Robert Malone kirjoittaa:

Project Veritas julkaisi jälleen kiinnostavia asiakirjoja. Yritän lukea ne kaikki läpi ja nähdä, mikä on tärkeää jne. Tässä Substackissa aion vain linkittää dokumentit tänne, sekä osan siitä, mitä Project Veritas kirjoittaa. Suosittelen lämpimästi menemään Project Veritas -sivustolle ja lataamaan asiakirjat itsellenne… Sen sijaan, että esittäisin mielipiteeni, lainaan mieluummin vain Project Veritasin asiakirjoja, ja ihmiset voivat muodostaa oman mielipiteensä.

On selvää, että tässä on hyvin mielenkiintoisia asioita. Mukaan lukien lisää raskauttavia todisteita Faucin roolista tässä sotkussa.

Project Veritas sivulta:

[WASHINGTON, D.C. – 10. tammikuuta 2022] Project Veritas on saanut haltuunsa hätkähdyttäviä, ennen näkemättömiä asiakirjoja, jotka koskevat k-taudin alkuperää, GoF-tutkimusta, kokotteita, salattuja hoitokeinoja, ja hallituksen pyrkimystä salata kaikki tämä.
Kyseiset asiakirjat ovat peräisin Defense Advanced Research Projects Agencyn, joka tunnetaan paremmin nimellä DARPA, raportista, joka oli piilotettu huippusalaiseen jaettuun asemaan.
DARPA on Yhdysvaltain puolustusministeriön alainen virasto, jonka tehtävänä on helpottaa sellaisten teknologioiden tutkimusta, joilla voi olla sotilaallisia sovelluksia.

Project Veritas on saanut haltuunsa erillisen raportin puolustusministeriön ylitarkastajalle, jonka on kirjoittanut Yhdysvaltain merijalkaväen majuri Joseph Murphy, entinen DARPA:n tutkija.
Raportissa todetaan, että EcoHealth Alliance lähestyi DARPAa maaliskuussa 2018 ja haki rahoitusta lepakoiden levittämien moronav1rusten gain-of-function tutkimukseen. DARPA hylkäsi ehdotuksen, jonka nimi oli Project Defuse, turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi ja sen vuoksi, että se rikkoo perustana olevaa gain-of-function -tutkimuksen kieltoa.
Asiakirjojen mukaan NIAID jatkoi tutkimusta tohtori Faucin johdolla Wuhanissa Kiinassa ja useissa paikoissa eri puolilla Yhdysvaltoja.

Tohtori Fauci on toistuvasti valan alla väittänyt, että NIH ja NAIAD eivät ole osallistuneet viruksen toimintakyvyn parantamiseen tähtäävään tutkimukseen EcoHealth Alliance -ohjelman yhteydessä. Project Veritaksen saamien asiakirjojen mukaan, joissa selvitetään, miksi EcoHealth Alliancen ehdotus hylättiin, DARPA kuitenkin luokitteli tutkimuksen toimintakyvyn parantamiseksi. 
”Ehdotuksessa ei mainita tai arvioida Gain of Function (GoF) -tutkimuksen mahdollisia riskejä”, on suora lainaus DARPAn hylkäävästä kirjeestä.

Majuri Murphyn raportissa kerrotaan edelleen yksityiskohtaisesti, että k-viruksen toimintaedellytysten parantamista koskeva ohjelma, k-piikit, asiakirjojen salaaminen ja mahdollisten parannuskeinojen, kuten 1vermektiinin ja hydr0ksiklor0k11nin salaaminen, olivat erittäin huolestuttavia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *