Washington Post kirjoittaa:

”Luonnollinen immuniteetti k-tautia vastaan on voimakas. Päättäjät eivät uskalla sanoa sitä ääneen.

Ihmisten kuuluisi saada rehellistä tietoa johtajiltaan.

On ok erehtyä. Mutta kun data todistaa oletuksen vääräksi, tulee muuttaa mieltään. Harmiksemme moni päättäjä ja virkailija on päättänyt olla sitä mieltä, ettei luonnollinen immuniteetti suojaa kunnolla k-taudilta. Tiede on toista mieltä.

Yli 15 tutkimusta on osoittanut sairastamisen aikaansaaman immuniteetin voiman. 700 tuhannen ihmisen tutkimus Israelista osoitti hiljattain, että k-taudin jo sairastaleilla oli 27 kertaa pienempi riski saada oireellinen tauti kuin piikitetyillä. Tämä vahvisti kesäkuussa valmistuneen Cleveland Clinic tutkimuksen jonka mukaan taudin jo sairastaneille ei näyttäisi olevan hyötyä piikeistä. Toukokuussa Washingtonin yliopiston tutkimus havaitsi, että jopa lieväoireisena sairastettu k-infektio antaa pitkäkestoisen suojan.

Tämä on turhauttavaa Bidenin hallinnolle, joka toistuvasti mainostaa piikkien tarjoavan tartuntaa paremman suojan.

Boosteripiikit eivät tule pysäyttämään Delta-varianttia..

Väärä olettamus luonnollisen immuniteetin epäluotettavuudesta on johtanut tuhansien amerikkalaisten kuolemaan, turhiin piikkihaittoihin ja julkisten instituutioiden maineen tahrautumiseen. Mikäli he haluavat palauttaa luotettavuuttaan suuren yleisön silmissä, heidän tulee muuttaa kantansa luonnollisen suojan toimivuuteen.”


Washington University School of Medicine kertoo:

Hyviä uutisia: lievä k-infektio saa aikaan elinikäisen suojan

Lievän k-infektion sairastaneille kehittyy vasta-aineita tuottavia muistisoluja, joiden teho kestää eliniän.

On hyvin epätodennäköistä saada k-tauti kahta kertaa. Yhden tarjoama suoja riittää loppuelämäksi, kuten vesirokon tapauksessa.

Viime syksynä sanottiin, että tartunnan jälkeiset vasta-ainemäärät veressä laskevat nopeasti, joten luonnollinen immuniteetti ei siis kestä kovin kauaa. Mutta tämä on virhetulkinta. Tietenkin vasta-ainemäärät laskevat, kun niille ei ole enää akuuttia tarvetta, mutta ne eivät putoa nollaan saakka.

Infektion aikana vasta-aineita tuottavat solut jakaantuvat nopeasti ja kiertävät veressä, nostaen vasta-ainemäärät huippuunsa. Kun infektiosta on päästy, suurin osa näistä vasta-aineita tuottavista soluista kuolee pois ja veren vasta-ainetasot putoavat. Pieni määrä niin sanottuja pitkäikäisiä plasmasoluja vaeltaa luuytimeen ja jää sinne odottamaan seuraavaa tositilannetta.

Tulee siis tutkia luuydintä, jos haluaa ymmärtää suojan pitkäkestoisuutta.


Palkittu journalisti Sharyl Atkisson raportoi:

Luonnollinen immuniteetti vs. piikit – kattava yhteenveto

Senaattori Lindsey Graham tuorein korkean profiilin k-tautinen, huolimatta tuplapiikeistä. Grahan antoi lausunnon, että tauti tuntuu ”kuin flunssalle”, mutta olisi ”varmasti” ollut pahempi ilman piikkejä.

Emme voi tietää, onko näin, mutta huomaamme yhä useampien tuplapiikitettyjen saavan k-tautia, kärsivän sitä vakavana ja jopa kuolevan siihen. CDC [Center of Dominance and Control, kuten JP Sears sanoo, suomeksi Amerikan Tautikeskus] vakuuttaa, piikin olevan edelleen paras idea jokaiselle amerikkalaiselle joka sellaisen voi saadan. Kuitenkin yhä useampi kyselee, onko heillä jo piikkejä parempi suoja sairastetusta taudista.

Datan mukaan vastaus on yhä selkeämmin ”kyllä, luomusuoja on parempi”.

Miksi CDC ignooraa luomusuojan?

Moni alan ammattilainen ihmettelee miksi terveysviranomaiset eivät huomioi luomusuojaa laisinkaan. Virallinen ja valtamediassa näkyvä narratiivi korostaa ”kaikki heti piikille” -ajatusta yli kaiken. He jopa antavat ymmärtää, että korkea piikkikattavuus tarkoittaa suoraan korkeaa turvallisuutta, ja vajaa piikkikattavuus tarkoittaa automaattisesti turvatonta osavaltiota.

Kuitenkaan piikkikattavuus ei todellisuudesa kerro juurikaan väestön suojatasosta. Jos jossain on paljon tartuntoja, se tarkoittaa että sinne syntyy jatkossa parempi luomusuoja. Vaikka suurin osa tartunnan saaneista ei edes huomaisi koko tautia, he silti saavat tehokkaamman, kattavamman ja pitkäkestoisemman suojan kuin piikeistä voisi koskaan saada.

Piikkien ongelma

Datasta nähdään, ettei yleinen käsitys ”piikittömien ongelmasta” pidä paikkaansaPhizer ja M0derna väittivät piikkiensä olevan “sataprosenttisen tehokkaita” vakavan tautimuodon ehkäisyssä. Moni mediakasvo oli mukana luomassa piikkimyynnin edistämiseen suunniteltua käsitettä ”piikittömien pandelmiasta.” 

Hiljattain CDC:n oma data osoitti, että 74 prosenttia k-positiivisiksi testatuista oli tuplapiikitettyjä – siis enemmän kuin tuplapiikitettyjen silloinen osuus populaatiossa. Neljä viidestä sairaalahoitoon joutuneesta oli täysin piikitettyjä. CDC totesi viruskuorman (eli käytännössä tartuttavuuden) olevan suunnilleen sama piikitetyissä ja piikittömissä. Päinvastoin kuin CDC-johtaja Rachelle Walensky väitti toukokuussa, piikitetyt voivat levittää virusta ja todellakin levittävät sitä. (CDC-virkailijat myöhemmin korjasivat Walenskyn lausuntoa.)

Israelissa Phizer-piikin teho on pudonnut 40 prosenttiin., valtioiden mainostaman 95 prosentin sijaan.

Israelilaisen tutkimuksen mukaan piikin antama suoja on paljon heikompi kuin luonnollisesti syntyvä suoja.

Piikitetyillä havaittiin olevan 13 kertaa suurempi todennäköisyys saada infektio, ja 27 kertaa suurempi todennäköisyys saada siitä taudin oireita kuin luomusuojan saaneilla. Tuplapiikitetyillä riski saada infektio oli 6 kertaa isompi kuin luomuilla, ja oireiden todennäköisyys 7 kertaa suurempi.

Tärkeä huomio: Vasta-ainetestit eivät ole ainoa tapa mitata henkilön suojan tasoa. Osalla infektion sairastaneista ei näy veressä vasta-aineita, vaikka heillä on suoja muistisoluissa. Siksi negatiivista vasta-ainetestitulosta ei tulisi pitää merkkinä puutteellisesta suojasta.


Jos haluat oppia lisää aiheesta, tsekkaa Jonesvirallinen Instagramissa! Profiilin kohokohdista löydät paljon kiehtovaa.

Jones opiskelee toksikologiaa Itä-Suomen yliopistossa

Jones on Trilluminati ja Kaks Marjaa -kokoonpanoista tuttu räppäri, joka soolona liikuttelee musiikillisia pelinappuloita puhuttelevilla sanoituksilla, melodisella flow’lla sekä monipuolisella soundivalikoimallaan.

.

Ben Shapiro sanoo myös, ettei vasta-ainetesti kerro juuri mitään suojan tasosta:

Täytyisi testata T- ja B-solujen immunologista muistia, ja se on lähes mahdottoman hankalaa ja kallista ollakseen millään tavoin käytännöllistä.

8 Kommenttia

 1. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/science/science-briefs/vaccine-induced-immunity.html#anchor_1635539757101

  Taudin kahdesti sairastsneena 7kk sisällä väitteesi ovat outoja. Ja yllä viimeisin tutkimus, joka kertoo kyllä selvästi, että täysi sarja rokotuksia on vahvempi kuin sairastettu korona.

  Vertaat nyt yhtä piikkiä sairastettuun koronaan. Kukaan ei väitäkään, että suoja olisi täydellinen yhdellä piikillä.

  https://www.mediuutiset.fi/uutiset/nain-korona-tappaa-rokottamaton-menehtyy-tautiin-40-kertaa-varmemmin-kuin-taysin-rokotettu/5961dad9-3c5d-4d34-a07c-9290213eef8d

 2. Ja miksi niitä pitää ottaa esim. 9kk välein? Tiedätkö miten poliot ja muut rokotteilla hoidetut tappavat taudit eivät enää jyllää? Ihmiset ottivat aikansa rokotuksia ja niiden uhka on Suomessa käytännössä poistunut. Toki, poliota on ruvennut taas esiintymään. Arvaatko syyn?

 3. ”Lievän k-infektion sairastaneille kehittyy vasta-aineita tuottavia muistisoluja, joiden teho kestää eliniän.

  On hyvin epätodennäköistä saada k-tauti kahta kertaa. Yhden tarjoama suoja riittää loppuelämäksi, kuten vesirokon tapauksessa.”

  Nyt kun tämä väite on näytetty epätodeksi, niin kai teet kuten kehoitat, ja muutat kantaasi?

 4. Ja niin. Etkö tiedä, vai jätitkö tahallaan kertomatta, että niin sairastettu korona, kuin rokotekkin, aktivoi t- soluja? Eli jos muistisolut suojaisivat ihmistä koko elämän sairastetun Koronan jälkeen, niin samalla tavalla myös rokotus tekisi niin.

  Tämä on ihan perustietoa, mutta jos nyt tarvitset lähteen, niin

  https://www.is.fi/tiede/art-2000008008067.html

  ”Sekä sairastettu tauti että rokottaminen aktivoi sekä b-solujen tuottamia vasta-ainevasteita että t-solujen muodostamaa soluvälitteistä puolustusvastetta, Mika Rämet kertoo.”

  Hän on siis
  Tampereen yliopiston rokotetutkimuskeskuksen johtaja.

 5. Rokotettu on nyt 80% Suomen kansasta.

  Teho-osastolla 90% covid potilaista on rokottamattomia.

  Tämä viittaisi ”hieman” siihen suuntaan, että rokote suojaa taudin fataaleja muotoja vastaan.

  https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008433913.html

  ”Yhteen kysymykseen vastaus on sen sijaan hyvin yksinkertainen.

  Onko rokottaminen ainoa tie ulos tästä tilanteesta?

  – On, johtajaylilääkäri Mikko Pietilä sanoo.”

  Onko sinulla parempi kompetenssi ehkä arvioida asioita kuin ko. ylilääkärillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *