Kyseessä on PITKÄ haastattelu (2 tuntia ja 20 minuuttia), mutta erittäin tärkeä. Jos Kanada kaatuu, se luo mallin toisinajattelun murskaamiselle voimakeinoin.

Steve Kirsch 17.2.512297

Tapasin ensimmäisen kerran tohtori Byram BridleCanadian C0v1d Care Alliance -ryhmäpuhelussa 26. toukokuuta 2021. Dr. Bridle puhui biodistribuutioraportista, jonka hän sai FOIA-informaatiopyynnön nojalla Japanin hallitukselta ja joka osoitti, että kokotteet eivät pysyneet piikitettyjen käsivarsissa, vaan ne muodostivat piikkiproteiineja kaikkialla ihmisten kehossa. Muistan keskeyttäneeni hänet sanoakseni: ”Se, mitä sanot, on erittäin tärkeää.”

Olemme olleet ystäviä siitä lähtien.

Tämä oli minulle henkilökohtaisesti kriittinen puhelu. Ennen puhelua olin kuullut, että suhteettoman moni ystäväni oli loukkaantunut kokotteella. Mutta minulla ei ollut toimintamekanismia. Viimekeväinen CCCA-puhelu oli minulle puuttuva palanen.

Ryhmäpuhelun jälkeen kerroin Robert Malonelle (jonka jo tunsin), mitä Byram sanoi. Malone tunnisti heti tutkimuksen merkityksen, ja tämä johti siihen, että Malone ja minä olimme kuuluisassa Darkhorse Podcast -haastattelussa tohtori Bret Weinsteinin kanssa, joka kuvattiin 10. kesäkuuta 2021 ja jossa puhuimme Byramin tiedoista. Voit nähdä tiivistetyn version täältä ja lukea tohtori Bridlen roolista tässä kaikessa. Koko versio on sensuroitu YouTubesta useita kertoja (muut yrittivät repostata), mutta se on saatavilla Rumble-sivustolla täällä. Se on superpitkä.

Byram on fantastinen ihminen ja loistava tiedemies. Heti saatuaan datan hän kirjoitti pitkän raportin siitä, mitä se tarkoittaa (tonneittain tieteellisiä viitteitä) ja alkoi levittää tietoa. Häntä vastaan hyökkäsivät nopeasti muut Guelphin yliopiston tiedekunnan jäsenet, jotka allekirjoittivat yhteisen kirjeen, jossa tuomittiin hänen uskomuksensa. Kukaan allekirjoittajista ei lukenut hänen raporttiaan. He jopa myönsivät tämän. Byram oli ”väärässä”, koska hänen näkemyksensä eivät sopineet yhteen sen kanssa, mitä ihmisille käskettiin tehdä.

Byram on keskustellut monta kertaa tohtori Robert Malonen kanssa, joka kertoi Byramille, että jos Malone joskus perustaisi yrityksen, joka työskentelisi turvallisten m*NA-kokotteiden parissa, hänen ensimmäinen puhelunsa olisi Byramille:

Dr. Byram Bridle talks about debates, science, blood, truckers, and Canada

Haastattelussa käsitellyt avainkohdat

Tässä laajassa haastattelussa, joka kesti yli 2 tuntia, käsittelimme seuraavia aiheita:

  1. Miten Kanadan terveysviranomaisia haastanut keskustelu sujui? (Vastaus: ”He eivät tulleet paikalle.”)
  2. Haluaisiko joku väitellä kanssasi? (V: ”Ei.”)
  3. Mitä tiede sanoo kokotteista? (Vastaus: ”Parhaimmillaan ne eivät toimi [ja pahimmillaan tekevät paljon vahinkoa].”)
  4. Ovatko nämä raportit kokotusten jälkeisistä verivaikutuksista totta? (V: ”Todennäköisesti, mutta huolestuttavampaa on se, ettei ole olemassa tutkimuksia, jotka osoittaisivat, etteivät ne olisi totta.”) Mitä teidän omissa tutkimuksissanne todettiin? (V: ”Minua ei päästetty tekemään tutkimuksia. Ehdotukseni jätettiin huomiotta.”)
  5. Mitä Kanadassa todella tapahtuu? Kuinka monet ihmiset tukevat rekkakuskeja? Kertooko valtamedia ihmisille, mitä todella tapahtuu? (Vastaus: ”Rekka-autonkuljettajat järjestävät rauhanomaisen mielenosoituksen, jota tiedotusvälineet vääristelevät. Noin 50 prosenttia kanadalaisista tukee heitä. Se repii maata kappaleiksi. Keskellä on nyt vähemmän ihmisiä. Ihmiset valitsevat puolensa.”)
  6. Voidaanko sinut pidättää ja laittaa vankilaan? Voidaanko minut? (V: ”Kyllä. Trudeaulla on nyt diktatoriset valtuudet hätätilan vuoksi. Hän voi tehdä mitä haluaa. En ole varma, näetkö koskaan tuomaria tai valamiehistöä. Todennäköisesti sinut vain laitetaan vankilaan. Parasta pakata hammasharja. Kuorma-autonkuljettajia ja heidän kannattajiaan uhataan 100 000 dollarin sakoilla, vuoden vankeudella, kuorma-autonkuljettajan lupakirjan pysyvällä peruuttamisella ja henkilökohtaisen omaisuutesi takavarikoimisella [kuten kaikki pankkitililläsi olevat varat].”).
  7. Miten tämä päättyy? (Vastaus: ”Toinen osapuoli voittaa pian. En tiedä, kumpi.”)

Pääjohtopäätös: Toimi nyt, älä vain istu sivussa

Byram Bridlen keskeinen huomio on, että NYT on kanadalaisten aika ryhtyä toimeen ja osallistua. Matkusta Ottawaan. Kotona istuminen ja toiminnan seuraaminen sivusta ei auta. Jos kanadalaiset eivät protestoi nyt, voimme nähdä täysin erilaisen Kanadan syntyvän, jota johtaa diktaattori ja jossa ihmisoikeuksia poljetaan käyttäen tekosyynä sitä, että ”se on suuremman hyvän vuoksi”.

Lisätietoa

Voit seurata Byramia hänen subackissaan, ja Tästä haastattelusta on jopa artikkeli!

Alkuperäinen artikkeli: Steve Kirsch Substack

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *