Jessica Rose, Joe Mercola, rekkakuskeja, Ernest Ramirez, Epoch Times, The Expose ja monet muut ovat joutuneet perinteisten rahoitusjärjestelmien kusettamiksi. Tässä kerrotaan, mitä voit tehdä asialle.

Steve Kirsch 16.2.395599

Olen ollut aivan järkyttynyt siitä, mitä väärän narratiivin oikealla puolella oleville ihmisille on tapahtunut. Tuntemieni ihmisten pankkitilit on suljettu (Mercola), tilit jäädytetty (Jessica Rose) tai rahat takavarikoitu (Kanadan rekkakuskit ja Ernest Ramirez).

Valtavirtarahalle on nykyään nopeita ja tehokkaita vaihtoehtoja, mutta useimmat ihmiset eivät ole niistä tietoisia. Kun Jessica Rose kysyi minulta, mitä hänen pitäisi tehdä, jotta ihmiset voisivat lähettää hänelle rahaa, mutta jotta hänen tilinsä ei taas jäädytettäisi, päätin kirjoittaa tämän artikkelin. 

Minua ja kaikkia kollegoitani voidaan pitää t€rr0r1steina, koska puhumme totta silloinkin kun se ei ole yhdenmukainen Yhdysvaltain hallituksen virastojen lausuntojen kanssa. Rahoituksemme voitaisiin jäädyttää vuosiksi eteenpäin.

Meidän onneksemme krypto on kulkenut pitkän matkan viime vuosina. Joten nyt, jos luet alla olevat tiedot, voit käyttää uutta lohkoketjua nimeltä Solana siirtääksesi rahaa henkilöltä toiselle välittömästi ympäri vuorokauden pennin murto-osalla sekä suojella varojasi epäeettisiltä takavarikoilta.  

VAROITUS

Jos et ymmärrä mitään, mitä olen kirjoittanut alla, älä huoli. Se on aika esoteerista. Tämän artikkelin puitteissa ei ole tarkoitus tehdä krypto-opetusta. Tämä artikkeli on kirjoitettu ihmisille, jotka tuntevat krypton jo ennestään tai joilla on paikallinen kryptomentori auttamassa. Tähän kaikkeen liittyy oppimiskäyrä. Jätän opetuksen antamisen muille. Etsi ystävällinen kryptoasiantuntija, niin hän voi auttaa sinua. 

Toinen asia on se, että tämä artikkeli on yksinkertaisesti tämänhetkistä ajatteluani. Kannattaa etsiä vaihtoehtoisia näkökulmia ja sen jälkeen et välttämättä ole samaa mieltä kanssani. Se ei haittaa. Ehdotan tätä vain näkökulmaksi harkittavaksi. Lue kommentit, niin näet, miten erilaisia näkökulmia tähän on.

Tämänhetkinen näkemykseni

Lyhyesti sanottuna, mielestäni paras lähestymistapa suojella omaisuuttasi vastuuttomilta hallituksen toimilta, joita vanhat finanssialan toimijat pakottavat toteuttamaan, on seuraava:

 1. Hajauta kohtuullinen osa varoistasi (esimerkiksi 25 %) hajautettuihin kryptovälineisiin, joita ei voida takavarikoida tai jäädyttää, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ja Solana (SOL). Polygon (MATIC) ja Avalanche (AVAX) ovat myös mahdollisia vaihtoehtoja. Varojen allokaatio on mielipiteenvaraista.
 2. Vältä suurten varojen tallettamista (pidemmäksi aikaa) mihinkään dollariin sidottuun stablecoiniin (kuten USDC ja USDT) tai muuhun fiat-valuuttaan. Nämä varat voidaan jäädyttää (ja niitä on jäädytetty) Yhdysvaltain hallituksen määräyksestä. USDT on jäädyttänyt yli 1 miljoonaa dollaria ja USDC on jäädyttänyt 100 000 dollaria
 3. Jos sinulla on paljon rahaa, sinulla tulisi olla kaksi erillistä lompakkoa: yksi päivittäiseen käyttöön, kuten Phantomin kaltainen itsesäilyttävä lompakkosovellus, ja toinen, jota käytetään sellaisten säästöjen tallentamiseen, joita et koskaan kanna mukanasi (esim. tallennettuna Ledger Nano X:lle, joka on tallennettu salaiseen turvalliseen paikkaan). Näin et menetä kaikkia rahojasi, jos sovellus joskus vaarantuu.
 4. Tyypillisesti päivittäiseen käyttöön tarkoitettu sovellus on toimii 12 sanan salauksella; Ledger X luo 24 sanan salauksen. 12 sanaa on tällä hetkellä enemmän kuin riittävä suojaus; se on periaatteessa murtamaton kaikkiin käytännön tarkoituksiin jopa massiivisella laskentateholla.
 5. Säilytä molempien yksityisten avainten varmuuskopiot (eli kaksi sanalistaa) useissa turvallisissa paikoissa (myös muualla kuin kotimaassa), jotta mitä tahansa tapahtuukin, vain sinä (ja valtuuttamasi tahot) voivat hakea avaimet lompakoiden uudelleen luomista varten. Voit esimerkiksi laittaa avaimesi USB-tikulle, joka on salattu AxCryptillä. Näin siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joku löytäisi USB-tikun, se on hänelle hyödytön. Tietosi ovat aina käytettävissäsi, vaikka olisitkin deplatformattu. Voit myös tallentaa tiedot pilvipalveluun, jos salasanasi on riittävän pitkä.
 6. Päivittäisiin transaktioihin USDC Solanassa on paras tapa, kunhan vastapuolellasi on toimiva lompakko, joka tukee USDC SPL -tunnuksia Solanassa. Voit maksaa ihmisille alle 1 sekunnissa lähes nollatransaktiomaksulla (reilusti alle 1 sentti). Tämän pitäisi olla standardi ihmisten maksamisessa.
 7. Todennäköisesti kannattaa luoda tili FTX:ssä, jotta voit ostaa/myydä kryptoa ja liittyä perinteiseen pankkijärjestelmään sekä pystyä maksamaan jollekulle perinteisellä USDC:llä (ETH:lla). Olen aiemmin käyttänyt Coinbasea ja Coinbase Prota, ja FTX on todella vaikuttava.
 8. Älä jätä mitään huomattavia omaisuuseriä istumaan kryptopörsseihin pitkäksi aikaa: ne voidaan takavarikoida.

Suositeltu tarkistuslista:

 1. Tili FTX:ssä pankkiin sisään/ulos maksamiseen, kryptojen kaupankäyntiin, USDC:n siirtämiseen Solanasta Ethereum-lohkoketjuihin, jos tarvitsee maksaa jollekin hitaasti ja kalliisti. Kun nostat esimerkiksi USDC:tä, valitset Withdrawal method: Solana SPL. Jos pidät kryptolompakossasi käärittyä Bitcoinia (Sollet) ja käärittyä Ethereumia (Sollet), voit siirtää ETH:n ja BTC:n välittömästi ja edullisesti vaihdosta itsesäilytettävään lompakkoon ja FTX:ään/omasta lompakostasi välittömästi lähes nollamaksuilla. Se on oikea tapa pienen arvon lompakolle. Nuo tokenit ovat riskialttiimpia.
 2. Fantomin kaltainen itsesäilyttävä lompakko iPhone-sovellus, joka tukee Solana USDC-SPL:ää, välittömiä swappeja, staking (ks. myös tämän videon) ja rajapinta Ledgeriin. Näin voit siirtyä välittömästi SOLin ja USDC-SPL:n välillä, kun tarvitset varoja, ja voit maksaa muille USDC-SPL:llä, joten voit maksaa dollareilla välittömästi ilman maksuja.
 3. Ledger Nano X. Hallitse tärkeimpiä omistuksiasi Ledger Live -palvelun avulla. Tätä suositellaan, jos sinulla on paljon rahaa ja olet huolissasi iPhonen hakkeroinnista tai pelkäät, että joku pakottaisi sinut siirtämään varoja aseella uhaten. Tämä on käytännössä ”off-line” -lompakkosi. Solana ei ole natiivisti tuettu vielä. Katso Tämä artikkeli.
 4. Käytän Encipher It -ohjelmaa kaikkien siemenlauseideni salaamiseen ja tallennan tuloksen sitten erilaisiin verkkopalveluihin. Käyttämäni yhden purkuavaimen purkaminen veisi vuosisatoja. Verkkosäilytyksen kauneus on siinä, että jos taloni palaa, pääsen silti käsiksi avaimiini. Minulla ei ole enää paperikopiota pankkini tallelokerossa, koska se voitaisiin takavarikoida.

Kanada koittaa kieltää 34 kryptolompakkoa

Tässä jutussa kerrotaan, että Kanadan valtio yrittää kieltää 34 kryptolompakkoa. He eivät voi kieltää niitä suoraan, mutta he voivat tehdä pörsseille laittomaksi hyväksyä varoja kyseisistä lompakoista, mikä vaikeuttaa rahan nostamista. Oikeasti?!??! Onnea tuon kanssa.

Tässä olennainen osa artikkelista:

1,4 miljoonan dollarin krypto-osuudet voitaisiin pysäyttää

Kanadan pääministeri Justin Trudeau vetosi maanantaina Hätätilalakiin ja antoi hallitukselle mahdollisuuden jäädyttää mielenosoittajia rahoittavat pankkitilit ilman, että sen tarvitsee hankkia oikeuden päätöstä.

Nyt Kanadan kuninkaallinen ratsupoliisi (RCMP) ja Ontarion provinssin poliisi yrittävät Counter Signal -lehden Keann Bexten raporttien mukaan jäädyttää transaktioita 34:stä Freedom Convoy -mielenosoitukseen liittyvästä kryptolompakosta.

Luetteloon kuuluu tiettävästi 29 Bitcoin lompakkoa, kaksi Ethereum-lompakkoa sekä Litecoin-, Monero- ja Cardano-lompakot. Lompakoissa kerrotaan olevan noin 25 BTC:tä 1,4 miljoonan dollarin arvosta.

Määräyksessä sanotaan, että Kanadan viranomaiset ovat ”tutkineet kryptovaluuttalahjoituksia, joita kerätään hätätilalain soveltamisalaan kuuluvien laittomien tekojen yhteydessä.”

Poliisimääräyksestä ei käy ilmi, että viranomaiset voisivat suoraan jäädyttää lompakot. Pikemminkin, sen tarkoituksena on estää FINTRACin sääntelemiä yrityksiä hyväksymästä varoja kyseisistä lompakoista, mikä estää haltijoita lunastamasta kryptojaan pörssien kautta.

Voin vain sanoa ”onnea matkaan”. Toisin sanoen, se ei tule toimimaan.

Hävettää, että he käyttävät tällaista taktiikkaa kansalaisia vastaan, jotka protestoivat oman hallituksensa harjoittamaa sortoa vastaan.

Katso myös: FBI perustaa uuden digitaalisten valuuttojen yksikön, kun oikeusministeriö valitsee uuden kryptotsaarin. Suurin osa transaktioista on jäljitettävissä, mutta toivottavasti he käyttävät aikansa yhteiskunnan kannalta vaarallisten ihmisten jahtaamiseen eikä sellaisten ihmisten jahtaamiseen, jotka yrittävät paljastaa hallituksen korruptiota.

Alkuperäinen artikkeli: Steve Kirsch Substack

Yksi Kommentti

 1. Mielestäni nyt on aika hyvä aika pitkän aikavälin kryptovaluuttasijoittamiselle. Markkinat ovat jo laskeneet melkoisesti, bitcoin on menettänyt hieman yli 60 % viimeisen ATH:n jälkeen. Mutta sijoittaa kryptovaluuttaan sinun pitäisi aina kerätä paljon tietoa ja lukea muiden kauppiaiden analyysejä. Käytän esimerkiksi CryptoDaily portaalia tähän tarkoitukseen, he kirjoittavat sekä kryptovaluuttahankkeista että arvostelevat kaupankäyntirobotteja, joita myös käytän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *