Järkevässä maailmassa tieteellinen ja lääketieteellinen ammattikunta olisi jo kauan sitten ohittanut kaiken pro-m*NA-propagandan. Pistokset ovat epäonnistuneet. Ne olivat (puoli)jalo kokeilu, mutta ne ovat epäonnistuneet. Todisteet täyttävät sairaalat ja ruumishuoneet Tel Avivista Edinburghiin.

Sen sijaan tutkijat yrittäisivät epätoivoisesti vastata kysymyksiin siitä, mitä seuraavaksi voi tapahtua:

  1. Muokkaako piikki-immuniteetti immuniteetin toimintaa arvaamattomasti? Toisin sanoen, johtavatko kokotukset, jotka tuottavat yliluonnollisia vasta-ainetasoja alkuperäistä – ja nyt jo hävinnyttä – piikkiproteiinia vastaan, syvempään iskostumiseen kuin luonnollinen immuunivaste koko virukselle? Jos näin on, mikä voi olla tämän ”pahentuneen” vaikutuksen pitkän aikavälin vaikutus?
  2. Mitä mahtaa tarkoittaa se, että kokotteet eivät ole juurikaan johtaneet CD8+ T-solujen tuotantoon? Heikentääkö tämä pitkäaikaisen immuniteetin kehittymistä k-tautia vastaan ”läpäisyinfektion” jälkeen?
  3. Miksi muiden kuin C0v1din aiheuttamat kuolemantapaukset lisääntyivät viime syksynä rajusti Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja tämä lisäys näkyi erityisesti alle 50-vuotiailla ihmisillä, joilla on pieni riski sairastua C0v1diin? Miksi ne ovat sittemmin taantuneet? Miksi erityisesti sydän- ja verisuonitautikuolemat lisääntyivät niin paljon?
  4. Mitä on tapahtunut viime vuonna, kun myelooisten tai lymfaattisten syöpien esiintyvyys lisääntyi? Aiheuttavatko pistosten jälkeen joskus ilmenevät vaikeat lymfadenopatiat pitkäaikaisia riskejä vai häviävätkö ne ilman ongelmia? LÄHDE: Frontiers in Medicine: Pathology
  5. Mikä on autoimmuunisairauksien esiintyvyys? Onko näyttöä immuunijärjestelmän pitkäaikaisista häiriöistä kokotusten jälkeen? LÄHDE: Uudet autoimmuuni-ilmiöt k-piikkien jälkeen
  6. Minkälaista, jos lainkaan, suojaa vakavia infektioita ja kuolemaa vastaan k-piikit todellisuudessa tarjosivat ja tarjoavat sen jälkeen, kun kuolemantapaukset on otettu huomioon vanhusten joukosta, jotka ovat liian sairaita kokotettaviksi? Miten suoja vähenee ajan myötä? Miten Om1kron muutti yhtälöä?

BONUSKYSYMYS CIA:lle: miksi Kiina on kokonaan välttänyt m*NA-kokotteiden käyttöä?

Miljardi ihmistä tarvitsee vastauksia kysymyksiin.

Juuri siksi kukaan vallanpitäjistä ei näytä kiirehtivän kysymään niitä.

Alkuperäinen artikkeli: Alex Berenson – Six critical questions about the C-va**ines scientists need to answer ASAP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *