”Jotka eivät muista menneisyyttä, ovat tuomittuja toistamaan sitä.”

Robert W Malone MD, MS Helmikuun 10. 20221,251179

Aika on loppumassa C0V1Din peittelylle American Greatness, Adam Mill. 5. helmikuuta 2022:

Joe Rogan ja Spotify eivät ole pulassa väärän tiedon levittämisestä. He ovat pulassa, koska he ovat nolostuttaneet tiedotusvälineet ja hallituksen virkamiehet, jotka ovat itse ajaneet väärää tietoa ja huonoa politiikkaa. Siksi valtaapitävät turvautuvat sensuuriin vastaväitteiden sijaan. On helppo ymmärtää heidän paniikkinsa. Kuten kirjoitin vuonna 2020: ”Jos sosiaalinen media haluaa leikkiä lääkäriä, sen pitäisi varautua siihen, että se haastetaan oikeuteen virkavirheestä.” 

Sadat tuhannet amerikkalaiset kuolivat C0V1D:iin, ja osa heistä olisi saattanut jäädä henkiin, jos sosiaalinen media ei olisi estänyt laillista tietoa hoidoista. Kun C0V1D vihdoin laantuu, he eivät voi enää perustella sensuuria kansanterveyden ”suojelemiseksi”. Oikeudenkäynnit alkakoot.


Shoutout Trial Site Newsille, joka on nykyään yksi parhaista lähteistä uusille lääketieteellisille tiedoille ja uutisartikkeleille k-aiheesta. Kyllä, monet heidän jutuistaan ovat tilauspohjaisia, mutta minulle henkilökohtaisesti pieni kuukausimaksu on sen arvoinen.

Trial Site julkaisi viime viikolla seuraavan uutisen:

Terve 33-vuotias kuolee toisen Pfizer-kokotuksen johdettua vakaviin autoimmuunisairauksiin Trial Site News, Trial Site -lehden henkilökunta, 31. tammikuuta 2022.

Tässä artikkelissa heillä oli VAERS-tietokannasta otettuja seuraavia tietoja:

”Missä tahansa muussa normaalitilanteessa CDC:n haittavaikutusraportointijärjestelmässä (VAERS) raportoitujen kuolemantapausten määrä olisi laukaissut pysäytyskytkimen.”

Tämän ennennäkemättömän joukkokokotuksen perusteella VAERS:n kokonaiskuolemantapausten määrää tämän CDC:n verkkosivujen mukaan (11 657) pidettäisiin harvinaisena. CDC sisällyttää lausunnon, jossa todetaan, että se, että niitä ilmoitetaan, ei tarkoita, että tällaiset kuolemantapaukset liittyisivät kokotteeseen. TrialSite muistuttaa lukijoita siitä, että C0V1D-I9-piikitykset tehtiin PREP-lain, FDA:n kyseenalaisen hyväksynnän ja yritettyjen piikkipakkojen suojissa. 


Covid Cruelty. Julkaisija Issues and Insights. Toimituskunnan toimesta. 9. helmikuuta 2022

Koko artikkeli on lukemisen arvoinen, mutta alla muutamia julmuuksia, joita ihmisille on tehty maassamme. Muistakaa nämä tapahtumat ja monet muut, kun me ihmiset, tuomioistuimet ja lainsäädäntöelimemme etenemme kohti vastuuvelvollisuutta paikallis-, osavaltio- ja liittovaltiohallinnolle niiden äärimmäisistä ylilyönneistä tänä aikana.

Ylivarovaisuuden ja silkan julmuuden välinen raja on ylitetty toistuvasti. Tässä tilanteessa olemme tänään siinä, mitä aiemmin pidettiin sivistyksenä:

 • Sairaalat eri puolilla maata poistavat kokottamattomia elinsiirtopotilaita odotuslistoilta. Lääketieteelliset eetikot eivät ole tästä pahoillaan, koska potilaita on suojeltava sairauksilta, kun heidän elimistönsä hyväksyy uudet elimet, ja heidät asetetaan tärkeysjärjestykseen heidän eloonjäämismahdollisuuksiensa perusteella. Nämä ”eetikot” vaikuttavat kuitenkin kostonhimoisilta, tehden piikittömistä ”toisia” yleisen tarinan mukaan. Näiden potilaiden siirtäminen listalla alemmas oletetun riskin perusteella vaikuttaa hyväksyttävältä, mutta heidän jättämisensä pois listalta ei ole hyväksyttävää. Se on tarkoituksellisesti rankaisevaa ja hirvittävää. Päätökset vahvistavat sitä alastonta tosiasiaa, että kokotemääräykset ovat autoritaarisia valtapelejä.
 • Virginialainen sairaala, joka kieltäytyi antamasta lääkärin määräämää 1v*rmekt11niä kuolevalle C0V1D-potilaalle, tuomittiin oikeuden halventamisesta, ennen kuin se lopulta taipui ja salli lääkkeen antamisen. Se oli kuitenkin liian myöhäistä. Nainen kuoli viisi päivää tuomarin päätöksen jälkeen.
 • Georgetownin yliopistossa ”täysin kokotetut opiskelijat testataan satunnaisesti C0V1Din varalta joka viikko”, Daily Mail kertoi viime kuussa, ”ja jopa ne, jotka ovat oireettomia, määrätään jäämään huoneeseen nimetyssä rakennuksessa, jossa he viettävät 10 päivää eristyksessä.”
 • Pennsylvanian yliopiston yli 100 opiskelijaa, jotka oli siirretty erilliseen asuntolaan C0V1D eristäytymisen vuoksi kertoivat mielenterveyden heikkenemisestä, surkeista ruokailuvaihtoehdoista, ajantajun menettämisestä ja siitä, ettei heillä ole mitään odotettavaa.
 • Emerson Collegen opiskelijoita testataan kahdesti viikossa, ja heidän on noudatettava ”oleskelumääräyksiä”. Heille on kerrottu, että he voivat ”poistua asuntolastaan tai asuinpaikastaan” vain ”testejä, aterioita, lääkärin tapaamisia, tarvittavia työpaikkoja tai postin hakemista varten.” Toisin sanoen he ovat eräänlaisen kotiarestin alaisia.
 • Kaliforniassa, jossa epidemian aiheuttamat rajoitukset ovat olleet erityisen ankaria, eräässä lukiossa on raportoitu, että telkesi naamioitumattomia oppilaita – jotka ottivat kasvosuojuksensa pois kiinnittääkseen huomiota kuvernöörin naamiointimielipiteeseen – lämmittämättömään liikuntasaliin. Viranomaiset sanoivat, ettei siellä ollut kaltereita, vaan vain kokoontaitettavia pöytiä, jotka olivat jotenkin päätyneet sulkemaan uloskäynnit.
 • Samoin Kaliforniassa eräs koulupiiri kertoi vanhemmille, että jos he lähettävät lapsensa kouluun ilman naamioita, oppilaat leimataan ”selvää ja nykyistä vaaraa oppilaan tai koulun henkilökunnan hengelle, turvallisuudelle tai terveydelle aiheuttaviksi”, ja lasketaan ”hylätyiksi”.
 • Toinen kalifornialainen koulu pakotti maskittomat oppilaat poistumaan koulun alueelta ja istumaan jalkakäytävällä, kun taas Los Angelesissa sijaitseva peruskoulu kielsi pääsyn pienelle ryhmälle piikittömiä teinejä, jotka yrittivät saapua luokkaan negatiivisista testituloksen kanssa. Heidät ajettiin lopulta rakennuksen ulkopuolelle eristetylle alueelle, heiltä evättiin ”tuolit ja vessatauot” ja poliisi vieraili heidän luonaan. 
 • PJ Median mukaan ”Loudounin piirikunnassa oppilaat, jotka yrittävät tulla kouluun maskitta, voivat päätyä pidätetyiksi.” Raportti perustuu vuotaneeseen sähköpostiviestiin, jossa Loudounin piirikunnan julkisten koulujen turvallisuusvirkailija ”valmensi rehtoreita hankkimaan pidätysmääräyksen” kaikille oppilaille, jotka uskaltavat mennä kouluun vailla maskia.
 • Oregonin terveysviranomainen on määrännyt pysyvän maskimääräyksen kaikkiin K-12-kouluihin, joka voidaan kumota ilmeisesti hetken mielijohteesta. (Kyllä, tiedämme argumentin: Lapsia, jotka harvoin sairastuvat vakavasti C0V1Dista, ei suojella, vaan opettajia, jotka ovat haavoittuvampia ja joita on suojeltava. Mutta sen sijaan, että työstettäisiin realistisia ratkaisuja, kasvattajat ovat laajalti omaksuneet kannan, jonka mukaan oppilaat ovat yksinkertaisesti ”taudinlevittäjiä”. Ruma totuus on, että opettajat ja professorit eivät enää halua opettaa ja kouluttaa lapsia kuten ennen. He haluavat upottaa oppilaansa siihen vasemmistolaiseen mätänemiseen, jossa he itse uiskentelevat joka päivä.)
 • Minnesotan lääkelautakunta on vaadinut lääkäriä toimittamaan ”jäljennökset viimeisimpien potilaiden sairaskertomuksista, joille olette määränneet 1vermekt11niä k-taudin hoitoon”. Just the News kertoo, että tohtori Scott Jensen uskoo, että lautakunta ”on aseistettu poliittisiin tarkoituksiin sellaisten ihmisten toimesta, jotka eivät ole poliittisesti samaa mieltä kantojeni kanssa. … Luulen, että ihmiset huutavat yrittäessään tehdä elämäni kurjaksi ammatillisesti.”
 • Kalifornian Irvinen yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan professori sai potkut, koska kieltäytyi k-piikistä.

Lue tästä koko juttu


Benito Mussolini, jota usein pidetään 1900-luvun fasismin perustajana, kirjoitti kerran:

”Fasismia pitäisi oikeammin kutsua korporatismiksi, koska se on valtion ja yritysten vallan yhdistyminen.”


Menemättä liikaa henkilökohtaisuuksiin, eilinen ei ollut helppo päivä Jill-vaimolle, minulle ja maatilallemme.

Ensin haluan tunnustaa kuulleeni, että rakas ystäväni professori tohtori Luc Montagnier, Nobel-palkinnon voittaja (lymfadenopatiavirus LAV:n – nykyisin HIV:ksi kutsutun viruksen löytämisestä), virologi, totuuden soturi, k-piikkien kriitikko, kuoli eilen. Tapasin hänet ensimmäisen kerran, kun olin opiskelija UC Davisin yliopistossa ja työskentelin laboratoriorottana patologian laitoksella tohtoreiden Murray Gardnerin ja Robert Cardiffin johdolla. Olemme puhuneet tohtori Montagnierin kanssa useita kertoja ja useita tunteja viime vuoden aikana. Tulen kaipaamaan hänen neuvojaan suuresti.

Toiseksi hyvästelimme rakkaan perheenjäsenen. Tämä jäsen oli koiramme Aura (Luna by Rojo:n Lunasta). Olin mukana synnyttämässä sitä lähes 14 vuotta sitten. Olin ensimmäinen asia, jonka hän näki tässä maailmassa, ja autoin häntä synnyttämään kaksi pentupentuettaan. Merkittäviin jälkeläisiin kuuluu JD, joka on hämmästyttävä koira, joka on esittänyt frisbee-ohjelmia NFL:n puoliaikapeleissä. Jillillä ja minulla oli surullinen velvollisuus lopettaa hänen kärsimyksensä eläinlääkärimme avustuksella.

Aura-koiran menettäminen tuntuu jälleen yhdeltä käännekohdalta elämässämme ja jälleen yhdeltä ajan kulumisen merkiltä. Meidän kaikkien aika tulee jossain kohtaa. Olen 62-vuotiaana hyvin tietoinen kuolemasta, joka katselee olkani yli neuvoston jäsenenä, ja tunnen todella paineen ja taakan, kun katson, mitä maalleni ja maailmalle tapahtuu näinä päivinä. Pitäkää mielessä, että ainoa todellinen perintö on lastemme kautta, ja yrittäkää jättää heille parempi maailma?

(Vasemmalta oikealle, Aura kahden aikuisen pentunsa Ninan ja Bellan kanssa vuonna 2021)

Juokse vapaana Aura – meillä on ikävä sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *