Janne Pohjala kirjoittaa marraskuussa 2020, edelleen ajankohtaista asiaa:

.

 – Päivän uutisten perusteella media on kiihtymisvaiheessa ja Suomen hallitus leviämisvaiheessa.

Tänään päivitetyn THL:n tilaston mukaan sairaalahoidossa olevien k-potilaiden määrä Suomessa on 134 ja tehohoidossa on 21. Suomessa on 17 000 sairaalapaikkaa akuuttiosastoilla ja noin 1000 tehohoitopaikkaa.

K-juttu vie siis tällä hetkellä 0,8% vuodepaikoista ja 2,1% tehohoitopaikoista. Tämän vuoksi Suomen johto on sekaisin kuin telttakylä tornadon jäljiltä.

Vapaavuori vaahtoaa kaiken sulkemista, Marin uhkailee ulkonaliikkumiskiellolla. Psykoottinen Kiuru kirkuu valmiustilalakeja ja uhkailee katastrofikokouksissa poikkeustilalla. Pienemmät kihot kisaavat kuka sulkee eniten, hällä väliä onko kirjasto viruslinko.

Eikä kukaan näistä osaa prosenttilaskua havaitakseen että meillä on testaamalla luotu epidemia. Nelilaskimella voi laskea THL:n tiedoista että kun testataan 5x ja saadaan 2x positiivisia, niin virusta on liikkeellä nyt kevääseen nähden 40% ei 200%.

Siksi sairaaloissa ei ole 500 ihmistä, kuten pitäisi olla kun kevään huippu oli 244, vaan 134 mikä on 55% ja samaa luokkaa viruksen todellisen määrän kanssa, viruksen joka WHO:n uusimman tiedon mukaan vastaa tavallista influenssaa.

Tässä kuussa on tähän mennessä kuollut 8 ihmistä k-juttuun, 1400 ihmistä verenkiertoelimien sairauksiin ja 960 syöpiin ja kasvaimiin, mutta hitot siitä, koska k!

Tämä maa ja sen johto on seonnut. Hullut ovat ottaneet vallan pöpilässä.

https://tekniikanmaailma.fi/kuka-muistaa-nykyista-pahempi-epidemia-riehui-euroopassa-vain-muutama-vuosi-sitten-ja-tappoi-yli-200-000-ihmista-enemman-kuin-normaali-kausi-influenssa

.

.

Tässä tämän syksyn tilannetta:

.

Ennen on ollut tehohoito kovemmalla koetuksella, silti pidetty yhteiskunta auki.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *