Monenlaista menestystä niittänyt Pekka kirjoitti kollegoiden ja kaveripiirin vastustuksesta huolimatta näin, joulukuussa 2020:

.

– ”Mutta Pekka, mitä oikein ajat tällä kaikella?”

AJAN rauhaa ja ihmisoikeuksia. AJAN yhteiskuntaa, jossa me pidetään heikompien puolia. AJAN yhteiskuntaa, jossa olemme yhtä ja jossa meillä säilyy perusoikeutemme vapauteen.

EN ole ajamassa yhteiskuntaa, jossa meiltä otetaan pala palalta oikeuksiamme pois. EN aja yhteiskuntaa, jossa meille kerrotaan vain yksi puoli totuudesta ja kaikki muu ammutaan alas. ENKÄ aja yhteiskuntaa, jossa meidät jaetaan kahtia piikitettuihin ja piikittomiin, maskillisiin ja maskittomiin, faktan tarkistajiin ja disinformaation levittäjiin.

ENKÄ TODELLAKAAN ole kannattamassa sitä käsittämättömyyttä, jota Tanskassa yritettiin [1]. Siellä yritettiin ajaa läpi epidemialakia, joka oli suoraan helvetistä. Siinä olisi upeasti riistetty kansalaisilta iso pala vapaudesta ja perusoikeuksista. 

Onneksi Tanskassa ihmiset heräsivät taistelemaan vapautensa puolesta. He protestoivat YHDEKSÄN päivän ajan ja lopulta tuo laki vedettiin vessanpöntöstä alas [2].

*Fanfaarit*

Ja kaikkein pöyristyttävintä tässä kaikessa on se, ettei tällainen valtava läpimurto päädy valtamediaan vuoden kohokohtana.

Meillä on oikeus sanoa EI niille asioille, jotka menevät perustuslakiamme vastaan. Ja tuosta laista pidetään kiinni.  

Nimittäin ”Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. (6§)”

Kukaan ei tule siis pakkopiikittamaan yhtään ketään eikä kukaan tule jakamaan ihmisiä piikitettuihin ja piikittamattomiin siten, että heillä on eri oikeudet.

Eikä täällä tule jakaa ihmisiä maskillisiin ja maskittomiin siten, että media lietsoisi kahtiajakoa ja usuttaisi ihmisiä toistensa päälle. En halua lukea uutisista miten joku maskillinen hyökkäsi maskittoman päälle metrossa. Tätä EI saa tapahtua. EI missään nimessä.

Meillä on oikeus vapauteen ja tuo vapaus tuo tietysti suuren vastuun (jota minulle on ansiokkaasti terotettu kommenteissa).

Jos on siis oireita, sitten jumankavita pysytään kotona. Ei lähdetä leikkimään tulella, vaan kunnioitetaan muita ihmisiä. Kunnioitetaan niitä, joiden kehot eivät pysty puolustautumaan tätä virusta vastaan. Tämä auttaa jo paljon [3].

Ja meillä ihmisillä on nyt myös suurempi vastuu pitää itsestämme niin hyvää huolta kuin pystymme, jotta kehomme pystyy taistelemaan virusta vastaan.

Nyt sille on tarvetta enemmän kuin koskaan. Onneksi täällä on loistavia valmentajia tukenamme ja kovan luokan osaamista tarjolla Suomessa (ilmiantakaa lisää hyviä valmentajia vaikka kommenteissa!).

Ja vaikka ihmisillä on vastuu, niin on myös medialla. Sitä vaan kysyn, että missä muuten on median jatkuva ja loputon rummutus hyvän ruoan, vitaminien ja liikunnan puolesta? Miksei se muuten ole tärkein uutinen tällä hetkellä?

Missä valtion miljoonatuet hyvän kunnon ja ravinnon ylläpitämiseen juuri nyt, kun sitä eniten tarvitaan. Missä on rummutus henkiselle hyvinvoinnille? Missä on laajamittainen opetus sille, miten meditoidaan ja saadaan ajatukset pysäytettyä, jotta voidaan siirtyä rauhan tilaan? Mistä saa apua, jos jonkun pää ei meinaa kestää tätä?

Itsekin heräsin tähän kaikkeen ja olen kantanut omaa vastuutani. 

En hakeudu ihmisjoukkoihin, jos minulla on tähän virukseen liittyviä oireita. Olen lähinnä nauttinut perheeni kanssa yhdessäolosta ja pieni 5kk poikani on saanut paljon rakkauttani ja läsnäoloani. Kannan vastuutani.

Olen myös ryhdistäytynyt ravinnon ja liikunnan kanssa. Kiikutin monta sataa euroa lähellä sijaitsevalle liikunta-alan yrittäjälle ja tuin hänen toimintaansa. Ja nyt oloni on parempi. Kannan vastuutani.

Myös ostaessani ruokaa ravintolasta, maksan heille extraa, jotta voisin kantaa korteni kekoon heidän ahdingon puolesta. Kannan vastuutani.

Ensi viikolla menen ja ostan hierojalta ison kasan hierontoja jo etukäteen ja tuen häntä. Kannan vastuutani.

Muistetaan siis pitää kiinni vapaudestamme, mutta muistakaamme myös se vastuu, jonka tuo vapaus tuo. 

Mä toivon, että joka ikinen ryhdistäytyy tämän tilanteen kanssa. Ei leikitä tulella, mutta sanotaan yhdessä myös EI kansan kahtiajaolle ja EI vapauden menettämiselle. Ja muistetaan vastuu.

Lopuksi vielä sanon, että jos tänne tullaan tekemään jako piikitettujen ja piikittamattomien välille, mulla menee kuppi nurin ja tulen tekemään asialle jotain. Isosti. Tosin rauhan keinoja hyödyntäen ihmisten mieliin vedoten.

Kun nimittäin tarpeeksi moni sanoo EI vapauden menettämiselle, niin sitä ei voi pysäyttää. Ja kun samanaikaisesti tarpeeksi moni sanoo KYLLÄ vastuulle, niin tässä ollaan jo pitkällä.

Tämä kaikki vaatii sitä, että me tullaan kansakuntana yhteen. Puhalletaan yhteen hiileen. Ollaan yhtä. Tai ollaan yhtä nyt ainakin tämän itsenäisyyspäivämme ajan.

Sytytän tänään kynttilän vapautemme ja vastuun puolesta. 

Sytytä sinäkin ja pidä huolta lähimmäisistäsi.

Saa jakaa, jos nappaa. 

Vastuullisin terveisin,

Pekka

[1] Tässä muutama pääpointti Tanskan epidemialaista:

* People infected with dangerous diseases can be forcibly given medical examination, hospitalised, treated and placed in isolation.

* The Danish Health Authority would be able to define groups of people who must be vaccinated in order to contain and eliminate a dangerous disease.

* People who refuse the above can – in some situations – be coerced through physical detainment, with police allowed to assist.

Lähde:

https://www.thelocal.dk/20201113/explained-what-is-denmarks-proposed-epidemic-law-and-why-is-it-being-criticised/

Ja jos tanskan kieli taipuu, niin täältä lisää:

https://prodstoragehoeringspo.blob.core.windows.net/3c60f361-f79d-4596-8e6e-1f64d973b9f4/Lovforslag.pdf

[2] Tässä hieman kuvamateriaalia protesteista. Mediasta ei tunnu löytyvän tästä juuri mitään, joka herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

https://www.facebook.com/jussipekka.samuel/videos/3879337525430217

[3] https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w (en väitä tämän olevan ratkaisu kaikkeen)

Periaatteen mies

.

.

Maaliskuussa 2021:

.

– Olen todella surullinen siitä, mitä on tapahtunut mielenilmauksen jälkeen. 

Säännöt ovat selvästi tiukentuneet: ”Vain yksi totuus on sallittu ja mielikuvia todellisuudesta saa enää maalata vain yhdellä värillä.”

Median luomassa yksivärisessä maalauksessa mielenosoitukseen osallistuneet ovat salaliittoteoreetikkoja, äärioikeistolaisia ja foliohattuja, jotka ovat itsekeskeisiä yhteiskunnan hylkiöitä.

Uutisoinnin kommentteja lukiessani huomaan kärjistystä, jossa ”toivotaan, että marssiin osallistuneet luovuttavat vapaaehtoisesti tehohoitopaikkansa muille, jos sairastuvat vaikeaan k-tautiin.”

Jos lukisin vain median luomaa kuvaa tästä tilanteesta, kokisin mielenosoitukseen osallistuneiden olevan kaiken pahan alku ja juuri.

Asia ei kuitenkaan ole näin. Sami Nuora kirjoitti asiasta hienosti:

”Ihmiset pelkäävät Kiinan mallin kaltaista lääketieteellistä fasismia, jossa kansalaistottelevaisuudesta (keskenään naivalle) valtiolle ja lääketeollisuudelle, saa kansalaispisteitä. Kansalaispisteet sitten oikeuttavat niihin luonnollisiin perusoikeuksiin jotka ihmisiltä on viety tieteeseen vedoten, jotka kuitenkin kaikille lähtökohtaisesti olisi kuuluneet alun perinkin. Saat matkustaa julkisella välineellä tai mennä kauppaan kunhan ensin otat piikit ym. Kukaan ei tiedä miten pitkälle tämä idea on menossa, ja siksi sitä koetaan ehdottoman tärkeäksi vastustaa tai nostaa julkiseen keskusteluun. Huolta lisää se, että kaikki keskustelu mustamaalataan salaliittoteoriaksi ja äärioikeistolaisuudeksi, sekä Qanonismiksi ja Trumpin kannattamiseksi.”

Asioilla on aina kaksi puolta, mutta nyt tuntuu että ainoastaan on yksi oikea. Katsotaan asioita vain omista saappaista käsin ja toisen saappaisiin asettuminen tuntuu mahdottomalta tehtävältä.

Tällä kärjistävällä dialogilla luodaan valtaisa kahtiajako ihmisten välille.

On olemassa kuuliaiset ja hyvät kansalaiset, jotka pitävät rajoituksista kiinni, joista useat toivovat jopa lisää rajoituksia. Sitten on ne kansalaiset, jotka piehtaroivat ulkoilmassa isossa porukassa ilman maskia – siis piittaamattomia moukkia jok’ikinen.

Tämä kahtiajako tekee minut surulliseksi.

Tähänkö me oikeasti pystytään? Tähänkö me on tultu?

Käännetään ihmiset toisia vastaan yksipuolisella rummutuksella. 

Jos nykymaailmassa ajattelet toisin ja haluat osoittaa kantasi asioihin julkisesti, olet automaattisesti paha ihminen.

Asia ei kuitenkaan ole näin.

Tunnen paljon mielenosoitukseen osallistuneita ja siellä on valtava määrä tosi suurella sydämellä varustettuja rohkeita rakkauden sotureita, jotka kaikesta niskaansa saamasta lokavyörystä huolimatta haluavat puolustaa meidän oikeuksia, jotta emme suistu totalitaristiseen yhteiskuntaan.

Ja nämä ihmiset saavat kokea nahoissaan sen, että ovat eri mieltä asioista; monen läheiset ihmiset ovat kääntäneet heille selkänsä. Näin on käynyt myös minulle monen ihmisen kohdalla.

On kuitenkin tärkeä muistaa, että mielenosoitukseen osallistumisen ja pahuuden välille EI voi vetää yhtäsuuruusmerkkiä. Siellä on iso joukko syvästi muista välittäviä ihmisiä, jotka haluavat erottamisen sijaan tulla yhteen.

Mutta tulla yhteen siten, että me säilytetään meidän demokratia ja vapautemme. Ja oikeutemme olla eri mieltä asioista. Oikeutemme osoittaa mieltä rauhanomaisesti, kun siihen koetaan aihetta.

Ainoa mitä itsestä eriävä mielipide kertoo ihmisestä on se, että hän on eri mieltä. Se ei kerro siitä, onko tämä ihminen väärässä. Se kertoo vain ja ainoastaan sen, että hän on eri mieltä.

Tämä on kannanottoni siihen, että välitetään toisistamme ja jätetään se vihapuhe vähemmälle. Ei toivota pahaa niille, jotka ovat asioista eri mieltä kanssasi.

Kannattaa myös muistaa, että sinäkin saatat olla väärässä.

Minäkin saatan olla väärässä.

Me kaikki saatetaan olla väärässä.

Voidaan kuitenkin olla väärässä samalla toisistamme välittäen.

Over and out,

Pekka

P.S. Tätä sanomaa saa jakaa.

.

.

Elokuu 2021:

.

– ”Pekka, sä olet idiootti ja sut pitäisi haastaa oikeuteen.”

Nämä sanat kaikuivat eräässä keskustelussa, jossa ilmaisin kantani piikkipassin ihmisoikeudellisiin ongelmiin. Samaan hengenvetoon minulle myös kerrottiin se, miten huono ja piittaamaton ihminen olen. En kuulemma välitä muista.

Nämä lausahdukset kuvaavat tämän maailmantilanteen HIENOINTA piirrettä.

Meille nimittäin tarjotaan kultalautasella elämämme mahdollisuus nähdä asioita ja kehittyä ihmisenä. Tuntuu kuin tämä tilanne olisi meille räätälöity henkinen retriitti, johon yksikään aiempi retriitti ei ole yltänyt.

Mitä tässä retriitissä sitten tapahtuu, on meidän itsemme käsissä… ja jokainen ihminen käsittelee tämän asian eri tavalla.

Olen huomannut, että useilla henkisillä ihmisillä on tapana hypätä tilanteesta sivuun (tai tilanteen yläpuolelle) ja rakentaa oma rakkaudellinen kupla.

Tähän kuplaan kuuluu paljon korulauseita rakkaudesta, ykseydestä, ”viisdeestä” ja ajatuksia siitä, miten vähän tämä itseen vaikuttaa.

Tässä kuplassa on sitten mukava lillua ja kieltää se, mitä maailmassa on tapahtumassa. Saatetaan myös mainita se, miten itse on hypännyt jo ykseyteen ja kuinka dualistista tämä kaikki on.  Alhaista.

Ollaan parempia.

Toinen tapa on lähteä hyökkäyslinjalle. Hyökkäämisen ainoa tarkoitus on tietysti yrittää tuhota vihollisensa. Tässä tilanteessa ei edes yritetä ymmärtää vastapuolen sanomaa tai hätää.

Eikä kysymyksille ole tilaa, koska oma totuus eli uskomukset löytyvät vielä tuhansienkin vuosien jälkeen kiveen kilkutettuna.

On kuitenkin vielä yksi tapa käsitellä asiaa.

Ja se on asioiden kohtaaminen.

Tämä on kaikista vaikein tie, koska tässä tulee silmiemme eteen kaikki se mitä on sisällämme – alitajuiset pelot, tarve hyökkäämiselle, viha, syyllistäminen, syyllisyys…

Vaikeus piilee siinä, että tämä tie vaatii nöyryyttä, joka puolestaan tarvitsee keskeneräisyyden myöntämistä ja oivallusta siitä, miten me heijastamme maailmamme toiseen.

Monet henkiseksi ihmiseksi itsensä identifioineet ovat leimanneet minut vääräuskoiseksi. He näkevät, että jokainen kirjoittamani sana, lause ja kappale kumpuaa pelosta. He näkevät minun olevan paniikissa. He näkevät minun heittäytyneen pois henkiseltä polulta.

Ja miten väärässä he ovatkaan!

Se asia mitä he eivät näe on se, että he heittävät omat käsittelemättömät asiansa päälleni.

He ovat luoneet oman maailmansa, mutta eivät näe tuota luomusta.

Tämä henkinen retriitti on opettanut minulle kultaakin arvokkaamman opin. Se kuuluu näin: ”tämä maailma syntyi, kun itse synnyin.”

Minä olen se, joka loi todellisuuteni. Se olin minä, joka loi isäni, äitini, puolisoni ja lapseni. Se olen minä, joka luo heidän puutteensa siinä missä luon heidän täydellisyytensäkin.

Luon kriisin tässä maailman tilanteessa.

Luon vastakkainasettelun.

Mitä jos loisinkin jotain muuta?

Tämä on minusta sitä todellista vastuunottamista. Ei se, että juoksen lääketieteen luomuksien perässä.

Me olemme itse vastuussa itse luomastamme maailmasta ja siitä todellisuudesta, jossa elämme. Ei kukaan muu.

Ja tämä vastuunottaminen vaatii kohtaamista. Kaiken sen kohtaamista, joka on sisällämme.

Kun kohtaamme kaikki möröt sisällämme, meille avautuu hyvin uudenlainen todellisuus. Siinä todellisuudessa ympärillämme voi tapahtua mitä tahansa, mutta sisäinen, ikuinen ja muuttumaton rauha pysyy meissä.

Koska olen ihminen, tämä rauha häiriintyy aika-ajoin, mutta tunnen koskettavani sitä jatkuvasti. Se on elämäni taustavire.

Kaiken tämän ymmärrettyäni olen alkanut nähdä huiman lahjan tässä maailmantilanteessa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisin passiivinen tai esim. antaisin meidän kehollisen itsemääräämisoikeuden valtion suurille ja mahtaville johtajille.

Sen sijaan viittaan tällä sanomallani maailman kohtaamiseen sen kaikessa raadollisuudessaan. Kun tämän teemme täysin, joka solullamme, jokaisella mielen sopukallamme, tulemme päätepisteeseen, jossa tämä maailma loppuu.

Maailman loppumisen jälkeen voimme edelleen jatkaa toimiamme maailmassa, mutta taustallamme vaaniva uhka on muuttunut rauhaksi.

Ja tätä ajan.

Kiitos.

Rauhaa sinulle,

Pekka

P.S. Jos koet sanoman tärkeäksi, saa jakaa ja levitä hyvää ympärillesi.

.

.

Sama kuukausi:

.

– Oletteko huomanneet miten olemme menossa kohti diktatuuria?

”Diktatuuri on itsenäisen valtion poliittinen järjestelmä, jossa valta on yhden ihmisen, ryhmän tai hyvin rajoitetun joukon käsissä.” ~ Wikipedia

Tähän valtajärjestelmään kuuluu se, että estetään keskustelu ja tuutataan yhtä totuutta megafonilla suoraan jokaisen kansalaisen korvaan.

Lopputuloksena on kansa, jonka omat ajatukset ja oma tahto on pelolla kitketty.

Ja juuri nyt näin toimitaan.

Vai kuulostaako tämä tutulta?

”Hei, nyt on tappajavirus suoraan helvetistä ja sen seurauksena pistetään koko yhteiskunta lukkoon. Sitten piiskataan pienyrittäjiä ja tapahtuma-alaa. Sitten piiskataan vielä vähän lisää eikä jätetä edes siihen. Myös kuntosalit on pakko pistää kiinni ja valtion omistama Alko pidetään auki.”

Ja kun tätä on jatkettu tarpeeksi kauan pelottelun siivittämänä, jatketaan…

”Nyt tuli pelastus! Ainoa pelastus. Se on mahtavan yrityksen tuottama piikki. Ja se on turvallinen. Se on todella turvallinen. Turvallisempi kuin mikään mitä on ennen koettu. Se on etenkin lapsille turvallinen, jonka takia he saavat itse päättää sen ottamisesta.”

Tämän jälkeen lisätään…

”Niin ja jos et ota tätä piikkiä, sä olet terveysuhka. Olet kansakunnan syöpä etkä välitä muista.”

”Olet mukamas terve. Oikeasti olet ’oireeton viruksen kantaja’ ja tästä johtuen sun on otettava piikki. Jos aivastat, sulla on tämä virus eikä tästä johtuen influenssaa tartte testata. Ja koska tämä tilanne on niin paha, ni jokaisen on siis otettava piikki. Lisäksi te muuten otatte just niin monta piikkiä kun mitä me määrätään.”

Lopulta vielä tarvitaan pelotteiden piste i:n päälle…

”Jos et ota piikkiä, sut estetään osallistumasta yhteiskuntaan piikkipassin avulla. Jos ei piikkipassia niin sitten jatketaan kurittamista. Ota piikki ja sano passille kyllä. Ne ovat ainoa pelastus. Muuta pelastusta ei ole. Ja jos väität muuta, sut pitäisi pistää eristykseen leirille. Olet uhka yhteiskunnalle.”

Mitä muuta kuin diktatuuria näet tässä dialogissa?

Et varmaan muuta, koska ei ole sijaa ajatusten vaihtamiselle.

Ei ole tilaa tieteelliselle keskustelulle.

Ei ole tilaa diktatuurin haastamiselle.

On vain pieni joukko ihmisiä, jotka kertovat miten asiat ovat eikä niitä perustella muuten kuin pelon kautta.

Kaikki tuon pienen joukon mielipiteestä eroava on valhetta ja tämän tiedon levittäjät misinformaation levittäjiä. Tai sitten ne ovat vain seonneita Trumpin kannattajia.

Kuvitellaan hetkeksi vähän erilainen maailma.

Mitäpä, jos valtion johto hoitaisikin asiat eri tavalla ja kuulisimme seuraavaa viestiä?

”Hei, nyt menossa epätietoisuuden aika viruksen suhteen, mutta ei hätää. Tiedotamme asiasta lisää päivittäin. Ei ole kuitenkaan hätää. Teemme kaikkemme pitääksemme teidät ajantasalla!”

Sitten lisätään…

”Teemme nyt toimenpiteitä ja pohjaamme ne näihin tieteellisiin julkaisuihin. Selvitämme näiden tutkimusten oikeellisuuden ison riippumattoman tutkijajoukon kanssa. Tähän porukkaan kuuluu henkilöt X, Y ja Z ja heidän taustansa on tämä eikä taloudellisia kytköksiä löydy. Ne on tarkastettu henkilön Ö toimesta. Ja jos sinä löydät tutkimuksista selkeitä ongelmia, ilmoita siitä välittömästi osoitteeseen Ä.”

Ja jatketaan…

”Itse asiassa, kaikki toiminta tässä tilanteessa tulee olemaan läpinäkyvää eikä korjausliikkeisiin tule liittymään minkäänlaista taloudellista hyötymistä. Lupaamme myös ettei ihmisiä aseteta eriarvoiseen asemaan, koska olemme oppineet historiasta.”

Sitten lisätään…

”Olemme päätyneet siihen, että pistetään kaikki panostus ennaltaehkäisevään toimintaan, koska keinoja on. Tämän avulla säästämme kalliit piikit, koska niiden turvallisuustutkimukset ovat vielä kesken emmekä sotke tähän yrityksiä. Olemme sitoutuneet siihen, ettemme aseta teitä riskiin, emmekä varsinkaan lapsiamme.”

Ja sitten laitetaan kaikki panokset luonnollisen immuniteetin parantamiseen ja käytetään edullisia, olemassaolevia lääkkeitä ennaltaehkäisyssä, koska niitä on.

Lisäksi valtio kerää tiimin parhaista energiahoitajista, luonnollisen lääkinnän asiantuntijoista ja hyvinvoinnin guruista sekä riippumattomista lääkäreistä yhteen ja miettii ratkaisuja todellisen terveyden kohentamiseen ja ennaltaehkäisyyn isossa mittakaavassa.

Miltä tämmöinen toiminta kuulostaisi?

Asiat eivät enää olisi niin diktaattorimaisia, vaan kaikki olisi avointa. Olisi tilaa tieteelliselle debaatille, koska tiede kehittyy jatkuvasti ja perustuu ei-tietämiselle.

Tähän vielä päälle nöyryys valtion johdolle.

Jos he erehtyvät, pääministeri tai presidentti astuu heti kameroiden eteen ja kertoo suoraselkäisesti miten he ryssivät homman ja mitä muutetaan välittömästi.

Tämä tehdään välittämästä poliittisesta suosiosta.

Asioita tehdään puhtaasti siitä käsin, mikä on oikein. Eikä muulle ole tilaa. Johdossa on ihmisiä, jotka toimivat hyvyydestä käsin eikä esim. oman uran edistäminen ole mielessä.

Sen sijaan, että ajateltaisiin itsekkäästi, ajatellaan meitä kaikkia. Vauvasta vaariin. Ymmärretään, että todelliseen johtajuuteen avain on me-sana.

Miltä tapahtuisi luottamukselle?

Tuntuisiko, että meistä aidosti välitetään?

Ja tämän postauksen valossa… miltä nykyinen toiminta tuntuu? 

Välittämiseltä vai joltain muulta?

Terveisin,

Pekka

P.S. Saa jakaa.

P.P.S. Kannattaa myös tutustua tähän artikkeliin: 

https://www.greelane.com/fi/humanistiset-tieteet/kysymykset/totalitarianism-definition-and-examples-5083506

.

.

Edelleen elokuu 2021:

– On tarinan aika. Sen nimi on TERVEYTESI ASIALLA. 

Olipa kerran eräs terveyden asiantuntija, joka auttoi suomalaisia voimaan hyvin. Hän oli TERVEYTESI ASIALLA.

Hän oli osaava, kaikkivoipa, älykäs, kaunis ja päätähuimaavan suosittu.

Itse asiassa niin suosittu, että jok’ikinen suomalainen kävi hänen oppinsa läpi ja eli elämäänsä niiden mukaan.

Tältä asiantuntijalta suomalaiset oppivat sen, mikä on terveellistä ja mikä ei. Mikä on totta ja mikä fiktiota.

Koska asiantuntijan auktoriteetti oli niin kiistaton, hänen oppinsa laitettiin myös koulukirjoihin, jotta rakkaat lapsemme oivaltaisivat jo nuorena totuuden terveydestä.

Lapsille kerrottiin asiantuntijalta saatuja faktoja monista asioista, kuten lääketieteen tarjoamista ihmelääkkeistä ja r*kotteiden kiistattomasta asemasta TERVEYDESSÄMME.

Koululaisille opetettiin lautasmalli, jossa paljastettiin kaikki salaisuudet terveellisestä ravinnosta.

Yksi lautasmallissa paljastetuista salaisuuksista oli Valion® pastöroidun ja homogenoidun rasvattoman maidon juonti – sehän on yksi elämän eliksiireistä!

”Upeaa”, kaikki ajattelivat!

Myös lehdistö ylisti tätä asiantuntijaa julistamalla, että hän on TERVEYTESI ASIALLA.

Koska asiantuntijan kiiltelevä hymy näkyi lehdissä ja televisiossa, asiantuntijan luottamus oli vankkumaton. Hän oli kansansa suosikki! Kiistaton alansa ykkösnimi!

Ja kun tätä suurta ja kiistatonta asiantuntijaa oli kuunneltu vuosikymmeniä, tehtiin terveyskatsaus, jossa käytiin läpi hänen saavutuksensa – onhan luonnollista, että valmennuksen tuloksia katsotaan aika-ajoin!

Tässä terveyskatsauksessa tultiin seuraavaan johtopäätelmään:

”Asiantuntijan viidestä miljoonasta asiakkaista 400 000 syö mielialalääkkeitä, miljoona syö verenpainelääkkeitä, kahdella miljoonalla on kohonnut verenpaine, miljoona kärsii kroonisista kivuista, lähes 500 000 sairastaa diabetesta ja puoli miljoonaa kärsii migreenistä sekä liikalihavuuteen kuolee 6000 ihmistä vuodessa.”

Hän todella oli saanut tuloksia!!!

Ja käännetään valokeila nyt sinuun…

Mitä sanoisit näistä saavutuksista?

Palkkaisitko tämän asiantuntijan huolehtimaan omasta terveydestäsi?

Mitä jos hurjaakin hurjemman viruksen iskiessä tämä asiantuntija alkaisi taas huolehtia terveydestäsi samaa kaavaa käyttäen ja sanoisi:

”Sinun on nyt luovuttava kaikista vapauksistasi ja ihmisoikeuksistasi pala palalta sekä käytettävä maskeja loppuelämäsi TERVEYTESI TAKIA.”

Ja…

”Nämä k-injektiot ovat testaamattakin TÄYSIN TURVALLISIA ja kaikkien on ne otettava TERVEYTENSÄ TAKIA.”

Ja lisäisi vielä…

”Nämä k-injektiot on pakko laittaa myös rakkaaseen lapseesi, koska tämä tehdään hänen TERVEYTENSÄ TAKIA.”

Jos kuulostelet sielusi syvyyksiä, niin uskoisitko enää yhtään mitään mitä tämä asiantuntija sanoo TERVEYTESI NIMISSÄ?

Onko tämä asiantuntija… siis valtio… todella SINUN TERVEYTESI asialla?

Siis niinku ihan tosissaan???!?!?!?!??!

Boom 

Saa jakaa, jos edes tämä saisi kellot soimaan. 

Terkuin,

Pekka

P.S. Kirjoitin tämän tarinan, koska vastustan ankarasti lastemme piikittämistä. Itse asiassa eilen itkin tähän liittyvää syvää surua, koska tämän lapsistamme välittävän Miehen sydän särkyy tätä kaikkea katsellessani.

Nyt me ollaan mahdollisesti pilaamassa todella monen upean lapsen ja nuoren tulevaisuus.

Eikä se ole ok.

SE EI TODELLAKAAN OLE OK.

Vaikka en oikeastaan pahuuteen ole uskonut, niin mun on vaikea nähdä tässä tilanteessa oikeastaan mitään muuta kuin pahuutta… muulla tätä en pysty selittämään. 

Ei ole valtion tehtävä hoitaa kenenkään terveyttä. Valtion tehtävä on turvata sinun perusoikeutesi. Terveydestä huolehtiminen on jokaisen oma asia. Kansa, joka tinkii vapaudesta turvallisuuden tähden, ei ansaitse kumpaakaan ja on tuomittu menettämään molemmat.

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *