Asiainamies Tom Renzin ja senaattori Johnsonin paljastama DMED-tieto on savuava ase. Kenraali Austinin pitäisi määrätä kaikki sotilaslääkärit puhumaan totta. Mutta hän ei tee niin. Miksi ei?

Steve Kirsch625449

(Katso myös PosiTV-lähetys aiheesta, 27 minuutin kohdalta alkaen.)

Kirje

1. helmikuuta 2022 Yhdysvaltain senaattori Ron Johnson lähetti kirjeen puolustusministeri Lloyd Austinille 1. helmikuuta 2022 korostaen DMED-tietokannassa (Defense Medical Epidemiology Database) raportoitujen haittatapahtumien dramaattista nousua sen jälkeen, kun kokotteet otettiin käyttöön armeijalle. Jos kokotteet ovat todella ”turvallisia ja tehokkaita”, näitä lisäyksiä on vaikea selittää.

Klikkaa kuvaa lukeaksesi koko 3-sivuisen kirjeen, jossa hahmotellaan joitakin lisääntyneitä tapahtumia:

Alkuperäiset tiedot

Näistä löydät alkuperäiset tiedot:

 1. Johnsonin 3-sivuinen kirje puolustusministeri Lloyd Austin III:lle
 2. Renz Lawin kotisivut (sisältää videohaastattelut)
 3. Renz Law:n sivu DMED:n tiedoista kuvioineen (yhteenveto tiedoista)
 4. Taulukko, jossa on kaikki luvut (Excel-taulukko). Huomaa, että violetilla koodatuilla riveillä olevat numerot ovat ”korjattuja” tietoja, jotka annettiin sen jälkeen, kun ”häiriö” huomattiin. Sairaalahoito tarkoittaa, että potilas oli sairaalassa. Ambulatoriset ovat avohoitopotilaiden tilastoja. Huomaa myös, että prosenttilaskelma on väärä: siitä olisi pitänyt vähentää 1, koska ”2X lisäys” on sama kuin ”100 % lisäys”

Tietoa DMED-tietokannasta

Voit lukea DMED:stä täällä. Pohjimmiltaan se on virallinen tietokanta 1,4 miljoonasta aktiivipalveluksessa olevasta Puolustusministeriön alaisesta sotilaasta.

Pikaisen johdannon tietokantaan saatte katsomalla tämän 2 minuutin videon, jossa tohtori Robert Malone puhuu DMED-tietokannasta: DR. MALONE toteaa, että PUOLUSTUSMINISTERIÖ POISTAA TIETOJA TIETOKANNASTAAN peittääkseen PIIKKIEN AIHEUTTAMAT VAHINGOT:

Miksi DMED-tiedot ovat tärkeitä

On 14 syytä, miksi DMED-tiedot ovat erittäin tärkeitä.

 1. Monet lääkärit ymmärtävät, että piikit aiheuttavat DMED-tietokannassa dokumentoituja haittoja. Haastattelemani sisäpiiriläisen mukaan noin 40 % armeijan lääkäreistä ymmärtää, mitä on tekeillä, mutta armeijan lääkärit eivät voi puhua kokotteita vastaan, koska heidät on määrätty vaikenemaan. Joten kaikkien näiden lääkäreiden on pysyttävä hiljaa. DMED:n tiedot ovat heidän äänensä.
 2. Alkuperäiset DMED-tietokannan tiedot vaikuttavat erittäin luotettavilta. Kenen tahansa on vaikea selitellä kirjeessä siteeratun DMED-tietokannan kohonneita lukuja, koska kaikki tapahtumatyypit, joissa on tapahtunut kohoaminen, on vahvistettu VAERS-tietokannassa. Toisin kuin VAERS:ää, tätä tietokantaa ei voida hylätä käsien heiluttelulla. DMED-tietokanta ei ole itseraportoitu tietokanta, jossa raportointimäärät eivät olisi tiedossa. Se on täysin raportoitu tietokanta, jossa kaikki ilmoitukset ovat peräisin terveydenhuollon tarjoajilta. Lyhyesti sanottuna, jos kokotteet ovat turvallisia, DMED:n tietoja on vaikea selittää. Tapahtumien lisääntymistä vuonna 2021 ei voi laittaa k-taudin syyksi, koska sairaaloiden kokonaistapahtumamäärät vähenivät vuonna 2020 (suhteessa vuoteen 2019) sekä alkuperäisissä että korjatuissa tuloksissa. Huomautus: Puolustusministeriö väittää nyt, että vuosien 2016-2020 tiedot olivat virheellisiä, ja julkaisi ’korjatut’ arvot (kaavio oikealla)
 3. Nämä ovat absoluuttisia nousuja. VAERS:ssa vertaamme usein aiempien vuosien tapahtumamäärän perustasoa kuluvaan vuoteen etsiessämme signaalia. Tämä on ”differentiaalinen signaali”, joten suuret arvot ovat mahdollisia. Esimerkiksi keuhkoembolian ilmoitettu VAERS-tahti on 3 vuodessa. Sanotaan, että se nousee 300:aan vuodessa, mikä on 100-kertainen hyppäys. Mutta jos keuhkoembolian perusluvut ovat 1000, absoluuttisesti tämä on vain 0,3-kertainen lisäys. Suuret absoluuttiset hypyt ovat hyvin merkittäviä. Juuri tätä meillä on DMED-tietokannassa: hyvin suuria absoluuttisia hyppäyksiä.
 4. Vaikutusten koot ovat valtavia. Esimerkiksi verenpainetaudin määrät kasvoivat 21X vuoden 2021 keskiarvosta. Hermostosairaudet lisääntyivät kymmenkertaisesti.
 5. Kukaan ei osaa selittää sitä. Jos kokote ei aiheuttanut näitä valtavia lisäyksiä haittavaikutuksissa, mikä sitten?
 6. Sotilaat poistavat tapauksia tehdäkseen vaikutuksen koon pienemmäksi. Katso tämä video DR. MALONE TOTEAA, ETTÄ Puolustusministeriö POISTAA TIETOJA TIETOKANNASTAAN peittääkseen piikkihaittoja
 7. Tämä on loistava ”keskustelun aloittaja” kokotteita kannattavien ystävienne, paikallisten lainsäätäjien, paikallisten terveysviranomaisten ja suosikkifaktantarkistajien kanssa. Esität yksinkertaisesti yksinkertaisen kysymyksen: ”Miten selitätte nämä dramaattiset haittanousut vuonna 2021 verrattuna viiden vuoden keskiarvoon?”. Tämä toimii erityisen hyvin kaupunginvaltuuston kokouksissa, koululautakuntien kokouksissa ja lainsäätäjien kanssa.
 8. Oireet, joissa lisäykset vastaavat VAERS-tietoja.  On vaikea väittää, että tapahtumamäärien nousu johtuisi jostain muusta, koska a) kohonneiden oireiden kirjo on niin suuri ja b) DMED:ssä kohonneet oireet vastaavat VAERS:ssä kohonneita oireita.
 9. Puolustusministeriö on paniikissa tämän tiedon vuotamisesta.  Tämän tiedon ei pitänyt koskaan vuotaa. Ainoa syy, miksi tiedot vuosivat julkisuuteen, on kolmen ilmiantajan ponnistelut Puolustusministeriön sisällä. Erään haastattelemani sisäpiiriläisen mukaan puolustusministeriöllä ei ole aavistustakaan, miten he aikovat peittää asian. He ovat reagoineet vain väittämällä, että vuosien 2016-2020 tiedot olisivat aliraportoituja, mutta tämä ei vastaa todellisuutta, kuten selitän jäljempänä.
 10. Tietoinen peittely lehdistössä. On todisteita siitä, että valtavirran tiedotusvälineiden toimittajia on ohjeistettu olemaan uutisoimatta tästä tai puhumatta Tom Renzille. Varmistin tämän itse etsiessäni Renziä koskevia artikkeleita New York Timesista ja CNN:stä. Kuulette asiasta siis vain vaihtoehtomedioista. Miettikääpä sitä… tämä on yksi vuoden (ellei jopa vuosikymmenen) räjähdysherkimmistä tarinoista, eikä valtavirran lehdistö uutisoi siitä lainkaan? Mitä se kertoo teille? Ei tarvita kovin kriittistä ajattelua asian tajuamiseen. Se kertoo melko lailla kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää: haittavaikutuksia peitellään massiivisesti.
 11. Tämä tuhoaa CDC:n uskottavuuden. Katsoin juuri viimeisimmän ACIP:n (Advisory Committee on Immunization Practices) kokouksen, jossa CDC:n virkamiehet totesivat, ettei VAERS- ja VSD-järjestelmissä ollut mitään uusia piikkihaittasignaaleja (muita kuin sydänlihastulehdus). Hämmästyttävää kyllä, yhdestäkään m*NA-kokotteesta ei ollut yhtään kuolemantapausta. Nolla. Se herättää myös kysymyksen siitä, miten he saattoivat jättää täysin huomiotta kaikki DMED-tietokannassa olevat turvallisuussignaalit. He eivät edes harkinneet asiaa. On kuitenkin epätodennäköistä, että he koskaan vastaisivat tähän kysymykseen. Mutta kun republikaanit pääsevät valtaan senaatissa vuonna 2023, odottaisin, että senaattori Johnson kysyy Rochelle Walenskylta, miksi CDC jättää tämän tietokannan huomiotta.
 12. Armeija ei voi uskottavasti kumota sitä. Jouduttuaan tekemisiin julkisuuteen vuotaneen datan kanssa, he nyt väittävät vuosien 2016-2020 tietojen olleen vääriä. Ongelma on, että heidän uudet lukunsa ovat järjettömiä, kuten selitän alla.
 13. Oireet, jotka eivät liittyneet kokotteisiin, eivät olleet koholla vuonna 2021. Jos siis oli datahäiriö, joka aiheutti alentuneita raportointilukuja, miksi vain piikkeihin liittyvät sairaustapahtumat olivat koholla vuonna 2021?
 14. Sairaaloiden kokonaistapahtumamäärät laskivat vuonna 2020 (vuoteen 2019 verrattuna) sekä alkuperäisissä että korjatuissa tuloksissa. DMED-tietokannassa on ainutlaatuista, että sotilassairaalat eivät saa C0V1D-kannustimia. Sairaaloiden kokonaistapahtumamäärät laskivat vuonna 2020. Jos C0V1D on niin vaarallinen, miten he selittävät sen?

Keskustelin sotilaslääkärin kanssa, joka vahvisti kokotteiden aiheuttamien tapahtumien suuren esiintyvyyden hänen vastaanotollaan

Tämä lääkäri arvioi, että 85 prosenttia armeijasta on kokotettu, vaikka armeijan virallinen piikkikattavuus on 93 prosenttia.

Tämä lääkäri on vastuussa tuhansista varusmiehistä ja hänen kohdalle on sattunut kymmeniä merkittäviä piikkivammoja, jotka olisivat VAERS-raportoitavissa (suurin osa niistä on jätetty raportoimatta).

Lähes yksi sadasta sotilaasta on saanut piikkivamman, jotkut erittäin vakavan.

On tärkeää huomata, että sotilaat ovat kovia eivätkä halua sairauskertomuksiinsa mitään, mikä voisi rajoittaa heidän vastuutaan. Niinpä monet eivät yksinkertaisesti ilmoita vakavista oireista. Joten meidän 0,75 prosentin kokotevammaprosenttimme on todennäköisesti aliarvioitu. Ja muistakaa, että kyseessä on tavallista terveempi nuori väestö.

Tällä lääkärillä ei ole ollut VAERS-raportoitavia piikkivammoja lähes kahteen vuosikymmeneen. Tämä viittaa siis siihen, että näiden kokotteiden aiheuttamien raportoitavien haittatapahtumien määrän lisäys on reilusti yli 500-kertainen. Muut tuntemani lääkärit, joilla on suuremmat vastaanotot, raportoivat vähintään 600-kertaisesti ja jopa yli 20 000 -kertaisesti kohonneista piikkihaittaluvuista. Lyhyesti sanottuna näiden kokotteiden aiheuttamien haittavaikutusilmoitusten määrä on muihin kokotteisiin verrattuna aivan liian suuri. Tämä viittaa siihen, että VAERS:n haittavaikutusilmoitusten määrän 30-kertainen kasvu johtuu siitä, että kokote on vaarallinen, ei raportoinnin vääristymisestä. Tämä viittaa myös siihen, että VAERS:ssä ilmoitetaan tänä vuonna ainakin kymmenkertaisesti liian vähän kuin muina vuosina. FDA on olettanut, että VAERS on yliraportoitu edellisiin vuosiin verrattuna 30-kertaisesti, meidän arviomme on, että VAERS on alaraportoitu edellisiin vuosiin verrattuna 30-kertaisesti. Huomaa, että tämä arvio (jossa verrataan raportointialttiutta eri vuosien välillä) ei muuta tämän vuoden tapahtumien osalta vähintään 41 aliraportointikerrointa koskevaa arviotamme.

Tällä lääkärillä ei ollut epäilystäkään siitä, että kokote aiheuttaa näitä vammoja. Yhä uudelleen ja uudelleen vakavia reaktioita (joitakin niistä ei ollut koskaan aiemmin nähty hänen urallaan) alkoi esiintyä pian sen jälkeen, kun sotilas oli kokotettu.

Puolustusministeriön tiedottaja väittää, että DMED-haittatietokanta on aliraportoitu vuosina 2016-2020

PolitiFact ”faktantarkistus” totesi seuraavaa:

Peter Graves, puolustusministeriön terveysviraston puolustusvoimien valvontaosaston tiedottaja, kertoi PolitiFactille sähköpostitse, että ”vastauksena uutisraporteissa mainittuihin huolenaiheisiin” osasto tarkisti DMED:n tiedot ”ja havaitsi, että tiedot olivat virheellisiä vuosien 2016-2020 osalta.”

Virkamiehet vertasivat DMED:n lukuja DMSS:n lähdetietoihin ja totesivat, että lääketieteellisten diagnoosien kokonaismäärä kyseisiltä vuosilta ”edusti vain pientä osaa todellisista lääketieteellisistä diagnooseista”. Vuoden 2021 luvut olivat kuitenkin ajan tasalla, mikä antoi ”vaikutelman kaikkien lääketieteellisten diagnoosien merkittävästi lisääntyneestä esiintymisestä vuonna 2021 vuosien 2016-2020 aliraportoitujen tietojen vuoksi”, Graves sanoi.

DMED-järjestelmä on otettu pois käytöstä, jotta ”tietojen korruptoitumisen perimmäinen syy voidaan tunnistaa ja korjata”, Graves sanoi.

Mielenkiintoista on se, että tämä ”korruptio” vaikutti vain kokotteiden aiheuttamiin haittavaikutuksiin liittyviin tapahtumalukuihin (VAERS:ssä määritettyinä). Toisin sanoen ennen korjausta havaitut valtavat lisäykset koskivat vain oireita, jotka liittyivät kokotteisiin, eivät muita oireita. Tämä tekee heidän ”korruptiota” koskevasta selityksestään vaikean ymmärtää.

Miten tietokoneen häiriö voisi vaikuttaa vain k-piikkiin liittyviin oireisiin? Se olisi tietokonehistorian hämmästyttävin häiriö. Haluaisin mielelläni kuulla selityksen sille.

Miksi tietokannan häiriö vaikutti vain vuosiin 2016-2020 eikä vuoteen 2021? Miksi, kun katsoimme tietoja ennen häiriötä, vain piikkeihin liittyvät oireet olivat koholla?

Muutkin ovat järkyttyneitä tästä datasta

En ole ainoa, joka epäilee:

 1. Todisteet sairaus- ja vammatietojen manipuloinnista Yhdysvaltain armeijan tietokannassa viittaavat petokseen ja peittelyyn
 2. ARMEIJAN TIEDOTTAJA VÄITTÄÄ, ETTÄ PUOLUSTUSMINISTERIÖN SAIRAALAVALVONTAJÄRJESTELMÄÄ VAIVASI JÄTTIMÄINEN HÄIRIÖ VIIDEN VUODEN AJAN
 3. DMED-tietokanta muuttaa piikkiturvallisuuden koko pelin.

Mitä enemmän he yrittävät peitellä tätä, sitä syyllisempiä heistä tulee.

Voit helposti selvittää, kuka valehtelee

Halusin nähdä, kuka valehtelee, joten valitsin tapahtuman, jonka olen jo pitkään sanonut olevan kokotteiden voimakkaasti esiin nostama: keuhkoembolia. En valinnut tätä tapahtumaa. Se mainittiin julkisessa ACIP:n lausunnossani 4. tammikuuta, ennen kuin katsoin DMED:n tietoja. Olen kuitenkin jo pitkään korostanut keuhkoemboliaa k-piikkien aiheuttamana kohonneena haittavaikutuksena, kuten voitte nähdä tästä 30. lokakuuta julkaistusta viestistä, joka oli ensimmäinen Substack-artikkelini!

Jos lataat Renzin laskentataulukon, katso laskentataulukon välilehdet, joissa vasemmalla on alkuperäiset tiedot ja oikealla tiedot ”vian korjaamisen jälkeen”.

Tässä yllä olevassa tapauksessa tarkastelin keuhkoembolia-välilehteä lehtitaulukossaEmbolian ilmaantuvuuden arvioidaan olevan noin 60-70 tapausta 100 000:ta kohti väestössä. Tämä tarkoittaa, että DMED-tietokannassa olevien 1,4 miljoonan sotilaan kohdalla odotetaan, että tapauksia olisi vähemmän kuin 839-979 vuodessa, koska sotilaat ovat yleisesti ottaen terveempiä kuin koko väestö.

Vasemmanpuoleisessa kaaviossa ovat luvut ennen kuin DoD ”korjasi” tiedot 31. tammikuuta 2022. Vasemmalla näkyvät luvut vastaavat lähes täsmälleen sitä, mitä olisi odotettavissa. Neljänä viidestä vuodesta ennen kokotusta luvut olivat alle 839. Ja jopa huippuvuonna (2020) luvut ovat alle 979.

Oikealla puolella olevat luvut sen jälkeen, kun ”vika” on korjattu, ovat yksinkertaisesti liian korkeita ollakseen uskottavia, suunnilleen noin kolminkertaisia normaaleihin lukuihin verrattuna. Miten he selittävät sen?

Mutta on muitakin esimerkkejä datan manipuloinneista, jotka ovat vieläkin ilmeisempiä, jopa täysin kouluttamattomille tarkkailijoille. Paljastan ne myöhemmin, koska en halua auttaa heitä siivoamaan manipuloituja tietoja… ne savuavat aseet paljastetaan myöhemmin.

Korjatut kohoamiset

Huomaa, että prosentuaaliset korotukset oli laskettu väärin laskentataulukossa ja kirjeessä (jossa käytettiin vain laskentataulukon lukuja). Oikeat luvut on esitetty alla (200 %:n lisäys tarkoittaa, että luvut kasvoivat kolminkertaisiksi).

 1. Kohonnut verenpaine / verenpainetauti – 2081 %:n lisäys
 2. Hermoston sairaudet – 948 %:n lisäys
 3. Ruokatorven pahanlaatuiset kasvaimet – 794 %:n lisäys
 4. MS-tauti – 580 %:n lisäys
 5. Ruuansulatuselinten pahanlaatuiset kasvaimet – 524 %:n lisäys
 6. Guillain-Barren oireyhtymä – 451 %:n kasvu
 7. Rintasyöpä – 387 %:n kasvu
 8. Demyelinaatio – 387 %:n kasvu
 9. Kilpirauhasen ja muiden hormonitoimintaa harjoittavien rauhasten kasvaimet – 374 %:n kasvu
 10. Naisten hedelmättömyys – 372 %:n kasvu
 11. Pulmonaalinen embolia – 368 % lisääntyminen
 12. Migreenit – 352 % lisääntyminen
 13. Munasarjojen toimintahäiriöt – 337 % lisääntyminen
 14. Kivespussin syöpä – 269 % lisääntyminen
 15. Rytmihäiriöt – 202 % lisääntyminen

Tämä data (ja sitä seurannut peittämisyritys) on savuava ase

Oireet, jotka ovat koholla DMED:ssä, täsmäävät VAERS:n kohonneisiin oireisiin. Miten he selittävät sen pois?

Kysykää piikkimyönteisiltä ystäviltänne, lääkäreiltä, toimittajilta, kansanterveysviranomaisilta, koululautakuntien jäseniltä, kaupunginvaltuuston jäseniltä ja paikallisilta, osavaltioiden ja liittovaltion lainsäätäjiltä seuraavan kerran, kun näette heidät, selitystä DMED:n tiedoille. He sanovat teille, että he ”tutkivat asiaa ja palaavat asiaan”, mutta eivät koskaan palaa asiaan.

Kommentteja Jason Fieldsiltä, joka toimii ilmavoimissa aktiivisessa palveluksessa

Yksi lukijoistani, Jason Fields, on everstiluutnantti Yhdysvaltain ilmavoimissa, joka palvelee Yhdysvaltain avaruusjoukkojen yksikössä. Hän on kieltäytynyt ottamasta k-piikkiä ja hakee Space Systems Commandilta poikkeuslupaa sekä C-19- että influenssapiikeistä kieltäytymiseen.

Hän huomautti tästä kommenttiosiossa:

Yksi ongelmista, kuten postauksessa mainittiin, on se, että suuri osa sotilaslääkärikunnasta ei halua tunnistaa ja/tai kirjata mahdollisia piikkihaittoja. Minulla on useita dokumentoituja tapauksia, joissa sotilaslääkäriyhteisö on täysin sivuuttanut sotilaat, jotka uskovat saaneensa vakavan piikkivamman. Sotilaille sanotaan, että ”ei ole mahdollista” tai ”takaan, että ongelmat eivät liity kokotteeseen”. Kuvitelkaa, millaisia lukuja syntyisi, jos lääketieteellinen yhteisö suhtautuisi tähän vakavasti. Missä tahansa muussa tilanteessa pidettäisiin lääketieteellisenä väärinkäytöksenä, jos näitä ongelmia ja niiden perimmäistä syytä ei tutkittaisi täysin.

Asevoimien usko sotilaslääketieteeseen oli jo ennen C0v1dia jossain lähellä roskakoria… nyt se istuu jossain kuusi jalkaa kaatopaikan alla. Maskien ja pakkopiikkien myötä sotilasjoukkojen luottamus lääkintäyhteisöön on kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla.

Ilmeinen vastaus retoriseen kysymykseen ”Mikä on peruste sille, että hän ei anna tällaista käskyä?” on, että mitään perusteita ei ole, ja ilmeisesti hän ei tee sitä. Kukaan ei halua myöntää olleensa väärässä… varsinkaan hallitus ja armeija.

Kenraali Austinin tulee tsempata läpinäkyvyydessä

Kenraali Austin ei ole avoin Yhdysvaltain kansalle.

Jos kenraali Austin antaisi kaikille sotilaslääkäreille suunnatun yleiskäskyn puhua vapaasti ja rehellisesti potilastilastiedoista ilman pelkoa kostosta, kuulisimme erilaisen tarinan kuin nyt.

Mutta kenraali Austin, joka voisi helposti antaa tällaisen käskyn, ei koskaan tee sitä, koska se tuhoaisi ”turvallisen ja tehokkaan” narratiivin ja hänet erotettaisiin.

Nykytilanteessa, nyt kun ”kissa on päässyt pussista”, se, että hän ei anna tällaista avoimuusmääräystä, jotta Amerikka voisi kuulla totuuden, kertoo kaiken tarvittavan.

Kukaan valtavirran ”faktantarkastaja” ei kysy kenraali Austinilta, miksi hän ei anna tällaista määräystä. Valtavirtainen lehdistö ei myöskään tee niin; he eivät koske tähän juttuun kymmenen jalan kepilläkään. Takaan sen.

Jos univormussa olevat miehemme loukkaantuvat, sen ei pitäisi koskaan johtua heidän komentavien upseeriensa tahallisesta määräyksestä, jossa heitä vaaditaan pistämään itseensä tunnetusti vaarallista ainetta, joka voi tappaa tai vammauttaa heidät. Heillä on oikeus tietää totuus kokotteista. Valtavirran tiedotusvälineiden ja sotilaslääkäreiden määrääminen vaikenemaan (kuten nyt on tehty) ei auta totuutta tulemaan julki.

Jokaisen amerikkalaisen pitäisi vaatia, että kenraali Austin sallii sotilaslääkäreiden puhua totta ja suojelee heitä kostolta

Jokaisten amerikkalaisten tulisi vaatia, että kenraali Austin välittömästi määrää kaikki sotilaslääkärit puhumaan totuudenmukaisesti siitä, mitä heidän potilailleen tapahtuu piikkien jälkeen, ja suojelee kaikkia näitä lääkäreitä kaikelta kostolta.

Onko hänellä mitään perusteita olla antamatta tällaista määräystä? En keksi yhtään.

Vaikuttaa siltä, että moni on kanssani samaa mieltä. Klikkaa kuvaa nähdäksesi lopullisen äänestystuloksen:

Alkuperäinen artikkeli: Steve Kirsch – This medical data from the US DoD DMED database is explosive. Mainstream media has been ordered to ignore it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *