Tohtori Mary Talley Bowden, FLCCC:n kliininen neuvonantaja, jolla on asiantuntemusta k-taudin varhais- että pitkäaikaishoidosta, haastaa sairaalan, joka peruutti hänen lupansa perättömillä väitteillä.

Pierre Kory, MD 20.1.2022723

Yksi FLCCC:n kliinisistä neuvonantajista, tohtori Mary Talley Bowden, kuvassa yllä, taistelee paikallisia sairaalahallintojohtajia ja ylilääkäreitä vastaan, jotka kollektiivisesti joutuivat (kuten niin monet muutkin) median ja valtion terveysvirastojen propagoimien joukkoharhojen uhreiksi, kuten ”i***mektiini on hevosenkengille”, ”tämä on piikittömien p*ndemia”, kokotteet ovat ”turvallisia ja tehokkaita, turvallisia ja tehokkaita” jne.

Kun tai jos hänen tapauksensa käsitellään oikeudenmukaisesti oikeudessa, takaan teille, että tohtori Bowden pystyy osoittamaan, että tieteellistä tietoa, joka tukisi mitään Houston Methodist -sairaalan (ja Houston Chronicle -sanomalehden) häntä vastaan tekemiä toimia, ei ole hirvittävän paljoa. Anna mennä, Mary. Tuo totuus esiin. Kiitos, että puhut kokottamattomien puolesta… ja kokotettujen, eli KAIKKIEN potilaiden puolesta (kuten oikeat lääkärit tekevät). Katso artikkeli Epoch Timesista hänen ahdingostaan. Haluan myös mainita, että mielestäni Epoch Times on ehdottomasti paras (ainoa?) toimiva sanomalehti Yhdysvalloissa tällä hetkellä:

Lääkäri, joka hyllytettiin Houston Methodistist -sairaalasta, koska hän kannatti 1v*rmektiiniä ja vastusti kokotevelvoitteita, haastoi sairaalan oikeuteen

Kirjoittanut Ivan Penttšukov

Tammikuu 18, 2022 Päivitetty: 18. tammikuuta 2022

Texasissa lääkäri, jonka oikeudet Houston Methodist -sairaala perui viime vuonna, koska hän kannatti 1v*rmektiiniä ja vastusti kokotevelvoitteita, haastoi sairaalan oikeuteen 17. tammikuuta.

Tohtori Mary Bowden jätti kanteen (pdf) maanantaina Harrisin piirikunnan käräjäoikeuteen ja vaati sairaalalta talousraportteja ja tietoja haittavaikutuksista.

”Kaksi kuukautta sitten marraskuussa Houston Methodist nosti minut julkisuuden valokeilaan kertomalla maailmalle, että he peruuttivat ammattioikeuteni, koska olin muka levittänyt vaarallista väärää tietoa C0V1Dista. Houston Chronicle -lehti yhtyi tähän pyrkimykseen. Sen jälkeen monet ihmiset ovat kommentoineet julkisesti, että minun pitäisi menettää toimilupani”, Bowden sanoi klinikkansa ulkopuolella Houstonissa maanantaina.

Houston Methodist kieltäytyi kommenttipyynnöstä.

Kanteen mukaan Bowden ryhtyi hankkimaan tietoja Houston Methodist -sairaalasta sen jälkeen, kun sairaala syytti häntä ”vaarallisen väärän tiedon levittämisestä, joka ei perustu tieteeseen” sarjassa twiittejä viime vuoden marraskuussa.

”Tohtori Mary Bowden, joka on hiljattain liittynyt Houston Methodist Hospitalin lääketieteelliseen henkilökuntaan, käyttää sosiaalisen median tilejään ilmaistakseen henkilökohtaisia ja poliittisia mielipiteitään k-piikeistä ja hoidoista”,  eräässä twiitissä sanottiin.

Yhtä päivää ennen sairaalan twiittejä Bowden jakoi linkin meta-analyysiin tutkimuksista, jotka koskivat 1ve*mektiinin tehoa C0V1D-I9:n hoitona ja ennaltaehkäisynä.

1v*rmektiini ei ehkä olekaan niin tappava kuin kaikki sanoivat. Puhu ääneen!” Bowden kirjoitti.

Kaksi päivää aiemmin hän kirjoitti toisessa twiittauksessa että ”kokotevelvoitteet ovat väärin.”

Kun sairaala antoi ”epäuskottavia selityksiä” syytöksilleen, Bowden päätti ”seurata rahaa”, kanteessa todetaan. Teksasin lain mukaan Houston Methodisti -sairaalaa hallitsevan voittoa tavoittelemattoman yhtiön on julkistettava tietonsa yleisön pyynnöstä.

Klinikkansa henkilökunnan reunustamana Bowden puhui maanantaina vaivalloisesta matkastaan lääkärinluvan saamiseksi ja siitä, miten se on opettanut häntä olemaan luottamatta sokeasti lääkeyhtiöihin ja suhtautumaan uusiin hoitoihin ja kokotteisiin kriittisen linssin läpi.

Bowden korosti, että hänen klinikallaan ei ole taloudellisia siteitä hallitukseen, sairaaloihin, lääkeyhtiöihin tai vakuutusyhtiöihin.

”En tee sopimuksia vakuutusyhtiöiden kanssa. En tee sopimusta hallituksen kanssa. En ota Medicarea. Minulla ei ole taloudellisia siteitä sairaaloihin”, Bowden sanoi. ”Ainoat ihmiset, joille työskentelen, ovat potilaani, ja kohtelen heitä niin kuin itse haluaisin, että minua kohdellaan.”

Bowdenin asianajaja Steven Mitby sanoi, ettei lääkäri aja oikeusjuttua taloudellisen hyödyn tavoittelemiseksi.

”Hän ei tavoittele penniäkään mistään tästä”, Mitby sanoi. ”Hän pyytää vain avoimuutta ja lain noudattamista.”

Bowden pyysi tietoja sairaalalta ennen kanteen nostamista, mutta ei saanut vastausta, Mitby sanoi.

30. marraskuuta 2021 päivätyssä kirjeessä Bowden pyysi Houston Methodist -sairaalalta useita tietoja, muun muassa siitä, kuinka paljon rahaa sairaala sai k-piikitysohjelmastaan ja k-potilaiden hoidosta. Lääkäri pyysi myös taloudellisia asiakirjoja, jotka koskivat lääkeyhtiöiltä saatuja taloudellisia maksuja, voittoa tavoittelemattomien yritysten veroilmoituksia ja sairaalan työntekijöille maksamia bonuksia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *