Arvaatko, missä kohtaa Japani otti käyttöön ivermektiinin?

Kyllä, elokuussa. Sen jälkeen koko plandemia on hävinnyt Japanista.

Valtamedia tapansa mukaan vaikenee, koska valtamedia on ”Sponsored by Pfizer”. Onneksi twitter tulee apuun:

Suojatyöläiset ovat ihmeissään:

.

.

Hal Turner Radio Show kirjoittaa:

Japani vaihtoi injektioista ivermektiiniin, lopetti k-taudin kuin seinään

WORLDNEWSDESK 27 OCTOBER 2021  HITS: 70522

Japanin terveysministeri kehotti lääkäreitä suosittelemaan ivermentiinia.

Japanista tuli melkein hetkessä k-menestystarina, mikä hämmästyttää tutkijoita.

Aikajana meni näin:

Elo-syyskuussa Japani tutki k-piikkien aiheuttamia kuolemia ja laatuongelmia. Modernan injektioista löytyi sinne kuulumattomia metalleja.

Pian tämän jälkeen terveysministeri antoi suosituksensa ivermektiinille.

Kuukautta myöhemmin länsimainen media hämmästelee Japanin ihmettä k-taudin voittamisessa.

Tältä näyttää, kun maassa on yhä lakeja noudattava johto. Näin kuuluu toimia tilanteessa, jossa vaaralliseksi ja vialliseksi todettu tuote tappaa oman maan kansalaisia. Jos parempaa ja turvallisempaa hoitoa on saatavilla, johtajien kuuluu suositella sitä – vaikkei sen paremman hoidon parissa liikkuisikaan korruptiorahaa.

Vertaa tätä USAan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin [ja Kanadaan]. Kaikissa näissä maissa k-tautia on hoidettu pakottamalla kansalaiset käyttämään viallisia tuotteita, ja samalla huuhdeltu kansalaisvapaudet ja perusoikeudet pesuveden mukana.

Tämän pitäisi olla isoin uutinen: Japani lopetti k-taudin.

.

.

.

Science Matters kirjoittaa:

Japanin terveysjohtaja laittaa panokset ivermektiiniin

Posted on by Ron Clutz

Helmikuussa 2021 Dr. Ozaki, Tokion Medical Associationin johtaja antoi lääkäreille luvan käyttää ivermektiinia. Nyt elokuussa Ozaki sanoi painokkaammin, että ivermektiiniä tulisi käyttää laajemminkin Japanissa.

Ozakin mukaan on todisteita useista maista, että ivermektiini toimii. Tästä löytyy näyttöä monissa Aasian ja Etelä-Amerikan maissa.

Ikävä kyllä lääkettä on vaikea saada, koska sen valmistaja Merck on vähentänyt sen tuotantoa, väittäen ettei ivermektiini toimi k-taudin hoitamiseen. Nyt ollaan tilanteessa, että lääkäri voi kyllä kirjoittaa reseptin, mutta tuotetta ei välttämättä saa apteekista.

Ozakin mielestä valmistajan haluttomuus valmistaa ivermektiinia nimenomaan osoittaa, että se toimii.

Ozakin mukaan ongelmaa on myös tutkijoissa ja akatemiassa. He myötäilevät oman uransa vuoksi varman päälle kansainvälisten jättiorganisaatioden ja valtarakenteiden kuten Maailman terveysjärjestön mielipiteitä, eivätkä tee oma-alotteisesti juuri mitään. Kritiikin sijaan Ozaki toivoo tutkijoilta aktiivisuutta ja panosta asioiden perinpohjaiseen selvittämiseen.

Ivermektiinin toimivuudesta on hyvää todistusaineistoa kehittyvistä maista, joissa piikkikattavuus on pieni. Myös ranskalainen tutkimus antoi aihetta suositella ivermektiinia k-jutun hoitoon.

Toukokuussa 2021 Intian lakimiesryhmä toimitti Maailman terveysjärjestön Dr. Soumya Swaminathanille haasteen hänen intialaisille aiheuttamista vahingoista, kampanjoituaan ivermektiinin käyttöä vastaan.

Mexico cityssa kansalaisille jo vuodenvaihteesta asti jaettu kotihoitopakkausta, johon kuuluu ivermektiinia, ja lääkäreitä on kehotettu käyttämään ivermektiinia ja muita vanhoja edullisia lääkeaineita k-potilaiden hoidossa. Pian sairaalahoitoa vaativien tautitapausten määrä putosi 52-76 prosenttia.

Dr. Ozaki antaa ymmärtää, että Big Pharma haluaa ajaa pois kaikki halvat ja tehokkaat hoitomuodot. Ja onhan se ihan loogista:

K-tartunnan hoito ivermektiinilla maksaa alle 20 dollaria.

Monien maiden viranomaisten suosittelema Remdesvir-kuuri maksaa lähes yhdeksän tuhatta dollaria (eikä yleensä toimi, joten tilaa jää vieläkin kalliimmille hoidoille)

Muut hoidot ovat usein vieläkin kalliimpia [ja joissain maissa sairaalat ovat saaneet kymmeniä tuhansia euroja ”palkkiota” valtiolta jokaisesta hengityskoneen käytöstä]

… puhumattakaan tämänhetkisistä järjettömistä piikkifirmojen liikevoittolukemista.


.

Intia

Gateway Pundit kirjoittaa:

Injektiot eivät ole toimineet luvatusti. Ivermektiini toimii – ja salaisuus on paljastumassa yhä laajemmin

By Joe Hoft
Published September 2, 2021 at 3:30pm
1446 Comments

On aika ottaa ivermektiini tosissaan.

Olemme kirjoittaneet FDA:n ja CDC:n sensuurista ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin suhteen. Olemme myös kertoneet Intian ihmeellisistä tuloksista molempien lääkkeiden käytössä.

Sensuroidaanko näitä tuotteita siksi, että niiden leviäminen tyrehdyttäisi piikkifirmojen ennätykselliset rahavirrat?

Tässä aika hurja graafi Israelin ja Intian k-tilanteesta. Israel on yksi maailman injektoiduimmista maista k-taudin suhteen. Intiassa on yksi matalimmista piikkikattavuuksista – ja Intia on ottanut Ivermektiinia yhä laajempaan käyttöön:

Tässä John Hopkins -yliopiston dataa Afrikasta. Ivermektiinia käyttävien maiden kuolintilasto matelee lähellä nollaa:

Tänä aamuna Tokio Medical Association ilmoitti suosittelevansa kaikille lääkäreille ivermektiinin käyttöä k-epidemian katkaisussa, nähtyään muiden maiden tulokset.

Ivermektiini on voittanut Nobelin palkinnon vuonna 2015, ja löytyy Maailman terveysjärjestön tärkeimpien lääkkeiden listalta.

[Ja siksi myös lääkärit ovat saaneet potkuja, jos ovat hoitaneet potilaita omantunnon mukaan. Koko medikalisaatiosysteemi kuitenkin viime kädessä elää ennen kaikkea lääkefirmojen valtavista rahavirroista]

.

.

Slovakia

Life not labs raportoi:

Ivermektinin markkinoilletuonti Slovakiassa johti piikkejä jyrkempään tartuntojen vähenemiseen

By James Quinn 05/31/2021

Ivermectin effective in Slovakia against Covid-19- Photo by Anna Shvets

Vertaisarvioitu julkaisu kertoo ivermektiinin tehoavan k-tautiin tarttumalla viruksen S-proteiiniinin eri osiin.

Valmistaja Merck sanoo ivermektiinista helmikuussa 2021:

Firmamme tutkijat selvittävät asioita perusteellisesti. He eivät ole löytäneet mitään hyötyä ivermektiinista k-tautiin liittyen. Lisäksi turvallisuustutkimuksista on vakavaa puutetta.

Oma lehmä ojassa

Arvaa, mikä taho sai 268,8 miljoonaa dollaria k-piikin valmistuksessa auttamiseen, kuukausi sen jälkeen kun julkaisi tuon yllämainitun lausunnon ivermektiinin tehottomuudesta?

Moni tutkimus, mm. Argentiinassa, on osoittanut että ivermektiinin käyttö voi vähentää terveydenhoitohenkilökunnan k-tartuntoja 84 prosenttia.

Slovakia oli ensimmäinen EU-maa joka hyväksyi ivermektiinin k-taudin hoitoon, tammikuun lopussa 2021. Aluksi ivermektiinin saatavuus oli huono, ja Slovakian päivittäinen tartuntaluku huipentui maaliskuun 4. päivä (2341 tartuntaa). Toukokuun lopussa päivittäinen tartuntaluku oli pudonnut maaliskuun huipusta 94 prosenttia, vaikka piikkikattavuus oli vasta 16 prosenttia (tuplapiikittyjen osuus).

Korkeasti korotetut maat kuten USA ja Israel eivät pääseet lähellekään sellaista tartuntalukujen putoamista. Israel saavutti tartuntahuippunsa tammikuun 14. päivä. Kaksi kuukautta myöhemmin tartunnat olivat vähentyneet 71 prosenttia. USA:ssa piikkikampanja sai aikaan parhaimmillaan 77,7 prosentin vähenemisen tartunnoissa kahden kuukauden aikavälillä. Slovakian tartuntaluvut putosivat kahdessa kuukaudessa 81 prosenttia, lähes täysin ilman injektioita, ivermektiinin ansiosta. Mikään maa ei saanut piikeillä aikaan yhtä rajua k-tartuntojan putoamista, kuin Slovakia ivermektiinilla.

.

.

Pierre Kory

Paul Saladinon haastattelussa ivermektiini-asiantuntija Pierre Kory

Tässä koko video:

https://rumble.com/embed/vl0dmp/?pub=4
Koko video Rumble-palvelussa. Video on tuore, lokakuulta 2021

https://rumble.com/embed/vghn15/?pub=tqvon
Kooste loistavasta Joe Rogan -haastattelusta.

https://rumble.com/embed/vgm4uz/?pub=tqvon
Bret Weinstein ja Pierre Kory ihmettelevät ivermektiinin sensuroimista Joe Roganin lähetyksessä.

https://rumble.com/embed/vjtovg/?pub=tqvon
Bret Weinstein muistuttaa, että lääkefirmoilla on lain määrämä velvollisuus tuottaa voittoa osakkeenomistajille.

https://rumble.com/embed/vl51dw/?pub=tqvon
Pierre Kory pohtii, miksi ivermektiini sensuroitiin.

Lääkäri Kory on auttanut lukuisia potilaita paranemaan k-taudista, ja sittemmin keskittynyt kouluttamaan lääkäreitä ympäri maailman.

Pierren ohjeista poimittua:

 1. Pidä ainakin D-vitamiinitasot kunnossa
 2. Mustakuminan siemen (nigella sativa)
 3. Ivermektiini. 13 kontrollitutkimusta: vähintään 86 prosentin suojateho; säännöllisesti käytettynä lähes sadan prosentin suoja.

Uttar Pradesh -alue Intiassa poisti k-taudin antamalla väestölle mm. ivermektiinia. Jos media olisi rehellinen eikä ”Sponsored by Pfizer”, se kertoisi tästä. Uttar Pradeshissa huomattiin, ettei k-tauti tartu terveydenhoitohenkilöstöön, kun he käyttävät ivermektiinia säännöllisesti.

https://rumble.com/embed/vfxjjv/?pub=4
Bret Weinsteiin haastattelussa Robert Malonea & Steve Kirsch:
07:58 (piikkien aiheuttama) piikkiproteiini on vaarallista
13:45 FDA tiesi, että injektiot voivat olla vaarallisia, jos ne eivät pysy olkapäässä
18:09 piikkihaittoja kärsineiden sensurointi
26:41 injektiotutkimukset tehtiin niin ja näin
32:17 hätämyyntilupa (ja miksi VAERS-tietokannasta häviää haittailmoituksia?)
40:18 Vaihtoehto piikeille
53:00 sääntelijän kaappaus
56:30 Mitä Merck sanoi valmistamastaan Ivermectinista?
[saavat paremmin rahaa lyttäämällä omaa vanhaa lääkettään]
01:19:30 somesensuuri
01:30:52 ensivaiheen lääkehoito
01:35:39 (vinoutuneet) taloudelliset kannustimet
01:46:33 Ivermektiini toimii
01:55:31 toimivia lääkehoitoja Long Covidiin (yksi niistä on ivermektiini)
02:03:13 Kommunikaatiokielto
02:13:53 ivermektiinin toimintamekanismeista
02:17:35 mihin kehon osiin piikkien piikiiproteiini/mRNA päätyy?
02:20:42 vastaus: luuytimeen ja naisten munasarjoihin (#pfizermenkat)
2:33:20 Immunologia on ”ultimaattisen kompleksinen systeemi”. Aina kun luulemme pystyvämme hallitsemaan sitä täysin medikalisaatioteknologialla, emme ole vielä lähelläkään. Immuunisysteemi on osa toista kompleksista systeemiä nimeltä ihminen, joka on osa kompleksista systeemiä nimeltä sivilisaatio. Usein eläviä systeemejä manipuoloidessa saamme jopa päinvastaisen lopputuloksen, kun mitä ”täydellisen selitysmallimme” perusteella piti tapahtua.
02:38:19 Miksi Robert ja Steve rokottautuivat?
02:48:12 lasten piikittäminen
03:00:01 Laajennettu sääntelijän kaappaus: nykyän lääkteollisuus hallitsee virastojen lisäksi somea, mediaa, terveysjärjestöjä, yliopistoja, lääkäreitä, tutkimuslaitoksia, politiikkaa… Tämä kaikenkattava kaappaus on tehnyt eniten haittaa ja tuhoa mitä mikään.

.

Suosittelen katsomaan Koryn vierailun Bret Weinstein podcastissa, jos aihe kiinnostaa.

Koryn lääkäriryhmä on keskittynyt selvittämään ja innovoimaan toimivimpia lääkehoitoja k-tautiin. Ivermektiini on noussut kärkipäähän heidän suosittelemissaan lääkkeissä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään ivermektiinijärjestö, vaan kaikkiin parhaisiin lääkehoitoihin keskittyvä lääkäriryhmä.

Kory puhuu kokemusperäisen lääktieteen puolesta. Tee, tarkkaile mikä toimii, ja luota kokemusperäiseen osaamiseen sitä mukaa kun se kehittyy. Usko omiin silmiin ja tee omia observaatioita. Siitähän lääkärille maksetaan. Varsinkaan uuden pandemian kanssa ei kannata jäädä odottamaan, mitä jättifirmojen rahoittamat keskusjärjestöt kuten WHO sanovat. Siis jos haluaa auttaa potilasta eikä pelkästään turvata omaa uraa ja asemaa vauraalla alalla.

Ivermektiini on laajasti käytetty parasiittilääkkeenä, mutta sen virusten jakautumista estävät ominaisuudet on myös tunnettu jo vuodesta 2012 lähtien. Joten ei ollut kaukaa haettua kokeilla sitä myös k-juttuun. Koska tätä lääkettä olivat käyttäneet jo miljardit ihmiset, tiedettiin ettei se ainakaan vaaraksi voi olla.

Meksiko otti käyttään 12 milligramman ivermektiiniannoksen kahdeksi päiväksi kaikille positiivisiksi testatuille. Sairaalat tyhjenivät. Tartunnan saaneille – saaneiksi oletetuille, PCR-testin perusteella – kahdeksi päiväksi varsin pieni ivermektiiniannos, ja se riitti.

.

Loppusanat

Mikä oli tämän artikkelin tarkoitus, jos ivermektiinia ei edes saa Suomessa? Kuten olen usein sanonut, tällä sivulla jakamieni juttujen tarkoitus on ”redpillaus”, eli herättely. Tämän tekstin tarkoitus on antaa taas yksi esimerkki siitä, miten medikalisaatioteollisuus toimii, ja kuinka moni taho heidän tahtoaan tottelee.

Oman elämän ratkaisuja kannattaa etsiä tahoilta, joiden kannustimet ovat linjassa sinun hyvinvoinnin kanssa:

Kuinka kannustimet vaikuttavat terveysalan ammattilaisiin?

13 Kommenttia

 1. Tämä. Herätys! Jos vähääkään rapsuttaa pintaa niin alkaa nähdä paljon muuta kuin ’virallinen totuus”. Noin puoli vuotta sitten kun delta jylläsi Intiassa, sain paikalliselta kollegalta tietoa että on otettu käyttöön lääke jolla saatu hyviä tuloksia. Jaoin hänen lähettämänsä linkit Hesariin ja Iltalehteen. Luulisi että jotain toimittajaa kiinnostaisi edes tutkia vähän lähemmin mistä on kyse. Mutta ei, arvaatte varmaan että kummassakaan lehdessä ei mitään reaktiota.
  Uskon tuohon dataan, mm graafi Afrikan maista ja Japanin tieto on ajankohtaista.
  Slovakian data kiinnostaa. Ylläoleva artikkeli on toukokuulta. Silloin tilanne olikin paljon parempi kuin nyt. Mitä tapahtui? Eikö lääkettä ole enää saatavissa?

  1. Joo, veikkaan että ainakin saatavuus on ongelma.

   Parhaiten varmaan toimii sellainen kotihoito-kitti, jossa on ivermektiinin lisäksi ainakin sinkkiä, kversetiinia ja C-vitamiinia. En luottaisi pidemmän päälle pelkään yhteen lääkeaineeseen.

  1. No huuuuhhh!!

   ”Antinniemi on täysin vakuuttunut ivermektiinin hyödystä koronan hoidossa.
   Tästä syystä Antinniemi päättelee, että WHO peittelee ivermektiinin tehoa tarkoituksellisesti.
   – Tässä maailmassa on hirveän vaikea päästä selville siitä mikä on totta ja mikä ei. Mutta tältä se vaikuttaa, en oikein keksi muuta selitystä.

   Antinniemi uskoo, että terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen kaltaiset länsimaiset terveysviranomaiset, tutkijat ja lääkärit noudattavat sokeasti WHO:n ohjeita, tai eivät uskalla puhua organisaation vastaisesti.

   Entä miksi WHO yrittäisi pimittää maailmalta halvan lääkkeen, joka voisi pelastaa lukemattomia ihmishenkiä?
   Antinniemen mukaan kaiken taustalla on suurten lääkeyhtiöiden mahti.
   – WHO on lääkeyhtiöiden hallussa. En vain usko, vaan tiedän.

   Tämänhetkiset koronarokotteet antavat hyvän suojan tautia vastaan. Ne ehkäisevät myös taudin tarttumista ihmisestä toiseen. Rokotteiden suoja kuitenkin heikkenee nopeasti(siirryt toiseen palveluun), jos niitä verrataan esimerkiksi eliniäksi suojaa antaviin tuhkarokkorokotteisiin. Etenkin koronarokotteiden kyky ehkäistä uuden delta-variantin tarttuvuutta on huono.

   https://yle.fi/uutiset/3-12162595

 2. Moi,

  onko sinulla tietoa miten saisi Ivermektiinia Suomessa ja luotettavaa lääkäriä joka osaa määrätä oikeaa hoitoannosta?

  1. Tiedän lähinnä vain, ettei kuulemma saa Suomessa oikein millään.

   Mutta voin olla väärässä.

 3. Tämä on kai Suomen virallinen kanta eli systemaattinen Cochrane-katsaus ei pystynyt todentamaan ivermektiinin tehoa koronaan hoidossa eikä ehkäisyssä. Oheisen jutun lopussa myös kerrotaan, että ivermektiini on Suomessa saatavilla erikoisluvallisena.

  https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ivermektiinin-lupaukset-murentuvat/

  Kun Phizer tuo oman tuotteensa markkinoille koronan hoitoon, se varmaan todetaan toimivaksi oli sen sisältö mitä tahansa.

  https://thepulse.one/2021/11/09/shockingly-similar-dr-john-campbell-compares-pfizers-new-antiviral-ivermectin/
  https://sciencebasedmedicine.org/pfizer-new-covid-19-protease-inhibitor-drug-is-not-just-repackaged-ivermectin/

  ps. nuo MSN juttujen linkit eivät enää johda kuin MSN etusivulle.

  1. Thanks!

   Joo oli vaikeuksia korjailla linkkejä WayBack Machinesta… onneksi Samin omassa tuoreemmassa versiossa pitäisi kaikki linkit toimia:
   https://alyhoi.com/blog/article-5

   Tämän aiheen totaalisena maallikkona minun hatara käsitys on tämän suuntainen:

   Satunnaistetut kontrolloidut kokeet (Randomized Controlled Trials, RCT) eivät koskaan tule osoittamaan mitään hyötyjä minkään antiviraalilääkkeiden käytöstä k-taudin hoidossa, johtuen kokeiden tutkimusasetelmista – oli lääke sitten hydr0ks1klorokiini tai iv€mektiini. Syy tähän on yksinkertainen: näihin tutkimuksiin, esimerkiksi Oxfordin naurettavaan RECOVERY-tutkimukseen rekrytoitaville potilaille interventio tulee liian myöhään voidakseen vaikuttaa positiivisesti.[252,253]

   K-taudin kliininen kulku on sellainen, että siinä vaiheessa kun useimmat ihmiset hakeutuvat lääkärin hoitoon happivajeen vuoksi, heidän viruskuormituksensa on jo vähentynyt lähes olemattomaksi.[254] Jos altistumisesta on noin 10 päivää ja oireita on ollut jo viisi päivää, elimistössä ei ole juuri lainkaan virusta jäljellä, vain soluvaurioita ja häiriöitä, jotka ovat käynnistäneet hyperinflammatorisen vasteen.[255] Kliinisten tutkimusten koehenkilöt on lähes poikkeuksetta rekrytoitu juuri tästä ryhmästä.

   Näissä kokeissa annetaan viruslääkkeitä vakavasti sairaille potilaille, joilla ei ole enää virusta elimistössään, vain viivästynyt hyperinflammatorinen vaste, ja sitten järjettömästi väitetään, ettei viruslääkkeistä ole hyötyä k-taudin hoidossa tai ehkäisyssä.[256] Näihin kliinisiin tutkimuksiin ei rekrytoida ihmisiä, joilla on oireita. Altistusta edeltävää tai sen jälkeistä ennaltaehkäisevää hoitoa ei testata.

   Tämä on kuin käytettäisiin defibrillaattoria kun sydänkäyrä on jo viivasuora – ja sitten tolkuttomasti väitettäisiin, että defibrillaattoreilla ei ole mitään lääketieteellistä merkitystä, koska potilaat eivät nouse kuolleista. Interventio on liian myöhäistä. Nämä viruslääkkeitä koskevat kokeet osoittavat järjestelmällistä, törkeän harhauttavaa potilasotantaa. Tarjotaan hoitoa, jonka tiedetään olevan hyödytöntä tutkittavalle potilaille.[257–261]

   Intia toimi vastoin Maailman terveysjärjestön (World Health Organization, WHO) ohjeita ja määräsi i-mektiinin ennaltaehkäisevään käyttöön. Maa on hoitanut k-taudin pois lähes kokonaan.[262,263] Mumbain intialainen asianajajaliitto IBA on nostanut rikosoikeudellisia syytteitä WHO:n päätutkijaa tri Soumya Swaminathania vastaan, koska hän on suositellut ettei ivrmektiiniä käytettäisi.[264,265]

   Geneerisen, eli patenttituloja tuottamattoman, lääkkeen vastustus ei perustu tieteeseen, vaan on taloudellisesti ja poliittisesti motivoitunutta. Piikkiin perustumaton tehokas hoitokeino vaarantaisi kiirehdityt FDA-hyväksynnät patentoiduille piikeille ja lääkkeille, joilla teollisuus odottaa kahmivansa myyntivoittoja miljardeja miljardien perään jatkuvana tuottovirtana.[277, 278, 279]

   https://olliposti.fi/k-piikit/

  1. Mahtavaa kuulla! Pohjolan lähiruoan Janne hehkutteli eilen samaa.

 4. Kommenttini loppuun tuli vahingossa nimimerkkini alkuosa ’Valee’.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *