Lakinainen nimimerkillä Gal.G kertoo kuulumiset kentältä:

Hei seuraajat ympäri maailmaa! On aika kertoa, mitä Israelissa tapahtuu. Kaikki on niin nopeaa & hullua..

Israelissa on koittanut täydellinen kaaos. 0mikron ei pelästyttänyt vanhempia tarpeeksi kokottamaan yli 5-vuotiaita, eivätkä kouluihin tulleet kokotusryhmät saaneet aikaan toivottua piikki-intoa.

Niinpä hulluus nousee askeleen verran korkeammalle. Macronin hiljattainen kiusaamispuhe lienee tuttu teille? Macronin puhe oli kuin kutsu, jossa kehotettiin kaikkia julkisuudessa olevia fasisteja heräämään ja pyytämään hallituksia ”olemaan kuin Macron” ja vaikeuttamaan kokottamattomien elämää entisestään.

Mielipidekolumneja julkaistiin yksi toisensa jälkeen: kehotettiin etäännyttämään, sulkemaan pois, leimaamaan, halventamaan, vaikeuttamaan ja jopa vangitsemaan piikittömiä pois yhteiskunnasta

Yllyttämisellä pohjustetaan tulevia toimia.

K-jutusta on alettu puhumaan armeijakielellä. Rehtorit ovat pyytäneet vanhempia suhtautumaan kouluun suljettuna sotilasalueena.

Muutaman päivän ajan näytti olevan toivoa: useat havahtuivat tajuamaan, ettei neljännen piikkiannoksen vaatimisessa ole järkeä. Massamediassa ja lääketieteellisessä konsensuksessa kyseenalaistettiin vihreän passin politiikka ja tarpeellisuus ja nostettiin esiin mahdollisuus, että 0-variantti tarjoaisi luonnollisen suojan.

Ja sitten, kuin kertalaakista, tapahtui jälleen julkisessa keskustelussa jyrkkä kielenkäytön käänne. Israelin valtamedia alkoi kohdella kaikkea k-politiikan kritisointia ja kokotteen vastustamista kansallisen turvallisuuden loukkauksena, josta voidaan rangaista kuolemalla tai elinkautisella.

Se on ennennäkemätöntä ja hyvin tyrmistyttävää.
Se vaimentaa kriittiset äänet.

Tuomioistuimet ovat hiljaa ja tukevat tätä politiikkaa. Lakimiehenä menetin kaiken jäljellä olevan luottamukseni oikeusjärjestelmään, jonka osana olin monta vuotta ja johon uskoin täydestä sydämestäni kaikesta huolimatta.

Ruiskujen luvattu maa

Green Pass ja maskeja koskevat määräykset – tiukennettu.

Yli 6-vuotiaat lapsemme on velvoitettu käyttämään maskeja kaikkina vuorokauden aikoina koulutusjärjestelmässä – jopa taukojen aikana.
Myös iltapäivätoiminnassa.

Pahinta kaikessa on se, että siviilipoliisit – naapurit, kollegat, opettajat ystävät ja täysin tuntemattomat ihmiset kadulla – valvovat, että laitat naamarin päähäsi ja jokainen palveluntarjoaja vaatii sinua näyttämään lääketieteelliset asiakirjat.

Vihreä passi on kaikkialla Israelissa – suoraan tai välillisesti. Jokainen, joka haluaa (valheellista) ”normaaliutta” työelämässä, akateemisessa elämässä, viihteessä ja jopa alaikäisten koulutuksessa, tekee mitä hallitus haluaa.

Opettajat liikkuvat luokkien välillä ja vaativat oppilaita osoittamaan, ovatko he kokotettuja vai eivät, joskus rannekkeilla, joskus jakamalla ryhmiin vasemmalle ja oikealle, joskus julistamalla että ”koulukuljetus vain kokotetuille ja toipuneille.”

Koska suurin osa ”tartunnan saaneista” Israelissa on kokotettuja, heidän täytyi keksiä keino piilottaa tämä tieto valikoivalla testauksella. Jos altistuu ”todennetulle c0v1dille”, kokotetut oppilaat voivat ilmoittaa kotiantigeenitestin ja palata kouluun. Kokottamattomia vaaditaan tekemään valvottu testi, ja joka tapauksessa – vaikka tulos olisi negatiivinen – he jäävät viikoksi kotiin.

Kutakin k-testiä koskevat tiedot (luottamukselliset lääketieteelliset tiedot) välitetään suoraan laboratoriosta terveysministeriölle ja alaikäisten osalta myös koulujärjestelmään – ennen kuin testattujen vanhemmille edes ilmoitetaan asiasta.

Jokaiseen koulutupiiriin on nimetty ”k-luottamusmiehiä”, joiden tehtävänä on valvoa ohjeiden noudattamista kouluissa ja päiväkodeissa, estää vanhempien pääsy kouluun, valvoa maskipakkojen noudattamiasta ja testata lapsia, jos he päättävät, että ”altistumista on tapahtunut”.

Joskus opettajat tekevät aloitteen ja nimeävät lapsia ”C0v1d Trusteeksi” – valvomaan luokkatovereitaan.

Neljäs annos Israelin tapaan?

Vanhempien ja oppilaiden välinen keskustelu aiheesta kiihtyy

Rehellisesti sanottuna näyttää siltä, kuin joku olisi aktivoinut sirun ystäviemme ja naapureidemme mielissä ja tehnyt heistä julmia ja mielenvikaisia, vailla tervettä järkeä tai säädyllisyyttä.

Lähes koko talous on pysähdyksissä mielivaltaisten kotikaranteenien vuoksi, siitä huolimatta, että Israelin yhteiskunta on jo varsin kattavasti kokotettu kolmannella annoksella ja neljännetkin jo aloitettu.

Todellista C0v1d-sairastavuutta ei ole juuri lainkaan (sairaaloissa on paljon vakavia influenssoja).

Yhteiskunnan rakenteessa on sairautta.

Siinä kaikki, mitä voin sanoa varoittaakseni teitä tästä uudesta kafkamaisesta todellisuudesta.

Lähteet löytyvät tästä ketjusta:

Yksi Kommentti

  1. On hirvittävää touhua, eikö maailmassa ole enään mitään oikeutta rehellisillä ihmisillä.Kyllä nyt olisi parempi kun Jeesus tulisi hakemaan omansa pian pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *