Moni kyselee, mistä minut jatkossa löytää.

.

Telegram

Kanava

Keskusteluryhmä

.

Twitter

Tästä pääset tililleni.

.

Jäsensivu

Sisäpiirissä käsitellään asiantuntijoiden kanssa suunnilleen viikottain tai ainakin kuukaisittain immuunisysteemin saloja sekä muita Pandemiaoppaan aiheita. Kyseessä on kuukausimaksullinen jäsensivusto. Osa jäsenistä on kertonut maksaneensa 27 euron kuukausimaksua kannatussyistä, vaikkei olisi kerennyt edes katselemaan videoita. Jos tahdot tukea työtäni, Sisäpiiriin liittyminen on tähän kätevä keino.

.

Yläpalkista löydät aina Sisäpiirin tuoreimmat videot, Kirjautumalla sisään

.

Mobiilinäkymässä löydät oikean yläkulman valikkonäkymästä kaikki samat elementit, mukaanlukien Telegramin ja muut somekanavat.

.

Kiitos kaikesta tähän astisesta! Teidän ja tukenne ansiosta olen voinut tänä vuonna keskittyä entistä täysipainoisemmin vaikuttamiseen, opettamiseen ja asioiden muuttamiseen.

.

.

Mihin panostan ja minkä verran?

En voi luvata, että ehtisin jatkossa juurikaan vaikuttamaan somekanavissa, kuten twitterissa tai telegramissa. Toivon, että te pidättä jatkossa suosittuja somealustoja sitäkin lämpöisämmin liekeissä ja fiiliksissä!

Suurin osa panoksestani menee:

  1. Tähän sivustoon, koska näen tässä mahdollisuuden tarjota jotain, mitä ei muuten vielä löydy ihan tarpeeksi. On jo onneksi olemassa loistavia sivustoja, kuten Injektiopiikki, K-realistit, Avoin media, Tapio Puolimatka, Olli Tammilehto, Ossi Tiihonen ja Rapsodia. Olliposti.fi sivustolla näen mahdollisuuden tarjota taustatukea heille jotka käyvät aktiivisempaa keskustelua etulinjoissa. Pyrin pitämään artikkeleideni URL-osoitteet sensuuriystävällisinä, eli vapaina kielletyistä k- ja r-sanoista, jotta niitä olisi helppoa jakaa tai kopioida minne tahansa. Sukulaisten k-kysymyksiin vastaillessa voit helposti hakea Haku-toiminnon avulla apua: saat valtavasti linkkejä ja lähteitä väitteidesi tai ajatustesi tueksi, missä tahansa näistä herkistä aiheista keskusteletkin – tai ihan muuten vaan oman ymmärryksen syventämiseen. Mikäli jotain aihetta ei vielä löydy, tai ei ole taustoitettu tarpeeksi syvällisesti, voit lähettää toiveen mihin tahansa kommenttikenttään ja kertoa, mistä aiheesta toivoisit tietoa ja lähteitä. Suosittelen hyödyntämään monia hyviä sivustoja – ja lisäksi tuntuu että tällä kotisivulla voin tarjota jotain, mikä täydentää ja tukee toisten erinomaista työtä.

2. Siinä missä ns. ”redpillaus”- eli herättelymateriaali tulee tänne maksuttomalle julkisivulle, menee rahan arvoinen koulutusmatsku Sisäpiiriin, ja pintaraapaisun verran myös Pandemiaoppaaseen. Ilmaisen olliposti.fi -sivun tekeminen on harrastusta, hyväntekeväisyyttä, vaikuttamista uteliaisuutta ja kansalaisaktivismia. Pandemiaoppaan aiheiden opettaminen on työtä, josta saan palkkani. Luulen, että suurin osa ajastani ja huomiostani menee jatkossa jäsenten palvelemiseen, mutta lisäksi sydän sykkii edelleen myös kansalaisaktivismille. Tai tarkemmin sanottuna innokkaiden aktivistien tukemiseen täältä taustalta.

3. Pandemiaoppaan seuraava versio, ja sitten myös muut kirjat ja kurssit. Tuntuu hyvälle päästä vihdoin kunnolla kouluttamaan ja syventämään samalla omaa osaamista, koska ainakin vuoden verran suurin osa aktiivisesta ajastani meni herättelyyn ja inspiroimiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *