Reutersin uutisessa, joka ei saanut juuri lainkaan huomiota korporaatiomediassa, hollantilainen vakuutusyhtiö Aegon paljasti, että sen vuoden 2021 kolmannen vuosineljänneksen henkivakuutuskorvaukset nousivat 258 prosenttia vuoden 2020 kolmanteen vuosineljännekseen verrattuna. Vuonna 2020 kokotteita ei ollut vielä saatavilla; silloin Aegonin maksamat korvaukset olivat vain 31 miljoonaa dollaria. Kolmen vuosineljänneksen aggressiivisten kokotusten jälkeen kuolemantapauksen korvaukset olivat 111 miljoonaa dollaria, mikä merkitsee 258 prosentin kasvua.

Reutersista Yahoo Financen kautta:

Hollantilainen vakuutusyhtiö Aegon, joka tekee suurimman osan liikevaihdostaan Yhdysvalloissa, kertoi, että sen korvaukset Amerikassa olivat kolmannella neljänneksellä 111 miljoonaa dollaria, kun ne vuotta aiemmin olivat 31 miljoonaa dollaria. Myös yhdysvaltalaiset vakuutusyhtiöt MetLife ja Prudential Financial kertoivat henkivakuutuskorvausten nousseen. Jälleenvakuuttaja Munich Re nosti vuoden 2021 arvionsa C0V1D-I9-henki- ja sairausvakuutuskorvauksista 600 miljoonaan euroon 400 miljoonasta eurosta.

Vakuutusyhtiöt alkavat hitaasti ymmärtää totuuden k-piikeistä, vaikka valtavirta yrittää peitellä kiihtyviä kuolemantapauksia. Vakuutusyhtiöiden taloudessa esiin tulevia kuolinsignaaleja ei voida lakaista maton alle, ja kun otetaan huomioon, että vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä henkivakuutusten lunastuksissa kirjattiin 258 prosentin kasvu, herää ilmeinen kysymys: kuinka paljon pahempaa tämä voi olla vuoden 2021 neljännellä neljänneksellä? Tai vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä?

Jokaisena ”normaalina” (ennen moronaa) päivänä Amerikassa kuolee noin 7 700 ihmistä. Jos nämä kuolemantapaukset lisääntyvät 100 prosenttia, se tarkoittaa, että joka päivä kuolee 7 700 ihmistä lisää. Kun tämä kerrotaan vuoden ajalta, se tarkoittaisi 2,8 miljoonaa kuolemantapausta lisää.

Aegon raportoi peräti 258 prosentin kasvusta henkivakuutusten korvauksissa. Vaikka Aegon ei luonnollisestikaan vakuuta koko maata, tämän pitäisi soittaa hälytyskelloja niiden ihmisten keskuudessa, jotka kiinnittävät huomiota. Jos kuolleisuus nousisi 200 prosenttia, se tarkoittaisi, että Amerikassa kuolisi päivittäin yli 15 000 ihmistä lisää. Kyseessä on kokotteiden h0l0kausti, joka on käynnissä reaaliajassa.

Tietokannat eivät vain ole vielä saavuttaneet todellisuutta, joka vallitsee helmikuussa 2022. Syöpäkuolemien määrä on lähes varmasti kaksinkertaistunut vuonna 2021 ja on menossa kohti vielä suurempia lukuja vuonna 2022, mutta syöpäteollisuus – jota hallitsevat lääketeollisuuden intressit – hautaa tietysti luvut niin kauan kuin mahdollista välttääkseen kenenkään kyselemästä, miksi niin monet ihmiset kuolevat yhtäkkiä syöpään.

(Vastaus on ilmeinen: se johtuu m*NA-kokotteista.)

https://www.brighteon.com/9e5a5b09-9f5c-4a33-9c57-f5910de9e042

Kokotteiden h0l0kausti on todellinen ja kiihtyy… Miljoonat kuolevat Amerikassa

Meillä ei siis ole vain todellinen kokotteiden holokausti meneillään Amerikassa juuri nyt, vaan meneillään on myös h0l0kaustin peittely, jota johtavat kaikki osalliset, mukaan lukien Big Pharma, Big Tech, Big Media ja Big Government. He kaikki ovat mukana tässä. He kaikki työskentelevät peitelläkseen tätä niin kauan kuin mahdollista, voidakseen pakottaa vielä enemmän ihmisiä piikille, ennen kuin ruumiiden määrä käy kiistattomaksi.

Tällaisen pahuuden kanssa olemme tekemisissä yhteiskunnassa juuri nyt, ja sitä kaikkea johdetaan ”tieteen” nimissä.

Tämän ”tieteen” alla koko maailman on tarkoitus teeskennellä, että kokotteet pysäyttävät tartuntatautien leviämisen ja sairaalahoidot, ja katsoa muualle, kun niin monet kokotetut ihmiset kuolevat ennenaikaisesti. Israel, jossa kokotusaste on 96,2 prosenttia koko väestöstä, on nyt maailman kärjessä k-tapauksissa henkeä kohti. Tämä osoittaa, että kokotteella on päinvastainen vaikutus kuin meille luvattiin ”tieteen” nimissä. Itse asiassa, mitä enemmän maa kokottaa väestöään, sitä korkeammaksi k-tapaukset nousevat.

Tämä johtuu tietenkin siitä, että piikki on pandemia. K-juttu olisi jo ohi, jos piikit eivät olisi kuukaudesta toiseen laittaneet ihmisten kehoja tuottamaan piikkiproteiinia, jotka aiheuttavat elinten vajaatoimintaa ja kuolemia. Ei ole sattumaa, että lääketieteellinen ala, joka saa hallitukselta taloudellisia palkkioita siitä, että se vahingoittaa ihmisiä hengityskoneilla ja remdesivirillä, luokittelee piikkivamman oireet k-jutuksi.

Hershey-yhtiö puolestaan erottaa kaikki kokottamattomat työntekijänsä ja kieltää uskoon perustuvat vapautukset tappavista kokotteista. Kuten The Epoch Times kertoo:

”Luulin todella, että kaikki olisi kunnossa”, maksujen analyytikko ja hankintojen ostaja Kim Durham kertoi The Epoch Timesille. ”Ajattelin, että ette voi kyseenalaistaa uskoani. Kukaan ei voi kyseenalaistaa sitä.”

Durham pyysi elokuussa uskonnollista vapautusta ja oletti saavansa sen.

”Luulin, että tämä oli takanani, kunnes tapasin syyskuussa HR-edustajan. Siinä kuulusteltiin uskonnollisia vakaumuksia. He väänsivät sanojasi ja yrittivät laittaa sanoja suuhusi. Se oli kauheaa. Minulta kysyttiin niin henkilökohtaisia kysymyksiä, joilla ei ollut mitään tekemistä uskonnon kanssa.”

Hän järkyttyi, kun hän sai marraskuussa tiedon, että hänen hakemuksensa uskonnollisesta mukautuksesta oli hylätty.

Kaikki haastateltavat mainitsivat, että heitä vaivattiin samanlaisilla kysymyksillä tapaamisissa, jotka yleensä pidettiin lähimmän esimiehen ja jonkun henkilöstöhallinnon edustajan kanssa:

Oletteko koskaan saanut kokotuksia? Onko lapsenne kokotettu? Miten suojaudutte, kun lähdette kotoa? Kuinka usein käytte kirkossa? Käytättekö Tylenolia, Ibuprofeenia, Tumsia tai Midolia?

Hershey-yhtiö, joka myy huonolaatuisia, jalostettuja, sokerilla täytettyjä suklaapatukoita, jotka edistävät diabetesta ja liikalihavuutta, kuulustelee työntekijöitään siitä, käyttävätkö he närästyslääkettä? Ja jos käyttävät, he eivät saa vastustaa piikkiproteiini-injektioita?

Alkuperäinen teksti: Mike Adams

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *