.

Jos valtio saisi päättää vapaasti, se toimisi mielellään aina näin: jakaisi kansalta verotetut massit ja erityisoikeudet omilleen. Tekisi päättäjille läheisten jättifirmojen johtajista rikkaita, kansan ja vapauden kustannuksella.

Onneksi valtioilla on vastassaan voimakas kansalaisyhteiskunta, joka pitää aina valppaasti puoliaan… vai onko enää?

Suomen tulevaisuus on meistä kiinni. Valtio on paljastanut korttinsa, joten nyt tiedämme mihin se pyrkii. Jos me kansalaiset toivomme jonkun ajavan meidän etuamme, löytyy vastaus peilistä. ”Ylhäältä” tulee lisää sitä mitä tähänkin asti.

Jos valtiolta kysyttäisiin, pienyritykset olisivat aina kiinni, koska ei pienyrityksillä ole poliittista valtaa tai lobbareita, eikä niiden suosiminen rikastuta päättäjiä. Jos valtio saisi valita, meillä olisi jo Great Reset kaikessa komeudessaan, eli valtiolliset tahot yhdessä suuryritysten kanssa pyörittäisivät jo kaikkea.

Voimme pelätä ylikansallisten epädemokraattisten elimien päätöksillä luotua mediapandemiaa, laittaa pään pensaaseen ja maskin naamalle ja antaa rötöstelijöiden kähmiä kaiken omiin taskuihinsa – tai sitten voimme laittaa viestiä päättäjille ja palstoille ja sanoa että nyt riittää. Voimme näyttää, ettei kansa suostu enää kyykytykseen, valheisiin ja absurdiin vääristelyyn.

Valtio kielsi keväällä jopa mielenosoitusten järjestämisen, mikä taitaa olla ensimmäinen kerta demokraattisen ja tasavaltaisen Suomen historiassa. Mieltä voi kuitenkin osoittaa lukuisilla muilla tavoilla, jotka ovat ihan yhtä näkyviä. Nyt on aktivismin aika. Nautitaan tästä! Luovuus on kivaa, ja vaikuttaminen vielä hauskempaa. Riittää, kun kieltäydytään osallistumasta laittomiin toimiin.

#justsayno

#gandhi

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *