Kirsi Kautiainen kirjoittaa:

‼UUTTA TIETOA:

Piikittömiksi sairaalapotilaiksi lasketaan sellaiset, joiden ensimmäisestä piikistä on kulunut VÄHINTÄÄN 21 vuorokautta. Eli tämä aikajakso on nyt pidennetty kolmeen viikkoon!

Kaksi piikkiannosta saaneiksi lasketaan sairaalapotilaat, jotka ovat saaneet 2. annoksen VÄHINTÄÄN 7 vuorokautta sitten.

Mietin pitkään, miksi THL käyttää vuorokausien kohdalla sanaa ”vähintään”.

Edit. Vastaus tähän löytyi: Mikäli henkilön k-oireet alkavat 1. piikin jälkeen 7 vrk:n sisällä, sinut lasketaan piikittömäksi (vaikka joutuisitkin sairaalahoitoon vasta 21 vrk:n jälkeen). Todella järjettömäksi on tehty tämä kaikki!

Missä ajassa piikkihaittaoireet yleensä ilmenee? Todennäköisesti melko pian piikityksen jälkeen. Jos sinulle siis tulee viikon sisällä 1. piikityksestä injektiohaittaoireita (jotka usein samoja kuin k-oireet), ja joudutkin sairaalaan vaikka vasta viiden viikon kuluttua, niin lasketaanko sinut tilastoissa ja uutisissa r*k0ttamattomaksi?Jos näin on, niin tämä on uskomatonta tilastokikkailua, millä saadaan uutisoitua, että r0k*ttamattomat täyttävät sairaalat, ja vihapuhe heitä kohtaan saadaan aikaan.

HUS:sta oli aikaisemmin jo vahvistettu, että piikittämättömäksi katsotaan ne, joilla piikityksestä on alle 7vrk. Tämä siis ilmeisesti ainoastaan niillä, jotka ovat saaneet piikin siellä sairaalassa tai heti piikityksen jälkeen joutuvat sairaalaan. Kikkailun avulla piikittämättömiksi pystytään ilmeisesti luokittelemaan muitakin 🤔

Eli kuka uskoo, että pääosa siellä sairaalassa olevista todella on piikittämättömiä?

Terveystaloustieteen tohtori ja THL:n tutkija, salaliittoteoreetikko Kirsi Kautiainen

.

Voit seurata Kirsiä Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa. Kirsin loistavia videoita löytyy toivottavasti jatkossa myös sensuroimattomissa videopalveluissa, kuten Odysee. Onneksi joku on kopioinut Kirsin pari poistettua videota sentään Bitchuteen:

THL:N ENT. TUTKIJA KIRSI KAUTIAINEN – MIKSI OTTAA MYRKKYPIIKKI – IHMISTEN IMMUNITEETTI KURALLA

ENTINEN THL:N TUTKIJA KIRSI KAUTIAINEN 18/10/2021 MM. ANALYSOI TUORETTA K-DATAA

Kirsillä on pitkä kokemus THL-hommista ja lisäksi terveystaloustieteen tohtorin arvonimi:

Avoin ja rehellinen kuvaus ”salaliittoteoreetikosta” (hellmikuulta 2021, lähes 25 tuhatta katsomiskertaa)

Kuka kantaa k-piikeistä vastuun ja miksi niitä suositellaan kaikille? (yli 21 tuhatta katsojaa!)

Vetoomus vanhemmille – älkää ikinä antako lapsianne piikittää kokeellisella teknologiainjektiolla!

Pitääkö olla huolissaan – mitä k-tilastot todella kertovat (yli 55 tuhatta katsomiskertaa, keväältä 2021)

.

Kirsin postaukset ovat pitkään olleet suosittuja Facebookissa.

.

2 Kommenttia

  1. Tilastokikkailua on myös se että luonnollisen immuniteetin saaneet (koronan sairastaneet) lasketaan edelleen rokottamattomiksi? Ainakaan missään tilastoissa ei mainita heitä erikseen. Paras immuniteetti eikä taatusti tartuta muita. Tilastokikkailua on myös se että kahdesti rokotetettuja ei lähtökohtaisesti enää testata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *