Saksa koittaa kieltää Telegramin. Washington DC vaatii kokotuksen, jos meinaat käydä vessassa. Washingtonin osavaltio haluaa laittaa vuodeksi vankilaan, jos et noudata heidän terveysmääräyksiään.

Steve Kirsch 16. tammikuuta 2022552600

Lyhyesti

 • K-piikit eivät toimi, mutta viranomaiset ympäri maailmaa lisäävät painostusta noudattaa piikkivaatimuksia ”pitääkseen meidät turvassa”.
 • Saksalaisen Die Welt -sanomalehden mukaan heidän hallituksensa suunnittelee viestisovellus Telegramin sulkemista, koska k-rajoituksien ja sulkutoimien vastustajat voivat käyttää Telegramia tietojen jakamiseen ja mielenosoitusten järjestämiseen.
 • Washingtonin osavaltio haluaa laittaa vuodeksi vankilaan, jos et noudata heidän terveysmääräyksiään, mukaan lukien kokotusten vaatiminen.
 • Monissa kaupungeissa on otettu käyttöön käytäntöjä, joissa vaaditaan piikkitodistus, jotta pääsee tiettyihin laitoksiin, tai jopa säilyttääkseen työpaikkansa kaupungilla.
 • Jos ette pidä asioiden etenemissuunnasta, levittäkää tätä tietoa laajalti. Liity mukaan maailmanlaajuiseen mielenosoitukseen nyt lauantaina 22. tammikuuta.

Viranomaiset lisäävät painostusta entisestään saadakseen meidät noudattamaan heidän tahtoaan, ”jotta he voivat pitää meidät turvassa”.

Miten CDC:n (Amerikan tautikeskuksen) ohjeistus on toiminut? Se käy ilmi tästä kuvaajasta, jota ette näe CNN-kanavalla:

Kun jokin ei toimi, mitä tehdään? Tervejärkiset kuuntelisivat päteviä ihmisiä, joilla on erilainen näkökulma. Hullut jatkavat saman toistamista yhä uudelleen ja uudelleen ja odottavat erilaista tulosta.

Jos et ole vielä huomannut, yhteiskuntamme kuuluvat hulluuden kategoriaan.

Viranomaiset eivät koskaan kanna vastuuta huonosti toimineista neuvoistaan. He syyttävät kokottamattomia ja kaikkia, jotka eivät noudata heidän neuvojaan.

Niinpä he kaksinkertaistavat toimeksiantonsa ja tekevät kriittisesti ajattelevien ihmisten elämästä entistäkin vaikeampaa.

Mitä ilmeisemmäksi käy, että koko epidemian torjunta on ollut täydellinen katastrofi, sitä kovemmin ihmiset vastustavat sitä. Ja mitä kovemmin ihmiset vastustavat, sitä kovemmin hallitukset tekevät vastaiskun estämällä sananvapauden ja panemalla vankilaan ihmisiä, jotka kieltäytyvät noudattamasta heidän toimeksiantojaan.

Asiat siis vain pahenevat. Paljon pahemmaksi.

Katsokaa tuoreimmat uutisotsikot…

Saksa meinaa kieltää Telegramin

Saksalaisen Die Welt -sanomalehden raportin mukaan maan hallitus harkitsee toimia Telegram-viestisovelluksen sulkemiseksi.

Miksi?

Koska ihmiset, jotka vastustavat k-rajoituksia ja sulkutoimia, käyttävät Teleä mielenosoitusten järjestämiseen ja tiedon jakamiseen! Saksan hallitus ei voi hyväksyä tätä. He vaativat sokeaa kuuliaisuutta.

Lue lisätietoja ZeroHedgen artikkelista tai katso tämä video:

Onneksemme Telegram on hajautettu organisaatio, joka liikkuu ja pitää sijaintinsa salassa. Se on hyvä asia sananvapauden kannalta.

Washingtonin osavaltio haluaa laittaa jopa vuodeksi vankilaan, jos et noudata heidän terveysmääräyksiään, mukaan lukien kokotuksia

Katsokaa ja ihmetelkää, mitä Washingtonin osavaltiossa tapahtuu juuri nyt:

Ote artikkelista:

RCW 70.24.024:n nojalla annettua terveysmääräystä rikkova tai sen noudattamatta jättävä henkilö syyllistyy törkeään rikkomukseen, josta rangaistuksena on vankeus enintään 364 päiväksi, tai kunnes määräys on täytetty tai lopetettu.

Jos he siis haluavat sinun ottavan kokotteen, minkä tahansa piikin, sinun on parasta noudattaa sitä tai joudut vankilaan. He voivat sitten toistaa tämän yhä uudelleen. Periaatteessa sinun on siis parasta ottaa piikki, jonka he haluavat pistää sinulle, tai vietät loppuelämäsi vankilassa.

Eihän se ole Nürnbergin säännöstön vastaista? (tietysti on, mutta mitä he siitä välittävät).

Washington DC ei enää päästä piikittömiä vessaan

Vielä vaikuttavampaa on se, mikä tuli voimaan tänään 15. tammikuuta Washington DCssa:

VaxDC Signage

Oletko kokottamaton ja haluat mennä vessaan? Onnea matkaan! Sinun on pidäteltävä, kunnes pääset Virginiaan.

Hotellit eivät kuitenkaan kuulu mandaatin piiriin, ja liittovaltion hallituksen rakennukset eivät kuulu kaupungin toimivaltaan, joten se on helpotus (toistaiseksi).

Voit silti käydä ruokakaupoissa, apteekeissa ja lentokentillä. Mutta kuinka kauan? Vielä kuukauden?

San Jose pakottaa kaikki kaupungin työntekijät piikille

Lisää Nürnbergin säännöstön rikkomuksia. Kalifornian San Jose vaatii kaikkia 7000 työntekijää ottamaan kolminkertaisen kokotuksen tai menettämään työnsä. Vau. Ph1zer ja M0d€rna ovat varmaan riemuissaan!

Jos haluat osallistua mihin tahansa suureen sisätiloissa järjestettävään tapahtumaan, sinun on esitettävä todiste kokotuksesta tai negatiivisesta C0V1D-testistä ennen kuin pääset sisään.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi linjaukset yksimielisesti.

Pormestari julisti, että San Jose johtaa Yhdysvaltoja tällä toimenpiteellä.

Ymmärtääkö hän, että piikit on uudelleenkokotettava 60 päivän välein, kuten Tanskan tutkimus selvästi osoittaa?

Ryhdytään toimeen

Jos mielestäsi maailma on menossa oikeaan suuntaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Istu alas ja rentoudu.

Jos olet tyytymätön asioiden etenemissuuntaan, jaa tietoa kanavissasi.

Maailmanlaajuinen miekkari lauantaina tammikuun 22. päivä

Tervetuloo Helsinkiin!

3 Kommenttia

 1. Minä haluan olla mukana vaikuttamassa, koska olen hoitaja, joka kohta menettää työn. Olen yksinhuoltaja, joka tiukilla jo muutenkin yhdellä palkalla. Tilanne pelottaa. Mihin tämä kommentti nyt menee. Opettelen näitä uusia sovelluksia.

  1. Tänne tämä tulee nettisivulle, tai siis blogin kommenttikenttään.

   Tsemppiä sinne! Kukaan meistä ei halua elää siinä totalitaristisessa kontrollisysteemissä, mitä Davosin väki ajaa Suomeen mm. omien Young Global Leadereidensa (Sanna Marin & Saarikko) kautta. Nyt on aika vaikuttaa – ja auttaa muita jotka vaikuttavat.

 2. Saksassa suunnitellaan Telegramin sulkemista, koska Telegramissa on suunniteltu muun muassa väkivaltaisia hyökkäyksiä ja poliitikkojen tappamista. Onko se teidän follareiden toimintaperiaate?
  Lisäksi Telegram ei ole mitenkään ”hajautettu”, vaan se toimii Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Sehän lienee ihannevaltionne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *