Swiss Policy Research:

Professori Ehud Qimron, Tel Avivin yliopiston mikrobiologian ja immunologian laitoksen johtaja ja yksi Israelin johtavista immunologeista, on kirjoittanut avoimen kirjeen, jossa hän kritisoi jyrkästi Israelin – ja koko maailman – hallintatoimia k-epidemian suhteen.

∗∗∗

Terveysministeriö, on aika myöntää epäonnistuminen.

Valheilla on tapana tulla päivänvaloon, ja totuus k-politiikasta on alkanut paljastumaan. Kun tuhoisat konseptit romahtavat yksi toisensa jälkeen, on aika sanoa suorat sanat epidemian hallintaa johtaneille asiantuntijoille.

Kaksi vuotta myöhässä te vihdoin ymmärrätte, ettei hengitystievirusta voi voittaa ja että kaikki tällaiset yritykset ovat tuomittuja epäonnistumaan. Ette halunneet myöntää asiaa, koska ette ole myöntäneet yhtään virhettä edellisten kahden vuoden aikana. Jälkikäteen on selvää, että olette epäonnistuneet surkeasti lähes kaikissa toimissanne, ja jopa tiedotusvälineillä on jo vaikeuksia peitellä häpeäänne.

Vuosien havainnoista ja tieteellisestä tiedosta huolimatta kieltäydyitte tunnustamasta, että tauti tulee aaltoina, jotka häviävät itsestään. Väititte itsepintaisesti, että jokaisen aallon helpottuminen johtuisi yksinomaan teidän toimistanne, ja väärän propagandan avulla ”voititte ruton”, aina uudestaan ja uudestaan.

Kieltäydyitte myöntämästä, että massatestaus on tehotonta, vaikka omissa varautumissuunnitelmissanne niin nimenomaisesti todetaan (”Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, s. 26).

Kieltäydyitte myöntämästä, että tartunnasta toipuminen suojaa paremmin kuin kokote, vaikka tiedot ja havainnot osoittavat, että kokotetut saavat tartunnan todennäköisemmin kuin taudista toipuneet. Havainnoista huolimatta kieltäydyitte myöntämästä, että kokotetut saavat tartuntoja. Toivoitte saavuttavanne laumaimmuniteetin kokottamalla – ja epäonnistuitte siinäkin.

Halusitte jättää huomiotta sen seikan, että tauti on kymmeniä kertoja vaarallisempi riskiryhmille ja vanhemmille aikuisille kuin nuorille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin – huolimatta tiedosta, joka tuli Kiinasta jo vuonna 2020.

Kieltäydyitte hyväksymästä Barringtonin julistusta, jonka yli 60 000 tiedemiestä ja lääketieteen ammattilaista on allekirjoittanut, tai muita terveen järjen ohjelmia. Päätitte pilkata, panetella, vääristellä ja mustamaalata niitä. Oikeiden ohjelmien ja ihmisten sijaan olette valinneet ammattilaisia, joilla ei ole asianmukaista koulutusta epidemian hallintaan (fyysikkoja hallituksen pääneuvonantajiksi, eläinlääkäreitä, turvallisuusvirkamiehiä, mediahenkilöstöä ja niin edelleen).

Ette ole perustaneet tehokasta järjestelmää kokotteiden haittavaikutuksista ilmoittamista varten, ja haittavaikutuksia koskevat raportit on jopa poistettu Facebook-sivultanne. Lääkärit välttelevät haittavaikutusten yhdistämistä kokotteisiin, jotta ette vainoaisi heitä, kuten teitte joillekin heidän kollegoilleen. Olette jättäneet huomiotta monia raportteja kuukautisten voimakkuuden ja kierron muutoksista. Piilotitte tietoja, jotka mahdollistavat objektiivisen ja asianmukaisen tutkimuksen (esimerkiksi poistitte tiedot Ben Gurionin lentokentän matkustajista). Sen sijaan päätitte julkaista ei-objektiivisia artikkeleita yhdessä Phizerin johtajien kanssa kokotteiden tehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Peruuttamaton vahinko luottamukselle

Ylimielisyytenne huipulla olette jättäneet huomiotta myös sen, että totuus paljastuu lopulta. Ja se alkaa paljastua. Totuus on se, että olette saattaneet yleisön luottamuksen teihin ennennäkemättömän alhaiselle tasolle ja murentaneet asemaanne auktoriteetteina. Totuus on se, että olette käyttäneet satoja miljardeja sekeleitä turhaan – julkaisijoiden pelotteluun, tehottomiin testeihin, tuhoisiin sulkutoimiin ja elämän häiritsemiseen kahden viime vuoden aikana.

Olette tuhonneet lastemme koulutuksen ja heidän tulevaisuutensa. Saitte lapset tuntemaan syyllisyyttä, pelkäämään, tupakoimaan, juomaan, koukuttumaan, jättämään koulun kesken ja riitelemään, kuten koulujen rehtorit ympäri maata todistavat. Olette vahingoittaneet elinkeinoja, taloutta, ihmisoikeuksia, mielenterveyttä ja fyysistä terveyttä.

Herjasitte kollegoita, jotka eivät antautuneet tahtoonne, käänsitte ihmiset toisiaan vastaan, jaoitte yhteiskuntaa ja polarisoitte keskustelua. Leimasitte ilman mitään tieteellistä perustaa kansan vihollisiksi ja tautien levittäjiksi ihmiset, jotka päättivät olla ottamatta piikkejä. Edistitte ennennäkemättömällä tavalla ankaraa syrjintäpolitiikkaa, oikeuksien epäämistä ja ihmisten, myös lasten, erottelua lääketieteellisten valintojensa perusteella – ilman mitään epidemiologista perustetta.

Kun verrataan harjoittamaanne tuhoisaa politiikkaa joidenkin muiden maiden tervejärkiseen politiikkaan, voidaan selvästi nähdä, että aiheuttamanne tuho on vain lisännyt viruksen uhreja. Tuhoamanne talous, aiheuttamanne työttömyys ja lapset, joiden koulutuksen tuhositte – he ovat ylimääräisiä uhreja vain omien toimienne seurauksena.

Tällä hetkellä ei ole mitään lääketieteellistä hätätilaa, mutta olette viljelleet sellaista jo kahden vuoden ajan vallan, budjettien ja valvonnan himon vuoksi. Ainoa hätätilanne on nyt se, että te määrittelette edelleen politiikkaa ja pidätte hallussanne valtavia määrärahoja propagandaa ja psykologista suunnittelua varten sen sijaan, että ohjattaisitte ne terveydenhuoltojärjestelmän vahvistamiseen.

Tämän poikkeustilan on loputtava!

Professori Udi Qimron, lääketieteellinen tiedekunta, Tel Avivin yliopisto.

14 Kommenttia

 1. Täyttä faktaa. Tämä pandemia ei tule loppumaan, ellei terveysminesteriö ja media lopeta sitä. Kansalla ei ole mitään ääntä tai vaikutusta siihen, kauan pandemia tulee kestämään, vaan ainoastaan kansan päättäjillä. Rokotuksiin ja korona rajoituksiin ja niihin liittyviin kuluihin uppoaa enemmän rahaa kuin mitä kaikilla mailla on varaa käyttää, ja minkä vuoksi? Luullaanko oikeasti, että koronavirus vain häviää rajoitus kielloilla ja rokotteilla? Tuo on typerin ennakkoluulo mitä voi keksiä. Monet yritykset ovat nyt vararikossa, työntekijät menettävät työpaikkansa, ihmiset elävät pelossa ja masennuksessa tyhjän vuoksi.

 2. Juurikin näin. Täyttä asiaa. Tämän korona hössötyksen täytyy loppua. Ei rajoituksilla eikä rokotuksilla saada aikaan mitään hyvää. Ei tämä tauti lähde pois näin. Mikäs tauti on seuraavaksi suunnitteilla? Korona on tuolloin todennäköisesti jo tavallisen flunssan kaltainen ja sitten taas ollaan paniikissa seuraavasta virustaudista!

  1. Veikkaan, että takana on aikamoinen koneisto, joka haluaa keinoja kaihtamatta ajaa maailman ”biopolitiikan” aikakauteen Resetteineen. Siellä lienee B-, C- ja D-skenaariot valmiina, jos kansa lähtee heräämään. Silti emme muuta voi kuin yrittää.

  2. Totta puhut. Asun Yhdysvalloissa ja minulle on käsittämätöntä miten ainakin puolet ihmisistä on täälläkin onnistuttu aivopesemään, vaikka on jo todistettu Omicron-variantin myötä, että rokotetut levittää virusta yhtä paljon kuin rokottamattomat. Ne harvat tiedemiehet, joita ei ole sensuroitu jopa varoittaa että massa-rokotus on syynä tarttuvampien muunnosten syntyyn. Kaikesta tästä huolimatta TV:ssä julistetaan, miten ”rokottamattomat pitäisi vangita ja pakko-rokottaa, koska he on vaarana niille, jotka noudattaa sääntöjä”.
   Aivan käsittämätöntä. Tässä näkee aivopesun tuloksen. Logiikka katoaa. ”Jos sinä et ota lääkitystä, MINUN terveys on vaarassa”! Mutta tämähän on kaikki suunniteltu ja psykologian toimivuus jopa testattu aiemmin käytännössä WORLD ECONOMIC FORUM-jäsenten toimesta.

 3. Israel sai Pfizeriltä rokotteensa etuajassa sillä ehdolla, ettei se julkaise sen aiheuttamia
  haittavaikutuksia. Onneksi edes yksityiset lääkärit avaavat suunsa. Kuitenkin jo senkin seikan, ettei edes influenssarokotusten valmistaja ole minkäänlaisessa vastuussa tai korvausvelvollinen
  rokotteidensa aiheuttamista vahingoista, pitäisi laittaa hälytyskellot soimaan mitä tulee rokotteisiin yleensä. Tämä MRNA-rokotuskokeilu, jossa koko maailman väestö pakotetaan koekaniineiksi on jo röyhkeyttä vailla vertaa Ja se, että joka maassa kaikuu sama jargon hallituksissa ja lääkintöhallituksissa kuin yhdestä suusta on omituista sekin. Hitlerin Saksassa oli menossa kansan murha, nyt meneillään kansojen murha. Kukahan nyt vetelee naruista? Jo 60-luvulta asti on meuhkattu liikakansoituksen vaaroista maaplaneetalle ja kestävästä kehityksestä.
  Ilmeisesti nyt vihdoin on tartuttu toimeen depopulaatioprojektissa. Johan tätä Covidia on harjoiteltu Sars-Mers-etc. variantteina, jotka kuitenkaan eivät olleet yhtä tarttuvaa lajia. Ja joku äly(-tön)pää keksi ympätä siihen pätkän AIDS-virusta, ja kas! Loputon rahasampo rokotteiden valmistajille, nimittäin HIV-eli AIDS-virus mutatoituu niin vauhdikkaasti, ettei siihen ole pystytty eikä ikinä pystytäkään kehittämään mitään rokotetta. Tälle bisnesidealle haettiin rahoittajia v. 2015, jolloin suunnitelma oli valmis. Follow the money. Asialla oli RNA-virusten erityisasiantuntija,
  sillä RNA_virukset ovat eläinlääkäreille tutumpia. AIDS-virushan on yhdistelmä naudan leukemiavirusta ja lampaan Visna-virusta. Asiasta on YOUTUBE-kanavalla katsottavissa ”Strecker memorandum”-video edesmenneen tri Streckerin muistoksi,joka kuten hänen veljensäkin kavalasti murhattiin, kun he ryhtyivät penkomaan asiaa ja valistamaan lääkäreitä ja kansaa asian tiimoilta. Oudon samankaltainen tilanne nytkin. Myös Chuck Misslerin YOUTUBE-video ”Livid Horse 2”-ilmestyskirjan 6:8 jaetta valaisevana kertoo USA:n hallituksen kaameista murhatoimista syfilistä ja aidsia levittämällä rokottamalla. Ja poliorokotteen seurauksena yli 10 vuotta sen jälkeen alkoi yleistyä ihmisissä sitä ennen harvinainen mesoteliooma-ihosyöpä, se oli
  lähtöisin apinan munuaisista, joissa rokotetta viljeltiin. Mutta kukapa enää osaisi yhdistää niin pitkän ajan kuluttua asioita toisiinsa. Jne. loputon lista. Ja totuushan on informaatiosodan ensimmäinen uhri aina. Ja kukapa uskaltaisikaan poiketa ruodusta, vaikkeivät edes ehdi tai viitsi ryhtyä tutkimaan miten asiat oikeasti ovat, laumasieluisuus jyrää.

 4. Kabsat ovat luopuneet Jumalasta jonka vallassa ovat vitsaukset.
  Kabsoja valmistetaan oman anti messuaansa antikristuksen tulemiseen. hän tulee omassa nimessään ja sennjansat myks Israel hyväjsyy hyljöttyään oman kuninkaansa ja messiaansa. Jumalan sana toteutuu sananmukaisesti rutosti. . Ilmestyskirja on toteutumassa kansojenb synnin ja kankeemuksen tähdrn. Nyt on vain yksi asia josta huolehtia sielujen pelastuksesta. Jumala pelastaa omansa vihasta ja antikristukselta
  Kiinnittäkää elänne Jumalan sanaan
  Niinkuin viisas mies joka rakentaa jalliolle eikä niinkuinbtyhmä hiejalle kun myrskyt tulee cain viisas selviää
  Öljyä astiassa ha kampussa niin ei jää Karitsan häistä. Jonja on meidän uskovuen odotys tänäpäivänäkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *