epäpätevyys on tulossa kaikkien nähtäväksi.

1)   Ensimmäistä kertaa näemme selvästi, että he ovat halukkaita ja kykeneviä tekemään yhteistyötä Piilaakson kanssa pankkijärjestelmän aseistamiseksi meitä vastaan.

Kymmenen miljoonan Yhdysvaltain dollarin varastaminen poliittisesta varainkeruukampanjasta on jotain, mitä useimmat meistä eivät olisi voineet kuvitellakaan kaksi vuotta sitten. 

Tämä on selvästi kääntynyt takaiskuksi koneistolle, koska se on paljastanut kaikille, että hallituksen, tietotekniikka-alan ja pankkien välillä on luonnoton koordinaatio. Nyt meillä on suora videotodiste tästä salaliitosta surullisenkuuluisasta Zoom-puhelutallenteesta, joka dokumentoi Ottawan hallituksen ja pormestarin osallisuuden.

2)   Sensuuri kiihtyy, eivätkä vastustajamme enää oikeastaan yritä perustella sitä.

Hyökkäykset Joe Rogania vastaan ovat todella epätoivoista toimintaa.  Kaikkein rakastetuimman mediaikonin kimppuun hyökkäämisellä Pohjois-Amerikassa on paljon haittapuolia, ja se osoittaa jälleen kerran, että he koordinoivat keskenään.

TIESITKÖ, ETTÄ SPOTIFYLLÄ JA MODERNAlla on sama ykkössijoittaja? ”BAILEY GIFFORD” ASSET MANAGEMENT Omistaa 11,5 % molemmista yhtiöistä. 

Ja nyt tiedämme, että Neil Youngilla on taloudellinen eturistiriita suuren investointipankin takia, joka omistaa noin puolet hänen laulukataloginsa rahoitusoikeuksista.

Sensurointi kääntyy sensuroijia vastaan: Joe Rogan on edelleen vahva, ja lääke- ja pankkijärjestelmää vihataan enemmän kuin koskaan. Joe Roganin lopettamiseen tarvitaan enemmän kuin Neil Young.

3)   Nämä salaliittolaiset ovat niin epätoivoisia, että he ovat nyt kirjaimellisesti pyytäneet Yhdysvaltain puolustusministeriötä tekemään rikoksen: muuttamaan tietoja puolustusvoimien lääketieteellisessä epidemiologisessa tietokannassa.

Tyhmää kyllä, se oli jo julkaistu – ja sitä tutkitaan nyt lääketieteellisessä yhteisössä. HE JÄIVÄT KIINNI HOUSUT KINTUISSA, KUN MUUTTIVAT TIETOJA JÄLKIKÄTEEN. Veikkaan, että tämä ansaitsee rikostutkinnan.

Tämä tulee myös kostautumaan, koska nyt ihmiset ovat henkilökohtaisesti alttiina ja arvaukseni mukaan juoksevat kukkuloille tai ryhtyvät ilmiantajiksi. Olen kuullut, että asianajaja Thomas Renzin toimisto on tulvillaan uusia whistleblower-kanteita ja tiedotteita.

4)   On aika lopettaa feikki-hätätilavaltuudet, joita on käytetty perustuslaillisten ja luonnollisten oikeuksienne keskeyttämiseen.

Ei ole mitään hätätilaa. Hoitostrategiat k-taudin parantamiseksi vanhojen turvallisten lääkkeiden avulla löydettiin maaliskuuhun 2020 mennessä. Om1kron ei ole tappaja. Sensuurin on loputtava.

Lainaus tohtori Mattias Desmetin akateemisesta kirjasta ”Totalitarismin psykologia”:

Vaihtoehtoisia ääniä leimaa hörhöiksi todellinen totuusministeriö, joka on täynnä ”faktantarkistajia”.  Sananvapautta rajoitetaan erilaisilla sensuurin ja itsesensuurin muodoilla; ihmisten itsemääräämisoikeutta loukataan pakkopiikkistrategioilla, jotka pakottavat yhteiskunnan ennen näkemättömään sosiaaliseen syrjäytymiseen ja segregaatioon.

Kääntykäämme integriteetin, ihmisarvon ja yhteisön merkitykseen.

Integriteetti on sitoutumista totuuteen siinä, mitä sanot, miten elät ja kohtelet muita.

Roomalaiskatolisen kirkon kirkkoisä Augustinus sanoi tunnetusti: ”Totuus on kuin leijona. Sitä ei tarvitse puolustaa. Päästä se irti. Se puolustaa itseään.”

Arvokkuus kumpuaa kunnioituksesta itseämme, toisiamme ja maailmaa kohtaan, jossa elämme.

Yhteisö on se, mikä sitoo meidät yhteen, toisiimme, ja antaa elämällemme merkityksen.

Geneettisten k-piikkien osalta tiede on jo selvää.

K-piikit eivät toimi estääkseen tartuntaa, monistumista ja leviämistä muihin, eivätkä ne ole täysin turvallisia. Jokapäiväisessä elämässämme, ystäviemme kanssa, perheidemme kanssa, työtovereidemme kanssa me kaikki tiedämme, että tämä on totta. 

Ne eivät ole täysin turvallisia, ja riskien täyttä luonnetta ei vielä tunneta. Sitä vastoin luonnollinen immuniteetti, jonka terveet immuunijärjestelmät kehittävät tartunnan ja COVID-19:stä toipumisen jälkeen, on pitkäkestoinen, laaja-alainen ja suojaa erittäin hyvin tämän viruksen aiheuttamilta sairauksilta ja kuolemilta.

Nyt meillä on Om1kron. Nämä kokotteet on suunniteltu v1ruksen alkuperäiselle Wuhan -kannalle, joka on erilainen. Nämä kokotteet eivät estä Om1kron-infektiota, viruksen lisääntymistä tai leviämistä muihin, ja on olemassa tietoja, jotka viittaavat siihen, että piikit lisäävät infektio- ja sairastumisriskiä. Nämä geenipiikit ovat vuotavia, niiden kestävyys on heikko, ja vaikka jokainen mies, nainen ja lapsi Yhdysvalloissa ja Kanadassa kokotettaisiin, näillä tuotteilla ei voida saavuttaa laumaimmuniteettia eikä pysäyttää C0V1Dia.

Jos on olemassa riski, on oltava mahdollisuus valita

Tämä on nykyaikaisen bioetiikan perustavanlaatuinen perustotuus.

Kaikkiin lääketieteellisiin toimenpiteisiin, kokotteisiin ja lääkkeisiin liittyy riskejä.

Meillä kaikilla on oikeus ymmärtää nämä riskit ja päättää itse, haluammeko hyväksyä ne.

Tämän kieltäminen on ihmisarvon kieltämistä.

Pahuudella on monia juuria. Valmius kieltää ihmisarvo on yksi suurimmista. Sydämessämme ja sielussamme me kaikki tiedämme, että tämä on totta.

Lapsistamme.

Vaikka olen lääkäri, joka on syvästi sitoutunut Hippokrateen valaan, olen ennen kaikkea aviomies, isä ja isoisä. Pyydän, että sallitte minun puhua teille hetken lapsistamme ja perustavanlaatuisesta vastuustamme suojella heitä. 

Jos ei muuta, meidän on vaalittava ja suojeltava lapsiamme. Tämä on ensimmäinen tehtävä. Se on teidän tehtävänne. Se on minun tehtäväni. Heidän tehtävänsä ei ole suojella meitä. Viimeisten kahden vuoden aikana yhteiskuntamme ja kansanterveydellinen vastauksemme on epäonnistunut heidän suojelemisessaan. Monet asiat, joita kansanterveysjärjestelmämme on vaatinut meitä tekemään lapsillemme, ovat suoraan vahingoittaneet heitä. 

Lasten itsensä vahingoittaminen, itsemurhat ja huumeiden väärinkäyttö ovat lähteneet nousuun kaikkialla maailmassa. Ahdistuksesta, kiusaamisesta, pelottelusta ja pakottamisesta on tullut normi. Hyvin nuorilla mitattu älykkyysosamäärä on laskenut. Lapsille aiheutuu fyysisiä vahinkoja, kun heille ruiskutetaan geneettisiä kokotteita vanhusten suojelemiseksi virukselta.

Vanhempana on viime kädessä sinun vastuullasi suojella lapsiasi. Jos nämä geneettiset kokotteet vahingoittavat heitä, sinun on huolehdittava heistä. Kannat tätä taakkaa koko loppuelämäsi ja heidän elämänsä ajan. Keskimäärin yksi kahdesta tuhannesta kolmeen tuhanteen lasta, jotka saavat näitä kokotteita, joutuu lyhyellä aikavälillä sairaalahoitoon kokotteen aiheuttamien vaurioiden vuoksi. Vasta ajan kuluessa tiedämme, millaisia pitkäaikaisia vaurioita voi aiheutua. Kokotteet eivät suojaa lapsiamme saamasta Om1kron-tartuntaa eivätkä estä tartunnan saaneita lapsia tartuttamasta muita. Sitä vastoin lääkeyhtiöt ja hallitus ovat lähes täysin suojattuja kaikilta vahingoilta, joita nämä tuotteet saattavat aiheuttaa heille. Jos lapsesi saa vahinkoa näistä rokotteista, jäät yksin sekä surusi että hoitotaakkasi kanssa.

Nämä geneettiset kokotteet voivat vahingoittaa lastasi. Ne voivat vahingoittaa hänen aivojaan, sydäntään, immuunijärjestelmäänsä ja hänen kykyään saada lapsia tulevaisuudessa. Monia tämäntyyppisiä vaurioita ei voida korjata.

Rukoilen teitä siis, hankkikaa tietoa mahdollisista riskeistä, joita nämä kokeelliset lääkinnälliset tuotteet voivat aiheuttaa lapsillenne. Älkää antako kenenkään kertoa teille, mitä tehdä. Ajatelkaa itse. Koska on teidän vastuullanne suojella ja kasvattaa heitä. Jos he kärsivät vahinkoa, yksikään alueviranomainen, yksikään hallituksen kansanterveysviranomainen tai televisiolääkäri ei tule auttamaan teitä. Teidän, perheenne ja lapsenne on kannettava taakka itse.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kun olin vielä lapsi, eräs nerokas nuori amerikkalainen presidentti sanoi: ”Älä kysy, mitä maasi voi tehdä puolestasi; kysy, mitä sinä voit tehdä maasi hyväksi”.

Kanada on sinun maasi. Omistatte tämän hämmästyttävän lahjan, mutta teidän on puolustettava sitä, jos haluatte pitää sen, tai globalistit vievät sen teiltä. He lupaavat, että tulevaisuudessa ette omista mitään ja olette onnellisia. Uskotteko heitä?

Tänä päivänä pyydän teitä kaikkia pitämään presidentti John F. Kennedyn sanat mielessänne ja sydämessänne. Me kaikki voimme olla johtajia, ja te olette astuneet tehtävän eteen.  Kiitos palveluksestanne Kanadalle ja koko maailmalle.

Me selviämme tästä ja voitamme nämä vaikeudet, jos vain pidämme nämä kolme yksinkertaista sanaa sydämissämme.

Rehellisyys.

Arvokkuus.

Yhteisö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *