Muita Team DeSantis -kampanjan tuotteita voi ostaa täältä ja niihin kuuluu henkilökohtainen suosikkini, ”Truck Yeah” T-paita. Nämä Team DeSantis -tavaroiden ostot katsotaan poliittiseksi lahjoitukseksi republikaanien Ron DeSantisille, joka pyrkii kuvernööriksi.


Vakavampaan sävyyn, alla oleva artikkeli on yksi kattavimmista lukemistani koosteista Yhdysvaltain hallituksen epäonnistuneen C-19-politiikan aiheuttamista haitoista:

Kuinka sota ’väärää tietoa’ vastaan johti k-virustragediaan Bret Swanson Real Clear Marketsissa 4. helmikuuta 2022. Ote:

Kun korkeimman oikeuden tuomari väitti 7. tammikuuta, että 100 000 lasta oli sairaalahoidossa C-19:n kanssa ”vakavassa tilassa, ja monet heistä hengityskoneissa”, se heijasti huonosti informoitua paniikkia joka on ohjannut politiikkaa kahden viime vuosien ajan. Itse asiassa CDC:n tiedot osoittivat, että vain noin 3 200 lasta joutui sairaalaan k-positiivisena, vain harvat olivat vakavassa tilassa, eikä lähes yksikään ollut hengityskoneessa. 

Episodi oli vain viimeisin väärä pisara virheellisen tautipuheen tulvassa. Olemme tienneet lähes alusta asti, että nuoret eivät ole vakavassa vaarassasulkutoimet eivät pysäytä leviämistä ja tekevät paljon enemmän haittaa kuin hyötyäValikoima halpoja, turvallisia, jo pitkään hyväksyttyjä geneerisiä lääkkeitä pysäyttää viruksen ajoissa otettuna. Silti jokainen näistä keskeisistä tosiasioista tukahdutettiin vanhojen ja uusien tiedotusvälineiden, digitaalisten alustojen, kaapattujen lääketieteellisten lehtien, voittoa tavoittelemattomien tahojen ja kaikkitietävyyttä väittävien kansanterveyden edustajien rönsyilevällä joukolla. 

Kävi ilmi, että kanadalaiset rekkakuskit, jotka kuuntelevat Joe Rogania, tietävät enemmän kuin monet ”asiantuntijat”. Jos rekkakuskit olisivat olleet johdossa viimeiset kaksi vuotta, maailma olisi luultavasti terveempi ja vapaampi.


Hyvä pääkirjoitus Real Clear Politicsissa siitä, miten Fauci näyttää tukahduttaneen tiedon laboratoriovuodosta epidemian alkuvaiheessa:

Exposing Fauci’s Web of Deceit. Real Clear Politics. By Andriana Cohen, 03. helmikuuta 2022:

Fauci tukahdutti nimekkäiden tiedemiesten yksimieliset käsitykset siitä, että C-19-virus ei kehittynyt luonnollisesti, vaan he uskoivat sen sijaan, että se oli tehty laboratoriossa. Tohtori Kristian Andersen Scripps Research Institutesta kertoi Faucille: ”Keskustelujen jälkeen, joita kävimme aiemmin tänään, Eddie, Bob, Mike ja minä kaikki pidämme genomia ristiriitaisena evoluutioteorian odotusten kanssa.” Eddie on Edward C. Holmes Sydneyn yliopistosta, Bob on Robert F. Garry Tulanen yliopistosta ja Mike on Michael Farzan Scripps Researchista, kertoi New York Post viime viikolla.

Tavattuaan Faucin ja Francis Collinsin, National Institutes of Healthin entisen johtajan, nämä tutkijat muuttivat järkyttävällä tavalla kantansa muutamassa päivässä ja hylkäsivät sittemmin laboratorioteorian ja sen sijaan toistivat Team Faucin suosimaa poliittista narratiivia, jonka mukaan virus kehittyi luonnossa. Miksi tämä äkkikäänne?

”Vaikuttaa siltä, että asia on salattu”, Marshall sanoi. ”Ensimmäinen kysymys on, mitä he peittelevät. Tohtori Fauci on menettänyt maineensa. Nämä sähköpostiviestit osoittavat sen, mitä Amerikka päätti kuukausia sitten, (eli) että emme voi luottaa tohtori Fauciin.” Marshall lisäsi, että hän kävi hiljattain noin 15 keskustelutilaisuudessa viimeisen viikon tai kahden aikana, ja ”en voinut uskoa, miten kuumeisesti amerikkalaiset sanoivat, että tohtori Faucin on lähdettävä. Emme luota häneen. Emme koskaan enää luota häneen.”

”Ihmiset tietävät, milloin heille valehdellaan. Ja luulen, että tämä petoksen verkko (on) kasvamassa…”

Muutama syy siihen, miksi Fauci on erotettava välittömästi ja viranomaisten on tutkittava asia. Ei hetkeäkään liian aikaisin.


Jälleen yksi lukemisen arvoinen artikkeli:

Twitter poistaa päätilin, useita henkilökunnan tilejä CRT:tä (kriittistä rotuteoriaa) korostavan koulutussivuston vuoksi. Epoch Times, kirjoittanut Nathan Worcester 4. helmikuuta 2022.

Twitter on keskeyttänyt neljä tiliä, jotka liittyvät ”The Chalkboard Review” -sivustoon, joka sisältää yksityiskohtaisen oppaan kriittisestä rotuteoriasta (CRT) sekä muita resursseja ja kommentteja koulutuksesta….(ja), keskeytti torstaina julkaisun päätilin Twitterissä, @ChalkBoardRev.

Se keskeytti sen jälkeen nopeasti kaksi muuta ”The Chalkboard Review” -tiliä, kuten kyseisen organisaation johtajan Tony Kinnettin twiittauksesta ilmenee…

Eikä vieläkään yhtään sähköpostia, ilmoitusta tms. jossa selitettäisiin MITÄÄN syytä keskeytykseen – eikä mitään aikataulua siitä, milloin tai jos se poistuu”, Kinnett kirjoitti.

Perjantaiaamuna Gunter sai Twitteriltä viestin, jossa sanottiin, että hänen @GoingGodward-tilinsä oli keskeytetty ”moninkertaisten tai toistuvien sääntöjemme rikkomusten vuoksi”. Viestissä ei kuitenkaan täsmennetty, mitä sääntöjä oli rikottu tai miten.

Kuten myös minun bannauksessa, Twitter ei koe, että sen tarvitsee perustella näitä tilien poistoja – koska sananvapaus ei selvästikään ole asia, josta he välittävät tai jota he kokisivat velvollisuudekseen ylläpitää.

Ymmärtääkseni täysin, miksi twitter on voinut poistaa tilit, menin mainituille verkkosivuille (linkit alla). En löytänyt mitään todisteita rasismista, tietämättömyydestä tai vihapuheesta. Ehkä joku muu voi havaita, mitä loukkaava teksti voisi olla:

Klikkaa tästä nähdäksesi heidän CRT-työkalupakkinsa -sivunsa ja täältä heidän pääsivustonsa

Lisää Epoch Timesin artikkelista:

”Uskon, että se johtuu joko siitä, että meistä uutisoitiin massoittain, tai siitä, että National Education Association on viime aikoina ollut mukana pyytämässä teknologiajättejä sensuroimaan Critical Race Theory -vastaisia julkaisuja”, hän sanoi.

National Education Association on julkisten koulujen opettajien ja muun opetushenkilöstön ammattiyhdistys ja edunvalvontajärjestö. Se lähetti kirjeen Twitterille, Facebookille ja TikTokille lokakuussa ja pyysi kyseisiä yhtiöitä ”kitkemään disinformaation ja väkivaltaiset suuntaukset” alustoiltaan, mukaan lukien tiedot, jotka ovat aktivoineet ”pienen mutta väkivaltaisen radikalisoituneiden aikuisten ryhmän, joka virheellisesti uskoo, että alakoulussa opetetaan rasismin vastaisia asioita sosiaalisessa mediassa levitettyjen vääränlaisten tietojen takia.”

Twitter ei enää pelkästään poistele ”väärää tietoa” k*ronaa ja ilmastonmuutosta koskien, vaan poistelee jo ketä tahansa, joiden ”disinformaatiosta” he tai heidän ystävänsä eivät pidä. Mihin tämä kaikki päättyy?

Olen kokenut muualla Internetissä vallitsevan sananvapauden voimaannuttavaksi. En tarvitse sensuuria tai propagandaa elämääni. Joten hyvästi Facebookille, Tw1tterille, Googlelle, Linked-inille ja vastaaville.

Jos et ole vielä siirtynyt käyttäjäystävällisempiin alustoihin, kuten GETTR, GAB, Proton mail, Substack, MEWE, Signal, Telegram ja monet muut, suosittelen, että aloitat nyt. Loppujen lopuksi et voi koskaan tietää, milloin sinut poistetaan alustalta!

Alkuperäinen artikkeli: Robert Malone – News and Views from Around the Web

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *