Osta auto. On hyvä, poistaa vähintään 95% ongelmistasi.

Onneksi olkoon hyvästä ostoksesta! 

Muistinko mainita, että kiesi toimii vain, kun ostat toisen samanlaisen? Nämä meidän huippuautot toimivat pareina. Älä kysy, mihin tämä perustuu, niin se vaan on.

Mahtavaa, vihdoin sinulla on kokonainen tupla-auto! Tosi hieno pari. Tiesitkö, että näiden uusien autojen teho hiipuu jo kahdessa kuukaudessa? Jep. Jotta voit ajaa, tarvitset pian kolmannen kaaran.

Ai miksikö on hyvä idea hankkia kolmas auto? 

Tietenkin siksi, kun edelliset eivät toimineet.

Ai miksi kannattaa ostaa juuri minulta? Koska sain sinut aiemmillakin kerroilla uskomaan että tekisit hyvän ostoksen. Uskot helposti tälläkin kertaa. Muistinko sanoa, että tämän kolmannen kaaran teho on tutkitusti kymmenkertainen edellisiin nähden? Kyllä, näin on.

Ai että miten muka samassa automallissa voisi yhtäkkiä olla kymmenkertainen teho?

Kyse on myyntipuheesta. Tuote on sama kuin ennenkin, mutta sinä ostat sen luottavaisemmin, kun sanon että teho on tällä kertaa kymmenen kertaa kovempi. Tämä on omaksi parhaaksesi. 

Itse asiassa meillä on tässä muutama kaara menossa vanhaksi, laitetaanko saman tien? Ei noita viittisi romuttamollekaan viedä..

Tämän teho on aivan huikea. Tämä pian vanhentuva yksilö kestää jopa isältä pojalle; viimeinen auto jota joudut koskaan hankkimaan! Pistetäänkö kaupat?

Jos olet onnekas, saat jopa melko varmasti ajaa tällä ainakin sertifioituja reittejä, kunhan pidät sosiaaliset pisteesi puhtaana. Eli ei ehkä kannata siellä somessa ainakaan autokauppiaista mainita mitään. Pidetään nää jutut meidän välillä, eiksniin? 

Ammattivinkkinä voin vihjata, että kannattaa välttää myös lihasta, ilmastosta, vaaleista ja terveydestä puhumista. Liian moni on menettänyt ajo-oikeutensa ottamalla kantaa kiellettyihin aiheisiin, kuten hallintoon ja politiikkaan. Päättäjät päättää ja hallitsijat hallitsee; minä myyn vain autoja. 

Sinä ostat niitä; tämä on vahva suositus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *