Luin eilen ja toissapäivänä noin tuhat kommenttia Sofian eri kanavissa siitä, miten ”ryyppääminen ei ole ihmisoikeus” ja ”voi pientä rassukkaa, jos et saanut kaljaa kahdentoista jälkeen.”

Media ei asiaa liikaa mainostele, mutta moni Euroopan maa on ulottanut saman EU-passin jo paljon muuhunkin kuin kaljan kittaamiseen. Italiassa et pääse enää töihin ilman passia. Latviassa on evätty ruokakauppaan pääsyä ja muuta hullua. Itävallassakaan ei pian pääse duuniin ilman passia. Ranskassa ja Sveitsissä kuuluu kummia

Eikä siinä kaikki.

Luin monta kommenttia siitä, miten passi ei varsinaisesti syrji ketään, koska voithan aina tehdä testin tai sairastaa k-taudin. Vaihtoehtoja siis on, joten mistään piikkityranniasta tässä ei ole kyse.

Ikävä kyllä testit ovat monissa maissa ensin tulleet maksullisiksi, ja lopulta poistuneet tai poistumassa kokonaan keinovalikoimasta:

Seppo Tanhuan mukaan naapurimaassamme Virossa tapahtuu kummia…

Antti Launonen on usein puhunut siitä, miten k-taudin jo sairastaneet ovat kaikkein hankalimmassa väliinputoajan asemassa: heidän immuniteettinsa kestää todennäköisesti eliniän (immunologinen muisti, josta @jonesvirallinen puhuu), mutta passi pysyy vihreänä vain puoli vuotta. Puolen vuoden päästä pitäisi liittyä mukaan loputtomaan piikkirumbaan, josta ei ole hyötyä taudin sairastaneelle, vaan sitäkin turhempia riskejä

USA:ssa monin paikoin tämä puolen vuoden armonaikakin on poistunut tai poistumassa pakkopiikitysten tieltä.

Tähän joku sanoo ”mutta eihän meillä Suomessa…” tai ”onhan meillä Perustuslaki, joten ei meillä voi kansalaisilta evätä pääsyä kauppaan tai mahdollisuutta toimeentuloon…”

Niin, ja samat ihmiset jotka sanovat näin, hurraavat Passille, joka juuri teki koko Perustuslain mitättömäksi. 

Mikä on sellainen laki, jota ei tarvitse noudattaa? Sellainen laki on kirjaimellisesti merkityksetön, mitätön.

Nyt kun päättäjät JA kansa ovat hyväksyneet lääketieteellisen syrjinnän, heittäneet romukoppaan tietosuojan ja yhdenvertaisuuden ja viitanneet kintaalla Suomeakin sitoville bioetiikan ja ihmisoikeuksien julistuksille, ei ole enää mitään rajaa, miten pitkälle kansanryhmää vastaan kiihottajat voivat valtapyrkimyksissään mennä. Nyt kun enemmistö on antanut hyväksyntänsä terveysperusteiselle syrjinnälle, mitä seuraavaksi? 

New World Orderilla on ollut viime aikoina tapana edetä vauhdikkaasti…

.

Pidän todennäköisenä, että ensi vuonna sinulta evätään pääsy töihin, kouluun, ruokakauppaan ja/tai sosiaalitukiin, jos et ole ottanut viidettä piikkiä. Ennustan, ettei siinäkään vaiheessa mikään virallinen taho suostu selvittämään, mitä ne mysteeripiikit sisältävät. Veikkaan, että viidennen piikkikierroksen kohdalla raportoituja (enimmäkseen terveydenhoidon ammattilaisten raportoimia) vakavia haittailmoituksia on Fimeassa jo yli kymmenen tuhatta – ja media käyttäytyy kuin piikkihaittoja ei olisi olemassakaan.

Tai sitten kansa hoksaa sanoa ei, kun se on vielä mahdollista.

.

Vai haluammeko Suomeen näitä otsikoita:

K-passi tai ulos työpaikalta – Italia pakottaa työntekijät piikittautumaan, seuraako muu Eurooppa perässä?

Italiassa on otettu kovat piippuun: työpaikoille ei pääse perjantaista alkaen ilman k-piikkia tai -testiä. Muut maat seuraavat kokeilua kiinnostuneina, kirjoittaa Ylen toimittaja Sara Rigatelli. 

Lokakuun 15. päivä Italia ottaa käyttöön poikkeukselliset keinot. Se vaatii k-passia kaikilta työntekijöiltä ensimmäisenä maana Euroopassa.

Jos passia ei ole, työntekijä jää ilman palkkaa. Hän joutuu hyllytetyksi, kunnes hän esittää todistuksen vähintään yhdestä k-piikista, negatiivisesta k-testistä tai kuuden kuukauden sisällä sairastetusta k-taudista.

Säännön rikkomisesta voi seurata jopa tonnin sakko sekä työntekijälle että työnantajalle. Työntekijää ei voi kuitenkaan irtisanoa.

Suomessa piikkipakko olisi helppo säätää esimerkiksi ammattiryhmittäin tai alueittain, koska mahdollisuus siihen on jo kirjoitettu tartuntatautilakiin, sanoo perustuslakiasiantuntija Pauli Rautiainen Itä-Suomen yliopistosta.

.

Päästäänkö Suomesta pian hakemaan turvapaikkoja Ruotsiin, Italian tapaan?

Piikkipassia vastustavat mielenosoittajat vaativat turvapaikkaa Ruotsista – Italiassa ei todistuksetta asiaa töihin

Italiassa kiistaa on herättänyt erityisesti se, että perjantaista lähtien töihin ei pääse ilman todistetta piikeista.

.

Katso Project Veritas -paljastukset Pfizerin sisältä!
Piikkifirma todellakin tietää luonnollisen immuniteetin olevan synteettistä parempi.

.

Tsekkaa Tuomas Malisen tililtä video, joka kertoo selkeästi, miksi natsipassi ei ole hyvä idea, ja mihin lääketieteellisen syrjinnän hyväksyminen johtaa kun sen annetaan tapahtua. 📺

Kiitos @sofiakeitaanranta rohkeudesta puolustaa perusoikeuksia, silloinkin kun vauhkoontunut lauma tahtoo vaihtaa ne hetkelliseen turvantunteeseen ja treidata terveyden lyhytkestoiseen synteettiseen suojaan.

.

Pfizerin oma tiedemies kertoo luonnollisen immuniteetin ylivertaisuudesta, kun ei tiedä kameran olevan päällä.

Milloin Suomen viranomaiset suostuvat selvittämään, mitä myrkkypiikit oikeasti sisältävät?

3 Kommenttia

 1. UUSI SUOMI RAPORTOI:

  – Itävalta uhkaa rokottamattomia todella kovalla toimella: Täyssulku

  Liittokansleri Alexander Schallenberg asetti kriittisen rajan 500 tehohoitoa koronatartunnan takia tarvitsevaan potilaaseen.

  Itävallan hallitus uhkaa koronarokotteesta kieltäytyviä täyssululla maan heikkenevän koronatilanteen vuoksi.

  ”Olemme siirtymässä rokottamattomien pandemiaan”, liittokansleri Alexander Schallenberg kommentoi hallituksen kokouksen jälkeen Deutsche Wellen mukaan.

  Schallenberg asetti kriittisen rajan 500 tehohoitoa koronatartunnan takia tarvitsevaan potilaaseen. Tällä hetkellä Itävallassa on tehohoidossa 220 koronapotilasta.

  Jos 500 potilaan raja ylittyy ravintolat ovat auki vain koronarokotetuille. Jos tehohoitopotilaiden määrä nousee 600 potilaaseen, rokottamattomat saavat poistua kodeistaan vain erikseen määritellystä syystä.

  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/d165af45-56df-40ec-b039-a0fadcbba954?ref=ampparit:ce73

 2. Lääkäri Ville-Veikko Elomaa kirjoittaa:

  Suomessa on vajaan kahden vuoden aikana 26.10.2021 mennessä kuollut ihmisiä koronan kanssa seuraavasti:

  0 alle 30-vuotiasta

  9 (30- 40-vuotiasta)

  17 (40-49-vuotiasta)

  52 (50-59-vuotiasta)

  101 (60-69-vuotiasta)

  282 (70-79-vuotiasta)

  685 (yli 80-vuotiasta)

  [Eli alle 50-vuotiaita on kuollut alle 30 kappaletta – kohta kahden vuoden aikana. Alle 60-vuotiaitakin alle sata, ja alle 70-vuotiaita alle 200]

  MRNA- rokotteeseen liittyy toksikologisia ongelmia. Rokotetta on myös moitittu siitä, että se lähinnä lieventää oireita ja toki vakaviakin tautimuotoja, mutta se ei estä saamasta tartuntaa eikä estä levittämästä tautia. Liitteenä kattava toksikologian alan julkaisu aiheesta:

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X

  https://villeveikkoelomaa.fi/blogit/miksi-vastustan-koronapassia-ja-pakkorokotusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *