Kahden piikin jälkeen järkiinsä tullut Steve Kirsch kirjoittaa:

Mikään yksittäinen keino ei sellaisenaan riitä hulluuden päättämiseen. Tässä luetelluista peliliikkeistä jokainen vie asiaa osaltaan eteenpäin.

Hyvä uutinen on, että sairaanhoitohenkilökunnalla alkaa tulla mitta täyteen ja yhä useampi systeemin sisältä uskaltaa riskeerata asemansa kertoakseen kantansa julkisesti.

Suurin ”redpillaaja” on edelleen piikki itsessään: lääkärit ja hoitajat eivät voi loputtomiin hyssytellä hittituotteen sivuvaikutuksia, joten he tulevat puhumaan, kuten tässä:

Hoitavat eivät pysty enää pysymään hiljaa piikkien valtavista sivuvaikutuksista

Voittoon on ennen kaikkea kaksi tietä:

1. Sairausammattilaisten kokeman sensuuriuhan helpottaminen. Auttakaamme hoitohenkilökunnan herännyttä kolmannesta puhumaan peloitta.

2. Auktoriteettien uskottavuuden kyseenalaistaminen. Löydetään lisää keinoja kyseenalaistaa auktoriteettien rehellisyyttä, osaamista ja/tai hyväntahtoisuutta yhä näkyvämmin tavalla, jota peruskansa pystyy ymmärtämään. Tähän toimii julkiset väittelyhaasteet, paljastukset kulissien takaa, ja monet muut tavat osoittaa systemaattinen harhaanjohtaminen:

Hallituksen valheet paljastumassa

Raharikas Steve Kirsch tekee mm. seuraavia, silloin kun ei ole kirjoittamassa loistavia Substack-artikkeleitaan:

 1. Pilliinviheltäjälääkäreiden tukeminen. Ideana on saada jopa sata tuhatta lääkäriä ja muuta ammattilaista avaamaan suunsa samana päivänä, koska joukossa on turvaa. Tässä auttaa myös hoitopiirien ja viranomaisten haastaminen oikeusasteissa sananvapauden rajoittamisesta, sekä koordinoidun toimintasuunnitelman luominen
 2. Robert F. Kennedyn lobbaaminen Joe Roganiin, englanninkielisen maailman suurimpaan medialähetykseen
 3. Lasten todellisen piikkivauriomäärän julkaiseminen 
 4. Massahypnotisoijien paljastaminen: Fauci, CDC; Suomessa Marin, Kiuru, THL, Rämet, Nohynek, Salminen, HUS, Lasse Lehtinen… Heidän haastaminen todistusaineistolla, jota he eivät pysty selittämään pois. Tämä on vaikeampaa kuin miltä se kuulostaa. Valtamedia ja vallanpitäjät ovat taitavia teeskentelemään kuin elefanttia ei olisi olemassakaan.
 5. Tilastoihin päätymättömien injektiovaurioiden paljastaminen mahdollisimman uskottavilla keinoilla piikkihaittavähättelyn paljastamiseksi.
 6. Yliopistotutkimukset piikkihaitoista, mahdollisimman uskottaviin lehtiin julkaisten
 7. Piikkien sisällön tutkiminen, mahdollisimman luotettavan tahon toimesta, kuten Eurofins-laboratoriot, tai parhaat laitteet mitä yliopistoilta löytyy. Tulee tutkia useita eri piikkibrändejä, monia eriä, monia näytteitä. Tämä voi lopettaa piikkien suosion miltei seinään, kuten Japanissa jo osittain kävi kun ainakin yksi erä tutkittiin virallisten tahojen toimesta.
 8. Tunnettujen piikkipuolustajien haastaminen julkisiin debatteihin. Tämä tuskin tulee toteutumaan. Kukaan heidän puolelta ei halua reilua sananvaihtoa. Steve on yrittänyt saada miljoonan, jopa kahden miljoonan palkkiolla piikkien puolustajia mukaan keskusteluun, eikä kukaan ole vielä suostunut. Se kertoo jo itsessään jotain. Virallisen tarinan edustajat pelkäävät paljastumista enemmän kuin miljoonan menetystä.
 9. Urheilijoiden ja lentäjien piikkihaitta-analyysi, joka kestää tiukimmatkin faktantarkastukset. Kuinka paljon tarkalleen ottaen lentäjien ja urheilijoiden kuolemat ja sydänvaivat ovat lisääntyneet piikitysten alkamisen jälkeen, verrattuna edellisiin vuosiin ja myös koronavuoteen 2020?
 10. Päättäjien, kuten Gavin Newsomin omien piikkihaittojen peittelyn paljastaminen. Tuskin onnistuu vedenpitävästi, koska jonkun pitäisi tulla julkisuuteen hänen lähipiiristään.
 11. Huumori opetusvälineenä, kuten JP Sears tekee videoillaan. Koomikko Tyler Fisher tarjoaa oivan Fauci-imitaation:
Kuva ei mätsää maailman K*ronatsaariin, mutta ääni ja sanoma sitäkin selvemmin

12. Vakuuta lisää kuuluisia hypnoosinarratiivin kannattajia vaihtamaan puolta. Suomessa tätä on jo tapahtunutkin erityisesti dosentti Tuomas Malisen vierailtua arvostetuissa podcasteissa. Voimallisten vierailujen jälkeen näyttää arvovaltaisten isäntien koko maailmankuva muuttuneen jonkin verran.

13. Massoille tietoisuutta mahdollisimman isojen ja näkyvien tapahtumien myötävaikutuksella

14. Jatketaan opettamista ja tiedon jakamista, koska todistusaineisto löytyy jo virallisista tilastoista, vanhoista lehtiotsikoista, päättäjien sanomisista ja sanomattomuuksista sekä yhä selvemmin tutkimuksistakin. Ihmisille tulee kertoa maskitutkimuksista, käsidesitieteestä ja Kiinasta kopioitujen tautitoimien kyseenalaisista perusteista uudestaan ja uudestaan, kunnes silmiä aukeaa.

Älyyn vetoaminen voi olla hidasta ja turhauttavaa, koska se vaatii ajatustyötä sanoman kuulijalta, itseään kyseenalaistaen. Kyseenalaistusta voi auttaa osoittamalla, että myös ”asiantuntijat” muuttavat kantaansa kun politiikka muuttuu, joten ei heitä kovin tosissaan kannata ottaa:

Lääkäri Annin maskinäkemys ennen epätieteellistä maskipolitiikan muutosta

15. Robert Malone, Peter McCullough, Brian Tyson, Alex Berenson ja muut takaisin tw1tteriin. Tai vähintään oikeusjuttuja sensuuria vastaan, joissa on viime aikoina paljastunut ainakin ”faktantarkistajien” eli informaatiokontrolloijien mielivaltaisuus.

16. Steve pyytää vapaaehtoisia ilmoittautumaan, koska heitä tarvitaan ainakin satamäärin kaiken toteuttamiseen. Kulissientakaisia vallan väärinkäytöksiä paljastava Project Veritas toimii myös pitkälti vapaaehtoisvoimin.

17. Herra Kirsch haluaa kannustaa kaikkia seuraajiaan tekemään jotain massojen herättelemiseksi jopa päivittäin. Voitko auttaa yhden ihmisen viikossa avaamaan edes vähän silmiään maailman menolle? Kiinnostaako kertoa onnistumisistasi kanssaherättelijöiden inspiraatioksi?

Jos sinulla on lisää ideoita, kerro kommenteissa. Massojen herättely on vaikeaa, koska he luottavat lääkäriin, ja lääkäri joutuu virkansa puolesta tottelemaan viime kädessä voimakkaimpien valtakeskittymien tahtoa. Nopein tie voittoon on:

1. Kannustaa lääkäreitä suostuttelemaan kollegoitaan tulemaan kaapista koordinoidusti samalla kertaa.

tai

2. K*ronatsaarien kuten Faucin ja vastaavien tautijulkkisten totaalinen diskreditointi tavalla, jonka massatkin tajuavat. Juuri nyt on niin tapahtumassa, koska hölmöläiset erehtyivät sulkemaan salit, ja sillä alalla on testoa vastustaa riittävän absurdiksi äitynyttä mielivaltaa (plus ne seuraa Antti Launosen instaa). Kaikki tuki siis näille tyypeille:

PT Vatanen: SALIT KIINNI TÄYSIN AIHEETTOMASTI?

Ajattelemme, ettei valta tai raha vaikuttaisi ihmisiin, ja kaikki tekisivät lähtökohtaisesti lähes aina, mikä on oikein. Kuitenkin kaikki jo tietävät, että korruptiota on olemassa. Riittää, kun paljastamme korruption tautitoimien taustalla niin, että tarpeeksi moni ymmärtää.

Muita artikkeleita mielivallan murtamiseen Steven blogissa:

 1. How you can help us end the va**ine madness for just $25
 2. What is going on, why it is happening, and how we will win this
 3. America’s doctors and nurses should be allowed to share their experiences without censorship or intimidation, right?
 4. A new newsletter for healthcare providers who want to be able to speak freely about C0V1D policies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *