Kokottamattomat ”kohtaavat äärimmäisen vaikean talven…” mutta jos otat piikin, ”sinulla ei todennäköisesti ole oireita tai saat vain lieviä oireita”.

Alex Berenson 6. helmikuuta1 281371

Joe Biden, kuusi viikkoa sitten:

Australian NSW-osavaltion hallitus raportoi k-kuolemista tänään:

LÄHDE: NSW Health

Vinkki hänelle, joka ohjaa Joe-sedän aivoja tällä viikolla: syy siihen, miksi viestisi eivät enää toimi, syy siihen, miksi juttusi eivät enää kiinnosta, syy, miksi epäjohdonmukaisuudestasi on tullut melkein fyysisesti tuskallista kuulla, miksi boosterit ovat kuolleempia kuin sulkutoimet, ei johdu minusta tai Tucker Carlsonista tai Joe Roganista. Se johtuu siitä, että olette valehdelleet ja valehdelleet ja valehdelleet, eivätkä kaikki maailman CDC:n taulukot voi enää peittää todellisuutta. Ihmiset näkevät kokotettujen ystäviensä ja perheensä sairastuvan Om1kroniin. He näkevät, ketkä kuolevat – vanhukset ja sairaat, piikillä tai ilman.

Kaikki tietävät, että vene vuotaa

Kaikki tietävät, että kapteeni valehteli

Tässä vaiheessa paras vaihtoehto on myöntää totuus: C0v1d on tullut jäädäkseen, kokotteet epäonnistuivat, terapeuttiset lääkkeet ovat paras vaihtoehtomme ja aiomme testata niitä mahdollisimman nopeasti. Sitä odotellessa, palatkaa takaisin elämäänne. Kaikki pakot ovat poissa muodista, ja tohtori Anthony Fauci lienee siirtymässä kauan odotetulle eläkkeelle jo ystävänpäivään mennessä.

Valehtelu ei ole toiminut kovin hyvin viime aikoina. Kuten ne afgaanit, jotka jätitte Kabulin lentokentän räjähdysseinien ulkopuolelle, kertovat teille mielellään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *