Piikkiteknologian keksijä kertoo:

– Minut kokotettiin Modernalla kahdesti ja sain melko merkittävän kokotevamman. Tämä oli melko varhaisessa vaiheessa kokotteiden käyttöönottoa. Se oli kauan ennen kuin japanilaiset prekliiniset tutkimustiedot saatiin julkisuuteen, joissa oli reippaasti epäselvyyksiä ja sääntöjenvastaisuuksia; kauan ennen kuin saimme tietää kaikista kliinisiin tutkimuksiin liittyvistä ongelmista, ja kauan ennen kuin VAERS-arviot ja haittatapahtumat alkoivat tulla julki.

En ole koskaan ollut ”kokotevastainen” henkilö. Olen viettänyt urani työskennellen piikkien parissa. Tiedän, että jotkut kokotteet ovat ”kuumia” ja vähemmän turvallisia. Yleensä sentyyppiset kokotteet on varattu erittäin vaarallisille viruksille, kuten Ebolalle tai keltakuumeelle. Silloin tavoitteena on tehdä kokotteesta 100-prosenttisen tehokas. Muiden kokotteiden, joita levitetään laajemmin, kuten influenssakokotteiden, on oltava erittäin turvallisia. Sen vastineeksi ne ovat vähemmän tehokkaita. Kokotteiden laatiminen siten, että ne vastaavat asianmukaisesti uhkaan, on kokonainen tieteen ja taiteen laji. Tiedän siis, että minun on luettava kirjallisuus, tehtävä oma due diligence -tutkimukseni jne. ennen kuin otan kokeellisen tuotteen tai minkä tahansa kokotteen. Niin luulin tehneeni. Hallitus vakuutti meille, että nämä kokotteet olivat hyvin turvallisia. En voinut koskaan kuvitella, että kliinisiä tietoja olisi manipuloitu ja jopa väärennetty – kuten nyt tiedämme, että niin tehtiin.

Joka tapauksessa, takaisin tarinaani. Tiesin huhtikuun alussa 2021, että minun olisi pian taas matkustettava ulkomaille, ja puhuttiin, että Euroopan unioni aikoisi vaatia kesään mennessä täyden kokotussarjan ennen mihin tahansa EU-maahan pääsyä (tätä ei itse asiassa koskaan tapahtunut). Tiesin, että täysi kokotusprotokolla olisi viikkojen prosessi – joten minun oli paras aloittaa viipymättä! Lisäksi puhuttiin paljon siitä, että kokottaminen auttaisi Long C**idiin. Minulla oli jo ollut C**ID, enkä vain voinut olla huomaamatta kroonisia ongelmia, jotka olivat kehittyneet taudin saamisen jälkeen. Suoraan sanottuna minun olisi pitänyt tehdä enemmän kotitehtäviä, koska tämä ajatus ei todellakaan kestänyt tarkastelua.

Oli miten oli, huhtikuussa 2021 sain kokotuksen. Se oli niin aikaisessa vaiheessa, ettei minulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa Moderna, koska sitä oli saatavilla alueellani. Kokotetta jaettiin paikallisessa yliopistossa, ja armeijan reserviläiset hallinnoivat ohjelmaa.

Ensimmäinen pistos oli hyvä. Ei mitään ongelmia.

Toinen pistos melkein tappoi minut. Melkein kuolin.

Pistoksen jälkeen minulla oli tavanomaista väsymystä, lihaskipua ja sitten alkoi sydämentykytys ja hengenahdistus. Parin päivän kuluessa tilanne paheni. En ole sitä tyyppiä, joka käy helposti lääkärissä, mutta onnekseni minulla sattui olemaan rutiiniaika lääkärini kanssa. Hän otti minulta mansetit, ja systolinen verenpaineeni oli huipussaan. Koska hän on myös kardiologi, hän teetti lisää testejä, aloitti minulle korkean verenpaineen lääkityksen ja saimme sen hallintaan. Minusta tuntuu, että olen hänelle elämäni velkaa.

Hiljattain Substack-seuraaja linkkasi minulle tämän verkkosivuston:

https://www.howbadismybatch.com
Sivustolla verrataan kokote-erien koodeja VAERS-järjestelmästä saatuihin tietoihin, joka on CDC:n ylläpitämä haittailmoitustietokanta. Sivusto vertaa kokote-eriä VAERS-järjestelmästä saatuihin haittavaikutuksiin, kuolemantapauksiin, vammautumisiin ja hengenvaarallisiin sairauksiin.

Edellä mainitun verkkosivuston mukaan VAERS-järjestelmästä raportoidut tiedot osoittavat, että Moderna-erien aiheuttamat haittavaikutukset ovat vaihdelleet suuresti.

  • Viisi prosenttia eristä näyttää aiheuttaneen 90 prosenttia haittavaikutuksista.
  • Joihinkin M0derna-eriin liittyy 50 kertaa enemmän kuolemantapauksia ja vammautumisia kuin muihin eriin.

Näillä tiedoilla kirjoitin eräkoodini hakukenttään. Ensimmäiseen injektioon ei liittynyt juuri lainkaan merkittäviä haittavaikutuksia. Toinen pistos suoraan sanottuna järkytti minua.

Tässä tulokset:

Nyt en tiedä, kuinka monta annosta kussakin erässä on. Mutta tiedän, että minun eräni kuului ehdottomasti viiden prosentin kärkijoukkoon. Näin jälkikäteen ajateltuna ei siis ole mikään yllätys, että minulla oli niin vakava haittavaikutusprofiili.

Minusta on aina tuntunut siltä, että olin onnekas, kun satuin menemään sinä päivänä lääkärilleni, joka on myös kardiologi.

Ajatelkaapa – hallituksellamme oli nämä tiedot jo kauan sitten VA€RS-järjestelmässä – jopa viime kesänä. Kuinka monia ihmisiä he olisivat voineet auttaa julkaisemalla nämä tiedot? Minun kaltaisiani ihmisiä, jotka olisivat helposti voineet kuolla ”huonoon erään”.

Mikä hallituksessamme on vikana, ettei tällainen sivusto ole saatavilla CDC:ltä tai FDA:lta?

Jos joku epäilee näiden k-piikkien aiheuttamia haittavaikutuksia, katsokaa vertaisarvioituja tutkimuksia tai katsokaa V@ERS-tietoja nuorten aikuisten ja lasten kuolemantapauksista.
Ihmisillä on oikeus saada suostumuksen perustana oleva tieto lääketieteellisen toimenpiteen riskeistä ja hyödyistä. Tietoon perustuvaa suostumusta ei voi antaa, jos riskit on salattu.
SIELLÄ MISSÄ RISKI, ON OLTAVA VAPAUS VALITA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *