1. Pandemian määritelmä muutettiin niin, ettei taudin tarvitsekaan olla enää vaarallista sorttia. Nykyisen CDC-määritelmän mukaan mikä tahansa nuha voisi olla poikkeuslainsäädäntöä vaativa pandemia. Suomessa tosin on edelleen käytössä aito pandemiamääritelmä, eikä k-juttua ole missään vaiheessa käynyt lähelläkään edes ”lievän pandemian” alarajaa. Valtamedia ja Matrixin korruptiokoneisto on ollut asiasta tapansa mukaan hiljaa; onneksi Ossi Tiihonen oli jälleen valppaana.

.

2. ”Laumasuojan” käsite muutettiin lähinnä piikkikattavuudeksi:

”Laumasuoja on piikityskampanjan seurantaan käytetty konsepti”

.

3. Luonnollisesti myös piikitysten määritelmä muutettiin niin, ettei piikin tarvitsekaan enää estää sairastumista tai edes tarjota immuniteettia. Riittää, kun ne stimuloivat edes jonkinlaista ”suojaa”. Voimassaolevan määritelmän mukaan ”rokotteita” voi antaa myös suun tai nenän kautta.

D-vitamiinin voisi nykyisen määritelmän mukaan määritellä rokotteeksi. Olenko siis rokotettu k-tautia vastaan, jos syön D-vitamiinia? Uuden määritelmän mukaan olen. CDC määrittelee nyt rokotteen näin:

“Valmiste, jota käytetään stimuloimaan kehon immuunisysteemiä tauteja vastaan.”

Citizens Journal – The CDC Suddenly Changes the Definition of ‘Vaccine’ and ‘Vaccination’

.

4. Taudin testaaminen vaihdettiin taikauskoon, jonka perusteella muut kuolinsyyt on voitu kategorisoida tuottavammiksi.

.

Huomaatko, ketä nämä yllämainitut naurettavuudet hyödyttävät?

Tietenkin medikalisaatiota.

Kun ymmärtää, että lääketeollisuudella on valtavasti valtaa, ei tarvitse enää juurikaan ihmetellä, mitä maailmassa tapahtuu ja miksi. Kyse on raharikkaan teollisuuden edun ajamisesta. Mikäli pelaamme passiivisesti mukana juonessa ja annamme aina vaan enemmän rahaa medikalisaatiosysteemille, tulemme näkemään vielä paljon hullumpaa fasismia.

Hengenvaarallinen medikalisaatio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *