Kun olin aktiivisena Instagramissa, sain jonkin verran tämän tyyppisiä viestejä sairaussysteemin kulissien takaa – ihmisiltä jotka eivät missään nimessä halunneet nimeään julkisuuteen, kuten ei tämänkään kirjoittaja:

”Työskentelen sairaanhoitajana isossa sairaalassa. K-tautia on viimeisen 1.5 vuoden aikana esiintynyt osastollamme ja muilla osastoilla. Tänä syksynä Koota on taas esiintynyt osastomme potilailla ja hoitajilla. Ylivoimaisesti suurin osa sairastuneista, sekä potilaista että hoitajista, on kahteen kertaan kokotettuja. Piikki ei estä sairastumista eikä tartuntoja. 

Syyllistämiskampanja piikittomia kohtaan on vastenmielistä ja pelottavaakin. Kaikki halutaan piikittaa vauvasta vaariin huolimatta siitä, että monet, etenkin hoitajat, ovat k-taudin jo sairastaneet. Terveet nuoret ja aikuiset, saatika lapset, ovat häviävän pienessä riskissä sairastua vakavasti. Monet pysyvät lähes oireettomina. 

Ottaen huomioon, että piikittautumalla et estä omaa sairastumistasi, etkä suojele muita, mihin median ja päättäjien harjoittama ajojahti sekä täysin yksipuolinen uutisointi perustuu? Mihin on hävinnyt yhteiskunnallinen debatti ja asioiden käsitteleminen eri näkökulmista? 

Suomea riivaa todella paha hoitajapula. Omassa työssäni ja meidän sairaalassa se näkyy konkreettisesti. Uusia työntekijöitä ei saada, vaikka haut ovat olleet auki pitkään. Joka päivä puuttuu työntekijöitä, monesti useampia. Sijaisia ei ole saatavilla. Kaikki hoitajat venyvät ja tekevät ylitöitä, jotta potilaat saataisiin hoidettua. Hoitotyön laatu ja potilaat kärsivät. Hoitajat väsyvät. Lähes kaikki kolleegani ovat miettineet lopettamista. 

Jos tämä todella on terveydestä kiinni, niin nyt kaikki paukut hoitajiin. On aivan turha huudella päivästä toiseen miten terveydenhuolto romahtaa k-taudin takia ja hoitajia ei riitä, jos asialle ei tehdä mitään. Suomen kaltaisessa maassa pitää olla resurssit ja tahtotila hoitaa ihmisiä. On häpeällistä, jos terveydenhoitomme ei kestä tätä määrää k-potilaita. Tai yhtään mitään potilaita, potilaspaikkoja suljetaan kaikkialla hoitajien puutteen vuoksi. 

K-piikki ei ole ainoa ratkaisu, se ei estä sairastumista ja tartuttamista. Laitetaan resurssit siihen, että pystymme hoitamaan ne, jotka vakavasti sairastuvat, on heillä piikki tai ei. Hoitajille kunnon palkat ja työolot. Jos tarvitsemme panostusta tehohoitoon ja tehohoitajiin niin sitten sinne. Lopetetaan täysin turhat ja epäloogiset rajoitukset sekä ihmisten syyllistäminen. Käytetään k-tilanteeseen kohdistetut lukemattomat miljardit eurot järkevämmin. 

K-piikin tekeminen pakolliseksi terveydenhuollon henkilökunnalle on vihon viimeinen niitti arkkuun. Meillä ei ole varaa menettää yhtäkään hoitajaa. Meistä moni lähtee kävelemään ja virus jatkaa leviämistään piikitettujen kesken. Piikkipakolla ei saavuteta yhtään mitään ja menetetään paljon. Sama homma piikkipassin kanssa. On hyvin vaikea ymmärtää millä logiikalla piikkipakkoa hoitajille ja -passia yhteiskunnalle pystytään perustelemaan. Lisäksi useat meistä tiedostavat taudin aiheuttaman hyvin pienen riskin ja haluavat odottaa enemmän tietoa uusien piikkien turvallisuudesta ja tehosta. Miksi sitä ei sallita, vaan uhkaillaan työpaikan menetyksellä ja yhteiskunnan ulkopuolelle sulkemisella? 

Kaikesta tästä huolimatta pidän työstäni ja haluan tehdä sitä. Haluan olla osa yhteiskuntaa ja maksaa veroja. Haluan hoitaa kaikki potilaat, niin alkon, tupakan ja elintapojen kuin erilaisten virusten ja bakteerien aiheuttamien tulehdustilojen takia sairaalaan joutuneet. Ylivoimaisesti suurin menoerä sotella on kuitenkin edelleen alkon ja elintapojen aiheuttamat ongelmat. Kaikki hoidetaan. En syyllistä ketään, en laita ihmisiä eriarvoiseen asemaan. En seiso sairaalan ovella kyselemässä että kuinka paljon sitä alkoa tulikaan otettua, mitkä piikit on otettu tai paljon onkaan ylipainoa. Toivon, etteivät päättäjät, viranomaiset ja muu kansakaan niin tekisi. 

Antakaa meidän hoitajien tehdä työtämme. Antakaa meille mahdollisuus ja resurssit tehdä se hyvin, ketään syrjimättä. Maksakaa meille palkka, jolla elää ja joka vastaa työn vaativuutta. Mutta älkää pakottako meitä ottamaan injektiota, jota kaikki eivät halua eivätkä tarvitse. 

Antakaa meille vapaus valita haluammeko piikkia, joka ei estä tautiin sairastumista eikä sen levittämistä, piikkia, jolla et suojaa muita.”

.

Jakelin näitä nimettömiä viestejä jonkin verran eteenpäin, mutta jossain vaiheessa alkoi tuntua, että viestejä on jo liikaa; nyt tarvitaan nimiä ja kasvoja. Sitten alkoi tulla jonkin verran sellaisiakin. Niitä eteenpäin jakaessa viestien suosio oli ehkä lähes kymmenkertainen, kuten tässä.

.

.

Kenen epidemia?

Terveystaloustieteen tohtori Kirsi Kautiainen kirjoittaa:

– Miten K-piikkitutkimuksissa piikit saadaan näyttämään turvallisilta? No tietenkin niin, että kielletään syy-yhteys piikkiin, kun vakava haitta ilmenee tutkimuksessa. Tämä saadaan tehtyä ostamalla muutamalta lääkäriltä lausunto, että tutkittava on sairastunut muusta syystä kuin tutkimukseen liittyvästä.

Näin kävi yhdelle 12-15 -vuotiaiden piikkitutkimukseen osallistuneelle yhdysvaltalaiselle lapselle, Maddielle. Ennen piikkitutkimukseen osallistumista 12 vuotias Maddie oli täysin terve. 24 tunnin sisällä toisesta piikistä hän sai valtavia kipuja ja kuvasi, että tuntui aivan kuin hänen sydäntään revittäisiin niskan kautta ulos. Lääkärit leimasivat hänet ensin mielisairaaksi ja väittivät kaiken koetun olevan hänen mielikuvituksensa tuotetta. Vanhemmat eivät kuitenkaan antaneet periksi, vaan ovat tuoneet asian julkisuuteen suojellakseen muita lapsia vastaavalta. Maddie on ollut toistuvasti hoidettavana useiden kuukausien ajan. 

Phizerin tutkimukseen osallistui vain 1131 12-15 vuotiasta lasta. Jos näin pienessä tutkimuspopulaatiossa yksikin tutkittava saa vakavan haitan, täytyisi tutkimus heti lopettaa ja todeta piikin olevan vaarallinen. Varsinkin, kun itse tauti ei ole lapsille minkäänlainen vakava uhka.

Onko näin toimittu? Ei, vaan sen sijaan syyllistetään sairastunutta ja hänen perhettään, ja todetaan että mitään yhteyttä piikkiin ei ole. F D A, Yhdysvaltojen lääk eviranomainen on juonessa mukana.

Kommenteissa on linkki sivustolle, josta pääsee kuuntelemaan Maddien vanhempien puhelun Phizerin edustajan kanssa. Karua kuultavaa, kuinka Pfizr pesee kätensä koko jutusta. Tietäen valmisteensa olevan vaarallinen, on antanut piikittää valtavan määrän lapsia ympäri maailmaa. Ja nyt tekee parhaansa ulottaakseen piikityksen myös 5-11 vuotiaisiin lapsiin. Minkälaisessa maailmassa me oikein elämme? Mitä muuta on kielletty ja pimitetty?

Kuinka paljon järkyttäviä asioita pitää nousta esiin ennen kuin ihmiset uskovat piikkien olevan vaarallisia?

.

.

.

European Journal of Epidemiology julkaisee:

K-tapausten lisääntyminen ei liity piikkikattavuuteen 68 maassa ja 2947 piirikunnassa USAssa

European Journal of Epidemiology (2021)

Piikit ovat pääasiallinen strategia k-taudin kanssa kamppailuun maailmanlaajuisesti. Tautitapausten noususta syytetään useinmiten liian alhaista injektiokattavuutta. On siis aika ottaa selvää, onko väitteissä perää.

Havainnot

Maiden välillä emme havaitse selvää eroa piikkikattavuuden ja uusien tautitapausten välillä (kuvio 1). Itse asiassa korkeamman piikkikattavuuden maissa havaittiin jopa hieman isompaa tartuntojen nousuvauhtia miljoonaa ihmistä kohden. Korkeimmat tartuntaluvut esiintyivät Israelissa, piikkikampanjan mallimaassa. Islannissa ja Portugalissa on korkea injektiokattavuus, ja silti enemmän uusia tartuntoja miljoonaa kansalaista kohden, kuin Vietnamissa ja Etelä-Afrikassa, joiden tuplapiikkikattavuus on vain kymmenisen prosenttia.

figure1
Fig. 1

Tulkintaa

Pelkästään piikkeihin turvautuminen pääasiallisena k-strategiana täytyy ottaa uudelleentarkasteluun.

Israelin terveysministeriön raportin mukaan tupla-annos Pfizeria antaa 39% suojatehon [6], mikä on valtavasti vähemmän kuin luvattu 96% [7].

.

Lue tästä koko tutkimus, jos englanti sujuu.

Lu.

.

.

Eemeli Huvi summaa twitterissa:

– Hmm piikkikattavuus nousee ja ennätykset paukkuu

Kommenteista:

– Juu, ja Irlannissa yli 90% piikkikattavuus ja passit käytössä, silti enkat paukkuu.

.

Iltis ihmettelee:

– Irlannissa raportoitiin tiistaina 3 726 k-tartuntaa. Se on korkein luku sitten tammikuun ja noin 70 prosenttia korkeampi kuin viikko sitten. Eli tauti on leviämässä vauhdilla huolimatta siitä, että noin 90 prosenttia aikuisista on saanut täyden piikkisarjan, kirjoittaa uutistoimisto Reuters.


C0V1DLAND: The Lockdown

Sensuroitu dokumenttifilmi löytyy edelleen Odysee-palvelusta. Siinä kerrotaan tilastojen villistäkin vääristelystä:

Aluksi annettiin ymmärtää sairaalojen olevan täynnä. Se ei pitänyt paikkaansa.

Italiassa uutisoitiin hurjan monien kuolleen.

ZeroHedge korjaa:

Italian terveysinstituutti korjasi k-kuolemien määrää rajusti alaspäin

Authored by Paul Joseph Watson via Summit News,

Italian terveysinstituutti on korjannut Italian virallista k-kuolematilastoa alaspäin peräti 97 prosentilla. Muutoksen syynä oli se, että ennen k-kuolemiksi laskettiin kaikki, joilla oli kuollessaan tai sitä ennen k-tartunta tai edes epäily sellaisesta. Uudessa (tai siis, normaalissa) kuolinsyymääritelmässä k-kuolemaksi lasketaan vain ihan oikeat k-kuolemat.

Il Tempo raportoi k-kuolemien määrän pudonneen 130 tuhannesta alle neljään tuhanteen, koko lähes kahden vuoden aikana.

“Kyllä, luit oikein. 97.1% k-kuolemista ei ollutkaan k-taudin suoranaisesti aiheuttamia kuolemia,” kirjoittaa Toby Young.

Jos muut maat palaavat vastaavalla tavalla normaaliin kuolinsyymääritelmään, putoavat k-kuolemat kaikkialla todennäköisesti yli 90%, eli alle kymmenesosaan nykyisistä virallisista lukemista.

Älä jää odottamaan monienkaan maiden hallituksilta sellaisia myöntymisiä, koska he ovat investoineet niin paljon pelkohypeen, eivätkä luultavasti ihan heti halua myöntää olleensa väärässä.

Esimerkiksi Britanniassa [ja Suomessa] hallitus hyödynsi käyttäytymistieteilijöitä liioitellakseen tilannetta ”epäeettisillä” ja ”totalitaarisilla” propagandan keinoilla, saadakseen massat luopumaan kansalaisoikeuksistaan.

Juoni toimi.

Ensimmäisen lockdownin jälkeisen kyselytutkimuksen mukaan keskimääräinen britti piti pandemiaa noin sata kertaa todellista pahempana.

Pandemiapannukakun paljastumisesta huolimatta Italia luultavasti aikoo toteuttaa pakkopiikitykset..

.

.

Portugalissa k-kuolemat putosivat vielä rajummin:

Lissabonilaisen oikeuden mukaan vain 0,9 prosenttia ”vahvistetuista tapauksista” kuoli k-tautiin. K-kuolleiden lukumäärä putosi 17 tuhannesta 152:n, eli alle sadasosaan

Kansalaisadressin seurauksena Lissabonilainen oikeus joutui toimittamaan julkisuuteen kaiken datan k-kuolemista, raportoi AndreDias.net.

Oikeuden päätöksen mukaan k-kuolemien määrä tammikuusta 2020 huhtikuuhun 2021 on vain 152, eikä 17 000, kuten hallituksen ministeriöt ovat väittäneet.

Loput 99% kuolleista kuolivat monenlaisiin syihin, vaikka he olisivatkin saaneet positiivisen PCR-testituloksen kuukauden sisällä ennen kuolemaa.

“Olemme keskellä ennenkokemattoman kokoluokan huijausta,” Dias kirjoittaa.


Steve Kirsch

Vielä toukokuussa 2021 liikemies Steve Kirsch piti piikkejä turvallisina ja Faucia pyhimyksenä. Sitten hän alkoi median ja virastojen sijaan tutkimaan dataa. Tässä muutama loistava video, missä mm. selvitellään piikkikuolemien todellista määrää:

The Resistance Chicks interview Steve Kirsch on vaccines and early treatment

COVID vaccines have killed over 200,000 Americans

Pfizer study shows vaccines kill more people than they save

COVID vaccines kill more people than they save

CDC and FDA vaccine committee members should resign for failing to spot safety signals

How Israeli Ministry of Health, deleted thousands of testimonies


Urheilijoiden kaatumiset

Nimimerkki Klaus K listaa melkoisen määrän terveiden nuorten urheilijoiden kaatumisia sen jälkeen kun nuoria alettiin piikittää:

https://threadreaderapp.com/thread/1439691439227670534.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *