Turvallisuusvirasto DHS jahtaa nyt ”väärän” C0V1D-informaation levittäjiä pitäen heitä terrorismin uhkana. Tässä luettelo ihmisistä, joita heidän tulisi mielestäni tutkia.

Steve Kirsch 8. helmikuuta955969

Yhteenveto

Koska Turvallisuusvirastolla on rajalliset resurssit kaikkien näiden rikollisten jahtaamiseen, olen laatinut julkisen palveluksen vuoksi luettelon niistä, jotka ovat mielestäni maan tärkeimpiä väärän tiedon levittäjiä.

Toivon vilpittömästi, että sisäisen turvallisuuden ministeriö keskittää ponnistelunsa näihin henkilöihin, koska he ovat antaneet lausuntoja ja/tai ryhtyneet toimiin (tai kieltäytyneet toimimasta), jotka johtavat yleisön luottamuksen horjumiseen Yhdysvaltain hallituksen instituutioita kohtaan.

On äärimmäisen helppo sanoa, kuka tässä puhuu totta: ne ihmiset, jotka eivät pelkää keskustelua. Kaikille listallamme on yhteistä se, että he eivät koskaan suostu debatoimaan kenenkään kanssa, jolla on vastakkaisia näkemyksiä.

Nämä ihmiset on pysäytettävä nyt, ja olen kiitollinen siitä, että DHS vihdoin ottaa asian vakavasti, koska viattomia ihmishenkiä menetetään.

Turvallisuusviraston muistio

Huomaa erityisesti tämä kohta:

Hmmm… en keksi yhtään ”väkivaltaista ääriainesten hyökkäystä vuoden 2021 aikana”, joka olisi saanut inspiraationsa tästä väitetystä C0V1D-I9-virheinformaatiosta. Voitteko te?

Tehdäkseni heidän työnsä helpommaksi näiden C0V1D-I9-virheinformaation levittäjien jahtaamiseksi olen koonnut luettelon Disinformaatiokymmeniköstä, C0V1D-disinformaation huippulevittäjistä, jotka kirjaimellisesti tappavat ihmisiä levittämällä väärää tietoa C0V1Dista.

Minun listani disinformaation levittäjistä

Olen sitä mieltä, että kaikki nämä ihmiset ovat mukana ”Väärien tai harhaanjohtavien kertomusten levittämisessä, jotka kylvävät eripuraa tai heikentävät yleistä luottamusta Yhdysvaltain hallituksen instituutioihin” ja ovat yhdessä johtaneet yli miljoonan amerikkalaisen traagiseen kuolemaan.

Kaikki nämä ihmiset pitäisi pidättää kuulusteluja varten.

Olen myös antanut kätevän listan kysymyksistä joihin kukaan heistä ei pysty vastaamaan tyydyttävällä tavalla.

Huomaa, että lista on subjektiivinen. Eri ihmisillä on todennäköisesti erilaisia listoja, mutta useimmat ihmiset olisivat samaa mieltä viidestä parhaasta.

 1. Presidentti Joe Biden
  Kertoi yleisölle kokotteiden olevan turvallisia ja tehokkaita, vaikka tiedot sanoivat päinvastaista. Käytti tehottomia kasvonaamioita harhauttaakseen yleisöä luulemaan, että nämä naamarit voisivat suojella heitä. Kieltäytyi tapaamasta ketään pätevää tiedemiestä tai lääkäriä, jolla oli vastakkaisia näkemyksiä, ennen kokotteiden määräämistä ja sen jälkeen. Kieltäytyy tarkoituksella tapaamasta tiedemiehiä, joilla on vastakkaisia näkemyksiä, ja jatkaa näin väärän tiedon levittämistä nykyäänkin. Hän yritti pelotella kokottamattomia väittämällä, että piikittömiä odottaisi vakavan sairauden ja kuoleman talvi. Jatkaa luottamuksen rapauttamista presidentin virkaan, sillä presidentin kannatusluvut ovat kaikkien aikojen alhaisimmillaan.
 2. CDC:n johtaja Rochelle Walensky
  Kertoi ihmisille, että kokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että naamarit toimivat. Salasi tietoja varhaishoitoprotokollista.
 3. NIAID:n johtaja Anthony Fauci
  Rahoitti virusta, peitteli sitä, levitti tietoisesti väärää tietoa viruksen lähteestä, valehteli kaikesta tästä kongressissa senaattori Rand Paulin kysyessä asiasta ja käski Cliff Lanea olemaan hyväksymättä varhaishoitoja viralliseen ohjeistukseen.
 4. Yhdysvaltion ylilääkäri Vivek Murthy
  Kertoi ihmisille, että k-piikit ovat turvallisia ja tehokkaita ja että maskit toimivat, eikä sanonut mitään tehokkaista varhaishoitoprotokollista. Pahensi virhettä leimaamalla ihmiset, jotka yrittävät levittää hengenpelastavaa tietoa, ”disinformaation” levittäjiksi.
 5. Bill Gates
  rahoitti väärän tiedon kampanjoita (faktantarkistajia), mukaan lukien GAVI.
 6. FDA:n komissaari Janet Woodcock
  Lupasi tutkia Maddie de Garayn tapauksen, joka osoitti petoksen Pfizerin oikeudenkäynnissä, mutta ei sitten tehnyt mitään. FDA hylkäsi myös fluvoksamiinia koskevan lupahakemuksen, jonka myöhemmin osoitettiin vähentävän kuolleisuutta 12-kertaisesti laajassa vaiheen 3 tutkimuksessa.
 7. C0V1D-I9-ohjeiden puheenjohtaja Cliff Lane
  Hylkäsi jokaisen toimivan C0V1D-varhaishoidon, mukaan lukien fluvoksamiinin, jonka avulla kuolemantapaukset vähenivät 12-kertaisesti. Jätti huomiotta kaikki C0V1D-I9:n varhaishoidot, jotka toimivat.
 8. Tom Shimabukuro (CDC:n kokoteasiantuntija)
  Ei koskaan maininnut VAERS-piikkihaittatietokannan UnderReporting Factoria eli aliraportointikerrointa, joka näyttäisi olevan vähintään 41. Shimabukuro johti ihmisiä tarkoituksellisesti harhaan väittämällä, ettei syy-yhteyttä voida määrittää. Jätti huomiotta kaikki VAERS:n turvallisuussignaalit, jotka koskivat kaikkia muita paitsi muutamia oireita. Jätti huomiotta kuolemantapauksia koskevan turvallisuussignaalin. Jätti huomiotta kaikki DMED-tietokannan turvallisuussignaalit.
 9. John Su (CDC, VAERS-asiantuntija)
  Samat kuin edellisessä kohdassa
 10. Steven A. Anderson, FDA:n ylin kokoteturvallisuusviranomainen
  Tarkoituksellisesti ignoorasi kaikki VAERS- ja DMED-tietokantojen turvallisuussignaalit ja jätti huomiotta kaikki tapaamispyynnöt turvallisuussignaaleihin liittyen.
 11. Gavin Newsom, Kalifornian kuvernööri
  Pakotti kokotukset Kaliforniassa, vaikka C0V1D-kokote vahingoitti häntä itseään. Ei kokota omia lapsiaan. Hän tietää omakohtaisesta kokemuksesta, että kokotteet ovat vaarallisia, ja johtaa Kalifornian kansaa tarkoituksellisesti harhaan väittämällä, että ne ovat turvallisia.
 12. Tohtori Richard Pan, Kalifornian osavaltion senaattori
  Tuonut Kalifornian lainsäätäjälle säädöksen, jolla suljetaan C0V1D-I9-koulukokotusten henkilökohtaisen poikkeusluvan vapautusmahdollisuus, joka tulee johtamaan tuntemattomaan määrään lasten kuolemia. Kaikki tämä on tehty ilman tieteellistä näyttöä.

Suurimmat väärää tietoa levittävät korporaatiot

Nämä yritykset kieltäytyvät sensuroimasta lääkäreitä ja tiedemiehiä, jotka väittävät, että kokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja maskit toimivat. Sen sijaan nämä korporaatiot itse asiassa pahentavat ongelmaa sensuroimalla ihmisiä, jotka kertovat totuuden. Nettotulos: satojatuhansia kuolemantapauksia, jotka johtuvat väärien ihmisten sensuroinnista:

 1. YouTube
 2. Facebook (mukaan lukien Instagram)
 3. Twitter
 4. LinkedIn
 5. Medium.com
 6. Nextdoor
 7. Wikipedia (he leimaavat totuutta puhuvat ihmiset väärän tiedon levittäjiksi ja ihmiset uskovat sen)
 8. Kaikki ”faktantarkistusorganisaatiot”

Disinformaatiokoneiston toimet maksoivat ihmishenkiä.

Kollektiivisesti nämä ihmiset ja korporaatiot ovat vastuussa yli 1 miljoonan amerikkalaisen kuolemasta.

He ovat esimerkiksi:

 1. Kannustaneet ja/tai velvoittaneet ihmisiä ottamaan ”kokotteita”, jotka tietojen mukaan todennäköisemmin tappavat kuin pelastavat henkiä. Ja vaikka ihmisiä ei tapettaisikaan, tieteellinen näyttö osoittaa, että nämä kokotteet tekevät ihmisistä todennäköisemmän kohteen tartunnalle uusimmasta muunnoksesta. Tämä on johtanut arviolta 400 000 amerikkalaisen ennenaikaiseen kuolemaan ja suunnilleen samaan määrään pysyviä vammautumisia.
 2. Kertoneet ihmisille, että heidän pitäisi käyttää maskeja, tietäen hyvin, että kaikki satunnaistetut tutkimukset osoittivat maskien tehottomuuden. Kun ihmisille uskoteltiin harhaanjohtavasti, että he olivat suojattuja, he uskaltautuivat vaarallisiin tilanteisiin uskoen olevansa suojattuja, vaikka eivät todellisuudessa olleet lainkaan suojattuja. Naamarit eivät ole harmittomia toimenpiteitä. Älykkyysosamäärä on laskenut dramaattisesti (22 pistettä) tämän ”harmittoman” toimenpiteen vuoksi. Kotimaan turvallisuusviraston DHS:n on pysäytettävä nämä terroristit nyt CDC:n sisällä, jotka edistävät tätä.
 3. Hylänneet kaikki yritykset kyseenalaistaa heidän näkemyksensä kieltäytymällä keskustelemasta pätevien tiedemiesten ja lääkäreiden kanssa
 4. Levittäneet väärää tietoa VAERS-piikkihaittajärjestelmästä jättämällä tarkoituksella huomiotta aliraportointikertoimen ja jättämällä soveltamatta sitä julkisissa lausunnoissaan, jolloin CDC:n ja FDA:n ulkopuolisia komiteoita johdetaan tekemään virheellisiä päätöksiä. Lisäksi on jätetty huomiotta kaikki VAERS-tietokannassa olevat turvallisuustiedot ja kieltäydytty pitämästä kokouksia, joissa niistä keskusteltaisiin.
 5. Tietoisesti yrittäneet sensuroida ja pelotella lääkäreitä ja tiedemiehiä, jotta he eivät levittäisi totuutta, joka pelastaisi ihmishenkiä.
 6. Vähätelleet varhaishoidossa käytettäviä lääkkeitä, jotka kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu pelastavan ihmishenkiä. He kirjaimellisesti kehottivat ihmisiä olemaan käyttämättä näitä hengenpelastavia protokollia, mikä johti lähes 900 000 ihmisen tarpeettomaan kuolemaan.

Tutustukaa raskauttavaan todistusaineistoon kaikista edellä mainituista kohdista tarkemmin.

Minä uskon, että nämä disinformaation levittäjät on hiljennettävä välittömästi ennen kuin lisää vahinkoa tapahtuu.

Katsokaa tämä artikkeli tarkemmin, mutta tässä tiivistelmä:

 • Totelkaa tieteeseen perustuvia neuvoja: alle 7 500 kuollutta
 • Totelkaa yllämainittujen disinformaationlevittäjien neuvoja: yli 1,3 miljoonaa kuollutta

Tobyn lista

Tämän listan on laatinut tohtori Toby Rogers.

Korporaatiokuninkaalliset

 1. Bill Gates (Gates-säätiö)
 2. Julie Gerberding (Merck)
 3. Albert Bourla (Pfizer)
 4. Alex Gorsky (J&J)
 5. Stéphane Bancel (Moderna)
 6. Pascal Soriot (AstraZeneca)
 7. Kenneth Frazier (Merck)
 8. Emma Walmsley (GSK)
 9. Paul Hudson (Sanofi)

Institutionaalistet johtajat

 1. Tony Fauci (NIAID)
 2. Francis Collins (NIH)
 3. Peter Hotez (Baylor)
 4. Paul Offit (UPenn)
 5. Tedros Adhanom (WHO)
 6. Rochelle Walensky (CDC)
 7. Frank DeStefano (CDC)
 8. Tom Shimabukuro (CDC)
 9. Ezekiel Emanuel (UPenn)
 10. Michael Osterholm (Univ. MN)
 11. Neil Ferguson (Imperial College London)
 12. Dorit Reiss (UC)

Poliitikot

 1. Andrew Cuomo (Demokraatti, New York)
 2. Phil Murphy (Demokraatti, New Jersey)
 3. Gretchen Whitmer (D, Minnesota)
 4. Ned Lamont (D, Connecticut)
 5. Gavin Newsom (D-CA)
 6. Thomas Frieden (D-NY)
 7. Tom Wolf (D-PA)
 8. Jay Inslee (D-WA)
 9. Kate Brown (D- OR)
 10. Janet Mills (D-ME)
 11. Tim Walz (D-MN)
 12. Ralph Northam (D-VA)
 13. Jared Polis (D-CO)
 14. Richard Pan (D- CA)
 15. Lorena Gonzales (D-CA)
 16. Brad Hoylman (D-NY)
 17. Kyle Mullica (D-CO)
 18. Justin Trudeau (Liberaalipuolue, Kanada)

Media

 1. Susan Wojcicki (YouTube)
 2. Sundar Pichai (Google)
 3. Mark Zuckerberg (Meta, Facebook, Instagram)
 4. Jack Dorsey (Twitter)
 5. Lisa Sherman (The Ad Council)
 6. Sanjay Gupta (CNN)
 7. Anderson Cooper (D- CNN)
 8. Rachel Maddow (MSNBC)
 9. Leana Wen (Wapo/CNN)
 10. Imran Ahmed (CCDH)
 11. Joe Smyser (Project VCTR)
 12. Brandy Zadrozny (NBC)

Kunniamaininnat (USA:n sisällä)

Ei sisälly yllä oleviin listoihin, mutta tutkimisen arvoisia. Ei missään tietyssä järjestyksessä.

 1. Kaikki osavaltioiden lääkelautakunnat, jotka tutkivat ketä tahansa lääkäriä poikkeuslupien myöntämisen, kokotteita tai naamareita vastaan puhumisen tai toimeksiantojen tai elämiä pelastavien lääkkeiden määräämisen vuoksi
 2. AMA
 3. IDSA
 4. Bidenin Valkoisen talon k-v1rustorjuntakoordinaattorin Jeff Zientsin ja Bidenin esikuntapäällikön Ron Klainin
 5. Rick Brightin, BARDA:n entinen johtaja, joka ei rahoittanut varhaista hoitoa ja sabotoi HCQ:ta
 6. Robert Redfield, entinen CDC:n johtaja
 7. Mika Brzezinski ja Joe Scarborough
 8. Chris Cuomo, Jeff Zucker ja kaikki muut CNN:ssä, ESPN:ssä ja MSNBC:ssä
 9. CNN:n Jake Tapper, joka syyttää Robert F. Kennedy Jr:a huijariksi, mutta ei suostu avoimeen keskusteluun. Oikeasti?
 10. Jen Psaki
 11. Sonia Sotomayor, Yhdysvaltain korkein oikeus
 12. Kathy Hochul, NY:n kuvernööri
 13. Eric Topol (Scripps)
 14. Zubin Damania (aka Zdoggmd)
 15. Monica Gandhi (UCSF)
 16. ”Ed” (jos luet viesteihini liittyviä kommentteja, tiedät, ketä tarkoitan)
 17. Donald Trump (vaikka hän on viime aikoina puhunut mandaatteja vastaan, hän ei ole puhunut itse kokotteita vastaan)
 18. Mike Pence
 19. Deborah Brix
 20. Vinay Prasad (vaikka hän on oikeassa maskien suhteen ja kutsuu esiin väärää tietoa sydänlihastulehduksesta, hän on väärässä kokotteiden suhteen ja maksaa ihmishenkiä)
 21. Nancy Pelosi
 22. Anna Eshoo
 23. Big Bird
 24. Muut kongressin jäsenet (lukuun ottamatta senaattori Ron Johnsonia, joka on sankarillinen)
 25. Ralph Baric, Pohjois-Carolinan Chapel Hillin yliopisto
 26. Peter Daszak, EcoHealth Alliance, jota ilman meillä ei olisi pandemiaa
 27. Jens Kuhn ja Sina Bavari
 28. Pääosin paikalliset virkamiehet kaupungeissamme/kaupungeissa/kunnissamme, jotka kannattivat kokote-/maskivaatimuksia
 29. Koulujen johtokunnat, jotka kannattivat kokote-/maskivaatimuksia
 30. Opettajien ammattiyhdistysliitot
 31. Lääkärit, jotka suosittelivat kokotteita/maskivaatimuksia, erityisesti lapsille ja jotka jättivät huomiotta potilaidensa varhaisen hoidon
 32. Sairaalat, jotka ottivat lahjuksen vastaan ja noudattivat CDC:n ohjeita ja kielsivät ivermektiinin ja muiden elämää pelastavien hoitojen käytön
 33. Yritykset, jotka antoivat potkut ihmisille, jotka eivät noudattaneet kokotemääräyksiä
 34. Kirkot, jotka kehottivat ihmisiä kokotuksiin
 35. Kuvernööri Eric Holcomb (Indiana) sekä muut kuvernöörit, jotka ajavat tätä narratiivia eteenpäin (Merkittävä poikkeus: Ron DeSantis)
 36. Mike DeWine (R – Ohion kuvernööri). Sanonut useita kertoja, että kokotteet ovat ”100-prosenttisen tehokkaita”. Hänen nykyinen terveysjohtajan kätyri on valehdellut useita kertoja suoraan kokotteiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta, erityisesti niiden turvallisuustiedoista lapsilla.
 37. JB Pritzker, Illinoisin kuvernööri ja pormestari Lori E. Lightfoot (Chicago)
 38. The Economist, Forbes, Reuters, Kamala Harris, NPR
 39. Kaikki perinteiset tiedotusvälineet (jotka aiemmin tunnettiin nimellä ”valtavirran tiedotusvälineet”)
 40. London Breed, San Franciscon pormestari
 41. Eric Feigl-Ding alias Dr. Dingleberry
 42. Federation of State Medical Boards, joka kirjoitti osavaltioiden lääketieteellisille lautakunnille ja lääkäreille, että lääkäreiden, jotka levittävät väärää tietoa, pitäisi ryhtyä toimenpiteisiin heidän lisenssejään vastaan.
 43. Jokainen sairaalayhtiöiden toimitusjohtaja, COO, talousjohtaja ja hallintojohtaja Yhdysvalloissa ja kaikkialla, missä on $-kannustin eliminoida potilaita voittopalkkioiden vuoksi. Kaikki lääkärit, sairaanhoitajat ja teknikot, jotka myös hyötyvät pöydän alla murhaamalla potilaita.
 44. American Academy of Pediatrics. He lobbasivat DC:n neuvoston jäseniä hyväksymään DC:n alaikäisten suostumuslain – ennen k*r*naa, jotta 11-vuotiaat voisivat saada GARDASILia ilman vanhempien tietoa tai lupaa – ja ajavat k-piikkejä lapsille
 45. Neil Young, Joni Mitchell ja Sharon Stone siitä, että he levittävät väärää tietoa kokotteiden turvallisuudesta, valitsevat sensuurin tieteellisen keskustelun sijasta ja yrittävät käyttää pelottelutaktiikoita Joe Roganin vieraiden hiljentämiseksi
 46. Spotifyn uusi ”tosiasioihin perustuva” k-keskittymä
 47. Tohtorit. Sara Cody ja Bonnie Maldonado, Kalifornian opettajien liitto, Santa Claran piirikunnan hallintoneuvosto, joka antoi tohtori Codyn toimia diktaattorimaisesti.
 48. Kaikki FDA:n ja CDC:n ulkopuolisten komiteoiden jäsenet
 49. Admiral Rachel L. Levine, MD, apulaisylilääkäri (ASH)
 50. LA:n pormestari Eric Garcetti
 51. Mainen lääkärin lupalautakunta, joka julisti, että Meryl Nassin on käytävä psykiatrisessa arvioinnissa IVM:n ja HCQ:n määräämisen vuoksi, ja jos hän ei tee sitä, se on ”syyllisyyden myöntäminen”. Tämä on niin fasistista ja hallitsematonta, että leuka loksahtaa alas.
 52. Joy Reid MSNBC:llä & The View’n ”naiset”
 53. Jerome Adams, Yhdysvaltain entinen ylilääkäri
 54. Rob Davis, Merckin nykyinen toimitusjohtaja
 55. Google (for hakutulosten vääristelemiseen, erityisesti ”mass formation psychosis” -nimikkeen kohdalla, jonka sain kiinni videolta)
 56. Faktantarkistajat, jotka työskentelevät legacy-mediayrityksille tai itsenäisille faktantarkistusorganisaatioille (melko poikkeuksetta. En ole vielä törmännyt rehelliseen faktantarkastajaan, joka työskentelee legacy-medialle.)
 57. Kaikki Hollywood-tyypit, jotka tekivät kokote- ja tehostekokotusmainoksia.
 58. Chelsea Clinton (kuka on missiossa kitkemässä oikeaa tietoa C0V1D-I9:stä). Tässä ote artikkelista: Clinton korostaa, että vanhempien, jotka pohtivat, pitäisikö heidän kannattaako heidän kokottaa lapsensa luottaa tieteeseen ja tiedemiehiin ja kuunnella paikallista lastenlääkäriä”. Vau. Unohda todisteet. Tehkää mitä ”asiantuntijat” sanovat. Chelsea on suuri osa ongelmaa.
 59. Kaikki RFK:n kirjassa mainitut ihmiset, jotka auttoivat Faucia
 60. Katelyn Jetelina aka Your Local Epidemiologist
 61. Jessica Malaty Rivera (joka väittää haluavansa lopettaa C0V1Din väärän tiedon levittämisen, mutta kieltäytyy väittelemästä heidän kanssaan)
 62. Rockefeller Foundation (koska tukee Jessica Malaty Riveran kaltaisia henkilöitä jotka levittävät väärää tietoa)
 63. Oregonin terveysviranomainen…ja kaikki sairaaloiden hallintoelinkeinonharjoittajat

Kunniamaininnat (Yhdysvaltojen ulkopuolella)

 1. Klaus Schwab
 2. Paavi Franciscus (joka vaati laajamittaista kokottamista)
 3. Kanada
  1. Dr. Theresa Tam, Kanadan ylilääkäri
  2. Bonny Henry, Brittiläisen Kolumbian ”huippulääkäri”,
  3. Eileen DeVilla, Toronton kaupungin terveyslääkäri
  4. Kaikki maakuntien ja kuntien kansanterveysviranomaiset, sekä kaikki Kanadan liittovaltion ja provinssien terveysministerit
  5. Kaikki Kanadan perinteiset tiedotusvälineet, erityisesti CBC
  6. Kaikki naamareita käyttävät lainsäätäjät
 4. Jacinda Ardern, Uuden-Seelannin pääministeri
 5. Saksa
  1. Angela Merkel,
  2. Olaf Scholz,
  3. Karl Lauterbach,
  4. Christian Drosten

Kuka minulta jäi huomaamatta, joka ansaitsisi tulla mainituksi? Kerro kommenteissa.

Ylläoleva ei ole täydellinen lista

Mutta on ”hyvä alku”. Katso lisää ideoita kommenteista.

Haluatko tehdä valituksen mikäli nimesi löytyy listastamme?

Kuulemme mielellään valituksia kaikilta edellä luetelluilta henkilöiltä, jos uskot, että sinut on epäoikeudenmukaisesti luokiteltu. Katso tämä artikkeli tarkempia valitusohjeita varten.

Meistä on tärkeää, ettei väärää tietoa sensuroida, vaan siitä keskustellaan ja annetaan yleisön kuulla tarinan molemmat puolet. Ymmärrämme, ettei kukaan yllä olevassa luettelossa ole samaa mieltä kanssamme.

Valtava kunnia kaikille, jotka eivät alistuneet

Ehkä tulevassa artikkelissa voin luetella heidät, joille pitäisi antaa tunnustusta siitä, että he eivät suostu epäeettisiin sääntöihin, kuten:

 1. Ensihoitajat kaikkialla, jotka ottivat potkut sen sijaan, että olisivat ottaneet piikkejä
 2. Lääkärit ja apteekkarit, jotka hoitivat potilaita, jotka kirjoittivat reseptejä tai yrittivät; erityisesti he, jotka puhuivat asiasta julkisesti
 3. Lääkärit, jotka riskeerasivat uransa kirjoittaakseen lääketieteellisiä poikkeuslupia piikkimandaateista vapautumiseen
 4. Kanadalaiset rekkakuskit
 5. Yhdysvaltalainen senaattori Ron Johnson
 6. Kaikki, jotka on leimattu väärän tiedon levittäjiksi
 7. JP Sears
 8. Ottawan poliisi, joka vaati ja sai vapautuksen kokotuksista
 9. … ja monet monet muut

Jaa tämä verkostojesi kanssa

On tärkeää, että ihmiset tietävät, ketä ei kannata kuunnella.

Yksi Kommentti

 1. (joku voisi koota Suomesta samanlaisen antisankarilistan, vaikkapa tulevia oikeudenkäyntejä silmälläpitäen)

  On helppoa löytää viime- ja toissavuoden julkisista lausunnoista aika raskauttavaa materiaaleja. Hulluimmat, kuten Lasse Lehtonen ja Aki Linden, ovat vielä tänäkin vuonna jatkaneet puhtaalla piikkipainostuslinjalla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *