Skotlanti on yksi avoimimmista maista k-piikkitietojen suhteen.

Hups!

Tarkoitin, että Skotlanti OLI yksi läpinäkyvimmistä.

Maa sanoi juuri, että m*NA-ruiskeet toimivat niin hyvin, että raakadataa, joka osoittaa, kuinka hyvin ne toimivat, ei enää julkaista.

Koska ne toimivat niin hyvin.

”Väärin esitetty” tarkoittaa kuvakaappausta kaikkien nähtäväksi (vaikka, huokaus, en ole råkåtevastainen sen enempää kuin joku, joka tutki talidomidia vuonna 1965, on ”lääkevastainen”).

Tässä on viimeinen kaavio, jonka tulemme saamaan.

Kuolleisuusluvut ovat edelleen alhaisemmat råkåttamattomilla kuin niillä, jotka saivat kaksi kokoteannosta, kuten ne ovat olleet jo kuukausia:

Katsotaan nyt koko kaavio, mukaan lukien tehosteannokset – ei mitään väärää tietoa tässä!

LÄHDE

Skotlannissa 4. helmikuuta päättyneellä viikolla Cåvidiin kuolleista 104 ihmisestä 13 oli kokottamattomia. Helmikuun 4. päivänä päättyneellä neljällä viikolla 478 ihmisestä 61 oli kokottamattomia. (Tämä vastaa noin 30 000 kuolemantapausta Yhdysvalloissa.)

Toisin sanoen Skotlannissa kuolevista ihmisistä lähes yhdeksän kymmenestä on kokotettuja, ja valtaosa heistä on saanut tehosteannokset. Ja kuolemantapaukset pysyvät sitkeästi korkeina, vaikka Om1kron on paljon lievempi.

Skotlanti kuului niihin harvoihin maihin, jotka julkaisivat tietoja tällä tarkkuudella. Epäilen, että muut seuraisivat sen esimerkkiä.

K-piikkikokeilu on ohi. Se on päättymässä. Se on epäonnistunut.

Viranomaiset tietävät totuuden yhtä hyvin kuin kaikki muutkin.

He valitsevat ainoan mahdollisen toimintatapansa: lopettaa piikkipakot, piilottaa raakadata ja toivoa, ettei pitkäaikaisia ongelmia synny ja kaikki unohtavat.

Niin, ja he yrittävät sensuroida kaikki, jotka eivät suostu vaikenemaan.

Alkuperäinen artikkeli: Alex BerensonData about the v*ccines is disappearing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *