Anna Foster on palsamoija, jolla on 11 vuoden kokemus Carrolltonissa, Missourissa. Tässä yksinoikeudella tehdyssä haastattelussa hän paljastaa, kuinka 93 % hänen 30 viimeisimmästä tapauksestaan kuoli k-piikin aiheuttamiin hyytymiin.

Steve Kirsch 12.2.443419

Anna Fosterilla on 11 vuoden kokemus ruumiiden palsamoinnissa. Hän puhuu ensimmäistä kertaa tässä yksinoikeudella tehdyssä haastattelussa:

Suuri uutinen on, että hän löysi epätavallisia hyytymiä 28:lla viimeisistä 30:stä balsamoidusta ihmisestä. Tämä on merkittävää, koska hän ei ole valikoiva sen suhteen, keitä hän balsamoi.

Eivät kaikki palsamoijat törmää näin korkeaan prosenttiin. Richard Hirschman näkee näitä hyytymiä 65 prosentissa tapauksistaan.

Kummassakin tapauksessa olemme tunnistaneet, mikä on tämän päivän kuolinsyy numero 1 Amerikassa; tappaja, joka on paljon suurempi kuin C0V1D.

Tämä on massiivinen terveysongelma, koska se tappaa valtavan määrän ihmisiä. Myös Annan palsamoijaystävät ovat huomanneet sen, eivätkä he ole koskaan ennen nähneet sitä urallaan.

Hyytymät liittyvät vain ihmisiin, jotka on kokotettu. Niitä havaittiin vasta sen jälkeen, kun kokotteet tulivat markkinoille.

Hyytymät ovat hengenvaarallisia ja lähes varmasti kuoleman perimmäinen syy kaikissa näissä tapauksissa.

Lääkärit ja kuolinsyyntutkijat hänen alueellaan ovat täysin tietämättömiä ongelmasta.

Kun 93 prosenttia kuolevista ihmisistä kuolee yhteen ainoaan syyhyn, tämä ansaitsee sen, että CDC tutkii välittömästi syyn.

Olen kuitenkin varma, että CDC ja kaikki perinteiset tiedotusvälineet jatkavat tämän jutun sivuuttamista.

Haastattelen jatkossakin yhä useampia palsamoitsijoita, jotka kertovat saman tarinan, jonka saatte kuulla tässä videossa.

Olen toiveikas, että kun yli 100 palsamoijaa on kertonut samankaltaisia asioita, joku kongressissa ryhtyy toimiin tämän todennäköisesti vakavimman ehkäistävissä olevan terveysongelman suhteen kansakuntamme historiassa.

Jos kokote ei tapa, se voi riistää raajan

Steriloiko piikki myös miehet?

Toisissa uutisissa asianajaja Reiner Füllmich sanoo, että k-piikki steriloi miehiä. Tiedän, että muissa maissa syntyvyys on laskenut k-piikin käyttöönoton jälkeen. En ole nähnyt tilastoja uusista syntyvyyksistä Yhdysvalloissa.

Onko kukaan tutkinut tiedon todenmukaisuutta? Tuotettahan ei testattu kliinisissä tutkimuksissa. Olemme kliinisessä tutkimuksessa, mutta lääkärit unohtivat varoittaa meitä tästä.

Pian saamme tietää, olemmeko juuri steriloineet 80 prosenttia väestöstämme vai emme. Tämä on historian suurin kliininen koe.

Yksi odottamaton sivuvaikutus lisää: AIDS

Minulle soitti aiemmin tänään eräs tutkija, joka haluaa rahoitusta ihmisten testaamiseen aidsin varalta. Aluksi olin hämmentynyt. Miksi haluaisit tehdä niin?

Juuri äsken näin viestin, joka selittää kaiken:

Katso myös tämä artikkeli Britannian hallituksen tietojen mukaan täysin kokotetut vanhukset &; riskiryhmäläiset ovat saaneet aidsiin ja nuoret eivät ole kaukana heidän jäljessään.

Mathew Crawford löytää saman tuloksen (massiivinen määrä kuolemantapauksia), mutta käyttäen täysin erilaista menetelmää

Lue Mathew Crawfordin uusin artikkeli, jossa viitataan tähän artikkeliin: Kokotusten aiheuttama kuolleisuus, osa 8

Tämän artikkelin kommenteissa hän kirjoitti: ”Emme ole nähneet tämän mittakaavan rikosta missään päin maailmaa sitten Maon.”

Lopputulos: ei ole mitään epäilystä siitä, että nämä kokotteet tappavat valtavia määriä ihmisiä, mutta kaikki vallassa olevat uskovat mitä tahansa CDC kertoo heille, että kokotteet ovat ”turvallisia ja tehokkaita”, eikä mikään määrä faktoja tai tiedettä muuta asiaa yhtään mitään, koska kaikki kirjataan pois ”kokotevastaisilta” tulevaksi.

Yhteenveto

K-piikit ovat maailmanhistorian suurin kliininen tutkimus.

Mitä olemme tähän mennessä saaneet tietää palsamoijilta, on huolestuttavaa: näyttää siltä, että kokotteet ovat ohittaneet sydänsairaudet johtavana kuolinsyynä numero 1 Amerikassa nykyään.

CDC:llä ei ole aavistustakaan siitä, mitä on tapahtumassa. He luulevat edelleen, että kukaan ei ole kuollut kokotteen takia. He kieltäytyvät tarkastelemasta VAERS:n ja Puolustusministeriön terveystietokannan turvallisuussignaaleja. He eivät halua nähdä mitään piikkihaittasignaaleja, eivätkä he tapaa ketään, joka kyseenalaistaisi heidän näkemyksensä.

Kuolema on yksi monista oireista. Muita sivuvaikutuksia ovat monenlaiset sydän- ja verisuonisairaudet, neurologiset ja autoimmuunisairaudet, halvaantuminen, raajojen menetys ja mahdollisesti sterilisaatio ja AIDS. 90 päivän kuherruskuukauden jälkeen kokotteen teho muuttuu negatiiviseksi. Niiden tiedetään myös lisäävän syöpää.

Pysy kuulolla, kun saamme tietää lisää tästä kokotteiden kliinisestä tutkimuksesta. Olen varma, että tämä ei ole tarinan loppu.

Kalifornian lainsäätäjän odotetaan pian määräävän, että kaikkien Kaliforniassa työskentelevien on saatava kokotukset (AB 1993). Tämä kasvattaa lukumäärää ja antaa meille mahdollisuuden saada testitulokset nopeammin. Kalifornia kirjaimellisesti uhraa asukkaitaan tieteen nimissä.

Vaikka asun Kaliforniassa, olen itsenäinen ammatinharjoittaja. Epäilen, että joudun pian erottamaan itseni. En aio vapaaehtoisesti noudattaa heidän lakiaan.

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *