Tässä on teksti puheesta, jonka pidin 23.1. Defeat the Mandates -mielenosoituksessa DC:ssä

Steve Kirsch 23.1.20221 112522

Puheideni videot voit katsoa täältä:

  1. Video vain minun puheestani
  2. Defeat the Mandate -puhujat 23.1.2022 (kaikki puhujat)
  3. Senaattori Johnson COVID-19 Toisenlainen mielipidepaneeli 24.1.2022 (miekkaria seuraavana päivänä)

Intro: Steve Kirsch on entinen huipputekniikan johtaja Piilaaksosta, joka jätti työnsä omistautuakseen täysipäiväisesti piikki- ja maskipakkojen vastustamiseen. 

Hei. Olen Steve.

En ole lääkäri. Olen pahempi. Olen insinööri, jolla on kaksi tutkintoa MIT:stä.

Minä katson dataa. Teen päätöksiä sen perusteella, mitä data sanoo, en sen perusteella, mitä ihmiset väittävät datan sanovan.

Kun erään ystäväni kolme sukulaista kuoli heti kokotuksen jälkeen, aloin tutkia kliinisten tutkimusten, hallituksen ja lääkäreiden tietoja.

Mitä tiedot kertoivat, oli huolestuttavaa. Erittäin huolestuttavaa.

Ensinnäkin, koko tämä pandemia oli täysin vältettävissä. 

Meillä oli maaliskuussa 2020 George Fareedin ja Brian Tysonin kehittämä varhainen hoitoprotokolla. Kukaan ei kuole heidän protokollassaan, jos heidät hoidetaan varhain. Nolla. Ja vain muutama ihminen joutui sairaalaan. Silti NIH ei tänäänkään sano mitään tästä protokollasta.

Tämä on naurettavaa. Jos he aikovat määrätä jotain, heidän pitäisi määrätä, että saat tämän protokollan, jos saat C0V1Din. Mutta he eivät tee niin.  Sen sijaan lääkäreiden toimilupa voidaan peruuttaa, jos he määräävät varhaishoidon lääkkeitä, kuten 1vermektiiniä ja fluv0ksam11nia.

Me emme tarvitse naamareita, emme tarvitse kokotteita, emme tarvitse mandaatteja emmekä lukituksia. Emme ole koskaan tarvinneetkaan.

Meidän on alettava kuunnella lääkäreitä, jotka ovat hoitaneet tuhansia C0V1D-tapauksia ilman kuolemantapauksia. Onko se liikaa pyydetty?

Mutta NIH kieltäytyi kuuntelemasta näitä lääkäreitä. Sen sijaan he keskittyivät kokotteen luomiseen, joka todisteiden mukaan pahentaa tilannetta. Paljon pahemmaksi. C0V1D-tapaukset ovat ennätyskorkealla tasolla.

Meidät pakotetaan ottamaan kokote yhteiskunnallisen hyödyn vuoksi ilman, että meille on koskaan näytetty riski-hyötyanalyysia.

Tälle on syynsä. Hyöty on negatiivinen. Yli 12 tutkimuksen mukaan kokotteet tappavat vähintään 15 ihmistä jokaista elämää kohden, jonka kokotteiden ennustettiin pelastavan. Vammautamme pysyvästi vielä enemmän. Olen nähnyt riski-hyötyanalyysin, jonka mukaan tapamme yli 100 lasta pelastaaksemme yhden lapsen C0V1D:ltä. 

KELLÄÄN ei ole oikeutta MÄÄRÄTÄ, että minun olisi vaarannettava henkeni pelastaakseni muita ihmisiä, joita en tunne. Se on epäeettistä ja moraalitonta. En vapaaehtoisesti valitsisi riistää lapsiltani heidän isäänsä. 

KELLÄÄN ei ole oikeutta määrätä minua ottamaan kokotetta, joka todennäköisesti kaksinkertaistaa tartuntamahdollisuuteni. Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Skotlannista nyt saadut tiedot osoittavat tämän selvästi. Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, että mitä enemmän kokotuksia otat, sitä todennäköisemmin saat tartunnan. Juuri päinvastoin kuin meille kerrottiin.

Tämän vuoksi Boris Johnson Yhdistyneessä kuningaskunnassa luopui hiljattain kaikista COVID-rajoituksista. ”Luotamme Englannin kansan arvostelukykyyn”, hän sanoi. Vihdoin. 

Miksi emme voi tehdä samaa täällä?

Ihmiset kysyvät lääkäreiltään neuvoa, pitäisikö piikki ottaa. Mutta lääkärit eivät voi puhua totuutta. Jos he puhuvat, heidän toimilupansa peruutetaan väärän tiedon levittämisestä. Niinpä he pysyvät vaiti. Tässä ei ole kyse siitä, mikä on potilaiden kannalta parasta. Kyse on luotettavien ammattilaisten vaientamisesta pelottelutaktiikalla. Se on väärin.

Toinen asia, jota pidin erityisen huolestuttavana, oli avoimuuden ja vastuuvelvollisuuden puute.

Kukaan CDC:ssä, FDA:ssa tai NIH:ssä ei halunnut vastata kameran edessä esittämiini kysymyksiin.

Kongressiedustajani on Anna Eshoo. Hän kieltäytyy tapaamasta minua tai vastaamasta mihinkään kysymyksiini. Yksikään kongressin jäsen, jota olen vuosien varrella tukenut, ei vastaa yhteenkään kysymykseeni.

Lopulta tarjosin miljoona dollaria FDA:n ja CDC:n ulkopuolisten komiteoiden jäsenille, jos he tapaisivat minut, jotta voisin esittää muutaman kysymyksen kameran edessä. He kaikki kieltäytyivät. 

Olen julkaissut kysymykseni subackissani: stevekirsch.substack.com. Toivon, että menet sinne ja luet listan. Kysykää koulujenne johtokunnilta, kongressiedustajiltanne ja osavaltioidenne lainsäätäjiltä. Vaatikaa vastauksia.

Haluan jakaa kanssanne vain muutaman kysymyksen tänään. Jos pidät näistä kysymyksistä, pidät kokonaisesta kysymysluettelostani vielä enemmän.

  1. On yli 9 tutkimusta, jotka osoittavat, että kokotteet tekevät todennäköisemmäksi (ei epätodennäköisemmäksi) saada tartunnan C0V1D:sta. Onko kaikissa 9 tutkimuksessa tehty virhe?
  2. Neurologillani on 20 000 potilasta ja 2 000 kokotevahinkoa. Hän on pitänyt vastaanottoa 11 vuotta ilman kokotevahinkoa. Tämä kokote on yli 20 000X pahempi kuin muut kokotteet. Jos kokote on niin turvallinen, miten selität 10 prosentin loukkaantumisasteen?
  3. VaERS-järjestelmässä on nyt yli 1 miljoona haittavaikutusta. CDC:n menetelmiä käyttäen tiedämme, että VAERS on ~40 kertaa aliraportoitu. Tämä tarkoittaa noin 40 miljoonaa haittatapahtumaa ja yli 5000 sairautta, joiden esiintyminen on kasvanut piikkien jälkeen. Miten CDC ei voi havaita yhtäkään turvallisuussignaalia (muuta kuin sydänlihastulehdusta)?
  4. Maddie de Garay loukkaantui Phizerin vaiheen 3 tutkimuksessa. Hän on halvaantunut. Miksi FDA ei tutkinut asiaa? Se on kliinisen tutkimuksen petos. Miksi emme kerro ihmisille, että kliinisen tutkimuksen perusteella on 1 mahdollisuus 1 000:sta, että myös sinun lapsesi voi halvaantua?
  5. Jos kokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita, miksi valmistajat tarvitsevat vastuunsuojaa?
  6. Jos kokotteet ovat niin turvallisia, miksi yksikään kokotteita määräävistä järjestöistä ei ota vastuuta?

Kukaan ei halua vastata mihinkään näistä kysymyksistä. Minulla on subackissani yli 100 vastaavaa avointa kysymystä.

Lopetukseksi, olen täällä pelastamassa lapsiani.

Olen kolmen lapsen isä. Kaksi heistä on koulussa. Koulut pakottavat heidät ottamaan tehostetta. Tämä tehostekokotus lisää todennäköisemmin heidän kuolemansa tai tartunnan saamisensa mahdollisuutta. Se on väärin. Heidän koulunsa eivät vastaa mihinkään kysymyksiini. Miksei? Miksi he pelkäävät niin paljon joutua vastuuseen? Miksi he kieltäytyvät ottamasta vastuuta toimeksiannostaan?

Vaikka en ole onnistunut saamaan vastausta yhteenkään kysymykseeni, ehkä sinulla on parempi onni kuin minulla. 

Kun he eivät vastaa näihin kysymyksiin tyydyttävästi, teidän ei pitäisi noudattaa heidän toimeksiantojaan.

Kiitos, että olette täällä tänään.

Steven rahoittama musavideo ajankohtaisesta aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *