Jos olet kriittinen ajattelija, olet varmasti miettinyt tätä. Aion paljastaa tieteelliset perusteet, joilla vastuuvapautus perustellaan.

Steve Kirsch 9. Tammikuuta 2021725447

Olette varmasti kaikki miettineet, että jos kokotteet ovat niin turvallisia ja tehokkaita, niin mikä on tieteellinen syy siihen, että kokotevalmistajat tarvitsevat vastuuvapautusta, kun taas muut tuotteet (lääkkeet mukaan lukien) eivät sitä tarvitse?

Tässä on täydellinen tieteellinen perustelu, jolla vastuuvapautus perustellaan:

<tämä kohta jätetty tarkoituksella tyhjäksi>


Piikkien historia ja vastuuvapauden alkuperä

1980-luvulla kokotteiden valmistajia oli neljä. Ne tekivät salaliiton: kaikki sopivat lopettavansa kokotteiden valmistuksen, ellei Yhdysvaltain hallitus antaisi niille vastuusuojaa. Näin se siis alkoi.


Miksi emme luopuisi kaikkien kokotusprosessiin osallistuvien osapuolten vastuuvelvollisuussuojasta tästä päivästä alkaen?

Jos kokotteet ovat todella turvallisia ja tehokkaita, kuten väitetään, voisimme luopua kokotteiden vastuuvakuutuksesta jo tänään. Mutta emme tee niin, koska kaikki tietävät, että tuotteet ovat tappavia. Valmistajat joutuisivat lopettamaan piikkituotannon, ja me joutuisimme käyttämään parempia hoitoja, mikä johtaisi sairaaloiden tyhjenemiseen.

Jos kongressi luopuisi kokotteiden vastuuvapaudesta, tiedättekö, mitä tapahtuisi? Se pakottaisi lääkevalmistajat testaamaan tuotteensa ennen pistämistä ihmisiin. Silloin meillä olisi turvallisia kokotteita.

Tuskin tulee tapahtumaan.


Piikkivalmistajilla pullat uunissa

Ihmisten on pakko käyttää tuotetta. Valmistaja on vapautettu vastuusta.

Joten mikään ei estä firmoja tekemästä tuotteillaan ihmisistä sairaita – jolloin samat firmat pääsevät myymään taas lisää tuotteita.

En haluaisi kuulostaa kyyniselle, mutta niin näyttää tapahtuneen. Nämä kokotteet eivät ole turvallisia tai tehokkaita. Mitä enemmän tehosteannoksia otat, sitä sairaammaksi tulet. Niin luvut osoittavat.


Mitä voimme tehdä asialle?

Kukaan kongressissa ei aio haastaa lääkeyhtiöitä ja vaatia vastuuvapauden poistamista. Voitteko nimetä yhtään kongressin jäsentä, joka olisi vaatinut tätä? En tiedä edes yhtään kansanterveysalan virkahenkilöä, joka olisi vaatinut tätä. Miksi ihmeessä?!!?!

Koska kongressi ei toimi, meidän tulee toimia.

Kaikkien tulee kieltäytyä ottamasta mitään piikkiä, kunnes niiden vastuuvapaussuoja poistetaan. Se on vastuullinen teko. Se on meidän kaikkien tehtävä.

2 Kommenttia

  1. Kyllä kaikki k- piikit on nyt hävitettävä, eikä yhtään uhria tarvita enään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *