Lääkärit ja tutkijat vahvistavat, että lähes kaikki k-piikkien kielteiset sivuvaikutukset ja kuolemantapaukset johtuvat veritulpista. Monet näistä hyytymistä ovat hyvin pieniä, eikä niitä voida helposti havaita tavanomaisilla kuvantamislaitteilla. Nämä ”mikroverihyytymiksi” kutsutut hyytymät voivat katkaista verenkierron pieniin aivojen alueisiin, elimiin ja kudoksiin kaikkialla kehossa.

Tästä johtuva paikallisten solujen kuolema voi näkyä kehossa pistelynä, puutumisena, aistitarkkuuden heikkenemisenä, elinten vajaatoimintana, kognitiivisten toimintojen heikkenemisenä ja jopa huomattavina persoonallisuuden muutoksina, kun ihmiset menettävät korkeampia aivotoimintojaan.

”Mikroverihyytymät näyttävät olevan todennäköinen syy miljooniin k-taudista ja -piikeistä terveyshaittoihin, ja jopa miljooniin L0ng C0v1d -jälkioireisiin”, raportoi LifeSiteNews. Jutussa siteerataan tohtori Peter McColloughia:

Piikkiproteiini itsessään aiheuttaa veren hyytymistä. Se saa punasolut ja verihiutaleet tarttumaan yhteen. Tämä on erilaista hyytymistä, ja itse asiassa italialaiset tekivät rohkeasti ruumiinavauksia ja löysivät mikroverihyytymiä keuhkoista. Joten lopulta ymmärsimme, että syy keuhkojen pettämiseen ei ole se, että siellä on virus. Se johtuu siitä, että siellä on mikroverihyytymiä. Kun ihmiset eivät pysty hengittämään, ongelmana on keuhkojen mikroverihyytymät. Viruksen pinnalla oleva piikki vahingoittaa verisuonia, mikä aiheuttaa veren hyytymistä.


Artikkelissa siteerataan myös tohtori Charles Hoffea:

Tohtori Hoffe tuli julkisuuteen C0V1D-kokotettuja potilaita koskevista havainnoistaan. Käyttämällä verestä tehtävää d-dimeeritestiä hän havaitsi, että 62 prosentilla sadoista hänen kokotetuista potilaistaan oli korkeat luvut, jotka osoittivat mikroverihyytymien esiintymistä… Hän sanoi, että m*NA-kokotteiden käyttö ”tappaisi useimmat ihmiset sydämen vajaatoiminnan kautta”.

Kolmas lainaus siteeraa Loma Lindan yliopiston julkaisemaa tutkimusta:

Loma Linda University Health -yliopiston tutkijat havaitsivat, että vakavasti sairaat C0V1D-I9-potilaat kuolevat todennäköisesti keuhkoihin muodostuneiden mikroverihyytymien seurauksena, jotka leviävät aiheuttaen tappavia vaurioita elimiin koko kehossa. Tämä havainto poikkesi nykyisestä näkemyksestä, jonka mukaan C0V1D-I9-virus kulkeutuu elimistön elimiin ja vahingoittaa verisuonten limakalvoja näissä elimissä.

Kun hyytymisprosessi alkaa, elimistö ei enää taistele virusta vastaan vaan lähinnä hyytymisprosessia vastaan.

Suojautuminen piikkiproteiini-nanohiukkaselta (jota kokotteet tuottavat) edellyttää päivittäisiä elämäntapavalintoja, joilla parannetaan veren laatua

Tämänpäiväisessä Tilannepäivitys-podcastissa selvitän, miten avain veren piikkiproteiinivaurioiden ehkäisemiseen löytyy veresi laadun suojelemisesta. Ja se määräytyy pitkälti sen mukaan, mitä syöt.

Osittain kovetetut kasviöljyt ovat erityisen myrkyllisiä verelle, sillä ne edistävät tulehdusta ja hyytymistä.

Rypsi- ja rapsiöljy on toinen kyseenalainen öljy, jota tulisi välttää kaikin keinoin. Korvaa se aidolla oliiviöljyllä, mutta ymmärrä, että suuri osa ruokakaupoissa myytävistä öljyistä on väärennettyjä, joten sinun on todella tehtävä kotiläksyjäsi ruokavalioöljyjesi alkuperästä.

Paistettujen ruokien nauttiminen edistää myös ”lietemäistä verta” eli punasolujen hyytymistä. Paistettujen hiilihydraattien akryyliamidit aiheuttavat vakavia vaurioita verisuonten solukalvoille.

Homogenoidun, pastöroidun maidon nauttiminen on myös haitallista verisuonten terveydelle. Homogenisointiprosessi muuttaa keinotekoisesti maitorasvoja, saaden ne pysymään suspensiossa. Tämä aiheuttaa myös sen, että ne edistävät tulehdusta ja jopa ummetusta joillakin ihmisillä. Jos nautit lehmänmaidon juomisesta, hanki raakaa, tuoretta maitoa, jota ei ole homogenoitu.

Lähde: Nnews

Podcastissaan Mike kertoo aiheesta tarkemmin, noin tunnin kohdalta alkaen:

L0ng C0v1d saattaa selittyä enimmäkseen piikkiproteiinin aiheuttamilla mikro-kokoluokan verihyytymillä ympäri kehoa. Sama ongelma näyttäisi koskevan erityisesti piikitettyjä. MR*A saattaa kulkeutua ympäri kehoa ja saada monet kehon osat tuottamaan piikkiproteiinia, joka sitten aiheuttaa pienenpieniä verihyytymiä ympäriinsä. Kun mikroskooppiset hiussuonet menevät tukkoon, tästä voi seurata kaikkia niitä oireita, joita liitetään sekä piikkeihin että pitkään k*ronaan.

Mikä avuksi?

Hyvä nesteytys. Laadukas vesi, jota voi tuunata herkullisemmaksi ja paremmin imeytyväksi esim. Ellu-jauheilla, sitruunalla tai omenaviinietikalla. Sitruuna-suola-hunaja tekee vedestä aika herkullista.

Orapihlaja voi olla hyväksi sydämelle. Mike Adams käyttää päivittäin resveratrolia (erityisesti yhdessä gotu kola -yrtin kanssa, pitääkseen suonet puhtaana plakeista), nattokinaasi-entsyymiä (tyhjään mahaan, kaukana ruokailuista), kversetiiniä, sinkkiä, C-vitamiinia, D-vitamiinia ja muuta mitä täälläkin suositellaan. Lisäksi omega-3, ja verenkiertoa auttavat yrtit kuten inkivääri, kurkuma.

Mike suosittelee päivittäistä liikuntaa, niin että veri ja nesteet lähtee liikkeelle.

Ennen kaikkea Mike suosittelee välttämään tai vähentämään myrkyllisiä asioita, jotka tekevät verestä paksumpaa, kuten ultraprosessoitu ruoka, teollisuusrasvat, homogenoidut maitotuotteet… kaikki, mikä aiheuttaa ummetusta, limaa ja tukkoisuutta, melko varmasti paksuunnuttaa tai jopa tukkii myös verenkiertoa. Kun maha on litteänä eli suoli tyhjänä ja ruoka kulkee nopeasti läpi, k*kka lentää iloisesti ulos ja olo on freshi, voi olettaa myös veren kiertävän mukavasti. Kakkajakkara voi olla ajankohtainen hankinta tässä piikkiproteiinin saastuttamassa ajassa:

Kannattaa käydä naturopaatilla, kiinalaisen lääketieteen osaajalla, ayurveda-asiantuntijalla tai vaikka vyöhyketerapeutilla. Esimerkiksi pulssianalyysi (ja vaikka kielen katsominen) voi kertoa paljon sydän- ja verenkiertoelimistön kunnosta ja muidenkin elimien tilasta.

Todella hyvä luontaishoitaja ymmärtää myös länsimaista tiedettä, kuten vitamiineja ja kivennäisaineiden tasoja. Ettei tilanteen korjaaminen ole pelkästään yrttien ja elintapojen varassa, vaan esimerkiksi D-vitamiinin puutteen voi korjata ottamalla lisää laadukasta D-lisää ja magnesiumvajeen magnesiumilla.

8 Kommenttia

  1. Luin päivän pakolliset k blogit, ja tämä oli kyllä päivän paras. Mulla ilmeisesti oli kuukausi sitten moronic variantti, 3 PV kuumetta 39 viikko aivosimua ja lopulta vetitulpat jaloissa, nyt on veren ohennuskuuri menossa. D vitamiinia olen käyttänyt syksyllä 100 mcg ja talvella 250. Lisäksi on ollut säännöllisessä käytössä c, NAC,tripla sinkki jne, mutta silti voi tauti iskeä.

   1. En tapaa sairastella, mutta mullakin oli mikä lie Viekas variantti. Kokeilin heti kaikenlaista, ja tehokkaimmin toimi tujakka tuoremehu (vahva vihermehustus) sekä voimakas saunominen.

  1. Joo, itse olen tilannut nattokinaasia iHerbista, en muistaakseni muualta.

 1. Hei
  Tietääkö joku miten tehdään vanhanajan keppikeittoa?
  Ei löydy enää netistä.
  Kiitos🤔❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *