Koko globaali talousjärjestelmä, jonka alaisuudessa olemme eläneet, perustuu keinotekoiseen niukkuuteen ja kontrolliin. Tuo järjestelmä on tulossa tiensä päähän. Se on itsetuhoinen, koska se perustuu loputtomaan velanluontiin ja keinotekoisella velkarahalla kikkailuun, eikä enää juurikaan aitoon tuottavuuteen.

Koko Amerikan talous on nykyään pitkälti pelkkää ”finanssia” – pankkiirit, hedge-rahastojen johtajat ja hallituksen virkamiehet luovat illuusion taloudellisesta vauraudesta lapioimalla ympäriinsä erilaisia velkaan ja johdannaisiin perustuvia instrumentteja. Tämä kaikki saavutetaan tyrannimaisella monopolistisella niukkuuden täytäntöönpanolla, jolla varmistetaan, että ihmiset toimivat ikuisesti niukkuuden kilpajuoksussa rauhallisen yltäkylläisyyden sijaan.

Koko terveydenhuoltojärjestelmä (virallinen sairaussysteemi) perustuu niukkuuteen ja lääkkeiden puutteeseen. FDA:n loputtomat hyökkäykset 1vermekt11niä, lääkekasveja ja ravintolisiä vastaan ovat osa ihmiskuntaa vastaan käytävässä sodassa, jonka tarkoituksena on riistää meiltä kohtuuhintainen ja runsas lääketarjonta, joka voi pelastaa henkiä ja lopettaa nopeasti muotiepidemiat.

Keskitetty rahan väärentäminen (”rahan luominen”) pitää korruptoituneen, rikollisen hallituksen vallassa, samalla kun massiivinen rahan painaminen ryöstää massoilta heidän eurojensa ostoarvon. Niin kauan kun valta luoda rahaa on yksinomaan korruptoituneella, rikollisella valtakoneistolla, ihmiset eivät koskaan ole vapaita – mikä helpottaa heidän hallitsemista ja lypsämistä eliitin eduksi.

Ruokaa ja lääkkeitä voidaan luoda melkein rajattomasti ruokkimaan ja parantamaan jokaista ihmistä maapallolla

Kuten olen osoittanut viimeaikaisissa podcasteissa, ruuan ja lääkkeiden runsaat varastot voidaan helposti luoda yksinkertaisilla, edullisilla menetelmillä. Esimerkiksi, parsakaalin siementen itäminen luo sulforafaani-molekyylejä ilmasta, ja nuo molekyylit ovat luonnollista lääkettä, jolla on voimakkaita syövänvastaisia ominaisuuksia. Tämä molekyyli stimuloi neuraalisia kantasoluja (NSC), jotka korjaavat piikkiproteiinien aiheuttamia aivovaurioita.

Sulforafaania voidaan tuottaa loputtomia määriä lähes ilmaiseksi käyttämällä yksinkertaisia itämispurkkeja ja parsakaalin siemeniä. Kenenkään ei tarvitse jäädä ilman tätä voimakasta luonnonlääkettä. Myös ruokaa voidaan luoda runsaasti edullisilla matalan teknologian hydroponisilla viljelyjärjestelmillä, joissa ei käytetä sähköä, pumppuja eikä monimutkaisia osia:

Brighteon.com/84e7c505-bb66-4893-8fdc-18255c959212

Latest GROW BOX improvements from Health Ranger

Kun poistetaan kuviosta virastot, hallitukset ja keinotekoiset yritysmonopolit, jotka saavat kansalaiset kärsimään pienen korruptiopiirin voitontavoittelun vuoksi, voidaan ruoka, lääkkeet ja jopa makea vesi saada luotettavasti lähes kaikkien saataville. Hyvävelikorporaatiot virastokavereineen tukahduttavat tämän totuuden ja ajavat keinotekoista niukkuutta saadakseen voittoa ihmisten kärsimyksestä.

Paljolti sama pätee rahaan. Fiat-valuutan massiivinen painaminen vain näyttää edistävän rahan yltäkylläisyyttä, mutta se itse asiassa aiheuttaa niukkuutta valuutan arvon romahtamisen vuoksi. Mitä enemmän rahaa painetaan, sitä vähemmän sillä on arvoa… ja ne, jotka jäävät pitämään sitä hallussaan, menettävät kaiken, jos he pitävät sitä hallussaan koko romahduksen ajan. Inflaatio on äärimmäisin varainsiirto köyhiltä ja työläisiltä niille jotka rahaa saavat painaa, eli poliittista erityissuojelua nauttiville suurpankkiireille ja ”hyvin palvelleille” päättäjille IMF-viroissaan.

Maailman ihmiset voivat luoda omat rahajärjestelmänsä ja paeta suunniteltua rahapulaa

Kryptovaluuttailmiö paljastaa, että ihmiset voivat luoda omia rahajärjestelmiään. Emme tarvitse rikollisia hallituksia ja niille läheisiä keskuspankkeja sanelemaan, mitä rahaa saamme käyttää. Voimme käydä vapaasti kauppaa keskenämme käyttämällä sähköisiä järjestelmiä tai jopa fyysisiä vaihtokauppaan perustuvia systeemejä. Yksikään valveutunut ihminen ei luota enää Yhdysvaltain hallitukseen, ja velkakatastrofi-rahaan, joka vain odottaa, että se laukaistaan romahtavaksi lumivyöryksi.

Mitä jos loisimme rahajärjestelmiä, jotka eivät tarvitsisi keskuspankkien lupaa? Mitä jos lanseeraisimme omat kulta- tai hopeapohjaiset alueelliset valuutat ja käyttäisimme niitä vaihtovälineinä?

Mitä jos yksinkertaisesti peruisimme suostumuksemme maailman väärinkäytöksiltä ja rikollisilta hallituksilta ja lakkaisimme antamasta niiden johtaa elämäämme?

Energia tulee olemaan (lähes) ilmaista

”Yltäkylläisyystaloudessa”, jossa energia on lähes ilmaista, jokainen voi elää mukavaa ja yltäkylläisyydestä kumpuavaa elämää. Lähes ilmainen energia tarkoittaa, että ruoantuotanto on hyvin edullista. Niin on myös liikenne. Jopa asuntojen rakentamisesta tulee edullisempaa.

Hallitukset ja yritykset yrittävät tukahduttaa edulliset energiateknologiat. Ne eivät halua ihmisten olevan ”liian” vapaita. Sotateollisuus jatkaa etujensa suojelemista, luoden tuottoisia konflikteja vaikkapa Lähi-idän öljystä perustellakseen olemassaolonsa. Sota on hallintoon kytköksissä olevien teollisuustahojen voittojen moottori, ja niukkuus on sodan polttoaine.

Jos öljyä ei tarvittaisi enää energiantuotantoon, suuri osa kineettisten konfliktien oikeutuksesta ympäri maailmaa katoaisi. Ilmainen energia tarkoittaa, että jokaisesta kotitaloudesta tulee oma energialähteensä, eikä kenenkään tarvitse olla kytkettynä sähköverkkoon toimiakseen.

Tulevissa podcasteissa kuulet minun puhuvan lisää ”yltäkylläisyystaloudesta” ja siitä, miten ihmiskunnan todellinen vallankumous ei tarkoita niinkään korruptiohallitusten ja -korporaatioiden vastustamista, vaan voimme tehdä niistä tarpeettomia.

Tieto runsaudesta on vastaus. Jaa siis se, mitä tiedät. Valtuuta muut luomaan oma yltäkylläisyytensä kaukana korruptoituneista hallinta- ja niukkuusjärjestelmistä, joita pahat yhtiöt ja hallituskartellit suunnittelevat.

Kuuntele lisää Situation Update -podcastissa:

Brighteon.com/2d83b807-2c88-4baa-b2f1-f0a91a4d7ac4

Alkuperäinen teksti: Mike Adams

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *