Alex Berenson, substack-artikkeli:

Nyt myös Maailman terveysjärjestö on heiluttanut valkoista lippua kokotteen tehosteannoksille.

WHO julkaisi eilen lausunnon k-piikeistä. Se on täynnä tavanomaista kansanterveysjargonia ja oman takamuksen suojelua, mutta yksi rivi erottuu edukseen:

”Alkuperäisen kokotteen koostumuksen toistuviin tehosteannoksiin perustuva kokotusstrategia ei todennäköisesti ole asianmukainen tai kestävä.

Se on ohi, hyvät ihmiset.

Muutamaa onnetonta israelilaista lukuun ottamatta juuri kukaan ei saa neljättä annosta alkuperäistä kokotetta; jokainen, jolla on silmät, voi nähdä, ettei se tehoa 0m1kroniin. (Ja jos et ole saanut vielä kolmatta annosta, miksi ottaisit sitäkään? Saat korkeintaan viikkojen ajan lievästi parantuneen suojan hyvin epätodennäköistä ”vakavaa tautimuotoa” vastaan).

WHO lupaa tai vaatii nyt kokotteita, jotka perustuvat siihen, mikä on tällä hetkellä vallitseva variantti.

Tämä lupaus on yhtä tyhjä kuin kaikki muutkin terveysbyrokraattien ja kokoteyhtiöiden antamat lupaukset.

Viime vuoden aikana on kehittynyt ainakin viisi merkittävää varianttia, joista kahdesta on tullut maailmanlaajuisesti hallitsevia. Edes k-piikkejä ei pystytä valmistamaan ja toimittamaan niin nopeasti, että ne vastaisivat sitä viruskantaa, josta tulee hallitseva. Virus on nopeampi kuin tutkijat.

K-piikki saattaa koukuttaa

Tulevat k-piikit muistuttavat korkeintaan nykyisiä influenssapiikkejä (eikä päinvastoin). Ne valmistetaan vuosittain ja jaetaan talvikauden alussa. Niistä ei ole paljoa hyötyä, eikä kukaan odota niiden juurikaan tehoavan.

Paitsi että kun kyse on k-taudista, ei WHO halua enää edes sellaisia.

Maailman terveysjärjestö totesi lausunnossaan nimenomaisesti, että tulevien k-tautia vastaan tarkoitettujen kokotteiden on ”suojattava tehokkaammin tartunnalta ja siten vähennettävä tartuntoja yhteisössä”.

Noihin 11 sanaan on kätketty kaksi valtavaa asiaa:

Ensinnäkin ne ovat tuhoisaa kritiikkiä siitä, että k-piikit eivät toimi lupausten mukaisesti.

Toiseksi Terveysjärjestö EI sovella tätä standardia influenssakokotteisiin, jotka eivät myöskään estä eikä niiden odoteta estävän tartuntoja yhteisössä. Miksi vaatia parempaa k-piikeiltä? Ainoa rehellinen vastaus on, että k-piikeillä on paljon vakavampia sivuvaikutuksia kuin influenssakokotteilla, ja siksi k-piikkeihin on sovellettava paljon korkeampia tehokkuusvaatimuksia.

K-piikeillä ei ole mitään toivoa täyttää suojatehovaatimuksia.

Sota on ohi. K-piikit hävisivät. Ainoa kysymys on, kuinka monta ihmistä vielä vahingoittuu, ennen kuin kansanterveysviranomaiset ilmoittavat antautuvansa.

Päättäjien propagoima medikalisaatio voi johtaa vakaviin seurauksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *