Syyskuussa 2021 Pekka kirjoittaa:

– Kuten varmasti tiedät, meillä on parhaillaan menossa hauska puijaus eli näytelmä.Tämän näytelmän nimi on seuraava: ”Ota mukisematta kaksi kokeellista piikkiä, niin olet vapaa.” 💉💉

Jokaisen aikuisen pitäisi ymmärtää, että näytelmä on eri asia kuin todellisuus. Nyt kuitenkin näyttää, että suuri osa ihmisistä on sekoittanut faktan Ylen kaapuun puettuun fiktioon. Monet vieläkin luulevat, että ulkopuolisen auktoriteetin asettamat määräykset poistuvat, kunhan teemme kuten tuo ulkopuolinen auktoriteetti sanoo – siis, että otamme kiltisti kaksi piikkiä.Ihmiset eivät kuitenkaan näe, että käsikirjoitus on pelkkä tarina eivätkä osaa kurkistaa käsikirjoituksen seuraavalle sivulle.No, käännetäänpäs sivua ja kurkataan jännittävään juonipaljastukseen. Tässä se tulee.”Ihmisiä halutaan piikittää loputtomasti. Ensin yksi piikki, kahden piikin kautta kolmeen ja siitä siirrytäänkin sujuvasti aina seitsemää piikkiä kohti (kuten HS kirjoitti). Kun tämä on saatu tehtyä, siirrytään vuosittaisiin piikityksiin.”Mutta miksi tervejärkiset ihmiset suostuisivat moiseen?

No, tähän tarvitaan hyvä ja uskottavalta kuulostava tarina. Esimerkiksi sellainen, jossa lääkeyhtiön tarjoama rohto tuo vapauden tähän valtavaan terveysuhkaan ja saa palmunkuvat kiilumaan silmissä. 🌴

Tämän lisäksi tarvitaan tilanne, jossa ihmiset painostavat toinen toisiaan siirtymään lääkeyhtiön asiakkaiksi. Tämä tehdään tarinalla siitä, miten piikin ottaminen kertoo lähimmäisen välittämisestä. Siis, että jokainen piikin ottanut on ihan ”purea lovea.” ❤️

Nyt kuitenkin tulen taas pilaamaan tämän sadun.

Tällä ei tietenkään ole mitään tekemistä lähimmäisten välittämisen kanssa.

Kyse on puhtaasti lääkeyhtiön rajattomasta rahanahneudesta ja muutamista muista asioista, joista en halua vielä julkisesti puhua.

Etkö usko?

No, nyt Israelissa on siirrytty ilmeisesti tarinan seuraavalle sivulle, jossa ”yllättäen” vain kolmas piikitys tarjoaa pääsyn normaaliin elämään.”Hupsista saa*ana! Ei se kaksi piikkiä tarjonnutkaan auvoista elämää!!”Ja tässä on jännittävintä se, että Suomi tulee tietysti seuraamaan perässä. Miksi ei seuraisi? Tämä on kuitenkin piikkiuskovaisten mekka, jossa k-uskonto on korvannut maalaisjärjen jo kauan aikaa sitten.Kyse ei siis ole siitä, että kahdella piikillä saa vapauden, vaan kupletin juju on todellisuudessa seuraava:”Jos teet juuri niin kuin auktoriteetti sanoo nyt ja tulevaisuudessa, niin saat näennäisen vapauden.”Ja juuri tuohon k-passi avaa oven.Käytännössä siis auktoriteetti voi mielivaltaisesti lisätä erilaisia ehtoja vapauden tielle ja jos niitä ehtoja rikotaan, jäädään yhteiskunnan ulkopuolelle enemmän tai vähemmän.

Siis, että jos otat kolmannen piikin, saat tehdä asiaa X.Jos otat vuosittaisen piikin, saat tehdä asiaa X.

Tai jos olet kiltti kansalainen, etkä koskaan puhu valtiovaltaa vastaan, saat tehdä asiaa X.

Ja kun päästät valtion säätämään lakeja kotisi sisälle, saat tehdä asioita X,Y ja Z. Jos taas et tee niin kuin sinulle sanotaan, sinut suljetaan yhteiskunnan ulkopuolelle.

KYSE EI SIIS OLE KAHDESTA PIIKISTÄ.

Ei ikinä ole ollut.

Eikä kyse ole kolmesta piikistä. Eikä neljästä. Eikä vuosittaisista ruiskutusjuhlista.

Kyse on siitä, että perusoikeuksia halutaan rajoittaa. Halutaan kasvattaa poliittisen koneiston valtaa. Ja juuri tätä on totalitarismi. Sitä kohti halutaan mennä.Ja mun on tosi vaikea tajuta, että mikä tässä on niin vaikea ymmärtää.Mun mielestä piikitettyjen ja piikittämättömien pitäisi nyt oikeasti herätä ja toimia YHTENÄ RINTAMANA tätä k-passia vastaan ja sanoa EI näille täysin mielipuolisille toimille, mitä täällä meidän ”lintukodossa” harrastetaan.

Nyt on aika avata silmät, nauttia elämästä ja sanoa EI meidän vapauden luovuttamiselle. Peace. 🙏

– Pekka

P.S. Saa jakaa, jos jollakulla sattuisi silmät avautumaan tämän avulla.

P.P.S. En ota kantaa siihen, että saako aikuinen ottaa tämän näennäistä vapautta tuovan piikin vai ei. Se on jokaisen oma asia. Olen vain tuomassa tämän näytelmän juonipaljastuksia ihmisten silmien eteen, jotka on tosi helppo nähdä, jos on halua siihen.

.

Pekan rohkea video sarja neljä vuotta sitten

.

Lisää Pekkaa löydät osoitteessa https://www.pekkamattila.com

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *