.Katri Kulmuni on ihan varma, että Great Reset on salaliittoteoriaa. Vaikka Sanna Marin kuuluu nimenomaisesti kerhoon, joka ajaa ihan virallisesti juurikin sitä.

Ministerin salainen salaliittodenialismi paljastui julkisesti.

.

Mihin salaliittoteorioihin sinä uskot?

.

Vapauden puolesta -lähetyksessä Maria Nordin, Mikke Reishiniemi ja Levelin Tapsa käsittelevät toteutuneita teorioita.

.

.

Teorioita, jotka ovat jo toteutuneet:

 1. Ei voi tulla mitään piikkipassia! …… – Oho, se tuli.

2. ”Se on vain väliaikainen! Jos väittää muuta, on foliohattu!” ……Melkein heti siitä tulikin pysyvä.

3. ”No mutta kyllähän voi myös sairastaa taudin tai ottaa testin… joten ei se mikään piikkipassi ole, vaan terveyspassi. Ei se syrji ketään, senkin salaliittoteoreetikko!” ……Hups, miten kävi.

4. ”Ai väitätkö, että piikkipassi olisi turha? Sehän pelastaa Suomen ja maailman!” …… – Piikkipassi on turha ja haitallinen.

5. ”Kyse on vain passista, eihän sillä mitään muuta merkitystä voi olla?” …… – Ja sitten paljastuikin ’yllättäen’, että piikkipassi on vain alkua EU:n digitaaliselle identiteetille, johon liittyy myös lompakko ja keskuspankkiraha.

”6. Yksi piikki pelastaa! Sen teho on 95%. ……Oho, tarvittiinkin tupla-annos.

7. Kaksi piikkiä riittää. Olet salaliittoteoreetikko jos väität muuta. ……Hups, tarvittiinkin kolmas. Ja neljäs.

8. ”Mikä ihmeen bioase?” ……On sellaisia, eikä ajatus ole ihan uusi. Todisteita kasaantuu koko ajan.

9. ”Ai lääketeollisuusko muka vaikuttaisi mediaan?” ……Mitä luulet.

10. ”Ai että faktantarkastajat olisivat mukana salaliitossa?” ……Kyllä ne ovat.

11. ”Ai piikitkö muka vaarallisia? ……Kyllä, ovat. Vaarallisempia kuin tauti. Tutustu piikkien ja taudin taustoihin. Piikkien haitallisuudesta löytyy viikko viikolta paremmin tietoa.

12 ”Ai piikitkö muka turhia? ……Niin ne ovat, nyt tutkitustikin.

13. ”Ai eikö piikkejä ole muka tutkittu super hyvin? …… – No ei ole.

14. ”Ai piikitkö muka tehottomia?” …… – Niin ne ovat.

15. ”Kyllähän piikkien sisältö ainakin tiedetään tarkasti?” – Ei sinne päinkään. Niistä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista.

16. Viranomaisetko pahoja? Kyllä. Valta tykkää vallasta, ja heidän on helppo tehdä salaista yhteistyötä eli salaliittoja yli virastorajojen.

17. ”Luonnollinen immuniteetti on salaliittoteoriaa – ainoastaan jättifirmojen piikit toimivat!” ……Totuus on päinvastainen.

18. Ei lääketeollisuus voi korruptoida päättäjiä. Päättäjät ajattelevat vain kansan etua.” …..– –.Salaliittoteoriat olivat sittenkin totta. Medikalisaatiokoneisto on taitava myös huijaamaan päättäjiä.

19. On foliohattua väittää viruksen tulleen laboratoriosta. ……Hups.

20. No ei Amerikkalaiset ainakaan ole rahoittaneet sellaista viruskehitystä. ……Hups.

21. Jaksetaan vielä vähän” ja ”käsivarrenmitanpäässä” ……tässäkin foliohatut olivat oikeassa: plandemian on suunniteltu kestävän pitkään:

”There will be no return to normal” – WHO Tedros Adhanom and WEF Klaus Schwab!

22. Ei voi tulla mitään keskitysleirejä – ne nyt ainakin ovat salaliittoteoriaa!” ……Australiaan ja Kanadaan tuli jo. Liettuassa piikittömät on suljettu yhteiskunnan ulkopuolelle.

23. Eihän piikittömiltä voi estää työssäkäyntiä …… – toteutui jo Italiassa, pitkälti USAssakin ja yhä useammassa muussa maassa.

24. No sittenhän ainakin piikitettynä pääsee töihin …… – ei pääse, kun pitää olla tuplapiikit

25. No jos otan kaksi piikkiä, niin olen turvassa …… – ei, vaan tarvitset kolmannen ja joka vuosi vähintään yhden uuden

26. Ai väitätkö että joku hyötyy k-epidemiasta?” …… – No joo, tämäkin on todistettu aikaa sitten: ne jotka loivat ongelman, hyötyvät siitä itse.

27. Ai testikö muka huijausta?” ……On ne

28. Pikkifirmatko rikollisjärjestöjä? Salaliittoteoriaa!” …… – Kyllä ne ovat.

29. Ai että k-juttuun olisi olemassa jo toimivia lääkkeitä ja hoitoja? ……On siihen, vaikka millä mitalla.

30. Ai että sitäkö peiteltäisiin rahan takii? ……Näin tehdään.

31. Väitätkö, että Suomen päättäjät saisivat ohjeita ulkomailta? ……Väitän.

32. Ai onko valtiolliset tautitoimet muka keskusjohtoisesti suunniteltuja? Eiköhän valtiot itse päätä omista toimistaan! …… – Eivät päätä, lähes kaikki noudattavat samoja kaavoja.

33. Tiede on puolueetonta! Yritätkö väittää, että tiede voisi olla korruptoitunutta salaliittoa?” ……Kyllä, sitä se nykyään on. Sairausteollisuuteen liittyvä tiede on täysin korruptoitua, ja sitä ohjaava politiikka vielä enemmän.

34. Ai väitätkö, että tautitilastoja vääristeltäisiin? ……Kyllä, niitä vääristellään rajusti. Koko plandemia-kampanja on perustunut suurelta osin systemaattisiin tilastohuijauksiin ja niiden väärinraportoimiseen.

35. Ai väitätkö, että piikkihaittatilastoja vääristeltäisiin? ……Kyllä, niitä vääristellään rajusti.

36. Mutta nythän on menossa piikittömien pandemia! ……Eikä ole, vaan päin vastoin.

37. Olet salaliittoteoreetikko, jos väität että voisi tulla joku ruokapula! On jo tullut.

38. Kyllä minä tietäisin, jos täällä olisi joku sota menossa! …… – On jo.

39. Väitätkö, ettei ole muka mitään oikeasti vaarallista pandemiaa? ……Väitän.

40. Ai että sulku- ja muut k-toimet olisivat ylimitoitettuja? ……Tämäkin salaliittoteoria on totta.

41. Ai tutkimuksissako muka huijattaisiin? ……Kyllä, sitä se nykyään on.

42. Ai väitätkö, ettei tietoon perustuva suostuminen toteutuisi näiden Suomessa harjoitettavien lääketieteellisten toimenpiteiden kohdalla? …… – No eihän se toteudu alkuunkaan. Kaikkein vähinten lasten kohdalla.

43. Ai että THL muka valehtelisi? ……Jatkuvasti. Tosin niin ei saisi sanoa.

44. Ai että 70% piikkikattavuus ei muka riittäisikään? ……Ei, eikä 80% tai lopulta edes 90%.

45. Ai väitätkö, että plandemia olisi suunniteltu? ……Kaikesta päätellen plandemiaa on suunniteltu isojen tahojen toimista hyvissä ajoin ennen pandemian lanseerausta.

46. Ai että kaikkien valtioiden yhteisissä keskusjohtoisissa k-toimissa olisi jollain tapaa kyse lääketeollisuuden edunvalvonnasta? Salaliittoteoriaa!” ……Juuri siitä kuitenkin on kyse.

47. ”Ei voi olla totta, että USAssa sairaaloita olisi palkittu ruhtinaallisesti jokaisesta k-potilaasta, ja vielä enemmän kuin laittaa niitä hengityskoneeseen?” ……Juuri niin kävi, ja tällä saatiin sekä diagnoosimäärät että kuolemat korkealle.

48. ”Väitätkö, että Suomessakin sairaanhoitopiirejä palkittaisiin sitä enemmän, mitä useampia he onnistuvat diagnosoimaan k-potilaiksi?” ……Tässä siitäkin mustaa valkoisella.

.

Tästä salaliittoteoreetikoiden kokoontumisesta kannattaa erityisesti kuunnella Jones-räppärin säkeistöt.

.

.

.

Mitä salaliittoteorioita saattaisi toteutua seuraavaksi?

Tässä mahdollisia:

 1. Marburg virus – tai muu pahempi ”variantti” joiden kehitystä Fauci on rahoittanut kaikki nämä vuodet. Mikäli sellaista tarvitaan NWO-agendan toteuttamiseen.

2. Massatyöttömyys, talouksien halvaannuttaminen.

3. Kolmas ja neljäs piikki – vaatimuksena yhä useampiin yhteiskunnan toimintoihin osallistumiselle.

4. Piikittömien demonisointi entistä rajummalla otteella. Ehkä heidän vieminen ”leireille”, kuten ensin Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

5. Digitaalinen identiteetti kaikille (QR-koodi, ID2020), johon sisältyy syntymätodistus, henkilöllisyystodistus, passi, ajokortti, sairaanhoitokortti, ja lähivuosina keskuspankkirahalompakkokin. Ehkä sosiaalinen pisteytys.

6. Kiinteistöjen ja maan omistuksen siirtyminen yhä vahvemmin valtaeliitin käsiin.

7. Pakollinen piikki tai pari per vuosi, jokaiselle joka haluaa osallistua yhteiskuntaan.

8. Ruokapula ja ruoan säännöstely valtion toimesta

9. Piikitettyjen massakuolemat, joista syytetään piikittömiä

10. Entistä härskimmät tilastovääristelyt, joilla yritetään saada massiiviset piikkihaitat näyttämään ”piikittömien pandemialta”.

.

.

.

Salaliittohuumoria

Eemeli Huvi:

”Kolmen viikon poikkeusaika”

”Riskiryhmät r*kotettu”

”70% aikuisista”

”80% r*kotettu”

”90% saanut kaksi annosta”

”Uusi normaali”

.

18 Kommenttia

 1. Tämä on kyllä loistavaa juttua:

  https://vapaasana.org/10-kysymysta-koronasta-thln-johtaja-mika-salmiselle

  2. IVERMEKTIINI

  Ivermektiinillä on useissa tutkimuksissa havaittu olevan todella tehokas vaikutus koronaa vastaan ja samalla se olisi myös erittäin edullinen työkalu epidemian hoidossa. Arvostetussa Pharmacy lehdessä julkaistiin hiljattain artikkeli Ivermektiinistä ja artikkelissa oli avointa ihmettelyä WHO:n vastahakoista linjaa kohtaan Ivermektiinin käytössä koronahoitona. Artikkelissa jopa melko suorasanaisesti kirjoitetaan, että ihmishenkiä menetetään nykyisellä WHO:n linjalla. Epäsuorasti jutussa myös epäillään ja ihmetellään WHO:n motiiveja.
  https://www.pharmacymagazine.co.uk/ivermectin-for-covid-19-a-cheap-drug-with-a-remarkable-effect

  Salaisuushan ei ole, että WHO:n rahoituksesta osa tulee lääkejäteiltä, joista puolestaan osa saattaa hyötyä taloudellisesti nyt käytettävistä rokotteista. Ivermektiinin patentit ovat puolestaan jo rauenneet, eikä lähes ilmaisen Ivermektiinin tutkimukseen koronahoitona lääketehtaat halua rahojansa siten enää käyttää. Mikäli Ivermektiini on niin tehokas, kuin tähän saakka kertynyt tutkimusnäyttö antaa olettaa, on julkisilla terveydenhuollon katto-organisaatioilla perustehtävänsä mukaisesti haasteena ratkaista tämä talouden ja ihmishenkien säästämisen ristiriita. WHO on myös jääviyden suhteen ikävässä asemassa ja sen puolueettomuutta eri koronahoitojen priorisoinnin suhteen onkin epäilty useissa eri yhteyksissä.

  7. KORONAN VAARALLISUUS & VASTATOIMIEN HINTALAPPU VERTAILUSSA MUIHIN VAKAVIIN TERVEYDELLISIIN ONGELMIIN

  Kuten jo aiemmin kohdissa 1 ja 4 referoin PPSHP ylilääkäri Teija Puhdon kansantajuista koronainfoa, jonka kanssa yhtäläisiä dokumentaatioita löytyy kymmenittäin ellei jopa sadoittain maailmalta, koronavirus on erityisen vaarallinen vain lähinnä vanhoille sekä ihmisille joilla on perussairauksia. Myös Suomen vertailussa väkilukuun suhteutetun kokonaiskuolleisuuden määrässä sangen vähäisten vastatoimien maahan Ruotsiin on nähtävissä, että Ruotsi ei ennusteiden vastaisesti ehkä kärsinytkään odotetun valtavia ihmistappioita.

  10. PINSSI

  Tuntuu lähes hölmöltä edes kysyä tätä, mutta tämä on yksi aiheista, jotka ovat nousseet monissa keskusteluissa esiin ja on myös hyvä selventää. Rintapielessänne useimmissa lehdistökuvissa havaittu pinssi on samanlainen, kuin vaikkapa Bill Gatesilla, Boris Johnsonilla tai WHO:n pääjohtajalla on nähty niinikään. Tämmöiset elementit antavat herkästi salaliittoteoreetikoille bensaa liekkeihin ja on parempi, että asianomainen itse kertoo tarinan pinssin takana.

 2. Salaliitot tunnistaa valheista:

  “He sanoivat, että he eivät aio määrätä piikkejä pakolliseksi liittovaltion toimesta. Mitä he tekivät? Määräsivät piikin pakolliseksi liittovaltion toimesta!

  He sanoivat, että se ei kuulu liittovaltiolle. Pakkoa ei tule, koska se loukkaa Faucin mukaan ihmisten vapautta. Ja mitä he tekivät, hyvät naiset ja herrat? Minäpä kerron. He sanoivat näin, jotta saivat sinut pysymään tuolloin rauhallisena vakuuttaakseen sinut siitä, että heillä ei ollut pahat mielessä. Ja kun sinä uskoit tämän valheen, he käänsivät kelkkansa ja huijasivat sinua.

  Tätä hallitus tekee. Haluan sinun ymmärtävän tämän. He valehtelevat sinulle kampanjansa alussa. He valehtelevat sinulle ja kertovat sinulle sen, mitä haluat kuulla.

  Ja kun uskot sen, he kääntävät kelkkansa. Tämä on tyrannian ja sosialismin ongelma. Näin kävi natsi-Saksassa. He sanovat pikkuisen sitä ja tätä ja sitten he kääntävät sen sinua vastaan ja ennen kuin huomaatkaan, olet jo keskitysleirillä…”

  https://rapsodia.fi/he-valehtelivat-sinulle-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *