Mutta eihän se voi johtua kokotteista, maskeista tai nenätikuista, sillä CDC:n mukaan ne kaikki ovat ”turvallisia ja tehokkaita”. Asiantuntijani kuitenkin uskovat, että infektiot johtuvat kaikista kolmesta. Tartuntatautilääkärit tosin sanovat, ettei mikään ole vialla, kaikki kunnossa.

Steve Kirsch 16. tammikuuta 2022646719

Sain alla olevan viestin yhdeltä seuraajaltani. Se on anekdootti, mutta se ei ole yksittäinen tapaus, kuten kommentteja lukiessasi voit huomata. Kallonsisäisten infektioiden 60-kertainen lisääntyminen (5/kk vs. 1 vuodessa). Kukaan ei saa selville syytä. Sitä alkoi tapahtua vasta kokotteiden käyttöönoton jälkeen.

Ette tule kuulemaan tästä, koska kirurgit eivät aio puhua asiasta, koska he menettävät toimilupansa (kuten viestissä todetaan). Se ei tarkoita, etteikö sitä tapahtuisi.

Steve, sain tämän viestin neurokirurgiystävältäni…

“Hoidin juuri päänsärystä kärsinyttä, normaalisti erittäin tervettä 11-vuotiasta cheerleaderia (hän on ”lentäjä”, mikä tarkoittaa, että hänet nostetaan ilmaan tempauksen aikana; he ovat yleensä hyvin vahvoja ja heillä on erinomainen tasapaino ilmassa ollessaan). Hänen vointinsa paheni, ja äitinsä toi hänet sairaalaan. Hän joutui koomaan ja hänelle tuli aivopaise. Minun oli laitettava putki hänen päähänsä pelastaakseni hänen henkensä. Magneettikuvauksessa näkyi aivopaise ja poskiontelotulehdus, ja lisäksi hänellä oli hammastulehdus.

Soitin hoitajaystävälleni ja mitä ihmettä: hän sanoi leikanneensa 5 samanlaista tapausta viimeisen kuukauden aikana! Ja nimenomaan lapsia. Tavallisesti hän näkee yhden vuodessa. Totesimme yhteen ääneen: ”Maskit!”

Niinpä kirjoitin toiselle hoitajaystävälleni Keskilännessä, ja hän lähetti minulle tämän:

”Kyllä, täällä suorastaan sataa kallonsisäisiä infektioita. Operoimme juuri yhden ja olemme operoineet 10-12 tapausta lokakuun jälkeen. Tämä on outoa, koska nyt on väärä vuodenaika niille. Näemme niitä keväällä, ja silloinkin niitä on vain ripaus. Korvaläälääkärillä on samanlainen ongelma lasten vakavien poskiontelotulehdusten kanssa.

Steve, pyysin neurokirurgiystävääni soittamaan sinulle, koska hän on edelleen piikin kannalla huolimatta siitä, mitä hän näkee omin silmin, mutta hän pelkää, että hän voisi vaarantaa toimilupansa. Toinen hoitaja sai hiljattain potkut, koska ei huolinut kokotusta, joten ehkä hän voisi puhua kanssasi. Kiitos.

Maskit? Piikit? Testitikut nenässä – vai kaikki kolme?

Potilaiden kokotustilaa ei tiedetty (koska me kaikki tiedämme, etteivät k-piikit koskaan aiheuta mitään haittavaikutuksia, lääkärit eivät vaivautuneet kysymään niin epäolennaisia kysymyksiä..).

Neurologini mukaan todennäköisin syy on p11kki, mutta myös maskit voivat olla osallisena (aivoihin kulkeutuva poskiontelotulehdus). Neurologini antoi todennäköisyydeksi 60:40, jossa 60% on kokote, 40% naamarit. Sitten kysyin häneltä nenätestistä, ja hän sanoi: ”KYLLÄ, se on suuri mahdollisuus.”

Lyhyesti sanottuna se voi olla useiden asioiden yhdistelmä. Kokote heikentää immuunijärjestelmääsi. Maskit ja nenätestit voivat käynnistää infektion, ja saada aikaan melkoisen myrskyn, joka näkyy nyt teho-osastoilla.

Näkemyksiä on toki moneen lähtöön. Jotkut syyttävät maskeja, toiset kokotetta (koska se heikentää veri-aivoestettä mikä voi edesauttaa aivojen tulehtumista). Mutta se voisi mahdollisesti olla myös PCR-testi, jos tikku työnnetään syvälle.

Tietenkään CDC ei koskaan kerro teille tästä mitään.

Tohtori Ryan Colen viesti

Pohdin asiaa vaimon kanssa. Kyse lienee kaikista kolmesta: maski, piikki ja nenätikku.

Laboratoriossa näimme epätavallisia organismeja lisääntyvän nielu- ja kurkkutulehdusviljelmissä ennen kokotetta. Viljelimme useita maskinäytteitä ja kasvatimme useita erilaisia organismeja ja ympäristöpatogeeneja.

Joten ensinnäkin tiedämme, että maskit ovat kasvualusta epätyypilliselle mikrobien sekoitukselle.

Toiseksi, me molemmat tiedämme hyvin, että kokotteet muuttavat immuunijärjestelmän kykyä torjua monia organismeja. T-solujen säätelyhäiriöt johtavat synnynnäisen immuunivasteen heikkenemiseen.

Kolmanneksi, lisätään soppaan nenän limakalvon trauma, jolloin nämä taudinaiheuttajat pääsevät rikkoutuneeseen pieneen verisuonistoon, joka on hajulohkon vieressä. Rasvapitoinen hermotuppi kolonisoituu toissijaisesti ja sallii organismien kiivetä tavallisesti steriiliin kallonsisäiseen tilaan aiheuttaen paiseet.

Lapsilla on normaalisti vahva synnynnäinen immuunivaste. Se muuttuu pistosten jälkeen.

Haluaisin tietää neurokirurgeilta, mitä organismeja kultivoitiin ja kasvatettiin paiseesta kussakin tapauksessa, ja arvioida mikrobimiljöön yhtäläisyyksiä ja eroja.

Lääkäreiden kommentit

Eläköitynyt neurokirurgi kirjoitti:

Tarvitsemme lisää tietoa tästä.

Aivopaise on tyypillisesti bakteeri-infektio, ja usein se voi liittyä korvatulehdukseen tai suuongelon injektioon. Se voi olla myös sieni. Veikkaan, että jos tapaukset ovat todellakin lisääntyneet, kokote itsessään ei ole suora syyllinen; todennäköisemmin jokin ympäristötekijä tai mahdollisesti peittävä tekijä, jos sen voidaan osoittaa jotenkin lisäävän välikorvatulehdusta, nielun ja suun infektiota, hampaiden reikiintymistä jne. Maskien käyttö on ilmeisen tehotonta ylähengitystieinfektioiden vähentämisessä, mutta sen todellista haitallisuutta terveessä väestössä on vaikea todistaa vakuuttavasti.

Aivopaiseet olivat yleisempiä muutama vuosikymmen sitten, ja niiden esiintyvyys on tasaisesti vähentynyt. Varhainen diagnosointi ja hygienia on yleisesti ottaen parantunut. Olen samaa mieltä, että CDC on osoittautunut melko epäluotettavaksi, mikä on vähättelyä monella tapaa. Jos esiintyvyys on lisääntynyt, se on luultavasti CDC:n tiedoissa, mutta he eivät välttämättä kiinnitä siihen huomiota ja toivovat, ettei asiasta synny haloota.

Ensiapulääkäri kirjoitti:

Huomautin tästä jo vuosi sitten. Näyttää, että niin monet potilaat tulevat klinikalle ”sinuiitin” kanssa – potilailla on tapana kutsua pään tukkoisuutta flunssan yhteydessä sinuiitiksi, mutta hämmentävän monilla potilailla oli sama vaiva. Sanoin, että se saattaisi johtua maskeista, mutta kukaan ei tuntunut uskovan. Tiedämme, että aina kun kehossa jonkin normaali ulosvirtaus estyy, bakteereilla on taipumus asettua kyseiselle alueelle. Muutamalla epäonnisella infektio voi levitä. En ole koskaan nähnyt aivopaisetta muilla kuin pahasti immuunipuutteisilla sekä suonensisäisten huumeiden käyttäjillä. Sitä voi esiintyä alkueläininfektion yhteydessä, mutta se on hyvin harvinaista Yhdysvalloissa. Kun leikkii luontoäidin kanssa, sillä voi olla seurauksensa. Kreikkalaiset pitivät ylimielisyyttä kohtalokkaana luonnevikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *