Mikki on ohjannut sen nimisen dokumenttielokuvasarjan, ettei sitä sanaa kannata sèns*ur1n vuoksi sanoa missään f@s1stisessa somekanavassa. Sen voi ehkä sanoa näin: Pl@nd€m1c.

Nyt se löytyy myös upeana kirjana:

Plandemic: Fear Is the Virus. Truth Is the Cure.

October 19, 2021

Netin suosituin koomikko JP Sears fanittaa

Ohjaaja-kirjailija Mikki on sensuroitu kaikista kanavista, joten ainoa keino hänelle saada äänensä kuuluviin, on tehdä elokuvia ja kirjoja. Ihme, että Amazon vielä myy hänen vasta julkaistua kirjaansa. Vielä kovemman kaverin eli kanadalaisen aktivistin nimeltä Chris Sky kirja sensuroitiin jopa Amazonista ja kaikista kirjakaupoista; sitä saa ainoastaan suoraan hänen sivuiltaan:

Chris Sky: Guide to Asserting Your Rights and Preserving Your Freedoms

Chris on sensuroitu lähes kaikkialta, mutta Twitter löytyy edelleen, samoin Telegram, ja nyt taas (neljättä kertaa) Instagram

Innostuin tekemään tämän postauksen, koska eilen kuuntelin kun Mercola haastatteli Mikkiä. Oli niin loistava haastattelu: Mikki kertoi hänen heräämisestään siihen, ettei kommunismi olekaan hyvä asia. Löydät sen BrandNew Tubesta:

Mikki Willis | The Plandemic and the Great Awakening | Mercola

sekä Podcast-palveluista:

Apple Podcasts: Dr. Joseph Mercola – Take Control of Your Health

Löydät kaikki Plandemic-elokuvat täältä:

Plandemicseries.com

Sarjan yksi osa löytyy suomeksi tekstitettynä K-realistit-sivulta:

Plandemic -dokumenttielokuva tekstitetty suomeksi

Plandemic – Indoctornation- dokumenttielokuvaan on kerätty vaikuttava määrä tietoa siitä, miksi elämme parhaillaan k-hysterian valtaamassa maailmassa. Oletko kuullut esimerkiksi Event 201-harjoituksesta, joka simuloi pandemiaa ja joka pidettiin syksyllä 2019? Entä tiedätkö, miten lääketeollisuus, viranomaiset ja media ovat kytköksissä?

Plandemic paljastaa tieteellisen ja poliittisen eliitin, jotka ovat vastuussa huijauksesta, jona maailmanlaajuista terveydenhuoltojärjestelmää voidaan pitää.

Katso suomeksi tekstitetty dokumentti tästä:

Plandemic 2 - Indoctrination. Suomenkielinen tekstitys.

Plandemic – Indoctornation -dokumenttielokuvassa on ohjaaja Mikki Willis yhdessä työryhmänsä kanssa kerännyt vaikuttavan määrän taustatietoja luodakseen kokonaiskuvan siitä, miksi elämme parhaillaan k-hysterian valtaamassa maailmassa. Tämän ansiokkaan elokuvan sisältöä ovat mm.

  • simuloitu pandemiaharjoitus ’Event 201’ (5kk ennen pandemian julistamista)
  • lääkeviranomaisten hämärät k-viruspatentit
  • kuinka k-virus mahdollisesti valmistettiin laboratoriossa
  • median sekä hakukoneiden manipulaatio ja propaganda
  • tiedustelupalvelujen kytkökset mediaan
  • Bill Gatesin ja hänen säätiönsä hämäräpuuhat
  • modernin lääketieteen ja WHO:n kyseenalaiset taustat.

Lopuksi elokuva antaa kuitenkin toivoa siitä, kuinka tulemme heräämään tästä painajaisesta. Elokuvan katsominen on hyvä alku oman tietoisuuden lisäämiseksi.

Elokuva on tekstitetty suomeksi Sott.net toimituksen toimesta. Voit katsoa elokuvan myös Sott.net -sivustolla, josta löydät myös lisätietoa: https://fi.sott.net/article/517-Plandemic-dokumenttielokuva-osa-2-Indoctornation-tekstitetty-suomeksi. ”

.

.

Myös Rapsodia-sivustolla suomeksti tekstitettyä Plandemic-asiaa:

”Plandemic – arvostetun virusasiantuntijan todistus massiivisesta korruptiosta ja peittelystä

https://peertube.su/videos/embed/ce0d29d9-a727-46c8-af8e-e34a4482a96b

Oman alansa edelläkävijöihin lukeutuva Judy Mikovits, molekyylibiologian ja biokemian tohtori, paljastaa videolla lääketeollisuuden ja terveydenhuollon piirissä vaikuttavaa massiivista korruptiota ja asioiden peittelyä sekä jakaa tietoaan k-viruksesta ja sen kehityksestä. Tohtori Mikovits työskenteli aikoinaan HIV-piikin kehittäjänä uraauurtavassa laboratoriossa ja nykyään hänet tunnetaan myös kirjailijana sekä kouluttajana, jonka sydän palaa lääketieteen totuuden esiin tuomiselle sekä korruption kitkemiselle terveydenhuoltojärjestelmistä.”

https://plandemicseries.com/

.

Tsekkaa leffat ilmaiseksi, ja laita jakoon!

Vaikka joku sinun kaveri, läheinen tai seuraaja olisi eri mieltä aluksi, hän ei pysty kumoamaan näissä dokumentoituja totuuksia.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *