Gain-of-Function tutkimusta koskevat sotilasasiakirjat ovat ristiriidassa maailman moronatsaari Anthony Faucin valaehtoisen todistuksen kanssa.

Sotilasasiakirjoissa todetaan, että EcoHealth Alliance lähestyi DARPAa maaliskuussa 2018 pyytääkseen rahoitusta lepakoiden levittämien moronavirusten toiminnan tehostamista koskevaan tutkimukseen. DARPA hylkäsi ehdotuksen, jonka nimi oli Project Defuse, turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi ja siksi, että ehdotus rikkoi räikeästi gain of function -tutkimuksen kieltoa.

EcoHealth Alliancen ehdotusta koskeva pääraportti vuoti internetiin pari kuukautta sitten, ja se on pysynyt tähän asti vahvistamattomana. Project Veritas on saanut haltuunsa erillisen raportin puolustusministeriön ylitarkastajalta, jonka on kirjoittanut Yhdysvaltain merijalkaväen majuri Joseph Murphy, entinen DARPAn tutkija.

”Ehdotuksessa ei mainita tai arvioida mahdollisia riskejä, jotka liittyvät Gain of Function (GoF) -tutkimukseen”, on suora lainaus DARPAn hylkäävästä kirjeestä.

Project Veritas pyysi DARPAlta kommenttia piilotetuista asiakirjoista ja puhui viestintäpäällikkö Jared Adamsin kanssa, joka sanoi: ”Minusta se ei kuulosta normaalilta”, kun häneltä kysyttiin asiakirjojen piilottamistavasta.

Project Veritas on saanut haltuunsa hätkähdyttäviä, ennen näkemättömiä asiakirjoja, jotka koskevat C-19:n alkuperää, toimintatutkimuksen voittoa, kokotteita, mahdollisia hoitoja, jotka on salattu, ja hallituksen pyrkimystä salata kaikki tämä.

Senaattori Roger Marshall vaatii tohtori Faucia julkaisemaan kaikki gain-of-function -tutkimusta koskevat tiedot Veritas-pommin jälkeen.

Kyseiset asiakirjat ovat peräisin Defense Advanced Research Projects Agencyn, joka tunnetaan paremmin nimellä DARPA, raportista, joka oli piilotettu huippusalaiseen kansioon.

DARPA on Yhdysvaltain puolustusministeriön alainen virasto, jonka tehtävänä on helpottaa sellaisten teknologioiden tutkimusta, joilla voi olla sotilaallisia sovelluksia.

Project Veritas on saanut haltuunsa erillisen raportin puolustusministeriön ylitarkastajalta. Raportissa todetaan, että EcoHealth Alliance lähestyi DARPAa maaliskuussa 2018 ja haki rahoitusta lepakoiden levittämien moronavirusten Gain of Function -tutkimukseen. DARPA hylkäsi ehdotuksen, jonka nimi oli Project Defuse, turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi ja sen vuoksi, että se rikkoo vaarallisen gain of function -tutkimuksen kieltoa. On kiellettyä kehittää viruksia tarkoituksella vaarallisemmiksi.

Asiakirjojen mukaan NIAID jatkoi tutkimusta tohtori Faucin johdolla Wuhanissa Kiinassa ja useissa paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja.

Tohtori Fauci on toistuvasti valan alla väittänyt, että NIH ja NAIAD eivät ole osallistuneet GoF-tutkimukseen EcoHealth Alliance -ohjelman yhteydessä. Project Veritaksen saamien asiakirjojen mukaan, joissa selvitetään, miksi EcoHealth Alliancen ehdotus hylättiin, DARPA kuitenkin selvästi luokitteli tutkimuksen virusten toimintakyvyn parantamiseksi eli GoF-tutkimukseksi.

”Ehdotuksessa ei mainita tai arvioida Gain of Function (GoF) -tutkimuksen mahdollisia riskejä”, on suora lainaus DARPAn hylkäävästä kirjeestä.

Majuri Murphyn raportissa kerrotaan yksityiskohtaisesti, että k-viruksen tehostamista koskeva ohjelma, asiakirjojen salaaminen, mahdollisten parannuskeinojen, kuten 1v€rmektiinin ja hydr0ks1klorokiinin, ja m*NA-kokotteiden salaaminen olivat erittäin huolestuttavia.

Project Veritas pyysi DARPA:lta kommenttia piilotetuista asiakirjoista ja puhui viestintäpäällikkö Jared Adamsin kanssa, joka sanoi: ”Minusta se ei kuulosta normaalilta”, kun häneltä kysyttiin asiakirjojen salaamisesta. ”Jos jokin asia on salainen, se pitäisi merkitä asianmukaisesti”, Adams sanoi. ”En ole lainkaan perehtynyt merkitsemättömiin asiakirjoihin, jotka on luokiteltu salaisiksi.”

Maanantai-iltana julkaistulla videolla Project Veritas -järjestön toimitusjohtaja James O’Keefe esitti DARPAlle perustavanlaatuisen kysymyksen:

”Ketkä DARPAssa tekivät päätöksen alkuperäisen raportin hautaamisesta? He olisivat voineet varoittaa Pentagonia, Valkoista taloa tai kongressia, mikä olisi saattanut estää koko tämän pandemian, joka on johtanut 5,4 miljoonan ihmisen kuolemaan maailmanlaajuisesti ja aiheuttanut paljon tuskaa ja kärsimystä monille miljoonille muille.”

Tohtori Anthony Fauci ei ole vastannut tätä asiaa koskevaan kommentointipyyntöön.

Sotilasasiakirjat gain-of-function tutkimuksesta ovat ristiriidassa Faucin valaehtoisen todistuksen kanssa.


DOKUMENTEISTA

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

Hylkäävä kirje – Tulokset
HANKETTA KOSKEVAN EHDOTUKSEN HYLKÄÄMINEN
Ehdotuksen nimi: DEFUSE – Defusing the Threat of Bat-borne Coronaviruses (2018).
Ehdotuksen tunniste: HR001118S0017-PREEMPT-FP-019
EcoHealth Alliancen pyytämät määrät:
Vaihe I 8 411 546 dollaria.
Vaihe II 5 797 699 dollaria
Yhteensä: 14 209 245 dollaria
TULOS
DARPA hylkäsi EHA:n ehdottaman DEFUSE-hankkeen

HYLKÄÄMISEN SYYT
DARPA:n bioteknologiatoimisto tarkasteli EcoHealth Alliancen DEFUSE-hanketta. He katsoivat että hakijoilla:

 • on runsaasti aiempaa kokemusta.
 • on pääsy Yunnanin luoliin, joissa lepakot ovat saaneet SARSr-virustartunnan.
 • ovat suorittaneet aiempaa valvontatyötä.
 • ovat kehittäneet geopohjaisia riskikarttoja zoonoosien kriisipesäkkeistä.
 • Heidän ehdottamansa kokeellinen työ on loogista, ja se voi validoida molekyyli- ja evoluutiotutkimuksia.
 • Heidän ehdottamansa ennaltaehkäisyn lähestymistavat voidaan validoida.

Biologisten teknologioiden toimisto ei kuitenkaan suosittanut projektin rahoittamista, koska siinä havaittiin merkittäviä heikkouksia:

 1. Ehdotuksen katsotaan mahdollisesti sisältävän GoF/DURC-tutkimusta, liittyen piikkiglykoproteiineihin, jotka sitoutuvat ihmisen solureseptoreihin.
 2. Ehdotuksessa ei kuitenkaan mainita tai arvioida mahdollisia GoF-riskejä.
 3. Ehdotuksessa ei mainita tai arvioida huolestuttavaa kaksoiskäyttötutkimusta (Dual Use Research of Concern, DURC), eikä se näin ollen esitä DURC-riskien vähentämissuunnitelmaa.
 4. Ehdotuksessa ei juurikaan käsitellä eettisiä, oikeudellisia ja sosiaalisia kysymyksiä (ELSI).
 5. Ehdotuksessa ei käsitellä ehdotettuihin piikkien jakelujärjestelmiin liittyviä ongelmia.
  jotka johtuvat piikkiannosten vaihtelusta.
 6. Ehdotuksessa ei anneta riittävästi tietoa siitä, miten EHA käyttäisi
  saamiaan tietoja ja miten se kehittäisi mallin tai suorittaisi tarvittavat tilastolliset
  analyysit.
 7. Ehdotuksessa ei selitetty selkeästi, miten EHA aikoo hyödyntää aiempaa työtään,
  eikä sitä, miten aiempaa työtä voitaisiin laajentaa.
 8. Ehdotuksessa ei arvioitu selkeästi, miten se ottaisi käyttöön ja validoisi ”TA2-menetelmän” luonnossa.
  yhdessä koe- ja kahdessa vertailulepakko- ja lepakkoluolakohteessa Yunnanissa, Kiinassa (PARC, EHA, WIV).
 9. Ehdotuksessa ei käsitellä huolenaiheita siitä, että nämä kokotteet eivät pysty suojaamaan
  lepakoiden luolissa esiintyviltä monenlaisilta k-viruksilta, jotka kehittyvät jatkuvasti.

DRASTIC arvioi riippumattomasti, että ehdotuksen sävy ja joidenkin WIV:n osapuolten (Shi Zheng Li
palkattiin puolipäiväisesti kolmeksi vuodeksi – palkka maksettiin avustuksen kautta – ja kutsuttiin DARPAn päämajaan Arlingtoniin), ei ehkä myöskään auttanut – varsinkaan, kun DURC:n riskien vähentämistä ei ole toteutettu.

On selvää, että Peter Daszakin johtama ehdotettu DEFUSE-hanke olisi voinut saada
paikallisyhteisöt vaaraan, koska seuraavat seikat on jätetty huomiotta:

 • Gain-of-Function -tutkimuksen mahdollisuus
 • Huolestuttava kaksikäyttötutkimus
 • Kokotteen epitooppien kattavuus
 • Sääntelyvaatimukset
 • ELSI (eettiset, oikeudelliset ja sosiaaliset kysymykset).
 • Tietojen käyttö
Lue tästä Project Veritas -artikkeli kokonaan!

”Tämän paljastuksen vaikutukset ylittävät Pentagon Papersin seuraukset.” -Dr. Malone on Veritaksen #ExposeFauci-ohjelmassa

3 Kommenttia

 1. On tämä uskomaton soppa. Mies joka on USA:n pandemian korkein vastaava koordinoija, on mahdollisesti osallinen koko sotkuun.

  Viime aikoina myös Robert Malone on ollut tärkeä henkilö, jotta saa vähän perspektiiviä. Kova on ollut sensuuri, mutta nyt vuotaa.

  1. Jos olisin suomalainen toimittaja, en uskaltaisi enää suotaa virallista narratiivia, koska tämä voi kääntyä nopeastikin. Joku muukin kuin Fauci voi joutua vastuuseen. Sama koskee joka ikistä AVI:n virkailijaa, päättäjää, kaikkia k-huijauksen tekijöitä ja jatkajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *