Kiinnitä turvavyösi. Juuri kun luulit, että kaikki on loppumassa, meillä on uusi ennuste uskottavasta lähteestä, jonka mukaan verenvuotokuume saattaa olla seuraava epidemia.

Steve Kirsch 13.2.427458

Steve Kirsch tapasi Li-Meng Yanin ensimmäisen kerran Havaijilla 16. lokakuuta 2021. Hän on todellinen huippu. Steve pitää häntä erittäin uskottavana lähteenä, jonka mainetta vastaan on hyökätty tarkoituksella, jotta yritettäisiin mustamaalata kaikki hänen sanomansa. Steve jos kuka tietää, millaista se on!

Dr. Yanin lähteiden mukaan Kiinan kommunistinen puolue on valmistautunut vapauttamaan bioaseviruksen talviolympialaisten aikana.

Tämä uusi tauti saattaa olla virusperäisen verenvuotokuumeen muoto, jolla on paljon korkeampi kuolleisuus kuin k-taudilla. Tohtori Yanin mukaan tautitapauksia on saattanut esiintyä kaikkialla Kiinassa. Juuri tällä viikolla sitä ilmaantui Yhdistyneessä kuningaskunnassa mutta nämä tapaukset eivät todennäköisesti liittyneet olympialaisten julkaisuun.

Tästä on syytä olla tietoinen.

Li-Meng Yan kertoo aiheesta lisää videohaastattelussa:

Dr. Li-Meng Yan paljastaa Kiinan kommunistihallituksen suunnitelman levittää seuraavaa bioasetta Olympialaisissa

Mike Adams sattumoisin uutisoi samasta aiheesta:

Kiina vapauttanut toisen bioaseen olympialaisten aikana… verenvuotokuume-virus… tässä ravitsemuksellista tietoa, miten suojautua siltä

JD Ruckerille antamassaan haastattelussa entinen hongkongilainen virologi ja Kiinan kommunistisen puolueen ilmiantaja Li-Meng Yan – joka oli koko ajan oikeassa k-taudin alkuperän suhteen – on julkisesti väittänyt, että Kiinan hallinto ja armeija tartuttavat uuden bioaseen Pekingin olympialaisiin osallistuville. Tohtori Yanin mukaan tämä tarkoituksellinen vapauttaminen on ajoitettu siten, että kymmenien maiden osallistujat ympäri maailmaa saavat tartunnan, ja he sitten tietämättään kuljettavat verenvuotokuumeen kotimaahansa, mikä saa aikaan uuden maailmanlaajuisen pandemian.

Mene kohtaa 42:00 seuraavassa JD Ruckerilta otetussa videossa, joka löytyy sekä Rumble että Brighteon -alustoista. JD Rucker löytyy myös Substack-blogialustalta.

Dr Li-Meng Yan Reveals CCP Spreading Hemorrhagic Fever Bioweapon Via Olympics

Tohtori Yan on myös selittänyt asiaa julkisessa twiitissään seuraavasti:

Luovatuho-nimisen median mukaan ”Hyvin sijoitetut lähteet ovat ilmoittaneet, että Kiinan kommunistisen puolueen asevoimat, Kansan vapautusarmeija, ovat käynnistäneet toisen viruksen omaa kansaansa vastaan Pekingin olympialaisten aikana, jotta urheilijat ja diplomaatit palaisivat kotiinsa ja tartuttaisivat muun maailman, erityisesti länsimaat.”

Kyseinen media selittää myös, miten virus on suunniteltu pidentämään itämisaikaansa, jotta sillä olisi mahdollisimman suuri maailmanlaajuinen vaikutus:

Virusta on muutettu laboratoriossa, jotta itämisaika olisi tavallista pidempi, nyt epäillään 3-4 viikkoa, jotta Pekingin vierailijat voisivat palata kotiin ilman oireita matkan aikana… Viruksen sanotaan olevan erittäin tarttuva ja aiheuttavan verenvuotoa useista kehon aukoista, jopa ihosta.

Kiinassa tiedetään multippelin myelooman hoitoon hyväksytyn reseptilääkkeen toimivan ”vastalääkkeenä” heidän kehittämälleen bioaseelle

Kiehtovaa tässä on se, että tohtori Yanin mukaan Kiinan kommunistinen puolue on jo tietoinen vastalääkkeestä heidän uudelle hemorragisen kuumeen bioaseelleen, ja he hamstraavat aktiivisesti Johnson & Johnsonin lääkettä, joka palvelee tätä tehtävää.

Tohtori Yanin lähteiden mukaan lääke tunnetaan nimellä Darzalex (daratumumabi), ja se on erittäin kallis ja jokseenkin harvinainen. Se ei ole läheskään niin laajalti saatavilla kuin k-taudin vastalääke 1vermektiini.

Lääke vaikuttaa kohdistamalla vaikutuksensa CD38-glykoproteiiniin jota multippelia myeloomaa sairastavilla potilailla ilmenee liikaa. Uskotaan, että kehitetty verenvuotokuumeen bioase aiheuttaa CD38:n tuotannon hyökyaallon elimistössä, mikä häiritsee immuunitoimintaa ja aiheuttaa äkillisen solukuoleman (muiden ongelmien ohella).

Science Directin CD38-sivulta:

CD38 on tyypin II kalvoglykoproteiini, jolla on rooli solujen adheesiossa, migraatiossa ja signaalinsiirrossa. Lisäksi CD38 on ektoentsyymi, joka osallistuu nukleotidimetaboliittien, kuten ADP-riboosin, tuottamiseen (Lee, 2006). CD38:n ilmentyminen on voimakkaasti säännelty ihmisen plasmasoluissa ja erityisesti MM-soluissa.

NIH:n / PubMed-sivustolta, Tässä on tutkimus, jossa kuvataan miten J&J-lääke kohdistuu CD38-glykoproteiiniin ja hoitaa multippelia myeloomasyöpää:

Daratumumabi on ihmisen monoklonaalinen vasta-aine, joka kohdistuu CD38:aan, solunpintaproteiiniin, jota multippeli myelooma (MM) -soluissa esiintyy liikaa. Prekliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että daratumumabi aiheuttaa MM-solujen kuoleman useiden mekanismien, kuten komplementti-riippuvaisen sytotoksisuuden (CDC), vasta-aineesta riippuvaisen soluvälitteisen sytotoksisuuden (ADCC), vasta-aineesta riippuvaisen solufagosytoosin (ADCP) ja apoptoosin, avulla.

CD38:n ja NAD+:n välinen suhde

Vaikka tämä on yksinkertaistus, jokaisessa ihmiskehossa on suhde CD38:n – ”pahan” proteiinin” – ja NAD+:n – ”hyvän” molekyylin – välillä. NAD+ tarkoittaa nikotiiniamidiadeniinidinukleotidia.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun NAD+-tasot ovat liian alhaiset, se aiheuttaa CD38:n yliekspressiota. Korkeammat CD38-tasot johtavat tulehdukseen ja solujen toimintahäiriöihin samalla kun ne tukahduttavat NAD+:n, mikä johtaa itseään vahvistavaan kierteeseen, joka johtaa tulehdukseen, ikääntymiseen, solujen energian puutteeseen ja muihin terveysongelmiin.

Tohtori J.E. Williamsilla, täydentävän lääketieteen ja anti-aging-lääkärillä, on erinomainen artikkeli, jossa hän selittää kaiken tämän dynamiikan. Sen nimi on ”Kuinka saavutat yli 100-vuotisen elämän NAD+:n avulla”.

Käsittelen hänen artikkeliaan ja suosituksiaan yksityiskohtaisesti tämänpäiväisessä Situation Update -podcastissa.

Antosyaanien hämmästyttävä hengenpelastava salaisuus – jota voit kasvattaa itse

Yksi keskeisistä strategioista, jotka tohtori Williams paljastaa, on miten tukahduttaa CD38-tuotanto antosyaanien avulla, jotka ovat elintarvikkeissa ja yrteissä esiintyviä pigmenttimolekyylejä. Kun tarkastellaan tuoreita tuotteita ja kasveja, lähes kaikki kasvit, joiden väri on tummanpunainen, tummansininen tai mustan näköinen, ovat täynnä antosyaaneja, jotka kuuluvat toiminnallisten kasvimolekyylien luokkaan, joka tunnetaan nimellä flavonoidit.

Aronia, mustaherukka, karhunvatukat, vadelmat, mustikat, puolukka, karpalo, gojimarja, punakaali, violetti maissi ja muut vastaavat kasvit, joilla on voimakas väripigmentaatio, ovat kaikki funktionaalisia lääkekasveja. Kuten huomautan alla olevassa podcastissani – joka saattaa olla yksi tärkeimmistä koskaan julkaisemistani – voit myös kasvattaa omat antosyaanisi käyttämällä verkkovapaita, ei-sähköisiä hydroponisia viljelyjärjestelmiä, jotka eivät käytä sähköä tai liikkuvia osia. Yksinkertaisesti istuttamalla punakaalia, punaista tammilehtisalaattia, munakoisoa tai muita hedelmä- tai vihannestyyppejä hyödyt luontoäidin valmistamista antosyaaneista, joita voit syödä luonnollisena lääkkeenä (ruokasi olkoon lääkkeesi).

Teoriassa – vaikka tätä ei ole vielä osoitettu kliinisissä tutkimuksissa – runsas luonnollisten kasvipohjaisten antosyaanien saanti voisi pysäyttää CD38:n yliekspression altistuttaessa verenvuotokuumeen virukselle tai nanohiukkasten hyökkäykselle ja siten estää kuoleman. Tämä on vasta teoria, mutta se on uskottava sellainen, joka perustuu ravitsemustieteeseen. Ennen kaikkea ei ole mitään haittapuolia, jos kuluttaa enemmän antosyaaneja, sillä niiden on laajalti dokumentoitu auttavan ehkäisemään tulehduksia, syöpää, hermoston rappeutumishäiriöitä ja monia muita sairauksia. Näin ollen ei ole mitään haittapuolia strategiassa, jossa kulutetaan tietoisesti enemmän värikkäitä kasveja ennaltaehkäisevänä strategiana Kiinan uudelle biologiselle aseelle altistumisen mahdollisuutta vastaan.

Tohtori Williams ehdottaa tavallisista elintarvikkeista saatavien antosyaanien lisäksi joitakin muita kasviperäisiä molekyylejä, jotka voivat olla hyödyllisiä CD38-tasojen tukahduttamisessa elimistössä:

Taksifoliini eli dihydrokverketiini. Se estää syöpäsoluja, vähentää tulehdusta ja on hyödyllinen sydän- ja verisuonitautien sekä kroonisten maksasairauksien hoidossa. Sitä voi saada ainakin maarianohdakkeesta.

Apigeniini on myös flavonoidinen antioksidantti. Apigeniini läpäisee veri-aivoesteen alentaakseen tulehdusta, parantaakseen solujen toimintaa, parantaakseen aivojen terveyttä ja sillä on syöpää ehkäiseviä vaikutuksia. Apigeniinia on ainakin persiljassa, varsisellerissä ja kamomillassa.

Luteoliini on toinen kasveissa ja lääkekasveissa esiintyvä flavonoidi. Se alentaa tulehdusta, sillä on syöpää ehkäiseviä ominaisuuksia ja se säätelee estrogeenin aineenvaihduntaa. Luteoliinia on runsaasti punasikurissa (radicchio), paprikoissa ja chileissä (jostain syystä ehkä erityisesti vihreissä), monissa viherkasviksissa, sellerin varsissa.

Callistephin on antosyaani, eräänlainen flavonoidi, joka tekee elintarvikkeista tummansinisiä, kuten mustikoista ja viinirypäleistä. Ja, granaattiomenat ovat hyviä kallistefiinin lähteitä.

Kuromaniini on antosyaani, jota esiintyy mulperin lehdissä, krysanteemissa, hibiskuksessa, mustaherukoissa, punaisissa vadelmissa, litsissä ja perulaisessa violetissa maississa.

Kuten totean podcastissani, kaikki nämä voidaan hankkia mehustamalla tuoreita hedelmiä ja vihanneksia ja nauttimalla näitä raakoja, eläviä mehuja. Muista, että antosyaanien keittäminen voi hajottaa / tuhota nämä herkät molekyylit, joten nämä on tyypillisesti kulutettava raakana. Tämä on yksi raakaruokailun keskeisistä eduista (David Wolfe on vuosikymmeniä opettanut ihmisille raakaruokien, kuten mehujen ja smoothieiden eduista).

Huomaa, että antosyaaneja on myös acai-marjoissa ja monissa eri marjalajikkeissa. Samankaltaisia molekyylejä, jotka tunnetaan nimellä phykosyaanit löytyy valtavia määriä joistakin mikrolevälajeista, kuten spirulinasta. Havaijilaislähtöinen yritys nimeltä ”Cyanotech” – joka toimittaa astaksantiinia ja spirulinaa ravintolisäteollisuudelle – pohjaa toimintansa siihen, että spirulinassa on erittäin runsaasti fykosyaaneja. (Kävin Cyanotechin laitoksessa vuosia sitten ja näin heidän laboratorionsa, jossa he uuttivat fykosyaaneja lääketieteellisissä kuvantamissovelluksissa käytettävien lääketieteellisten väriaineiden valmistukseen)

Sanajuuri ”syaani” viittaa sinertävään väriin. Sana ”antosyaanit” perustuu siis ajatukseen sinisistä värimolekyyleistä. Väri kertoo monia asioita sen toiminnallisesta käytöstä ihmisen terveydelle.

Jos haluat lukea tästä kaikesta lisää, tässä on vuonna 2017 julkaistu tieteellinen artikkeli, jonka National Library of Medicine on välittänyt: Antosyanidiinit ja antosyaanit: värilliset pigmentit elintarvikkeina, farmaseuttisina ainesosina ja mahdolliset terveyshyödyt.

Tästä tutkimuksen tiivistelmästä:

Antosyaniinit ovat fenolisten ryhmään kuuluvia värillisiä vesiliukoisia pigmenttejä. Pigmentit ovat glykosyloituneissa muodoissa. Antosyaanit vastaavat väreistä, punaisesta, violetista ja sinisestä, ovat hedelmissä ja vihanneksissa. Marjoissa, herukoissa, viinirypäleissä ja joissakin trooppisissa hedelmissä on runsaasti antosyaaneja. Punaisen tai violetin sinisen väriset lehtivihannekset, viljat, juuret ja mukulat ovat syötäviä vihanneksia, jotka sisältävät runsaasti antosyaaneja. Antosyaanipigmenttien joukossa syanidin-3-glukosidi on tärkein useimmissa kasveissa esiintyvä antosyaani.

Antosyanidiinien ja antosyaanien käytön lisäksi luonnollisina väriaineina nämä värilliset pigmentit ovat potentiaalisia farmaseuttisia ainesosia, jotka antavat erilaisia hyödyllisiä terveysvaikutuksia. Tieteelliset tutkimukset, kuten soluviljelytutkimukset, eläinmallit ja kliiniset tutkimukset ihmisillä, osoittavat, että antosyanidiineilla ja antosyaaneilla on antioksidatiivisia ja antimikrobisia vaikutuksia, ne parantavat näkökykyä ja neurologista terveyttä ja suojaavat erilaisilta ei-tarttuvilta sairauksilta. Nämä tutkimukset osoittavat antosyanidiinien ja antosyaanien terveysvaikutukset, jotka johtuvat niiden voimakkaista antioksidanttisista ominaisuuksista. Suojavaikutuksiin liittyy erilaisia mekanismeja ja reittejä, kuten vapaiden radikaalien puhdistusreitti, syklooksygenaasireitti, mitogeeni-aktivoitu proteiinikinaasireitti ja tulehdussytokiinien signalointi.

Huomaa, että kaikki nämä molekyylit ovat vesiliukoisia, mikä tarkoittaa, että jos olet nestehukkainen tai sinulla ei ole hyvää solujen nesteytysaineenvaihduntaa, elimistösi ei pysty jakamaan näitä molekyylejä sinne, missä niitä tarvitaan. Oikea nesteytys on kriittinen tekijä näiden funktionaalisten molekyylien jakautumiselle koko kehossasi. Haastattelin hiljattain Energized Healthin perustajia John ja Chelsea Jubileea, jotka ovat solujen nesteytyksen asiantuntijoita ja joilla on terveysvalmennusohjelma, jossa opetetaan ihmisiä parantamaan solunsisäistä nesteytystä dramaattisesti. Voit katsoa videohaastattelun tästä linkistä. (Vastuuvapauslauseke: Energized Health on sponsoroi Brighteon.TV)

Tässä yllä olevassa tiedeartikkelissa luetellaan myös tavallisten elintarvikkeiden, lähinnä hedelmien, antosyaanipitoisuuksia:

Antosyaniini- ja antosyanidiinityypit hedelmissä:
Acai-marja (Euterpe oleracea Martius) – koko hedelmä [43]
cya-3-glu, cyan-3-rut, del-3-gal, del-3-glu, del-3-rut, peo-3-glu

Marja (Berberis lycium Royle) – koko hedelmä [44]
cya-3,5-dihex, cya-3-gal, cya-3-glu, cya-3-lat, cya-3-rut, del-3-glu, mal-3,5-dihex, pel-3,5-diglu, pel-3-pentoxilhex, pel-3-rut, pel-hex, peo-3-rut

Mustikka (Vaccinium myrtillus L.) – koko hedelmä [45]
cy-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-glu, del-3-gal, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-ara, peo-3-gal, peo-3-glu, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu

Mustikka (Rubus fruticosus L.) – koko hedelmä [46,47]
cya-3-glu, cya-3-rutl del, mal, pel, pel-3-glu, peo

Mustaherukka (Ribes nigrum L.) – koko hedelmä [46]
cya-3-glu, cya-3-rut, del-3-glu, del-3-rut

Mustikka (V. corymbosum L.) – koko hedelmä [46]
cya-3-ara, cya-3-gal, cya-3-glu, del-3-ara, del-3-gal, del-3-glu, mal-3-ara, mal-3-gal, mal-3-glu, peo-3-gal, peo-3-glu, pet-3-ara, pet-3-gal, pet-3-glu

…. lista jatkuu osoitteessa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC5613902/

Julkaisemme myös artikkeleita funktionaalisista fytoravinteista osoitteessa Phytonutrients.news.

Valmistaudu maailmanlaajuiseen verenvuotokuumeen puhkeamiseen ravitsemustietämyksen avulla

Jos tohtori Yan on oikeassa, maailmaamme voi olla tulossa jotain ”C0V1D 2.0:n” kaltaista – mutta paljon pahempaa, jos kyseessä on keinotekoinen verenvuotokuumeeseen perustuva bioase.

Ei ole olemassa mitään yksinkertaista, edullista ja laajalti saatavilla olevaa lääkettä, joka estäisi 80 prosenttia kuolemantapauksista (tai edes lähelle sitä), toisin kuin c0v1din tapauksessa. Ivermektiini on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä c0v1din yhteydessä, mutta hemorragiseen kuumeeseen 1vermektiini ei tehoa (ainakaan tietojemme mukaan).

Tämä korostaa ravitsemuksellisen varautumisen tärkeyttä: saada elimistön maasto valmiiksi aggressiivisten, tappavien nanohiukkasten tai ”virus”-kantojen rynnäkköä varten, joita saatetaan käyttää ihmiskuntaa vastaan käytävän globaalin sodan kiihtyessä.

K-tautiin kuolivat nopeimmin ne, joilla oli liitännäissairauksia, kuten korkea verenpaine, diabetes ja hengityselinsairaudet. Verenvuotokuumekohtauksissa saattaa osoittautua, että heikoimmin haavoittuvia voivat olla ne, joilla on huono ravitsemus ja jotka elävät prosessoidulla, ravinteiden puutteesta kärsivällä ruoalla.

Kuuntele tarkemmat yksityiskohdat tietopitoisesta podcastista täältä:

Brighteon.com/afa7fb73-a9fe-4b77-9434-13b9242c477d

Ollin kommentit

Aion jatkaa kotimaisten pakkasmarjojen nauttimista (smoothiet) ja värikkäiden & vihreiden kasvisten mehustamista. Marjojen ja kasvisten karotenoidit ovat rasvaliukoisia, joten smoothieen kannattaa laittaa avokado. Kuitenkin vihermehuista ne näyttävät imeytyvän erinomaisesti ilman rasvaakin, johtuen ilmeisesti tuoreen mehun erityisistä ominaisuuksista. Tässä artikkelissa paljon puhutut antosyaniinit ovat kuitenkin vesiliukoisia, joten ne imeytyvät joka tapauksessa, kunhan niitä ei paljoa kuumenna.

Aion jatkossakin käyttää niasiinia (B3-vitamiini), ja voisin harkita jonkinlaista resveratrolilisää. Muutenkin NAD+ -aiheeseen liittyvät asiat saattavat tulla ajankohtaisiksi. Biohakkeripiireissä sanotaan, että halvimmalla pääsee, kun ei osta kalliita NMN- ja NR-tuotteita vaan yhdistää itse halpaa B3-vitamiinia ja edullista riboosia.

6 Kommenttia

 1. Nyt ollaan jännän äärellä, jos tämäkin folio käy toteen.. hyvää ja tärkeetä tekstiä täynnä tämä info pläjäys!🙏

 2. Nyt ollaan jännän äärellä, jos tämäkin folio käy toteen.. hyvää ja tärkeetä tekstiä täynnä tämä info pläjäys!🙏

 3. @Rasvaamo nyt kaikki Suomen marjat luomulaatuisina jauheena/ rouheena.
  Myös 1kg/3kg/5kg erissä ja alkaen 200g erät edullisesti🍃🍇🍃

  mm. MUSTAVIINIMARJA,
  MARJA-ARONIA,
  VARIKSENMARJA, MUSTIKKA, KARPALO, PUOLUKKA, TYRNI, RUUSUNMARJA.
  🇫🇮Luomu tomaattijauhetta 1rkl vastaa 3tomaattia‼️
  Info ☎️0405128228/Leena

  1. Mahtavat antosyaniinit saa noista! Erityisesti aronia, variksenmarja, mustikka… no, kaikki nuo!

 4. Ai niin, sori kun tekstistä jäi pois antosyaniinien kannalta tärkein marja, eli se aronia jota voi kerätä Suomen asuinalueilla elo-syyskuussa pakkaset täyteen koko vuodeksi ja käyttää smoothieissa tai tehdä vaikka hillomursketta hunajan, kookossokerin tai intiaanisokerin kera.

  Suosittu ja arvostettu Injektiopiikki mainitsee aiheesta:

  ”Englannissa havaittu verenvuotokuumetta. Nyt tapauksia on kolme+. Jos pihassasi on Musta-Aroniaa vielä jäljellä, kerää ne talteen. Ihan muuten vaan. Laita pakkaseen. Osta linnuille jotain muuta murkinaa. Mutta marjat talteen. Kerron lisää jos tarvetta.

  Se on supermarja. Tässä tapauksessa sanon vain, että se sisältää paljon anthocyanin nimistä ainetta. Kaikki mustat värjäävät marjat talteen, jos niitä roikkuu puskissa. Jos tarvetta, kerron aikanaan miksi kehotin keräämään. Mutta en vielä, vahva intuitio.”

  https://twitter.com/IPiikki/status/1493530665471651851

  Kommentteja samasta ketjusta:

  – Minä kärsin vuosia sitten vaikeasta Raynaudin oireyhtymästä,jopa kaupassa kylmäosastolle meno muutti sormet tunnottomiksi.
  Kun pensaamme alkoi tuottamaan satoa ja aloin juomaan aroniamehua,niin sen jälkeen en ole kärsinyt vaivasta enää lainkaan🤔

  – Suomalaista puolukkaa, punaherukkaa, mustaherukkaa, karpaloa, mansikkaa, mustikkaa.. Jne.
  Ite teen joka päivä noista(+inkivääri) smoothien töihin mukaan. Siinä on aamupala ja välipala. Itellä mm. huono kolesteroli laskenu vuoden aikana 4.7–>3.4😎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *