He lupasivat, että tehostepiikki toimisi – huolimatta ilmeisistä todisteista, ettei se toimi. Ei vuosia sitten, vaan kuukausia sitten, joissain tapauksissa he lupasivat piikkien toimivan vielä viikkoja sitten. Älkää antako heidän valehdella teille. Älkää antako heidän unohtaa.

Alex Berenson 13. tammikuuta 20221,261502

Elokuussa, kun Israelista tuli ensimmäinen maa, joka alkoi antaa k-piikkien tehosteannoksia, varoitin, että näyttö niiden puolesta oli lähes olematonta ja niitä tuskin annettaisiin muutamaa kuukautta kauempaa:

Eliittimedia ja kansanterveyslaitokset eivät varsinaisesti jakaneet näkemystäni. He sanoivat, että monet muutkin kokotteet vaativat tehosteannoksia! Sanottiin, että kolmas annos useiden kuukausien kuluttua korjaa toisen annoksen kiireellisen aikataulun. Kukaan ei ajanut tätä näkemystä aggressiivisemmin kuin Anthony Fauci, joka meni niin pitkälle, että lupasi, että kolmas annos tekisi sen, mitä kaksi ensimmäistä ei tehnyt, ja antaisi pitkäkestoisen immuniteetin:

….

Nämä lehtijutut ovat syyskuun alkupuolelta 2021.

Ja Amerikan Lääkäri sai tahtonsa läpi. Viikkojen kuluessa viranomaiset olivat hyväksyneet tehostekokotteet – ja syksyn edetessä ne avasivat hanat yhä laajemmalle.

Sanomattakin selvää, että tiedotusvälineet esittivät tavanomaiset ”kriittiset kysymyksensä” 😉

The Times:

(Tai sitten ei.)

The Atlantic:

(Puolet otsikosta oli totta, mikä on keskimääräistä enemmän The Atlanticille.)

Bloomberg:

(Entä ei koskaan? Sopisiko ei koskaan?)

The Wall Street Journal:

(Ei pitäisi.)

The BBC:

(Vastaus: ei toimi.)

Voisin jatkaa tätä koko päivän, mutta ymmärrätte jo pointin. Parasta on se, että tämä nerokkuuden taso jatkui lähes viime viikkoon asti, kunnes kokotteiden tehon romahtamisesta saatujen massiivisten epidemiologisten todisteiden edessä FIZER itse veti pistokkeen irti.

Kyllä, median valheet ovat menneet niin pahoiksi, ettei yrityksellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin kertoa totuus. Mikä lienee jonkinlainen voitto.

Kukaanhan ei olisi osannut ennustaa tätä..? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *