Onko tämä postaus sinusta sensuroimisen arvoinen?

Jos ei, laita palautetta Vaikuttajamedialle.

.

Mikä on totta ja mikä ei? 

Kuka saa tehdä päätöksen siitä, mikä on totta? 

Onko vain yksi totuus? Onko asiat mustavalkoisia? Mikä on luotettavaa tietoa ja millä perusteella? Mitä jos ilmenee uutta tietoa, joka kumoaa vallalla olevan totuuden? Voiko tieteeseen luottaa? Mikä on kenenkin intressi? Näitä ja monia muita kysymyksiä on hyvä miettiä juuri tässä ajassa. Meillä on periaatteessa kaikki tieto hyppysissämme, jos me olemme valmiit etsimään totuutta. Tuo tieto on kuitenkin kontrollimatriisin takana.

.

MEDIAN ROOLI TARINANKERTOJANA

Suuri enemmistö ihmisistä pitää Sanoma tai Alma median kaltaisia instituutioita ja heidän uutisiaan luotettavina tietolähteinä. Totuutena. Mutta onko se sitä? Onko se vain puolet totuudesta? Mahtuuko sinne mukaan ihan suoranaisia valheitakin?

Mediassa esitetyt väitteet vaikuttavat ihmisiin. Niiden perusteella ihmiset luovat mielikuvan nykytilanteesta ja lähitulevaisuudesta. Mitä tapahtuisi, jos mediassa ei yhtäkkiä enää puhuttaisi sanallakaan k-jutusta? 

Niin kuin olemme tänä vuonna huomanneet, että kausi-influenssaa ei käytännössä ole olemassa, koska sitä ei nyt testata k-tilanteen vuoksi. Mitä tapahtuisi k-virusaallolle, jos sen testaaminen lopetettaisiin? Mitä tapahtuisi, jos palaisimme terveen järjen käyttöön?

Muistatko miten vuonna 2019 mediassa uutisoitiin, että maailmalla sairastui edellisenä vuonna 10 miljoonaa ihmistä tuberkuloosiin ja heistä 1,5 miljoonaa kuoli siihen? 

https://www.who.int/teams/global-tuberculosis-programme/tb-reports/global-report-2019

Niin, en minäkään muista, koska valtamediassa ei siitä uutisoitu. Miksikö? Se ei ollut agendalistalla. Tuberkuloosiin on ollut olemassa piikki jo 100 vuotta ja se maksaa 10-20 senttiä / annos. 

https://www.unicef.org/supply/reports/bacillus-calmettegu%C3%A9rin-bcg-vaccine-price-data

Tiedättekö, paljonko k-piikki maksaa? 200 kertaa enemmän per annos. Ja jos tuon injektion tehon säilyminen edellyttää jopa -70 asteen säilytyslämpötilaa, niin pelkäänpä pahoin, että kyseessä on jotain muutakin, kuin vain pelkkä piikki.

.

PIENI VALHE SIELLÄ, PIENI VALHE TÄÄLLÄ

Media ei valitettavasti ole puolueeton. Jos seuraa vain valtamedioita, eikä ole tietoinen parhaillaan tapahtuvasta massiivisesta sananvapauden sensuroinnista, ei voi mitenkään ymmärtää, että tilanteessa olisi mitään hämärää. Kymmenet tuhannet lääkärit ja kliiniset asiantuntijat, jotka ovat keränneet dataa kevään ensimmäisestä aallosta ovat huomanneet, että meille on valehdeltu. Lukemattomat juristit ympäri maailman ovat haastamassa valtion instituutioita oikeuteen laittomista k-rajoitustustoimista. Jenkeissä on joukkokanteita vetämässä. Lääkärit ovat perustaneet maailmalla järjestöjä, joiden tarkoitus on jakaa oikeaa tietoa, siis kliinistä tietoa kentältä. Näistäkään et ole luultavasti kuullut valtamediasta. Ainakaan koko tarinaa. Kysymys kuuluu, että miksi meille ei kerrota näistä tapahtumista?

Media rakastaa vastakkainasettelua. Vastapuolen halveksumista. Sitä tehdään yhdistelemällä asioita niin, että massoille saadaan luotua vastapuolesta sellainen kuva, joka tukee vallassa olevan narratiivin ajatusta. Yllä mainituista lääkäreiden ja juristien esilletulosta ollaan aivan hiljaa ja kaikki sensuroidaan välittömästi sosiaalisessa mediassa ja rauhanomaisista mielenilmauksista luodaan mediassa kuva, että siellä on äärioikeistoradikaalit riehumassa kaduilla. Koska valtamedia ei uutisoi näiden kliinikoiden ja oikeusoppineiden viestiä, ovat he siirtyneet sosiaalisten medioiden alustoille. Tekeekö se heidän viestistä vähemmän tärkeän tai jopa valheellisen, jos sitä ei esitetä valtamedioden alustoilla? Miksi heidät sensuroidaan välittömästi, jos jutuilla ei ole mitään perää?

.

OLETKO TIETOINEN OIKEUKSISTASI SUOMEN KANSALAISENA?

Tässä on perustuslaki pähkinän kuoressa:

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia. (2§) 

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. (6§) 

Jokaisella on oikeus elämään sekä henkilökohtaiseen vapauteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen. (7§) 

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa. (9§) 

Kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on loukkaamaton. (10§) 

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. (12§) 

Jokaisella on oikeus lupaa hankkimatta järjestää kokouksia ja mielenosoituksia sekä osallistua niihin. (13§)

.

ENTÄS OLETKO TIETOINEN MITÄ VALMIUSLAISSA SANOTAAN?

Lain tarkoituksena on poikkeusoloissa turvata perusoikeuksia ja ihmisoikeus (1§). 

Poikkeusolona määritellään tämän lain mukaan vaikutuksiltaan erityisen vakavaa suuronnettomuutta vastaava hyvin laajalle levinnyt vaarallinen tartuntatauti (3§). 

Viranomaiset voidaan oikeuttaa poikkeusoloissa käyttämään vain sellaisia toimivaltuuksia, jotka ovat välttämättömiä ja oikeasuhtaisia 1 §:ssä säädetyn tarkoituksen saavuttamiseksi. Toimivaltuuksia voidaan käyttää vain sellaisin tavoin, jotka ovat välttämättömiä lain tarkoituksen saavuttamiseksi ja oikeassa suhteessa toimivaltuuden käyttämisellä tavoiteltavaan päämäärään nähden (4§). 

Poikkeusoloissa valtioneuvoston asetuksella voidaan tilapäisesti, enintään kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan, kieltää oikeus oleskella ja liikkua tietyllä paikkakunnalla tai alueella taikka rajoittaa niitä, jos se on välttämätöntä ihmisten henkeä tai terveyttä uhkaavan vakavan vaaran torjumiseksi (118§).

.

NYT TARKKANA SIELLÄ KOTISOHVALLA

On korkea aika ottaa ohjakset omiin käsiinsä ja etsiä totuus. Kaiva se esiin valtamedian sumuverhon suojasta. Vaikka se tuntuisi pahalta. Vaikka se tarkoittaisi koko oman uskomusjärjestelmän murskaantumista. Kuuntele sisintäsi. Luota intuitioosi. Vain näin voimme nousta ihmiskuntana uudelle tasolle. Yhdessä, yhtenä rintamana.

Pidetään kiinni meidän ihmisoikeuksistamme. Meidän itsemääräämisoikeudestamme. Poliitikoiden pitäisi olla edustamassa meitä, Suomen kansalaisia, ja tekemässä päätöksiä meidän etuamme ajatellen. Nyt päätökset ja toiminta Arkadianmäellä näyttää hieman epäilyttävältä. Luuletteko, hyvät lukijat, että saisimme kerran luovutetut oikeudet joskus vielä takaisin?

.

Vaikuttajamedia sensuroi tämän blogipostauksen

.

.

Tsekkaa täältä lisää sensuroituja blogipostauksia. Suosittelen erityisesti:

Ville-Veikko Elomaa – K-dystopia

Rauli Mäkelä – Miksi näistä asioista ei puhuta Suomen mediassa?

Rauli Mäkelä – Haagin tuomioistuin otti vastaan haasteen Israelin hallinnon pakkotoimista ja Nürnbergin säännöstön rikkomuksista

Mitä mieltä sinä olet sensuurista? Onko sen tarkoitus suojella kansalaisia väärältä ja vahingolliselta misinformaatiolta – vai onko tarkoituksena suojella Great Resettia ajavia teknokraatteja vihaisilta kansalaisilta?

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *