”Ja tapahtui niinä päivinä, että Keisari Klausilta kävi käsky, että kaikki maailma oli piikille pantava.”

.

Sadat tuhannet eurooppalaiset ovat jo viikkojen (jopa kuukausien) verran osoittaneet mieltään vapaudenmenetyspassia vastaan.

Valtamedia vaikenee.

.

Vapauspassi, terveyspassi, mahdollisuuspassi… Suomeksi sanottuna natsipassi.

.

15.10.2021

Mitä tapahtuu 15.10.2021?

Peter Sweden kyselee Twitterissa:

– Ihan vakava kysymys. Mikä juttu on tämä lokakuun viidestoista? Moni maa tiukentaa mandaattejaan juuri silloin. Sattumaako?

– Italia vaatii kaikilta työntekijöiltä piikkipassia lokakuun 15 alkaen. Victorian osavaltio Australiassa vaatii samaa samana päivänä. Los Angelesissa tulee mandaatti voimaan samana päivänä. Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

(”Sattumalta” Suomi ottaa ”vapaaehtoisen” vapaudenriistopassin käyttöön juurikin samana päivänä.)

Peter sai pohdintoihinsa jänniä vastauksia:

– Ei yhtään outoa. Vapausriiston päivämäärällä on ”jollekin taholle” symbolinen merkitys. Tsekkaa, mitä Roomassa tapahtuu 15. lokakuuta. Jotain tosi jännää, tunnistat sen kyllä heti.

Christian Observer kirjoittaa:

– Helvetin Portit -näyttely aukeaa Roomassa 15. lokakuuta, samana päivänä kun Italia julistaa piikkipassit pakollisiksi.

Käsittääkseni päivämäärällä on muitakin okkultistisia merkityksiä, mutten tiedä niistä vielä tarpeeksi. Onko sinulla jotain teorioita, miksi koko ihmiskunnan historian laajavaikutteisimmaksi ja kauaskantoisimmaksi vapaudenriistopäiväksi on valittu juuri lokakuun viidestoista?

Huomaathan, että Suomessakin on päätetty tämä päivämäärä uudenlaisen tyrannian voimaanastumiselle jo hyvissä ajoin ennen mitään ”demokraattisia” kulissiäänestyksiä. Päätökset on tehty parlamentaarismi-teatteria korkeammilla tahoilla aikaa sitten.

j

Edustuksellisen demokratian joutsenlaulu?

Useimmille lienee selvää, että Eduskunta on viime aikoina toiminut monessakin asiassa lähinnä kumileimasimena, mukaan lukien valeoppositio. Edes Perustuslakivaliokunta ei enää osaa lukea Perustuslakia.

Kanadalainen vapauden puolustaja Chris Sky sanoi jo yli vuosi sitten, että plandemian tarkoitus oli päästä piikittämään koko kansaan jotain uutta teknologiaa. Piikkien tarkoitus tulisi olemaan piikkipassi. Sen tarkoitus on pakottaa (tai houkutella) kaikki kansat keskusjohtoisen digitaalisen seurantajärjestelmän alaisuuteen. Sen tarkoitus on sosiaalinen pisteytys ja muu maailmanlaajuinen totaalikontrolli keskuspankkirahoineen ja ympärivuorokautisine seurantoineen Kiinan tapaan (6G-teknologialla maustettuna). Kun Bill Gates puhuu ”populaatiokontrollista”, hän ei tarkoita ainoastaan väkimäärän vähentämistä, vaan myös ennen kaikkea jäljelle jäävien kontrollointia. Eli vapauden riistoa.

Kaikki tämä kuulostaisi salaliittoteorialle, ellei se olisi jo arkitodellisuutta Australiassa ja Kanadassa, ja ellei kaikkea tässä lueteltua oltaisi jo rakentamassa meillekin.

Mistä piikkipassissa on siis viime kädessä kyse? Avoin media vastaa, samoin Tuomas Malinen:

j

Tuomas on puhumassa Eduskuntatalolla, samaan aikaan kun Roomassa avataan Helvetin portit ja ympäri maailmaa aletaan pakottaa kansaa entistä hurjempaan tyranniaan:

j

Nähdään siellä!

j

j

Loistavaa luettavaa

Olli Tammilehti: Piikkipassi – totalitarismin työkalu

Tapio Puolimatka: Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta — globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

Tapio Puolimatka: Miten virallista k-kertomusta valvotaan

Päivikki Karhula: K-passi – tulevaisuusongelma

j

Tärkeä sivusto

––> https://stopkoronapassi.fi <––

.

Yksi Kommentti

  1. Kuulin, että vapaamuurareille 15.10. on ollut merkityksellinen päivä muutenkin, liittyen looshien perustamiseen tms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *